تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 279 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام من چنتا مشگل داشتم که اگر به انها پاسخ بدید ممنون میشم
    1.برای تبدیل k750بهw800فایل seus میخواد که در سیدی گوشی من کار نمیکنه یا من بلد نیستم کار کنم ان برنامه را از کجا میتوانم دانلود کنم
    2.در این اموزشهایی که دادید مثلا من اگر بخواهم درایور گوشی را تبدیل کنم چگونه میتوانم برنامه قبلی را در کامپیوبر ذخیره وچهگونه میتوانم جایگزین کنم من از برنامه تریق فار f5را میزنم ولی در ادرسی که میدهد ذخیره نمیکند
    3.برنامهایFar Manager 1.7 development Pack که گفتید لازمه در کجا به کار میره با تشکر

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با سلام من چنتا مشگل داشتم که اگر به انها پاسخ بدید ممنون میشم
    1.برای تبدیل k750بهw800فایل seus میخواد که در سیدی گوشی من کار نمیکنه یا من بلد نیستم کار کنم ان برنامه را از کجا میتوانم دانلود کنم
    2.در این اموزشهایی که دادید مثلا من اگر بخواهم درایور گوشی را تبدیل کنم چگونه میتوانم برنامه قبلی را در کامپیوبر ذخیره وچهگونه میتوانم جایگزین کنم من از برنامه تریق فار f5را میزنم ولی در ادرسی که میدهد ذخیره نمیکند
    3.برنامهایFar Manager 1.7 development Pack که گفتید لازمه در کجا به کار میره با تشکر
    تبديل كا750 به w800 از طريق seus فقط براي CID36 ممكنه.كه فكر نميكنم مال شما CID36 باشه.
    جواب سوالهاي ديگتم همش تو همين تاپيك هست.بگردي پيدا ميكني

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اولا : تشکر از دوستانی که در این تاپیک واقعا زحمت می کشند.
    دوما: من قبلا می ترسیدم که گوشیم رو دستکاری کنم (چون رجیستر دستی هست) اما حالا مصمم شدم که این پچ ها رو نصب کنم . اما مشکل ؟؟؟؟؟
    وقتی گوشیم رو به فار منیجر وصل می کنم همون دو تا فولدر (fs,..) رو نشون می ده اما توش هیچی نیست .باید چیکار کنم ؟(در ضمن گوشیم K750i )

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوما: من قبلا می ترسیدم که گوشیم رو دستکاری کنم (چون رجیستر دستی هست) اما حالا مصمم شدم که این پچ ها رو نصب کنم . اما مشکل ؟؟؟؟؟
    وقتی گوشیم رو به فار منیجر وصل می کنم همون دو تا فولدر (fs,..) رو نشون می ده اما توش هیچی نیست .باید چیکار کنم ؟(در ضمن گوشیم K750i )
    فكر ميكنم پلاگين شما براي CID36 هست و گوشي شما CID49 باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

بله همون طور كه دوستمون گفتن پلاگين ها درست نيست بايد پلاگين 49 را دانلود كني راستي براي گوشي هاي 49 از sx ميتوني استفاده كني ولي چون گوشي تو دستي هستش با او نكن ببين از اينجا ميتوني پلاگين دانلود كني يا نه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

ممنون !!!! دارم دانلود می کنم . خدا کنه درست بشه . بازم ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_oxid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

2 سوال
    1.اگه گوشی cid 36 باشه وقتی با فار تغییر روش میدی.بعد از خارخ شدن از فار راحت روشن میشه؟؟
    2.cid 36 با phone-xsتغییر روش انجام میشه یا نه؟؟؟به شرط اینکه چنجی نباشه و فایل main رو داشته باشی که روش فلش کنی؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اقایtohidshamspour
    گوشی من cid36است لطفا راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه nkhdiscovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان،مسافر خانه ای به نام تن....

پيش فرض

ببینم ما که هنوز پیدا نکردیم این داوینچی رو ! هیچ جا توی سایت لینکش نیست هرکی هم پرسیده بهش گفتند خوب همه رو بخون پیدا میکنی! لا اقل بگید توی کدوم تاپیک هست یا از کجا دانلود کنیم که همین ورژن باشه. خدایی چشمام گود افتاده از بس توی این تاپیک ها گشتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •