تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 167 از 328 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

خیلی جالب شده ... لطف کنید جمله هاتون رو کامل بگید تا بد قضاوت نشه در مورد صحبتتون
    من با نظر اکثر دوستان موافقم ..مخصوصاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و amir.orc
    بعضی از دوستان میگن چزا نگاه کردن حرامه خب نگاه داریم تا نگاه!
    چرا اینقدر با کلمات بازی میشه! خب طبیعیه نگاهی که از روی غرض و فساد و ... باشه گناه داره

چرا به جای اینکه به ریشه ی ایجاد مشکلات اصلی در این اتفاق ها حرف بزنیم به بحث در مورد مهریه! تفکیک جنسیت دانشگاه! نبود پول و کار ! و غیره صحب میشه که البته این ها هم کم دخیل نیستن در ایجاد چنین مشکلاتی.
    به گفته ی اکثر دوستان مشکل جامعه ما از کودکی هست .. مثل اکثر قسمت های کشورمون مشکلات زیرساختیه !
    انگاری ی بزرگوار باید بازم ظهور کنه بگه دینی که شما دارید 1% هم شبیه اسلام نیست! و آموزش صحیحی رو به روحانیون دینی و اساتید والای کشورمون بده تا مگر اینکه فرجی بشه کشورمون ازاین رو به اون رو بشه!
    کجای اسلام صحبت از مهریه های بالا ..ازدواج بدون شناخت .. و به تاخیر انداختن زمان ازدواج .. بی اعتمادی ها در صورتی که همیشه در مذهب ها بخصوص اسلام به کانون گرم خانواده و همچنین ارزش نهادن به خانواده و آموزش والدین به فرزندان در زمینه های عاطفی و اجتماعی و رشد ..
    عشق آموختی هست ...این وظیفه ی پدر و مادر هست که عشق رو به فرزندانشون بیاموزن .. قناعت .. اعتماد به جنس مخالف .محبت .. اعتقاد ..ایمان
    میگید چطور؟
    با نشان دادن وفاداری که به هم دیگه دارن ... یک پدر و مادر هستند که به عنوان کوچیکترین قشر اجتماعی می تونند دنیارو برای فرزندانشون تغییر بدن و آموزش های صحیح رو به اونها بیاموزن.
    حالا ی فلاش بک بزنید همتون لطفا... به 3نسل قبل خودتون ..یعنی پذربزرگ و مادر بزرگ هامون.
    اونها چه داشتند؟ آیا اونها مشکلات اقتصادی داشتن؟ آیا کار و کار و باز هم کار همراه با عشق درمان مشکلاتشون نبود؟
    آیا از زندگیشون لذت نبردن؟
    آیا همان مادر بزرگ ها و پدر بزرگ ها ... فرزندان دوران انقلاب و قبل و بعدشون رو نساختن ؟
    پس چطور شد که نسل انقلاب غرق زندگی شدن! ؟ فراموش کردن همه چیو ؟
    چرا هم جوانی خودشان و هم پیری و تجارب پدرانشون رو به فراموشی سپردن؟

چرا با اینکه ما جوان ها فرزندان سینه سپر کرده و قوی نسل های انقلاب و جنگ هستیم باید اینقدر دچار مشکل بشیم؟
    با اینکه واقعاً همه ی جهان نگران رشد پارسی ها هستند ... اگه کمی اطلاعات خودتون رو بالا ببرید متوجه میشید که ایرانی و پارسی همیشه در کانون توجه غربی ها و یهودی ها و دشمنان جهان بوده...
    ایرانی ها ی تفاوتی با سرتاسر جهان دارن ، آره درست حدس زدید درون قلبشونه.. تاریخ نشون داده ایرانی ها بزرگن... کوروش بزرگ بود و نشانه ی بزرگی ایرانیان ... سخاوتمند . با ایمان و مهربان !
    دارای قلبی مملو از احساس که تنها با عشق کامل خواهد شد.

برای پاسخ پرسش ها ...ابتدا دوست دارم جواب شما دوستانمُ بخونم

2. 3 کاربر از mehdi-ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظرم به مذهبی بودن میگن ، در همین حد .

تاکید از طرف صاحبشون .

خب خودتون جواب دادید دیگه .

خودتون میگید مشکل ایجاد میکنه ، بعد میگید چرا تفکیک .

خب شاید در نظر بعضی ها تند روی به نظر بیاد ولی قبلا هم گفتم ، از این که روی کیک فاسد خامه ی تازه بزنن خوشم نمیاد .

داره از نسل دانشگاهی برای ازدواج سو استفاده میشه ، اون بلکه که شما گفتی ایرانی نیستند ، اون ولی هم اکثریت ایرانی ها رو شامل میشه ...

وقتی تفکیک بشه شاید ملت به یه فکری بیافتن و چاره ای پیدا کنن ولی الان با این وضع ، خب ازدواج دانشجویی که هست ، تولید علمم سرجاشه ، کار هم نیست ، فقط جوون ها دارن خراب میشن ...
    من که اصلا متوجه مطالب تلگرافی شما نشدم بهتر بود مشخص کنید کدوم مزاببتون مربوط به کذوم بخش صحبتهای من میشه

من گفتم تفکیک از کودکستان و ابتدایی و ... برداشته بشه تا به دانشگاه و بالاتر برسه و کلا با تفکیک در تمام سطوح و در تمام مکانها مخالفم و زن و مرد در همه جا باید در کنار هم باشن
    ولی بازم در همین دانشگاه هم نمیشه به دلیل اینکه تا قبلش تفکیک بوده دیگه رها کرد و تا ابد این وضع رو پیش گرفت و اگر به نظر شما باشه(که در خیلی از کشورهای همفکر شما همین وضع هست) حتی دستور جدایی والد با فرزند غیرهمجنس داده میشه

خب شما با عوض شدن جای این بلکه و ولی در اکثریت و اغلیت مثل اینکه مخالف هستین بله؟یعنی با اموزش دیدن و رشد شخصیتی و عاطفی و جنسی و ... اکثریت جامعه مخالف هستین
    وگرنه از یه جایی و توسط کسانی باید این اموزشها و در اختیار گذاشتن امکانات لازم برای این رشد شروع بشه تا جامعه رو به پیشرفت بزاره

وقتی تفکیک بشه شاید ملت به یه فکری بیافتن و چاره ای پیدا کنن ولی الان با این وضع ، خب ازدواج دانشجویی که هست ، تولید علمم سرجاشه ، کار هم نیست ، فقط جوون ها دارن خراب میشن ...
    ملت به چه فکری بیفتن با تفکیک؟
    ازدواج دانشجویی سواستفاده از نسل دانشگاهی نیست؟
    کدوم تولید علم؟ما فقط تولید مغزهای فراری داریم وگرنه داخل کشور حتی نگهداری علم نداریم چه برسه به تولیدش
    جونها با توی خیابون رابطه با افراد غیر همسطح مثل مجرد با متاهل و ... جراب میشن نه یه ارتباط سالم و با اگاهی در یه محیط عمومی
    شما با تفکیک جونها رو به کوچه خلوتها و زیرزمینها صوق میدین تا توی تاریک دست کارهایی بزنن که جبرانش غیرممکن میشه وگرنه در روشنایی چاقو دست کسی بدین دست خودش خودش رو نمیبره

4. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ببینید من گفتم یه چیز غلط(جامعه و فرهنگ و قانون) در مقابل یه چیز غلطتر(مهریه) هست پس من هم میدونم در این اجتماع چه خبره
    خوب میدونم چه دیدی به زن هست و این دید فقط مال مطعلقه نیست بلکه همون دید نسبت به دختر مجرد و زن متاهل هم هست و کلا اون افرادی که شما میگید دیدشون نسبت به زن یعنی درجه2 حالا وای به روزی که این درجه2 ترک هم برداره خب معلومه چطور نگاهش میکنه
    ولی کسی که دید سالم و درست نسبت به زن داره فرقی نمیکنه برای این زن مجرد هست متاهل هست یا مطعلقه

بازم گفتم مرد اگر بخواد چیزی به زنش نده حتی 1میلیارد سکه مهر کرده باشه با ده ها روش میتونه کاری کنه حتی ریالی از کفش نره و هرگز نوشتن یک رغم توی قباله نمیتونه جلوی اون مردای زرنگ رو بگیره
    در مقابلم کسی بخواد چیزی بده هیچ سند و قباله ای هم وجود نداشته باشه به زنش همه چیز میده و طلاق میگیره

در مورد امارتون هم اصلا قبول ندارم و اتفاقا من برعکس میدونمش ولی شما اگر امار رسمی دارین حتما اینجا قرار بدید
    چیزی من دیدم در جامعه رنانی که وسع مالی ندارن بهیچ وجه سمت طلاق نمیرن و با هر بدبختی میسازن که فقط اسم یک شوهر روی سرشون باشه و خرجشون رو بده
    و دقیقا در مقابل کسانی که وصع مالی بهتری دارن بیشتر سمت طلاق میرن و حاظر نیست زندگی زجراوری با یک نفر زیر یک سقف داشته باشن

در مورد اهرم فشار هم باید بگم این حرف مثل این میمونه کسی مریض هست و ما بگیم برو یه میخ بیار بزن توی دست خودت تا درد مریضیت یادت بره
    چرا باید افراد یک زندگی پر از قشار و عذاب روانی رو تحمل کنن؟چرا باید افراد یک زندگی بدون احساس و لذت و شادی رو ادامه بدن؟
    چرا فردی که هیچ احساسی نسبت به کسی نداره باید مجبور باشه بخاطز پول اون زندگی رو ادامه بده؟
    چون جامعه به مطعلفه بد نگاه میکنه؟چرا ما فشار روی جامعه نباید بزاریم که خودش رو اصلاح کنه نه اینکه حق شادی و لذت زندگی رو یک نفر بگیریم؟
    چرا این فشار روی اموزش و اصلاح افکار و رفتار زوجها نزاریم؟

بازم میگم هیچ دلیل درست و منطقی پشت فلسفه این مهریه نیست و تنها تبدیل شده به ابزاری برای همین فشار بر افراد برای ترک نکردن یک زندگی ناسالم که مشکلات این زندگیها برای جامعه خیلی بیشتر از طلاق هست

شاید گفته بشه این حرفا خیلی ارمانی هست که درسته ولی تا ارمانی فکر نکنی نمیتونی زندگی ارمانی بسازی

ببینید دوست عزیز در مباحث قضایی و اختلافات حقوقی یا کیفری بین طرفین دادگاه های ایران مثل نظام حقوقی کامن لا نیست که از هیئت منصفه تشکیل شده باشه اینجا صرفا قوانین در مباحث حرف اول رو میزنند . بعد قوانین تکمیلی و عرف سپس بعد رویه قضایی . پس وجدان و اینجور مسائل در دادگاه ها برابر است با کشک .
    اختلاف حقوقی چیزی نیست که صرفا بر پایه اعتماد به وجدان یا شخصیت خوب طرفین حل بشه و اصولا هم اعتماد به شخصیت طرفین در مسائل حقوقی اشتباه محضه. بخاطر همین قانون اهرم فشار تعیین کنندست که جای هیچ چون و چرایی نداره و طرف دیگه نمیتونه زیر چیزی بزنه .
    ما اینجا به بررسی یک پدیده اجتماعی از زیر و بم نمیپردازیم که از خوبی یا بدی فلسفه مهریه صحبت کنیم . اینکه فلسفه مهریه دچار مشکل است یا نه مد نظر من و بحثمون نیست و کاملا یک بحث جداگانه میطلبه و من هم در این مورد با شما هم عقیده ام! اما من از آمار و واقعیتها فعلی جامعه ایران صحبت میکنم که اگر مهریه نباشه چه اتفاقاتی میتونه بیفته و دقیقا درسته که ما باید به جای این قوانین آموزشهای بهتری در جامعه انجام بدیم اما وضع کشور ما خراب تر از اینهاست که فکر میکنید و باور بفرمایید خیلی مونده تا مردم ما درک پذیرش مسائلی رو داشته باشند که میفرمایید و از طرفی دولتی هم نداریم که در این زمینه بتونه مفید واقع بشه و امیدوارم در آینده یه دلسوز پیدا بشه .

بنابراین :

1- بین شخص مونث مجرد با متاهل زمین تا آسمون تفاوته . قیاس شما صحیح نیست!
    2-به شما پیشنهاد میکنم فردا به شعبات خانواده دادگاه عمومی شهرتون یه سربزنید تا متوجه بشید آمار من اشتباهه یا درست!
    3-اگر قوانین حمایتی ما از زنان بهبود جدی پیدا کنه شک نکنید حقوق دانها در سطح کشور به موضوع مهریه واکنش نشون میدند! اما اهرمی قویتر در این کشور به نام شرع اسلام که قوانین ما بر اساسش پایه ریزی شده اجازه حذفش رو نمیده لکن قانون این اختیار رو داره که سقف رو پایین تر بیاره مثلا از 110 سکه به 20 سکه کاهش بده .
    4-در اخر کشورهای اروپایی امریکایی چیزی به نام مهریه ندارند ولی در عوض قوانین سخت حمایتی از زن و بنیاد خانواده ; عدم تبعیض جنسیتی ; و مهمترین فاکتور یعنی فرهنگ جا افته حقوق متقابل زن و مرد رو اعمال میکنند . هر وقت ایران به این نقطه رسید شما شک نکنید من اولین نفر هستم که به مجلس نامه میزنم شما هم امضاش کنید

6. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

1. من که اصلا متوجه مطالب تلگرافی شما نشدم بهتر بود مشخص کنید کدوم مزاببتون مربوط به کذوم بخش صحبتهای من میشه

2.
    خب شما با عوض شدن جای این بلکه و ولی در اکثریت و اغلیت مثل اینکه مخالف هستین بله؟یعنی با اموزش دیدن و رشد شخصیتی و عاطفی و جنسی و ... اکثریت جامعه مخالف هستین
    وگرنه از یه جایی و توسط کسانی باید این اموزشها و در اختیار گذاشتن امکانات لازم برای این رشد شروع بشه تا جامعه رو به پیشرفت بزاره

3.
    ملت به چه فکری بیفتن با تفکیک؟

4.ازدواج دانشجویی سواستفاده از نسل دانشگاهی نیست؟

5.کدوم تولید علم؟ما فقط تولید مغزهای فراری داریم وگرنه داخل کشور حتی نگهداری علم نداریم چه برسه به تولیدش

6. جونها با توی خیابون رابطه با افراد غیر همسطح مثل مجرد با متاهل و ... جراب میشن نه یه ارتباط سالم و با اگاهی در یه محیط عمومی
    شما با تفکیک جونها رو به کوچه خلوتها و زیرزمینها صوق میدین تا توی تاریک دست کارهایی بزنن که جبرانش غیرممکن میشه وگرنه در روشنایی چاقو دست کسی بدین دست خودش خودش رو نمیبره
    1. به ترتیب موضوعاتی بود که مطرح کردید . باز جدا میکنم ایندفعه که واضح تر بشه .

2. من با آموزش ناقص مخالفم ، شروع آموزش از دانشگاه یعنی آموزش ناقص . اون جایی که باید آموزش شروع بشه دانشگاه و هیجده نوزده سالگی نیست .

3. به فکر پیدا کردن راه برای درست کردن مشکلات ازدواج .

4. منم همین رو میگم ، با تفکیک جلوش گرفته میشه .

5. داریم ، مقاله های علمی ، سلاح ، پزشکی ، مهندسی و... ، موضوع مغزهای فراری جداست ولی اونقدری که نیاز دارن از جوون ها استفاده میکنن ، حالا بقیه اش میخواد فرار کنه ، خودکشی کنه یا هرچی دلش میخواد....

6. به نظر من اینی که شما میگی بد هست و مختلط شدن دانشگاه ها برای رفعش بد تر .

یه لحظه به این چیزایی که گفتین دقت کنید ... زیر زمین ، کوچه خلوت ، کارهای غیر قابل جبران ، چاقو و دست ، شماهمه ی این اتفاقاتی که

قراره توی کوچه خلوت و زیرزمین بیافته رو میارید توی یه محیط علمی . دانشگاه سرویس بهداشتی جامعه شده . هرچیزی که جامعه کم داره

قراره توی دانشگاه اتفاق بیافته . شاید برای دختر خانم ها جذاب باشه ، ولی دانشگاه برای یه پسر جای وقت تلف کردن نیست که تاوان

دوازده سال آموزش ندیدنش رو توی دانشگاه بده .

8. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ببینید دوست عزیز در مباحث قضایی و اختلافات حقوقی یا کیفری بین طرفین دادگاه های ایران مثل نظام حقوقی کامن لا نیست که از هیئت منصفه تشکیل شده باشه اینجا صرفا قوانین در مباحث حرف اول رو میزنند . بعد قوانین تکمیلی و عرف سپس بعد رویه قضایی . پس وجدان و اینجور مسائل در دادگاه ها برابر است با کشک .
    اختلاف حقوقی چیزی نیست که صرفا بر پایه اعتماد به وجدان یا شخصیت خوب طرفین حل بشه و اصولا هم اعتماد به شخصیت طرفین در مسائل حقوقی اشتباه محضه. بخاطر همین قانون اهرم فشار تعیین کنندست که جای هیچ چون و چرایی نداره و طرف دیگه نمیتونه زیر چیزی بزنه .
    ما اینجا به بررسی یک پدیده اجتماعی از زیر و بم نمیپردازیم که از خوبی یا بدی فلسفه مهریه صحبت کنیم . اینکه فلسفه مهریه دچار مشکل است یا نه مد نظر من و بحثمون نیست و کاملا یک بحث جداگانه میطلبه و من هم در این مورد با شما هم عقیده ام! اما من از آمار و واقعیتها فعلی جامعه ایران صحبت میکنم که اگر مهریه نباشه چه اتفاقاتی میتونه بیفته و دقیقا درسته که ما باید به جای این قوانین آموزشهای بهتری در جامعه انجام بدیم اما وضع کشور ما خراب تر از اینهاست که فکر میکنید و باور بفرمایید خیلی مونده تا مردم ما درک پذیرش مسائلی رو داشته باشند که میفرمایید و از طرفی دولتی هم نداریم که در این زمینه بتونه مفید واقع بشه و امیدوارم در آینده یه دلسوز پیدا بشه .

بنابراین :

1- بین شخص مونث مجرد با متاهل زمین تا آسمون تفاوته . قیاس شما صحیح نیست!
    2-به شما پیشنهاد میکنم فردا به شعبات خانواده دادگاه عمومی شهرتون یه سربزنید تا متوجه بشید آمار من اشتباهه یا درست!
    3-اگر قوانین حمایتی ما از زنان بهبود جدی پیدا کنه شک نکنید حقوق دانها در سطح کشور به موضوع مهریه واکنش نشون میدند! اما اهرمی قویتر در این کشور به نام شرع اسلام که قوانین ما بر اساسش پایه ریزی شده اجازه حذفش رو نمیده لکن قانون این اختیار رو داره که سقف رو پایین تر بیاره مثلا از 110 سکه به 20 سکه کاهش بده .
    4-در اخر کشورهای اروپایی امریکایی چیزی به نام مهریه ندارند ولی در عوض قوانین سخت حمایتی از زن و بنیاد خانواده ; عدم تبعیض جنسیتی ; و مهمترین فاکتور یعنی فرهنگ جا افته حقوق متقابل زن و مرد رو اعمال میکنند . هر وقت ایران به این نقطه رسید شما شک نکنید من اولین نفر هستم که به مجلس نامه میزنم شما هم امضاش کنید
    از اخر میام اول
    اولا من اصلا نه دنبال نامه به جایی هستم نه امضا اون و اوصلا مسائل اجتماعی و فرهنگی با نامه نگاری درست نمیشه بلکه با تغییر رویه زندگی فردی درست میشه پس دنبال اصلاح از خودمون و اطرافمون باشین نه منتظر معجزه از اسمانها و بعد نامه نگاری

1-در انسانیت هیچ فرقی بین مونث و مذکر، مجرد و متاهل نیست و من از انسانیت حرف زدم وگرنه بله در خیلی از فرهنگها یا قوانین فرقهای زمین تا اسمان نوشته شده
    2-من از نزدیک با این مسائل سرکار داشتم و دارم و اتفاقا به دادگاه ها هم بسیار سر زدم، هرچند شما گفتین امار دارین زنان مطعلقه رابطه پولی برقرار میکنن که ربطی به شعبات خانواده نداره و بحث کیفری هست(ولی این موارد حتی 0.001% هم امارش در دادگاه نبال نمیشه و در نهان جامعه رخنه داره
    3-حقوق دانها یا ملاها؟اگر به این مثلا حقوق دانها باشه که نسخه اجبار 4زن و داشتن 10فرزند و ازداوج با فرزند! و ... دارن میپیچن
    4-هیچ قانونی کامل نیست و من از قانون اروپا و امریکا پشتیبنای نمیکنم ولی بدون شک کمترین نقص رو اونها دارن در حمایت از هم زن هم مرد هم کودک و تعادل رو برای زندگی اسوده و بدون مشکل رو برقرار میکنن
    ولی ما تازه دارین قانون ازدواج والد با فرزند تصویب میکنیم که شرم اوره

فکر میکنم دیگه خیلی مفصل درباره مهریه بحث شد
    بنده هم با فلسفه مهریه و هم با ابزار قرار دادن اون مخالف هستم و اونو بدون فایده بلکه زیانبار و بد میدونم
    ولی شما میگید در ایراد داشتن فلسفه مهریه با من موافقید ولی استفاده ابزاری از اون رو مجاز میدونید و خوب

نمیدونم چرا به صحبتها دقت نمیکید چون من کاملا چندبار توضیح دادم به حرف نمیشه اعتماد کرد حالا چرا از من ایراد میگیرد که نمیشه به صداقت دیگران اعتماد کرد برام عجیبه
    من حتی گفتم به امضا و سند نمیشه اعتماد کرد و فرد براحتی میتونه امضاش رو با روشهای زیادی خنثی کنه و سندی که امضا کرده رو اجرا نکنه حالا شما میگید به حرف میشه اعتماد کرد؟

حرف من این هست باید تفکری که به ازدواج هست عوض بشه
    یعنی از همون اولین قدم در این راه فقط بعد مالی مطرح نباشه و ما هنوز هیچ قدمی برنداشتیم درباره چیزی مثل طلاق و مهریش حرف بزنیم
    بارها و بارها شاهد بودن افرادی که برای ازدواج با هم اشنا میشن اولین کلمه میزان مهریه مطرح میشه که واقعا برای من هم عجیب و هم باعث تاسف میشه که افراد به جای فکر کردن به خوشبختی و لذات زندگی مشترک اولین فکرشون بعد مالی و طلاق هست
    به این فکر نمیکنن زندگیشون مشترکشون چه خواهد شد بلکه به این فکر میکنن طلاقشون چه خواهد شد
    خب مشخص هست فردی که این موضوع بر دوشش سنگینی میکنه که ایا هر لحظه قراره 100سکه ازش طلب بشه یا برعکس به این فکر میکنه که 100سکش رو طلب کنه فکرش همیشه مصموم هست و زندگی خوبی نخواهد داشت

در اخر اینو میگم جامعه پویا به جامعه ای گفته میشه که همیشه فرد فرد اون جامعه در حال اصلاح خود و اطرافشون هستن نه مثل ما که میگیم خب میدونم این چیز بده ولی چون همه قبولش دارن منم مجبورم انجامش بدم

1. به ترتیب موضوعاتی بود که مطرح کردید . باز جدا میکنم ایندفعه که واضح تر بشه .

2. من با آموزش ناقص مخالفم ، شروع آموزش از دانشگاه یعنی آموزش ناقص . اون جایی که باید آموزش شروع بشه دانشگاه و هیجده نوزده سالگی نیست .

3. به فکر پیدا کردن راه برای درست کردن مشکلات ازدواج .

4. منم همین رو میگم ، با تفکیک جلوش گرفته میشه .

5. داریم ، مقاله های علمی ، سلاح ، پزشکی ، مهندسی و... ، موضوع مغزهای فراری جداست ولی اونقدری که نیاز دارن از جوون ها استفاده میکنن ، حالا بقیه اش میخواد فرار کنه ، خودکشی کنه یا هرچی دلش میخواد....

6. به نظر من اینی که شما میگی بد هست و مختلط شدن دانشگاه ها برای رفعش بد تر .
    2-درست متوجه شدم شما قبول دارید تفکیک غلط هست و فقط مشکلتون اینه بعد 18سال تفکیک، نباید اختلاط ایجاد بشه؟یعنی با اختلاط مهدها و دبستان و راهنمایی و ... یه صورت پله ای موافیدموافقید؟
    3-تفکیک خودش یکی از مشکلات ازدواج هست
    4-اتفاقا ازدواجهای دانشجویی بیشتر بین دانشگاهای تفکیکی و با تفکرهای ایدولوژیک بیشتر هست تا دانشجویان با تفکرباز که معلوما بعد از پایان تحصیلات و شروع اشتغال ازدواج میکنن
    5-ما که چیز خاصی نمیبینم بجر مقامهای اول المپیادها و نفرات اول کنکور که با کوچکترین سوراخی فرار میکنن و شما لایق مرگم میدونونینشون
    4تا مقاله کپی شده هم تولید علم نامگذاری نمیشه بلکه علمی که به عمل دربیاد تولید گفته میشه که ما در ردهای میانی جدول کشورها هم نیستیم و حتی توان تولید گندم و جو رو هم دیگه نداریم چه برسه به پزشکی و مهندسی و ... و خریدن چهارتا موشک از کره شمالی و سوریه و سرهم کردنشون اینجا هم علم نطامی نیست
    6-خب شما همه چیز رو بد میدونید ولی اصلا نمیگید چی خوب هست؟خب روشهای خوب از نظر شما چیه؟
    یه جوان 22ساله دانشگاه نرفته چطور همسرپیدا کنه و ازدواج کنه؟یه جوان27ساله دانشگاه رفته از چطور پیدا کنه؟
    شما تمام موارد رد میکینید ولی نمیگید از نشر شما روشهای درست چیه
    دقیقا کاری که مقامات و مسولان کردند و میکنن و فقط ممنوعها و بدها از نظر خودشون رو جاز میزنن و باهاش میجنگن ولی در مقابل هیچ راه های جایگزینی هرگز ارائه نکردن
    نگاه حرام و ممنون، سر یک کلاس بودن ممنون، توی خیابون ممنون، توی عروسی ممنون و ...
    حالا چطور یک جوان 27ساله تحصیل کرده با تفکرات و علایق و خواستهای گوناگون چطور و کجا باید همسرش رو پیدا کنه بشناسه و خودش رو بشناسونه اصلا مشخص نیست

یه لحظه به این چیزایی که گفتین دقت کنید ... زیر زمین ، کوچه خلوت ، کارهای غیر قابل جبران ، چاقو و دست ، شماهمه ی این اتفاقاتی که

قراره توی کوچه خلوت و زیرزمین بیافته رو میارید توی یه محیط علمی . دانشگاه سرویس بهداشتی جامعه شده . هرچیزی که جامعه کم داره

قراره توی دانشگاه اتفاق بیافته .
    شما براحتی به خودتون اجازه میدید یه خیل عظیم از جامعه رو فاضلاب خطاب کنید حالا نمیدونم خودتون یا خانوادتون در این جمع قرار دارن یانه ولی فکر کنید بعد کلمات رو بر زبانتون جاری کنید
    دانشگاه سرویس بهداشتی جامعه نیست که فضلوات از اونجا سر دراوردن بلکه کاملا برعکس دانشگاه قربال جامعه هست و خوبها و برترینها رو داخل خودش جای داده

اونها که من گفتم زیرزمین و کوچه خلوت و ... منظور این نبود در هر حالتی تمام افراد به اون چیزها فکر میکنن، که اگر اینطور باشه که شما میگید پس شمایی که دانشگاه رو قبول ندارید و افراد دانشگاهی رو فضله میدونید هیچ فرقی با اونها ندارید چون چه خیابون باشید چه دانشگاه چه حوضه علمیه همون فضله هستین که به فکر زیرزمین و کوچه خلوت هستن
    ولی منظور من این بود وقتی اموزش درست و امکانات رشد سالم فراهم نباشه اون حالات پیش میاد و وقتی شما به فرد هیچ اموزشی نمیدین و هیچ امکاناتی هم در اختیارش قرار نمیدید فرد به سمت زیرزمین و ... کشیده میشه
    ولی اگر شما اموزشهای لازم رو بهش دادید و امکانات لازم برای رشدش رو در اختیارش قرار دادید (که در دانشگاه تا قسمتی این اتفاق میفته) دیگه فرد دچار اون اشتباهت و خطا ها نمیشه و راه درست رو از غلط تشخیص میده

شاید برای دختر خانم ها جذاب باشه ، ولی دانشگاه برای یه پسر جای وقت تلف کردن نیست که تاوان

دوازده سال آموزش ندیدنش رو توی دانشگاه بده .
    من نمیدونم شما خانوم هستین یا اقا ولی دقیقا با این حرف تمام تفکرتون درباره زن و مرد مشخص میشه که زن و دختر رو فقط یه ابزار و بازیچه میبیند که حتی وقتش هم هیچ ارزش نداره که تلف بشه یا نشه و این پسر هست که نباید وقتش را با ... تلف کنه
    ولی اگر شما واقعا درست مگید پس باید با مختلت شدن از مهدکودکها موافق باشید و اموزش از همون مهدها تا دیگه بعد 12سال وقتش رو تلف نکنه
    ولی میدونم اصلا اینطور نیست و این حرف شما فقط مغلطه ساختن هست و شما صددرصد با تفکیک از همون زایگشاه موافق هستین و حتی موافق این هستین پیاده روها زنونه مردونه بشه
    Last edited by havzhini; 03-11-2013 at 16:06.

10. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

از اخر میام اول
    اولا من اصلا نه دنبال نامه به جایی هستم نه امضا اون و اوصلا مسائل اجتماعی و فرهنگی با نامه نگاری درست نمیشه بلکه با تغییر رویه زندگی فردی درست میشه پس دنبال اصلاح از خودمون و اطرافمون باشین نه منتظر معجزه از اسمانها و بعد نامه نگاری

1-در انسانیت هیچ فرقی بین مونث و مذکر، مجرد و متاهل نیست و من از انسانیت حرف زدم وگرنه بله در خیلی از فرهنگها یا قوانین فرقهای زمین تا اسمان نوشته شده
    2-من از نزدیک با این مسائل سرکار داشتم و دارم و اتفاقا به دادگاه ها هم بسیار سر زدم، هرچند شما گفتین امار دارین زنان مطعلقه رابطه پولی برقرار میکنن که ربطی به شعبات خانواده نداره و بحث کیفری هست(ولی این موارد حتی 0.001% هم امارش در دادگاه نبال نمیشه و در نهان جامعه رخنه داره
    3-حقوق دانها یا ملاها؟اگر به این مثلا حقوق دانها باشه که نسخه اجبار 4زن و داشتن 10فرزند و ازداوج با فرزند! و ... دارن میپیچن
    4-هیچ قانونی کامل نیست و من از قانون اروپا و امریکا پشتیبنای نمیکنم ولی بدون شک کمترین نقص رو اونها دارن در حمایت از هم زن هم مرد هم کودک و تعادل رو برای زندگی اسوده و بدون مشکل رو برقرار میکنن
    ولی ما تازه دارین قانون ازدواج والد با فرزند تصویب میکنیم که شرم اوره

فکر میکنم دیگه خیلی مفصل درباره مهریه بحث شد
    بنده هم با فلسفه مهریه و هم با ابزار قرار دادن اون مخالف هستم و اونو بدون فایده بلکه زیانبار و بد میدونم
    ولی شما میگید در ایراد داشتن فلسفه مهریه با من موافقید ولی استفاده ابزاری از اون رو مجاز میدونید و خوب

نمیدونم چرا به صحبتها دقت نمیکید چون من کاملا چندبار توضیح دادم به حرف نمیشه اعتماد کرد حالا چرا از من ایراد میگیرد که نمیشه به صداقت دیگران اعتماد کرد برام عجیبه
    من حتی گفتم به امضا و سند نمیشه اعتماد کرد و فرد براحتی میتونه امضاش رو با روشهای زیادی خنثی کنه و سندی که امضا کرده رو اجرا نکنه حالا شما میگید به حرف میشه اعتماد کرد؟

حرف من این هست باید تفکری که به ازدواج هست عوض بشه
    یعنی از همون اولین قدم در این راه فقط بعد مالی مطرح نباشه و ما هنوز هیچ قدمی برنداشتیم درباره چیزی مثل طلاق و مهریش حرف بزنیم
    بارها و بارها شاهد بودن افرادی که برای ازدواج با هم اشنا میشن اولین کلمه میزان مهریه مطرح میشه که واقعا برای من هم عجیب و هم باعث تاسف میشه که افراد به جای فکر کردن به خوشبختی و لذات زندگی مشترک اولین فکرشون بعد مالی و طلاق هست
    به این فکر نمیکنن زندگیشون مشترکشون چه خواهد شد بلکه به این فکر میکنن طلاقشون چه خواهد شد
    خب مشخص هست فردی که این موضوع بر دوشش سنگینی میکنه که ایا هر لحظه قراره 100سکه ازش طلب بشه یا برعکس به این فکر میکنه که 100سکش رو طلب کنه فکرش همیشه مصموم هست و زندگی خوبی نخواهد داشت

در اخر اینو میگم جامعه پویا به جامعه ای گفته میشه که همیشه فرد فرد اون جامعه در حال اصلاح خود و اطرافشون هستن نه مثل ما که میگیم خب میدونم این چیز بده ولی چون همه قبولش دارن منم مجبورم انجامش بدم
    باید جایی برم خیلی سریع دارم حواب میدم .. بهرحال ببخشید
    بنده به این خاطر گفتم به وجدان و شخصیت نمیشه اعتماد کرد چون شما اینو گفتید :
    ولی کسی که دید سالم و درست نسبت به زن داره فرقی نمیکنه برای این زن مجرد هست متاهل هست یا مطعلقه
    گفتید مرد خوب به این چیزا توجه نمیکنه که سابقه فعالیت قضایی بنده بهم میگه اتفاقا تا دلتون بخواد مردای خوب در اینجور مواقع رنگ باختند چون بحث انتقام و این حرفها زیاد پیش میاد .

-من از نزدیک با این مسائل سرکار داشتم و دارم و اتفاقا به دادگاه ها هم بسیار سر زدم، هرچند شما گفتین امار دارین زنان مطعلقه رابطه پولی برقرار میکنن که ربطی به شعبات خانواده نداره و بحث کیفری هست(ولی این موارد حتی 0.001% هم امارش در دادگاه نبال نمیشه و در نهان جامعه رخنه داره
    من به صورت مطلق صحبت نکردم و بهیچ وجه به این قشر چنین بی احترامی نکردم که زنان مطلقه رابطه پولی برقرار میکنند . گفتم آمارها نشون میده نیاز مالی پس از طلاق انگیزه اصلی رفتن به سوی اینجور مسائله .. عزیز من رابطه پولی برقرار کردن رو نگفتم تحقیق کنید گفتم برید دادگاه عمومی حقوقی وضعیت رو ببینید و از افراد سوال بپرسید همین نیاز مالی و عدم حمایت همسر سابق از نظر مالی چقدر در انحراف و مشکلات اجتماعی یک زن تاثیرگذاره .

دوست عزیز حقوق دان خوب هم داریم که بسیار با سواد و به روز هستند پس اینطور نیست که شما جمع بستید .سردمداران کس دیگه ای هستند جای خود داره .

بنده با جمله آخر شما موافقم اما باور کنید خیلی پیچیده تر ازین حرفهاست . مسائل نکاحمهریه وقوانین مشکل دار ما پیچیده تر ازین حرفهاست که بخوایم با شعار دادن حلشون کنیم / فلسفه مهریه به خودی خود ایراد داره اما کاش شما به این سوال من پاسخ بدید در حال حاضر چه قانون حمایتی از زن مطلقه وجود داره ... قانون مدنی ما هرجا از زن حمایت کرده یک شرط فرعی کنارش گذاشته که اثباتش تقریبا محال و غیر ممکنه . پس اول فرهنگ مردم سپس قانون حمایتی و سر آخر حذف مهریه .

این نظر منه . شما هم نظر خودتون رو گفتید و دلیلی هم وجود نداره که با هم هم عقیده باشیم . خوشحال شدم از هم صحبتی با شما

12. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

قابل توجه اونایی که تو بحث شرکت کردند و نظر دادند ، مخصوصا جناب havzhini
    با توجه به این صحبت ها و مباحثی که مطرح شده !
    راه چاره چیه؟ برای بهبود وضعیت ازدواج منِ جوان باید چیکار کرد امروز؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

نگرش شما در اساس درست هست اما باید قبول کنید این نگرش نگرش ارمان گرایانه هست (البته خودتون هم این رو ذکر کردید در جایی )

ولی متاسفانه هر چقدر امثال ما برای پیاده سازی این نگرش تلاش کنند قابل پیاده سازی نیست .چون این جامعه از اساس دچار چالش های

جدی هست یک شخصی که از کودکی یاد میگیره بر اساس رفتارهایی که از خانواده اش میبینه دروغ بگه وقتی رشد کرد و به بلوغ رسید هم

صادقانه و درست رفتار نخواهد کرد بنابراین این که شما میگید نگرش درست بشه متاسفانه بنده به این مساله خوش بین نیستم حداقل تا زمانی

که خانواده هایی باشند که درست زندگی کنند و درست زندگی کردن رو به فرزندانشون یاد بدند

اساسا جامع شناس ها میگند اگه میخواهید فساد یک جامعه رو برررسی کنید از جوامع کوچک اون جامعه شروع کنید وقتی خانواده ها نمیتونند

خودشون درست زندگی کنند و تمام زندگیشون بر اساس شعار هایی هست که خودشون هیچ وقت به اون عمل نمیکنند چطور میشه به فرزندان

اون خانواده امیدوار بود که جوانان خودشناسی در اینده باشند ؟! و چطور میشه به این جامعه فاسد امیدوارانه نگاه کرد ؟!

باید چندین نسل اموزش درست ببینه که با این وضع فرهنگ و فرهنگ سازی بنده امیدی به این مساله ندارم ! بنابر این

به خودم به عنوان یک خانوم و بقیه خانوم ها حق میدم که شدیدا نگران اینده و شرایط موجود باشند !

.

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

2-درست متوجه شدم شما قبول دارید تفکیک غلط هست و فقط مشکلتون اینه بعد 18سال تفکیک، نباید اختلاط ایجاد بشه؟یعنی با اختلاط مهدها و دبستان و راهنمایی و ... یه صورت پله ای موافیدموافقید؟
    3-تفکیک خودش یکی از مشکلات ازدواج هست
    4-اتفاقا ازدواجهای دانشجویی بیشتر بین دانشگاهای تفکیکی و با تفکرهای ایدولوژیک بیشتر هست تا دانشجویان با تفکرباز که معلوما بعد از پایان تحصیلات و شروع اشتغال ازدواج میکنن
    5-ما که چیز خاصی نمیبینم بجر مقامهای اول المپیادها و نفرات اول کنکور که با کوچکترین سوراخی فرار میکنن و شما لایق مرگم میدونونینشون
    4تا مقاله کپی شده هم تولید علم نامگذاری نمیشه بلکه علمی که به عمل دربیاد تولید گفته میشه که ما در ردهای میانی جدول کشورها هم نیستیم و حتی توان تولید گندم و جو رو هم دیگه نداریم چه برسه به پزشکی و مهندسی و ... و خریدن چهارتا موشک از کره شمالی و سوریه و سرهم کردنشون اینجا هم علم نطامی نیست
    6-خب شما همه چیز رو بد میدونید ولی اصلا نمیگید چی خوب هست؟خب روشهای خوب از نظر شما چیه؟
    یه جوان 22ساله دانشگاه نرفته چطور همسرپیدا کنه و ازدواج کنه؟یه جوان27ساله دانشگاه رفته از چطور پیدا کنه؟
    شما تمام موارد رد میکینید ولی نمیگید از نشر شما روشهای درست چیه
    دقیقا کاری که مقامات و مسولان کردند و میکنن و فقط ممنوعها و بدها از نظر خودشون رو جاز میزنن و باهاش میجنگن ولی در مقابل هیچ راه های جایگزینی هرگز ارائه نکردن
    نگاه حرام و ممنون، سر یک کلاس بودن ممنون، توی خیابون ممنون، توی عروسی ممنون و ...
    حالا چطور یک جوان 27ساله تحصیل کرده با تفکرات و علایق و خواستهای گوناگون چطور و کجا باید همسرش رو پیدا کنه بشناسه و خودش رو بشناسونه اصلا مشخص نیست

شما براحتی به خودتون اجازه میدید یه خیل عظیم از جامعه رو فاضلاب خطاب کنید حالا نمیدونم خودتون یا خانوادتون در این جمع قرار دارن یانه ولی فکر کنید بعد کلمات رو بر زبانتون جاری کنید
    دانشگاه سرویس بهداشتی جامعه نیست که فضلوات از اونجا سر دراوردن بلکه کاملا برعکس دانشگاه قربال جامعه هست و خوبها و برترینها رو داخل خودش جای داده

اونها که من گفتم زیرزمین و کوچه خلوت و ... منظور این نبود در هر حالتی تمام افراد به اون چیزها فکر میکنن، که اگر اینطور باشه که شما میگید پس شمایی که دانشگاه رو قبول ندارید و افراد دانشگاهی رو فضله میدونید هیچ فرقی با اونها ندارید چون چه خیابون باشید چه دانشگاه چه حوضه علمیه همون فضله هستین که به فکر زیرزمین و کوچه خلوت هستن
    ولی منظور من این بود وقتی اموزش درست و امکانات رشد سالم فراهم نباشه اون حالات پیش میاد و وقتی شما به فرد هیچ اموزشی نمیدین و هیچ امکاناتی هم در اختیارش قرار نمیدید فرد به سمت زیرزمین و ... کشیده میشه
    ولی اگر شما اموزشهای لازم رو بهش دادید و امکانات لازم برای رشدش رو در اختیارش قرار دادید (که در دانشگاه تا قسمتی این اتفاق میفته) دیگه فرد دچار اون اشتباهت و خطا ها نمیشه و راه درست رو از غلط تشخیص میده

2.بله
    5. کشور تولید علمی داره شما چشاتون رو بستید ، نمونه ی واضحش همونیه که به خاطرش الان تحریم هستیم .

من گفتم لایق مرگ هستند ؟چرا حرف توی دهنم من میزارید ، من گفتم برای جامعه و دولت اهمیتی نداره که چیکار کنن .

خب شما واسه گفته هاتون دلیلی دارید ؟! سندی دارید برای این که بگید سلاح های ایران رو خودشون نساختن ؟

6. چون واقعیت اینه که الان برای یه شخص مسلمان که احکام دین رو اجرا کنه زندگی سخت هست . شما میتونی راحت دینت رو عوض کنی یا تغییر بدی . من میگم برای مسلمان ها سخته ، مشکله ،نگاه مشکل داره . مسلمانها هم فرهنگ خاص خودشون رو دارن .

اون کسی که به دانشگاه توهین میکنه من نیستم . شما دارید میگید خب دوتا گزینه داریم ، 1. زیر زمین و کوچه خلوت 2.دو دانشگاه

به دانشجو فضله نگفتم ، شما همش حرف تو دهنم من میذاری ! من گفتم دانشگاه سرویس بهداشتی جامعه نیست که آسیب های اجتماعی روی دانشجو خالی بشه .
    دانشگاه امکانات لازم و آموزش برای برقراری ارتباط با جنس مخالف در اختیار دانشجو قرار میده ؟! کدوم دانشگاه ؟! نکنه منظورتون از امکانات حیاط دانشگاه و از آموزش کلاسای معارف هست ؟!

.من نمیدونم شما خانوم هستین یا اقا ولی دقیقا با این حرف تمام تفکرتون درباره زن و مرد مشخص میشه که زن و دختر رو فقط یه ابزار و بازیچه میبیند که حتی وقتش هم هیچ ارزش نداره که تلف بشه یا نشه و این پسر هست که نباید وقتش را با ... تلف کنه
    ولی اگر شما واقعا درست مگید پس باید با مختلت شدن از مهدکودکها موافق باشید و اموزش از همون مهدها تا دیگه بعد 12سال وقتش رو تلف نکنه
    ولی میدونم اصلا اینطور نیست و این حرف شما فقط مغلطه ساختن هست و شما صددرصد با تفکیک از همون زایگشاه موافق هستین و حتی موافق این هستین پیاده روها زنونه مردونه بشه
    شما با یه جمله تمام طرز تفکر من رو میفهمید ، مینویسید و نقد میکنید ، این یعنی قضاوت نا عادلانه و برای چندمین بار .

در ایران دانشجوی مرد بیشتر نیاز به کار داره و خانم ها بیشتر از طریق خانواده ها حمایت میشن ، یعنی فشار کار و درس اینقدر زیاد هست که

نتونه به مسائل دیگه وارد بشه ، مگر همین دانشگاه آزادی که جناب صد دلاری فرمودند که وضعش رو هم توصیف کردن براتون . حالا به غیر از اینا

موضوع سربازی هم وجود داره ، یه پسر در نرمال ترین حالت ممکن باز دوسال از اوج جوونیش تعلق به دولت داره .

من آقا هستم ولی تا اینجای بحث سعی کردم هر دوطرف رو درموضوعات در نظر بگیرم .

من بارها تاکید کردم که با مختلط شدن از دوران ابتدایی موافقم ، صفحات قبل رو بخونید ... من دوران ابتدایی روی توی مدرسه ی مختلط بودم ،

مسائلی رو که توی ابتدایی برام اتفاق افتاده دارم میبینم برای دانشجو ها اتفاق میافته . توی دوران ابتدایی میشه جبران کرد آسیب ها و

اشتباهات رو تا به سن بلوغ برسه ، اما کسی که توی دانشگاه اشتباه کنه ،جای جبران نداره ...

اگه کمی هم به حرفهای من دقت کنید و باحوصله مطالعه کنید ، گمانم کمتر حرف توی دهنم من میزارید و برچسب به بنده میزنید .

16. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

2.بله
    5. کشور تولید علمی داره شما چشاتون رو بستید ، نمونه ی واضحش همونیه که به خاطرش الان تحریم هستیم .

من گفتم لایق مرگ هستند ؟چرا حرف توی دهنم من میزارید ، من گفتم برای جامعه و دولت اهمیتی نداره که چیکار کنن .

خب شما واسه گفته هاتون دلیلی دارید ؟! سندی دارید برای این که بگید سلاح های ایران رو خودشون نساختن ؟

6. چون واقعیت اینه که الان برای یه شخص مسلمان که احکام دین رو اجرا کنه زندگی سخت هست . شما میتونی راحت دینت رو عوض کنی یا تغییر بدی . من میگم برای مسلمان ها سخته ، مشکله ،نگاه مشکل داره . مسلمانها هم فرهنگ خاص خودشون رو دارن .

اون کسی که به دانشگاه توهین میکنه من نیستم . شما دارید میگید خب دوتا گزینه داریم ، 1. زیر زمین و کوچه خلوت 2.دو دانشگاه

به دانشجو فضله نگفتم ، شما همش حرف تو دهنم من میذاری ! من گفتم دانشگاه سرویس بهداشتی جامعه نیست که آسیب های اجتماعی روی دانشجو خالی بشه .
    دانشگاه امکانات لازم و آموزش برای برقراری ارتباط با جنس مخالف در اختیار دانشجو قرار میده ؟! کدوم دانشگاه ؟! نکنه منظورتون از امکانات حیاط دانشگاه و از آموزش کلاسای معارف هست ؟!

شما با یه جمله تمام طرز تفکر من رو میفهمید ، مینویسید و نقد میکنید ، این یعنی قضاوت نا عادلانه و برای چندمین بار .

در ایران دانشجوی مرد بیشتر نیاز به کار داره و خانم ها بیشتر از طریق خانواده ها حمایت میشن ، یعنی فشار کار و درس اینقدر زیاد هست که

نتونه به مسائل دیگه وارد بشه ، مگر همین دانشگاه آزادی که جناب صد دلاری فرمودند که وضعش رو هم توصیف کردن براتون . حالا به غیر از اینا

موضوع سربازی هم وجود داره ، یه پسر در نرمال ترین حالت ممکن باز دوسال از اوج جوونیش تعلق به دولت داره .

من بارها تاکید کردم که با مختلط شدن از دوران ابتدایی موافقم ، صفحات قبل رو بخونید ... من دوران ابتدایی روی توی مدرسه ی مختلط بودم ،

مسائلی رو که توی ابتدایی برام اتفاق افتاده دارم میبینم برای دانشجو ها اتفاق میافته . توی دوران ابتدایی میشه جبران کرد آسیب ها و

اشتباهات رو تا به سن بلوغ برسه ، اما کسی که توی دانشگاه اشتباه کنه ،جای جبران نداره ...

اگه کمی هم به حرفهای من دقت کنید و باحوصله مطالعه کنید ، گمانم کمتر حرف توی دهنم من میزارید و برچسب به بنده میزنید .
    5-این مطالب چون ارتبازی به موضوع تاپیک نداره بهتره دنبال نکنیم ولی همین بس که بخاطر اونکه این همه تحریم و تحقیر شدین 35ساله روسیه شروع بکارش نکرده در حالی که مدت طول عمر بنای اون داره تموم میشه و 40سال بیشتر استادارد نداره
    و ...
    6-اصلا حرفتون درست نیست
    شمای مسلمان(البته شیعه) در هر کوچه یک عبادتگاه دارید و کتابهای مذهبیتون به رایگان و با قیمتهای بسیار پایین در اختیارتون هست به تن تمام دختران و زنان لباس مشکی پوشوندین از شیرخوارگاه پسر رو از دختر تفکیک کردین و .... پس زندگی در جامعه ای ساخته شما بسیار براتون راحته
    ولی منه بی دین برای داشتن یک کتاب باید با هزاران ترس و لرز با قیمت گذاف یک زیراکس تهیه کنم برای همصحبتی با همفکر خودم باید از سوراخ دیوار بترسم بخاطر عقیدم و عقیده نداشتن به مطالب مصاحبه های دولتی از داشتن شغل مورد نظر محروم باشم و ...
    مشکل شما فقط 2تار موی توی خیابون هست و واقعا نمیتونید جلوی خودتون رو بگیرید که نگاه نکنید براتون این جامعه تبدیل به جهنم شده حالا ما با این همه محرومیت چی باید بگیم؟

دقیقا جمله شما این هست دانشگاه سرویس بهداشتی جامعه شده
    غیر اینکه فقط کسی به سرویس بهداشتی سر میزنه که ... رو اونجا خالی کنه؟

فکر میکنم از جنبه های با هم همنظر هستیم و اون اینه باید اموزش وجود داشته باشه و امکانات لازم برای سلامت روانی و رشد از همون مهدکودکها در اختیر کودکان قرار داده بشه و یکی از اونها ارتباط با جنس مخالف هست

من برداشتم از مطالبتون رو گفتم حالا اگر غلط بوده برداشتم معذرت خواهی میکنم
    چون برداشت من از صحبتهای قبلیتون با این صحبتها کاملا متفاوت شده

ولی من اعتقاد ندارم فردی که تا قبل دانشگاه در محذومیت بوده رو دیگه باید بازم یا همون سیستم غلط جلو برد و یک نسل رو فدا کرد
    اگر اعتقاد دارید تفکیک جنسینی بد هست پس برای همه سنین و مراحل بد هست
    حالا درسته بعد 18سال یکهو وارد محیط جدید شدن صدماتی ایجاد میکنه ولی فواید اون خیلی بیشتره

18. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •