توی 94 درصد موندم ... فعلا" دارم همه ی ماموریت ها رو Gold Medal میگیرم ببینم اتفاق خاصی میافته یا نه.
توی 94 درصد موندم ... فعلا" دارم همه ی ماموریت ها رو Gold Medal میگیرم ببینم اتفاق خاصی میافته یا نه.
Last edited by moghaddas mfa; 26-09-2013 at 22:17.
*M!L4D*,a.g g.a,ali_agha1981,Altairezio,Amir rza,bache pooldar,gnulinux,GOLDFINCH,Haniiii,hassan_magic2000,hormozan m,imi imi,kingmohsen,kumarbaz,Leon-117,M A S T 3 R,matr!x_2008,Mehdi.ss,Meysam Raz,Milad4171,mjorh,Mohammad Yek110,Mool Tee,msf66,neon_91,Reza Azimy_RW,SA33D_GT,SADEGH 7,SIMON137,The Pro,Turok-71,ye adam
دوستان بعده مرحله 67 نمیدونم چه کنم هیچ مرحله ی اصلی نیست تو نقشه.دوستان هرکی تموم کرده لطفا بگه باید چه کنمممممممممم؟![]()
دوستان بازی برای من سیو نمیشه دلیلش چیه؟ از بازی میام بیرون دوباره وارد میشم از اول میاد
باید تو موبایل رویه قسمت quick save کلید کنی یا میتونی تو خونه ی هر شخصیت بازی رو سیو کنی
باید مرحله ی جانبی رو بری یه چندتایی تا مرحله اصلی بیاد فکر کنم تو قسمت salomon باید بری
من خبر شنیدم که میگه بازی تو پاییز برای PC ریلیز میشه. فعلا دنبال یه منبع هستم که مطلب رو مستند کنم!
ولی اینطوری که شنیدم شرکت Nvidia گفته که داره برای نسخه ی پی سی این بازی رو تنظیم میکنه . یه چیز تو این مایه ها !
اگه شایعات نسخه PC تایید بشه شوک آورترین خبر سال میشه...
+
جدن کی حدس میزد یه نسخه GTA رو PC منتشر شه؟
شوخی میکنی دوست من؟!حدس؟!بیخیال بـــــــــــا!!
من فقط آرزو میکنم بازی پُرت نشه!(یعنی تمام حس بازیمو خراب میکنه!)
این که Nvidia احتمالا" افتاده رو بازی خبر خوبیه!
دوستانی که بازی رو دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونن!
Last edited by Altairezio; 26-09-2013 at 20:12.
واقعا اگه واسه pc تو این پاییز بیاد من دیگه به جز این هیچ بازی دیگه اییبازی نمی کنم حتی pes
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)