نشانگر قدرت مگه منظورتون خط های وایفای نیس!؟
نشانگر قدرت مگه منظورتون خط های وایفای نیس!؟
سلام
دوستان شما با مقدار رم این گوشی مشکل ندارید ... ؟؟
من هی با خودم فکر میکنم که رم یک گیگ واسه این گوشی کمه...
کسی هست که این کمبود رم رو حس کنه .. ؟؟؟
یک نسخه I9305 هم داره که با رم دو گیگ عرضه میشه
سلام.
برد وای فای که بیشتر به قدرت فرستنده مربوط میشه (مودم یا هر وسیله فرستنده دیگه) تا به وای فای گوشی که گیرنده هست.مثلا" شما اگر توی خیابان ولی عصر تهران باشید بالای میدان ونک تا حوالی پارک ملت یا شاید هم بالاتر (تا پارک رو خودم دیدم بالاترش رو تست نکردم) وای فای گوشیتون سیگنالی رو پیدا میکنه به نام "ستاد هروی " خوب حالا من باید بیام بگم برد وای فای گوشی من 2 کیلومتره؟!!!!(چه بسا بیشتر) خیر قدرت فرستنده زیاده (فکر میکنم مال ستاد فرماندهی انتظامی باشه).پس شما اینجوری دنبال برد وای فای نباش چون زمانی که وای فای به عنوان گیرنده هست بردی نداره بلکه برد مال فرستنده هست.شما فرستنده ت اگه قوی باشه تا هر جا سیگنال بفرسته گوشیت میگیره.چه 100 متر چه هزار متر و.....
در مورد نشانگر اگر منظورتون بصورت اعداد نشانگر هست توی رام رسمی نداره (این رامهایی که من تست کردم) اما اکثر رامهای کاستوم دارن و میتونید تنظیم کنید که به شما مختصات بده.![]()
سلام ,
ممنون از پاسختون
اما ارتباط گوشی با روتر یک ارتباط دوطرفه هست
یعنی هر دو برای هم امواج میفرستند .
اگر روتر تا دو کیلومتری امواج بفرسته اما گوشی تا 200 متر بیشتر نفرسته , پس نمیشه بیشتر از 200 متر کار کرد با اون روتر چون باید ارتباط دوطرفه برقرار بشه
اگر ارتباط یک طرفه بود مثل پیجر , تا وقتی که در برد آنتن فرستنده باشیم تماس برقرار میشه چون پیجر فقط گیرنده هست نه فرستنده .
یه مطلب مهم دیگه :
بنده با HD2 تست کردم این رو
فقط اسم روترهائی که امواج وای فای گوشی بهش میرسه نشان داده میشه .
یعنی اگر در فاصله ی دو کیلومتری یک روتر باشه که موجش میرسه به گوشی اما موج گوشی بهش نمیرسه , توی لیست نشان داده نمیشه .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 28-04-2013 at 07:03.
سلام خدمت همه دوستان یک سوالی داشتم اینکه سامسونگ تایید کرده که اپدیت اندروید 4.2.2 و 5 برای گلکسی اس 3 میاد رم این گوشی که 1 هستش براش مشکلی بوجود نمیاره![]()
سلام.
قاعدتا" دولوپرهای سامسونگ هم اینو میدونن که رم اس 3 اگیگ هست پس حتما" این آپدیتها رو با توجه به مقدار رم گوشی طراحی میکنن![]()
سلام.
زمانی که گوشیمو با برنامه Kies به Pc وصل میکنم از گزینه بالاش میگه Update Firmware کن . ( الان کوشیم 4.0.0 هست ).
سوالی که دارم اینه که آپگرید کنم به 4.1 یا نه ؟ و اگه اینکارو بکنم برنامه هام پاک نمیشه یا کانتکتهام ؟
اصلا فرقی بینشون هست که آپگرید کنم یا نه ؟
ممنون
فرق که خیلیییی داره. سرعت. مصرف و..
با کیز آپدیت میکنی چیزی رو پاک نمیکنه ولی یک بک آپ کوچولو بگیر
ممنون دوست عزیز.
اینکه میگن آپگرید کنی دستگاه باگ پیدا میکنه مثل اوون دوستانی که میگفتن آپگرید کردن و صدای گوشی یکدفعه خیلی خیلی زیاد میشه و ...
در این مورد چی ؟
وقتی یه رنگی رو هیچ گارانتی ای نداشته باشه چقدر طول میکشه تا بیاد ؟ من یه اس 3 مشکی هدیه گرفتم ولی سفیدش رو میخوام ، چندروزه هیچ کدوم از گارانتی اصلیا ندارن سفیدش رو![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)