بچه ها این توپ برای pes 2013 هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این توپ برای pes 2013 هست ؟
خود بازی که چنین توپی را نداره ولی فکر کنم با اضافه کردن پچ به بازی ، این توپ هم به بازی اضافه بشه
چندوقت پیش تو یه سایت عکس این توپ را دیدم که توی یکی از پچ ها بود
طریقه ی وارد کردن توپ از GDB رو میخواستم .
توپ ریختم توی GDB توی بازی توپش میاد ولی موقع انتخاب توپ عکس توپ نمیاد مشکل چیه؟
Last edited by pedram9; 30-12-2012 at 04:08.
با سلام
ورژن 1.2 گزارشگر ترکی استانبولی که در تاریخ دهم دسامبر منتشر شده، توسط گروه تولید کننده (turkcespiker.com) روی این سایتها آپلود شده که متاسفانه هیچکدوم قابلیت رزیوم ندارن.
کاربرانی هم درخواست دادن که روی مدیافایر آپ بشه، ولی این کارو نکردن. حالا اگه ممکنه یک نفر حال بده، این لینکا رو مستقیم کنه تا بریم سراغشون.
خوش و گیمر باشید...
دوستانی که بال بازی میکنن..من فصل دوم GP 500 خریدم الانم وسط فصل سوم تو تیم گرانادا قدرتم 74 هست فقط هر چند هفته یکبار رو نیمکت میشینم و تعویضم نمیشم چرا؟
باید GP200 , GP50 رو هم بخرم؟
میشه یه توضیحی در این مورد بدین ببینم موضو چیه؟
لیگ که تعطیل کردن من معتاد بال شدم..
کلاً این موضوع کفش رو هیچ جوری نمیتونم باهاش کنار بیام؛ بعضی از کفشها قدرت و شوت بازیکن رو افزایش میده، بعضی سرعت بازیکن رو. اینکه در این ورژن، کفش باعث افزایش یا کاهش اورال بازیکن میشه، از نظر من مسخرس. فصل قبل جبرئیل سیسه رو خریدم. 16 ساله، اورالش 71. کفشهاشو ازش گرفتم، اورالش شد 67. کفش Tiempo Legend IV رو بهش دادم، اورالش شد 72!! درسته که کفش در دنیای واقعی خیلی مهمه ولی نه این اندازه که کونامی در این بازی اعمال کرده. اگه اینطوری باشه، کریس رونالدو میتونه کفشهای مسی رو بپوشه تا یه ذره پیشرفت کنه...
Last edited by mnkamran; 30-12-2012 at 14:34.
سلام
امروز پچ 2.6 را از سافت گذر دانلود کردم و این اولین پچی بود که نصب کردم بعد از نصب هر چی روی ایکن اجرا بازی کلیک کردم بازی اجرا نشد منظورم همون pes_patch.exe بعد رفتم تو پوشه بازی دیدم 4 تا فیل دارم به اسم های pes2013,exe و pes2013_103.exe و rld.dll و rld_103.dll امدم تغییر نام دادم و بازی اجرا شد و تو صفحه اصلی بازی نوشته بود datapack :3.00 و ver:1.03 می خواستم ببین پچ درست نصب شده البته تو منو های اصلی برنامه نگاه کردم گزینه extra content نبود که برم GP را فعال کنم .. حال نمیدونم جریان چیه اشتباه چیه چه کار باید کرد ؟
وقتی بازی رو باز میکنم میگه:
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
یعنی چی؟
سلام . ظاهرا میگه سیستم شما حداقل شرایط مورد نیاز برای بازی رو نداره . به کارت گرافیک گیر داده . شما با لپ تاپ بازی می کنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)