تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 468 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

با سلام

می خوام یه بار که مثلا امروز Kasper رو آپدیت می کنم(به صورت آنلاین) فایلاش رو نگه دارم واسه سری بعد.

مثلا بعد نصب مجدد ویندوز بتونم سریع اونا رو جایگزین کنم.

از Kasper 6.0.3 استفاده می کنم.

راهی...؟ چاهی ...!؟
    سلام
    کسپر 6 ؟ مگه هنوز هست؟
    الان کسپر 13 هم اومده.شما اگه امکانش هست آخرین ورژن کسپر رو که 2013 هست دان کنید بعد نصبش کنید و با برنامه kasper updater آپدیتش کنین که آپدیتهاش ذخیره بشه.
    موفق باشی

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوستام
    من گوگل کروم نصب کردم ولی وقتی به اینترنت وصل میشم هیچ صفحه ایی رو باز نمیکنه درحالی که وقتی کسپر رو exit میکنم مشکل حل میشه میدونم مشکل از کسپر هست ولی با اینکه کروم رو توی trust قرار دادم ولی بازم درست نشده و اینکه با فایرفاکس اصلا مشکل ندارم.کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    دوستان یکی جواب منو بده ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mer5ad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Twilight Flame

پيش فرض

خواهش میکنم کاری نکردم.
    اون پیام خطا هم برای سرور فعال سازش هست.شما یه تایم دیگه امتحان کن اگه نشد از همون لینکی که بهت دادم برو همونجا جدیدترین key رو دان کن بعد دستی اکتیو کن.
    موفق باشی
    داداش ما دوباره مزاحم شما شدیم !!!! یه کسپر نصب کردیم به غلط کردن اُفتادیم !!!! )
    من به کسپر KEY دادم یک روز کار کرد! دیشب غیر فعال شد !!! الآن هرچی میگردم اون گزینه ای که باهاش KEY میدادم به کپسر پیدا نمیشه !!!! )))))))) کجا رفته ؟؟؟ الآن باید چطوری KEY بدم؟؟؟؟
    ببنید من بار اول رفتم اینجا تو قسمت 3 یک گزینه ای بود که روش کلیک کردم و KEY رو اجرا کردم باهاش !!! الآن نیست !!!! میگه باید کد فعال سازی بدی !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

داداش ما دوباره مزاحم شما شدیم !!!! یه کسپر نصب کردیم به غلط کردن اُفتادیم !!!! )
    من به کسپر KEY دادم یک روز کار کرد! دیشب غیر فعال شد !!! الآن هرچی میگردم اون گزینه ای که باهاش KEY میدادم به کپسر پیدا نمیشه !!!! )))))))) کجا رفته ؟؟؟ الآن باید چطوری KEY بدم؟؟؟؟
    ببنید من بار اول رفتم اینجا تو قسمت 3 یک گزینه ای بود که روش کلیک کردم و KEY رو اجرا کردم باهاش !!! الآن نیست !!!! میگه باید کد فعال سازی بدی !!!!

شما باید ارتباط با اینترنت قطع کنی بعدش تو قسمت 3 این کدو برنی :
    AAAA-AAAA-AAAA-AAAA3
    وقتی next زدی یه صفحه باز میشی که میتونی کی وارد کنی.

5. 5 کاربر از Shahroozs2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mer5ad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Twilight Flame

پيش فرض

شما باید ارتباط با اینترنت قطع کنی بعدش تو قسمت 3 این کدو برنی :
    AAAA-AAAA-AAAA-AAAA3
    وقتی next زدی یه صفحه باز میشی که میتونی کی وارد کنی.
    ممنون رفیق! الحق که این کسپر خیــــــلی دردسر داره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

ممنون رفیق! الحق که این کسپر خیــــــلی دردسر داره!
    اره ولی اگه باهاش راه بیای امنیتتو 100% تامین میکنه.

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام!
    ببخشید این ریل تایم کاسپرسکای کجاست؟
    و چگونه میتوانیم کاری بکنیم که فایروال برای اتصال هر برنامه از ما اجازه بگیرد!
    ممنون
    سلام
    اگر منطورتون بخش ریم تایم انتی ویروس هست
    setting باز کنید در سربرگ protection center بخش file antivirus

--------------------------------------------------------------------------------------------
    برای اجازه گرفتن هر برنامه شما باید سربرگ نتورک در گروههای مختلف در بخش اپلیکیشن کنترل ویرایش کنید بخشهای High Restricted و Low Restricted احتیاجی نیست اما بخش trusted باید ویرایش کنید چون دسترسی به نت در این گروه ازاده و بدون اجازه به نت وصل میشن
    وارد تنظیمات شوید application control انتخاب کنید در این بخش بر روی application کلیک کنید در پنجره باز شد سربرگ trusted انتخاب کنید و بر روی edit کلیک کنید
    در پنجره باز شده سربرگ network rule انتخاب کنید وبر روی گزینه های any network activity کلیک راست کرده و prompt for action انتخاب کنید و ok کنید
    حالا برگردید به سربرگ protection center در بخش General Settings تیک گزینه Select action automatically بردارید.و ok کنید.
    Last edited by kases; 24-01-2013 at 01:49.

9. 6 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.salehi20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان یکی جواب منو بده ممنون میشم
    سلام
    منم کروم و کسپراسکای رو نصب دارم ولی مشکل سمارو ندارم.
    اما شما باید به قسمت فایر وال کسپر بری و بعد از انتخاب گوگل کروم بر رور سربرگ Exclusions کلیک کنید وتمام چک باکس هارو پرکنی ودر آخ ok!

11. این کاربر از m.salehi20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    کاربرانی که از کاسپرسکی استفاده می کنند و در حالت سوالی از حالت HIPS و FireWall آن هم برای برای برنامه های مطمئن .
    کسانی که در تنظیمات فایروال قسمت Trusted سربرگ network رو گزینه های سبز را ، به حالت Prompt تغییر دادند ، می توانند موقع کانکشنی که از حالت Incoming هست را مشاهده بکنند و دستور Allowa یا Block را صادر بکنند ، در این گونه تنظیمات تمام ورودی و خروجی توسط کاربر چک خواهد شد .
    و چون کسپرسکی یک فایروال بر پایه Application FireWall هست ، هر برنامه ای که توسط کاربر اجازه خروجی داشته باشه و چون کاربر اجازه داده پس اجازه ورودی هم از کسپرسکی صادر میشه ولی بعضی برنامه ها در لیست خروجی سالم هستند ولی موقع ورودی کسپر شاید از شما سوال بکنه که فلان پروسه میخواهد از پورت مثلا UDP یک کانکشن ورودی داشته باشه که سوال میکنه باید چکار کنم و شما بر طبق اطلاعات خود این کار را انجام می دهید ولی گاهی وقت ها هست شما هیچ کاری نکردید و به برنامه ای اجازه خروج ندادید یا اصلا در لیست خروجی نیست ولی میخواهد یک ورودی داشته باشد که کسپرسکی بلاک میکنه یا مثلا یک ای پی بخواد به سیستم شما وارد شود ولی ، چون در دستور کاربر نبوده ، و از سیستم Application Firewall خارج بود توسط کسپرسکی بلاک میشه.

این هم یک نمونه از ورودی که تمام جزییات را گفته : منظور کسپر از این پروسه که با Host............ شروع میشود همان Svchost.exe ویندوز هست :

که من این ورودی را Block کردم .

13. 11 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

جان من دوستان، یک هلپی، کمکی؛ یعنی کاسپر همچین مشکل وحشتناکی داره ؟
    برای بلوک کردن توسط فایروال کسپر.
    به این ترتیب عمل کن.
    settings > firewall > settings
    حالا نرم افزارتون رو از هر جای لیست که هست انتخاب کنید. روش راست کلیک کنید و move to group > untrusted رو بزنید. ( البته می تونید فقط دسترسی به اینترنت رو براش قطع کنید)
    بعد حالا می بینید که جلوش یه علامت بلوک شدن زده اما کم رنگه. روی علامت کلیک می کنید و بلوک رو انتخاب می کنید. از این به بعد تنظیمات روش اعمال میشه.
    عنوان تایپک هم عوض کن. کار خیلی راحتیه.

15. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •