دوستان بابت جوابهایی که دادین ممنون
میشه راهنماییم کنین کدوم رو انتخاب کنم ؟
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
دوستان بابت جوابهایی که دادین ممنون
میشه راهنماییم کنین کدوم رو انتخاب کنم ؟
norton internet security
سرعت لپتاپ رو کم نمیکنه و شناسایی خوبی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرات گسترده ست ولی فکر نکنم کسی با نورتون مخالف باشه پس دانلود و نصب کنید و زیاد خودتون درگیر انتخاب آنتی ویروس نکنید
Last edited by jolan57; 13-01-2013 at 20:26.
اقا محمد حالا چرا منو میزنی
من که گفتم انلاین ارمور وین 8 ساپورت نمیکنه طبق اینجا گفت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم اگه به خرفای دوستمون دقت کرده باشید ایشون گفتن نمیخوان فایروال و انتی ویروس جدا نصب کنند.درسته که اامسی سافت اینترنت سکوریتی داره ولی فایروال و انتیی ویروسش جداست,برا همین من این جور نوشتم.
در مورد بیت دفندر هم که بهترین محصول 2012 شد دوستمون زیر پست شما جواب داد.
ممنون
من برم یکم در مورد نورتون و بیت دیفندر تحقیق کنم ...
دانلود و تست کن تحقیق نظرات در مورد آنتی ویروس ها متفاوت و در خیلی موارد نظرات اشتباهه ( البته به جز فروم خودمون : دی ) پس سعی کن دانلود کنی و ببینی با سیستمت مشکلی ندارن در مورد قدرت و این مسائل خیالت راحت هر دو از بهترین ها هستند
سلام
دیگه آنلاین آرمور متعلق به امسی سافت هست شما باید آخرین اطلاعات را از سایت امسی سافت بگیرید دوست عزیز نه سایت گروه قبلی که شونصد ساله بروز نشده است
خبر بیت را هم تازه دیدم البته معلوم بود که AV-C و AV-TEST اول میشه ولی خب باید اطلاع رسانی رسمی بشه چون یه وقت دلار های یه شرکتی دم سال نو زیادی میکنه یکباره نتایج بر میگرده![]()
اگر Norton360 رو جایگزین CIS کنم
چه چیزایی رو از دست دادم؟
بیشتر زوم کنید روی فایروال دو محصول
محافظت های CIS در اینترنت بیشتر از نورتون هست؟
بطور مثال
در نورتون هم قابلیت پنهان کردن سیستم و Block all incoming Connections وجود داره؟
HIPs و Proactive protection رو از دست دادین (البته این ها یکی هستند)
بله فایروال نورتون هم این قابلیت ها رو داره
میتونید از نورتون آنتی ویروس + فایروال کمودو هم استفاده کنید
سلام.من يه سوالی داشتم اگه بشه کمکم کنيد. من دو تا کامپيوتر دارم يکی رمش خيلی بالاست کسپر ريختم ولی اونيکی کامپيوترم قديميه يعنی رم:512mb اول نورتون ريخته بودم بازم هنگ ميکرد. تاز گی ها avg2013internet security ریختم خيلی هم ازش راضی ام. ويندوزمم8 هست. به نظر شما ميتونم بهش اعتماد کامل داشته باشم؟؟اگه نه يه آنتی ويروس بهم معرفی کنيد(قابليت آپديت آفلاينم داشته باشه}
سلام!
ببخشید من میخواستم ویندوز عوض کنم میخواستم ببینم نورتون360 نصب کنم یا کاسپرسکی ممنون می شوم جواب دهید!
به نظرم تست کنم دوتاییشون را بهتر است درسته !!؟؟؟
Last edited by ali.reihani; 14-01-2013 at 16:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)