ممنون میشم نظر سایر دوستان رو هم بدونم
ممنون میشم نظر سایر دوستان رو هم بدونم
خوب نیست ؟؟؟
اتقاقا برای سبک پاپ و الکترونیک محشره کل ملت میگن عالی شما میگین خوب نیست ؟
هر کی میگه خوب نیست اصلا این هدفون رو ندیده و استفاده نکرده ازش
نمونش تو انجمن خودمون هر کی خریده کاملا راضی بوده ازش که تو تاپیک های زیر تعریف از این هدفون رو میتونید ببینید.
هدفون جزو بهترین هدفون هایی که از خریدش پشیمون نمیشید .:
این لیست بهترین هدفون های دنیا که ep-630 هم توشه
و دیگر تاپیک ها که همه از این هدفون راضی بودن .
یکی از دوستام چند وقت پیش یه Philips HeadPhone SHE6000 خرید (اینجا داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من ازش خوشم اومده ولی دوستم خریده ۳۵۰۰۰ تومن ولی اونجا میده ۸۷۰۰۰ تومن! کدومش درسته؟
من خودم الان میخوام ep630 بخرم ولی انگار باسش یکم زیاده. الان من که با صدای این حال کردم(she6000) برم ep630 بخرم صداش چطوره واسم؟ یعنی اینا رو با هم مقایسه کنیم چی میشه؟
ep630 رو الان ۴۰ تومن هم میتونم بخرم ولی این، اگه تا ۵۰ گیر بیاد و ۳۵ واقعی نباشه، خیلی بهم حال داده. نظرتون چیه؟
تجربه ی خودم رو گفتم . ep630 و ep830 دارم ؛ هیچ کدوم سبک پاپ رو اون طور که باید ، لذت بخش پخش نمیکنن . خصوصا 630 . این که در رده ی بهترین ها باشه دلیل نمیشه برای همه نوع سبک ها مناسب باشه . کلا کریتیو ها همینطورن . بیشتر برای راک و الکترونیک و شاید ترنس مناسب هستن .
برای ایشون که ایرانی گوش میدن و موزیک های ایرانی اکثرا پاپ ، رپ ، R&B هستن ارفون های SONY مناسب ترن . یا اون IRIVER که گفتم .
این به فرد خیلی بستگی دارهلیستی از هدفونهایی که هیچ وقت از خریدشون پشیمون نخواهید شد (از چند هزار تومن تا چند میلیون تومن):
کسی که 10 تا هدفون داشته باشه و سالی بیشتر از 4 تا هدفون می خره و هدفون 1500 دلاری داره، و معیارش برای خرید توی خیلی از موارد تجربه کردن صدا هست فقط؛ مطمئناً معیارش برای پشیمونی با کسی که سالی یدونه هدفون هم نمی خره و گرونترین هدفونش 30 دلار هم نمیشه، خیلی فرق داره؛
ذائقه و سبک صدای هدفون هست که مهمترین عامل در خوش اومدن یا خوش نیومدن از هدفون، در لحظۀ اول هستش، نه کیفیت صدا
کلاً میشه صدای هر وسیله ایی رو از دو دید کلی : کیفیت و کمیت بررسی کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صدای هر هدفون یا پلیر یا آمپ یا دک رو میشه از دو نظر بررسی کرد: 1- از لحاظ کمیت 2- از لحاظ کیفیت
کمیت یعنی اینکه چه مقداری از هر فرکانسی رو تحویل میده و کیفیت یعنی اینکه اون مقداری که تحویل میده چقدر باکیفیت هستش.
کمیت بین افراد مختلف سلیقه ایی هست، یعنی مثلاً من بیس زیاد دوست دارم یا تریبل اذیتم می کنه یا...
کیفیت ولی ثابته و سلیقه ایی بودن زیاد مفهومی نداره.
مثل موسیقی که یک موقع دارین در مورد سبک ها حرف میزنین که سلیقه ایی هستش و یک موقع میایین در مورد تکنیک های نوازندگی یا آهنگسازی صحبت می کنین که مطلق هستش
ما تعریف مطلقی نداریم که بگیم هدفون خوب هدفونیه که همونی که بهش میدیم رو پس میده یا پلیر خوب پلیری هستش که طبیعی ترین صدا رو داشته باشه، چونکه اینها بحث در مورد کمیت هستش، و فقط میتونیم در مورد کیفیت صحبت بکنیم
تفاوت آیپاد و کوون توی کیفیت، کاملاً به نفع آیپاد هستش. ( سردمدار کیفیت توی محصولات اپل، آیفون 4 و بعد از اون آیپد 3 و بعد 4s )
برتری اپل توی کیفیت واقعاً نمیتونه دلیل بشه که دوستان یا بنده، به بقیه اپل رو توصیه کنیم، من به اکثر افرادی که میان اینجا توصیم کوون هست، چون کوون از لحاظ کمیت خیلی قابل تغییر و وفق پذیر تر هستش، مگر اینکه طرف دقیقاً مطمئن باشه که صدای فلت دوست داره،
دوستانی که اینجا سرمیزنن در بالای 90 درصد موارد، هنوز سلیقۀ صداشون ثابت نشده و در حال تغییره، هدفون هایی که استفاده می کنن اصلاً در اون حدی نیست که بخوان تفاوت کیفیت بین آیپاد و کوون رو احساس کنن، تفاوت قائل شدن بین کمیت و کیفیت اونقدر سخت هست که من با درصد بالایی مطمئن هستم که حتی اگر هدفون 500 دلاری هم داشته باشن، کمیت رو با کیفیت قاطی می کنن. اصلاً همین تمایل به استفاده از اکولایزر باعث میشه دوستان خیلی بیشتر متمایل بشن که از برند کوون محصول معرفی کنن
اگر کسی حوصله نداره با اکولایزر گرافیکی ور بره، خب میتونه از تنظیمات از پیش تنظیم شدۀ محصولات کوون استفاده کنه و نیازی به تنظیم دستی نیست.
در نهایت بهترین حالت برای اینکه یک کاربر نیاد و این نوشته بنده رو بخونه و زیر انبوهی از شک و شبهه ها گیر بیفته، اینه که خودش بره و هر دو رو تست کنه
اول از همه بگم که حواست به توضیحات بالا باشه
هدفون فیلیپس she3580 و مدل بعدیش یعنی اگر اشتباه نکنم 3590 خیلی هدفون عالی هستش (براساس نظر منابع بنده البته) نمیدونم توی ایران هست یا نه، ولی چونکه فیلیپس تو ایران زیاده، گفتم شاید پیدا کنی
هدفون سونی mh1c هدفون فوق العاده فوق العاده ایی هست (باز هم براساس منابع بنده) توی ایران میدونم یکی از دوستان توی فروم همسایه میفروشن (مدل سونی اریکسون رو البته) خودم فرصت نشده تست کنم ولی احتمالاً میخرم ازشون (قصد داشتم که یک تست جامعی از هدفون های زیر 100 دلار داخل کشور بکنم که متأسفانه دوستان خیلی مایل نبودن و خب منطقاً من هم که ...)
البته ایشون به این تاپیک هم سر میزنن.
به هرحال چون شما ایرانی گوش میدین و خودتون میگین بیس از همه چی براتون مهمتره، EP630 گزینۀ خیلی خوبیه ولی اینکه بهترین گزینۀ موجود داخل ایرانه، یک بحث دیگست.
Last edited by rave-87; 06-12-2012 at 19:36.
من تجربه ی خودم با EP630 خیلی خوب بود..چون اون زمان ک این هدفون رو خریدم واقعا هدفونی با این کیفیت نداشتم و ندیده بودم! 4 سال پیش بود فکر میکنم خریده بودم 16 یا 18 تومن...بیس حرف نداره...کیفیت ساخت عالیه و خیلی هم خوب کار میده و به این زودیا خراب نمیشه....2 بار هدوفونم افتاد توی اب اما اخ نگفت ...خلاصه خرابی شو من ندیدم بعد از 2 سال استفاده مداوم !! در نهایت توسط یک دوست سر یک شوخی سر گوشی از تنش جدا شد!
اما بعد از اون اومدم سمت هدفونهای earBUD فیلیپس....جزییات اهنگ خیلی خیلی بیشتر بود ....بعد از اون دیگه سمت inear نرفتم به دو دلیل یک اینکه معمولا با قیمت یکسان earBud ها جزییات اهنگ بیشتری دارن (علمی نیست تجربه خودمه که ممکنه درست نباشه) و دوم اینکه توی خیابون سر اهنگ گوش دادن جونم رو از دست نمیدم!! چون صدای اطراف رو دارم...اما با EP630 چند بار داشتم میرفتم زیر ماشین !!!...الانم یه سنهایزر گرفتم mx375 برای من عالی بوده به نسبت قیمت....
خلاصه اینکه تجربهی من با EP630 صدای خیلی خوبی بود ولی تا وقتی اون رو داشتم نمیدونستم خیلی از جزییات اهنگ رو نمیشنوم! شما ببین اگر بیس برات مهمه همون خوبه اگر دوست داری اهنگ پر جزییاتی رو بشنوی باید از بچه هها راهنمایی بگیری... اما سلیقه ها خیلی متفاوته مخصوصا توی گوش دادن به اهنگ...اگر بتونی تست کنی خیلی خوب میشه...
Klipsch Image S4 II چه طور؟ جایی می شناسید که بشه پیدا کرد!؟![]()
در مورد این اطلاعی ندارم ... دوستان میگن اگر پیدا بشه....![]()
با سلام و تتشکر از همه دوستان که بهم در انتخابم کمک کردند .دوستان بعد ار حدود 3 ساعت گشت در خیابان ها بالاخره یه ep 630 پیدا کردم به قیمت 45 تومان با گارانتی شاب و دقیقا با اون پکی که دوستان فرموده بودن .
صداش باید بگم حتی یکم هم از Ibeats Senseation هم با کیفیت تر و بیسش هم در حد قابل قبوله من حتی انتظار بیس بیشتری داشتم ازش .
در کل هم کوچیکه به راحتی داخل گوش قرار میگیره و موقع پیاده روی مثل Ibeats از گوش در نمیاد و اذیت نمیکنه .
در کل از خریدم راضی ام تا ایشالا پولامو جمع کنم و بریم واسه M-50 !
خیلی ممنون از همه دوستان
مبارکه....من یه اهنگ رو خیلی دوست داشتم با EP630 گوش بدم...اونم این بود "Momma Sed" از گروه "Puscifer"....بیس خیلی عمیقی میده ابتدای اهنگ با این هدفون واقعا میچسبه....معمولا برای به تست کردن بیس EP630 از این اهنگ استفاده میکردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)