تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 173 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 1727

نام تاپيک: (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان شما هم گام اول ثبت نام کردید؟ چه طور میتونید با برنامش پیش برید؟ چون مثلا دوساعت گذاشته واسه فصل 1 ریاضی 2

درصورتی که من نگاه کردم اگر آدم بخواد نکات تستی و تست هاش رو هم کار کنه حداقل یک روز برای دنباله لازمه
    سلام
    من هم گرفتم
    ولی اینطوری که شما میگی نیست! بصورت پیش فرض برای ریاضی 2 حدود 75 +75 دقیقه وقت گذاشته که در واقع کف هست و شما تا دلخت میخواد میتونی بخونی! الان هم کلا تابستونه و باید مطالعه کنی و جمع بندی کنی + تست های برگزیده طبق برنامه گام اول بعدا یعنی در 3 فصل بعدی فرصت برای تست های کتاب های دیگه و تست های سخت و... هست و الان بهتره روی نقاط ضعف و قوت کار کنید و به درس ها مسلط بشید! من الان فقط دارم طبق برنامه میرم! نه کم و نه زیاد و تا الان که این پستو میدم ریاضی 2 + ادبیتام رو خوندم و dvd ها رو هم نگاه کردم و تست هم زدم! مونده شیمی! کلا تو تابستون زیاد فشار نیار بیشتر تمرکزت رو همونایی باشه که گفتم! اینا رو از خودم نمیگم با یه مشاور تو مرکز اصفهان گزینه دو حرف زدم و بهم گفت باید دقیقا مثل برنامه بری! مثلا اونجا که گفته تست آموزشی فقط تست بزن و سراغ کتابای تست بقیه انتشارات نرو تا طبق برنامه بری جلو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اقا من یه پیشنهاد کنم به اینایی که رفتن گام اول ،
    برنامه هاش تنها در صورتی بدرد میخوره که بتونی پا به پاش بری (که 90درصد نمیتونن) شما همون اول بگیر برنامه رو پاره کن خودت واسه خودت برنامه ریزی کن
    این رو از روی تجربه دوستانم میگم ، آزمون های گزینه 2 خوبن ولی برنامش خیلی الکی زیاده و روی چیزهایی که به نظر من و خیلی ها اصلا توی تابستون لازم مطالعه بشند مانور داده و زمان زیادی رو به عمومی ها اختصاص داده
    و فقط داوطلب رو خسته میکنه ، شما اگه یک هفته بنا به دلایلی نرسی درس بخونی کلا باید برنامه رو ببوسی کمپلت بزاری کنار یا با بدبختی واسه خودت جا باز کنی ...
    از من گفتن بود

3. این کاربر از Amir homayun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ♥ mina ♥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بچه ها امروز کانامه رو گرفتم
    دینی:20 زبان فارسی :18 ادبیات فارسی : 19.75 عربی:18 زبان:19.25 فیزیک :19.50 شیمی: 20 جبر : 18.25 هندسه: 19.25 حسابان : 19
    البته زبان و فیزیک و حسابانو اعتراض زدم تا ببینم چی میشه..
    حالا به نظرتون معدلم بالای 19.5 میشه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    من هم گرفتم
    ولی اینطوری که شما میگی نیست! بصورت پیش فرض برای ریاضی 2 حدود 75 +75 دقیقه وقت گذاشته که در واقع کف هست و شما تا دلخت میخواد میتونی بخونی! الان هم کلا تابستونه و باید مطالعه کنی و جمع بندی کنی + تست های برگزیده طبق برنامه گام اول بعدا یعنی در 3 فصل بعدی فرصت برای تست های کتاب های دیگه و تست های سخت و... هست و الان بهتره روی نقاط ضعف و قوت کار کنید و به درس ها مسلط بشید! من الان فقط دارم طبق برنامه میرم! نه کم و نه زیاد و تا الان که این پستو میدم ریاضی 2 + ادبیتام رو خوندم و dvd ها رو هم نگاه کردم و تست هم زدم! مونده شیمی! کلا تو تابستون زیاد فشار نیار بیشتر تمرکزت رو همونایی باشه که گفتم! اینا رو از خودم نمیگم با یه مشاور تو مرکز اصفهان گزینه دو حرف زدم و بهم گفت باید دقیقا مثل برنامه بری! مثلا اونجا که گفته تست آموزشی فقط تست بزن و سراغ کتابای تست بقیه انتشارات نرو تا طبق برنامه بری جلو
    دوست عزیز یعنی چی تا هر چه قدر میتونی بخون؟ خوب مثله اینه بگی از اینجا تا سقف اتاق برای من بعد از سقف اتاق(اطاق؟) تا آسمون برا تو!! خوب وقتی6ساعت برنامه ی مطالعاتی هست و دو ساعت برای دنباله گذاشته شده یعنی شما نمیتونی بیشتر از دوساعت بخونی (البته خودم رو میگم من که نمیتونم بیشتر از روزی 6 ساعت بخونم)

من که شاید یکی دو درس رو کلا حذف کنم (از جمله دینی و شاید زبان) که بقیه ی درسا رو برسم خوب کار کنم

دوستان راستی برای مطالعه ی عربی و زبان چیکار میکنید؟ چون توی کتاب هایی که توی بازار هست (و تمام دبیرهایه این دروس میگن) به صورت مبحثی تدریس شده اما گزینه ی دو درس به درس آزمون میگیره حالا من چه طوری بخونم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها امروز کانامه رو گرفتم
    دینی:20 زبان فارسی :18 ادبیات فارسی : 19.75 عربی:18 زبان:19.25 فیزیک :19.50 شیمی: 20 جبر : 18.25 هندسه: 19.25 حسابان : 19
    البته زبان و فیزیک و حسابانو اعتراض زدم تا ببینم چی میشه..
    حالا به نظرتون معدلم بالای 19.5 میشه؟؟؟
    تبریک میگم نمراتتون خیلی خوب بودن اما بالای 19.5 نه فکر نمیکنم

داره خودمونی میشه ♥ mina ♥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تبریک میگم نمراتتون خیلی خوب بودن اما بالای 19.5 نه فکر نمیکنم
    lممنون ولی خیلی دوست داشتم بالای 19.5 بشم....

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

lممنون ولی خیلی دوست داشتم بالای 19.5 بشم....
    زیاد اهمیت ندید یکی از مشاوران مطرح که توی برنامه ی شبکه پنج میاد گفت خیلی حساس نشید معدل بالای نوزده برای رتبه ی سه رقمی و دو رقمی کافیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sibesorkh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها گزینه دو تو برنامه فردا فصل1 فیزیک 1رو گذاشته اما تو جزوه هاش تست نداره .ضمنا تو آزمونش هم فقط فصل 4 و 5 میاد.حالا شما فردا برای فصل1 فیزیک وقت میذارید؟تا جایی هم که من دیدم برای فصل 5 تو برنامش تا روز آزمون اولش وقت اختصاصی نذاشته.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نمرات من : دین و زندگی20 ادبیات 18.75 عربی 19 زبان فارسی 18.25 زبان 18 زیست 19.25 شیمی 20 فیزیک 19.5 ریاضی 18 زمین 19.75 معدل :19.32 ................. در کل این معلم زبان و ادبیات فارسیمون با درس دادن مزخرفش گند زد تو معدلمون(منظورم همه بجه های کلاسه) وگرنه معدلم 19.5 میشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sibesorkh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمرات من : دین و زندگی20 ادبیات 18.75 عربی 19 زبان فارسی 18.25 زبان 18 زیست 19.25 شیمی 20 فیزیک 19.5 ریاضی 18 زمین 19.75 معدل :19.32 ................. در کل این معلم زبان و ادبیات فارسیمون با درس دادن مزخرفش گند زد تو معدلمون(منظورم همه بجه های کلاسه) وگرنه معدلم 19.5 میشد
    آفرین!
    کارنامه های ما رو هم دادن ولی من هنوز نگرفتم. بگیرم حتما میام و نمره هام رو میگم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •