تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 3017 اولاول ... 671171571631641651661671681691701711772172676671167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه rezagole's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مرسی دوست عزیز از جوابت الان میخوام سرویس رو ارتقاء بدم نمیدونم 512 محدود بکیرم یا 1 مگ محدود شما از سرعت از سرویسا خبر دارید که تو روز و شب موقع رایگان چه سرعتی میدن ؟
    سرعت در طول روز که نوسان داره یه موقعی با سرویس 1 مگ تا 200هم میره یه موقع هم 50تا 70هست.من خودم سرویس 1 مگ محدود دارم شب ها با سرعت میانگین 120دانلود میکنم که در ساعت رایگان چیزی حدود 1.5گیگ دانلود میکنم (به جز 3،4روز که افتضاح بود)سرعت 512 هم سرعت دانلودش میانگین 65 هست که در ساعت رایگان چیزی حدود 800مگ دانلود میکنید.ولی از سرویس های نامحدود خبر ندارم منتظرم یکی 512 نامحدودبگیره ببینم چطوره؟؟شما میتونی ماه اول که ممکنه دانلودت زیاد باشه 1مگ بگیری ماه بعد 512بگیری.چون اگه 512گرفتی و خواستی به 1مگ ارتقا بدی باید حضوری بری ولی برعسکش نه

2. 2 کاربر از rezagole بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

من الان چند ماهی هست 128نامحدود داشتم با سرعت دانلود 35 الان برای ارتقا زنگ زدم پشتیبانی گفت که اگه همین 128 رو ارتقا بدی سرعت طرفای15تا 20 میشه 256 نامحدود بگیری طرفای 25 تا 30 اگه 512 نامحدود بگیری سرعت حدود 40 تا 50
    سرویسای نامحدود اشتراکشون 1 به 10 هست و غیر محدود 1 به 8 به همین خاطر محدود ها سرعتشون کمتره.
    خوب این چیزی بود که پشتیبانی گفت. بنظرتون به 256 نامحدود ارتقا بدم سرعتم چند میشه؟ قبلا غیر محدودش 116 بود
    این چیزی بوده که برای خودش گفته. من مهر ماه 128 نامحدود داشتم با سرعت 40 الان 256 نامحدود دارم باسرعت 40 . بازم تکرار میکنم مخابرات کلا شانسیه.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

4. 2 کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

سرعت خیلی بد شده، من 128 نامحدود 1 ماهه داشتم با سرعت 35 دانلود می کردم
    اشتباه کردم 128 نامحدود 3 ماهه تمدید کردم سرعت دانلودم 8 شده
    تف به این مخابرات
    این مشکل رو باید پیگیری کنید. سرعت واقعی شما باید حداقل 13 باشه. با زنگ زدن دلتون رو خوش نکنید. اگر میتونید حضوری برید، در پاسخ های قبلی درباره سرعتها که واقعی و دوبرابره نوشتم، مطالعه بفرمایید

6. 3 کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

سرعت در طول روز که نوسان داره یه موقعی با سرویس 1 مگ تا 200هم میره یه موقع هم 50تا 70هست.من خودم سرویس 1 مگ محدود دارم شب ها با سرعت میانگین 120دانلود میکنم که در ساعت رایگان چیزی حدود 1.5گیگ دانلود میکنم (به جز 3،4روز که افتضاح بود)سرعت 512 هم سرعت دانلودش میانگین 65 هست که در ساعت رایگان چیزی حدود 800مگ دانلود میکنید.ولی از سرویس های نامحدود خبر ندارم منتظرم یکی 512 نامحدودبگیره ببینم چطوره؟؟شما میتونی ماه اول که ممکنه دانلودت زیاد باشه 1مگ بگیری ماه بعد 512بگیری.چون اگه 512گرفتی و خواستی به 1مگ ارتقا بدی باید حضوری بری ولی برعسکش نه
    دوست عزیز شما چه موقع این سرویس رو خریدی و چند ماهست؟ و به چه صورت خریدی؟ ( آنلاین و... )

8. این کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

دو تا حالت پیش میاد، اگه سرویست دوبرابر شد تو شب سرعتش واقعی میشه، اگه واقعی بود تو شب سرعتش نمیدونم چون نداشتم،درباره نامحدودم هیچ تفاوت سرعتی نداره (چه واقعی چه دوبرابر) ، من بهت پیشنهاد میدم بری و از دفاتر خدمات ارتباطی بگیری. من بار اول که با فرم درخواست دادم دیدی که تو قبل نوشتم. بار دوم رفتم دفاتر که سرعتم دو برابر بود بار سوم (آخر) خودم آنلاین خریدم که سرعتم واقعی شد، اگر صفحات دیگه رو هم ببینی ( احتمالا دو ستانی که تازه خریدن سرعتشون واقعی شده) ، زود تر هم اقدام کن، و چند ماهه بخر چون مثل اینکه قراره گرون کنن. البته همه اینها پیشنهاده و به صورت تجربی به دست اومده. مخابراتم همش شانسیه.

من کلا آنلاین هیچ وقت نمیگیرم همیشه میرم خود دفتر اونجا کارت میشکم و سرویس رو تمدید میکنم . حالا ماه دیگه سرویس رو به 1مگ محدود ارتقاء میدم ببینم چطور هست چون واقعا دیگه 128 به درد نمیخوره پول هدر دادنه اگرم بخوام 256نامحدود بگیرم که 14تومن هست به جاش 5تومن بیشتر میدم یه دفعه 1مگ میگیرم اگرم سرعت واقعی باشه که باید 128 کیلو رو بهم راحت بده

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

مرسی از جوابت ولی من زیاد دانلود ندارم شبانه بتونم یه 500 مگ هم با 1مگ بگیرم هم خوبه شما سرویس 1مگ رو کی گرفتید و اینکه سرویستون رو جدید تمدید کردید یا مال ماه های قبل هست ( 1مگ 3 یا 6 ماه )

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما چه موقع این سرویس رو خریدی و چند ماهست؟ و به چه صورت خریدی؟ ( آنلاین و... )

مهر ماه بود به صورت آنلاین سفارش دادم و چند روز دیگه وارد چهارمین ماه میشم که از مخابرات سرویس میگیرم اولین بار 1مگ گرفتم بعد 512 و الان هم 1 مگ دارم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

مهر ماه بود به صورت آنلاین سفارش دادم و چند روز دیگه وارد چهارمین ماه میشم که از مخابرات سرویس میگیرم اولین بار 1مگ گرفتم بعد 512 و الان هم 1 مگ دارم
    داداش پس بگو برای چی این سرعت رو میگیری کلا تمام سرویس ها دیگه تغییر کردن و شما هم که سرویست تمام شد و خواستی جدید تمدید کنی سرعتت کم میشه به احتمال زیاد

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مرسی از جوابت ولی من زیاد دانلود ندارم شبانه بتونم یه 500 مگ هم با 1مگ بگیرم هم خوبه شما سرویس 1مگ رو کی گرفتید و اینکه سرویستون رو جدید تمدید کردید یا مال ماه های قبل هست ( 1مگ 3 یا 6 ماه )
    مرسی از گلت ما راضی نبودیم به زحمت بیفتی من سرویس 1مگ رو تاریخه 4آذر فعال کردم و ماهه قبلش هم 512 داشتم(کلا من ماهانه تمدید میکنم و با پولش کارمیکنم!!!

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام. من قبلا سرویس128 داشتم و برای ارتقا دادن به 256 از من معرفی نامه خواستن که فکس کردم اهواز ...بعدش دوباره به 128 برگشتم
    حالا اگه دوباره بخوام سرعت 256 یا 512 بگیرم باید از اول معرفی نامه رو فکس کنم یا همون بار اول که فرستادم کافی بوده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •