تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 167 از 461 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

2 پرسش مهم:

1.دارندگان کتاب تحلیلی فار و دارندگان تحلیلی گاج سفید رو به یک مناظره کاملا جدی(!) دعوت میکنم لطفا هرکی حال داره بگه من کدوم رو بگیرم و اصلا کدوم بهتره چون پی دی اف فار رو دیدم مثه گسسته ش نیست! حالا هر کی نظرشو بگه!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!

2.اونایی که گسسته یا تحلیلی فار دارن بگن کتاب ازمونش رو هم بگیرم؟؟؟خوبه یا فرقی نداره؟؟؟؟؟؟

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

خب بهتره که خودت یه مدت امتحان کنی ببینی جواب میده یا نه چون هیچ چی مثه این نمیشه که خودت تجربه کنی
    فکر نکنم جعبه لایتنر برای هرکس تاثیر متفاوتی داشته باشه که من تست کنم ببینم رو من جواب میده یا نه !!!!
    لایتنر یه شیوه برای رفتن مطالب به حافظه بلند مدته ، و طبیعتا باید روی همه ی انسان ها جواب بده !

من فقط میخوام بدونم این روش واقعا جواب میده یا نه ؟
    مثلا من اگه تمام تعریفی های درسی مثل دین و زندگی رو لاینتر کنم ، توی امتحان نهایی میتونم وقت فوق العاده زیادی رو ذخیره کنم و این واقعا خیلی خوبه !!
    ممکنه بعضی ها بگن وقتی تمام خونه هارو پر کردی ( هر 5 خونه ) ، هر شب باید بالای 100 تا کارت رو مرور کنی که خیلی وقت میگیره اما من مخالفم ، چونکه من فقط یه نگاه به سوال میندازم و بعد توی چند ثانیه میتونم جواب رو توی ذهنم پیدا کنم پس فکر نکنم شبی بیشتر از 30 دقیقه طول بکشه

این کار خوبه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در مورد جعبه لایتنر

سلام دوست عزیز

ببینید جعبه لایتنر برای 2 سری درس میشه در نظر گرفت

تخصصی : من فرض میکنم رشته شما ریاضی هست
    در درس مثل ریاضی من یک دوستی رو داشتم اینکارو میکرد ... درس ها رو نمیفهمید حفظ میکرد .. گاهی ما دعواش میکردیم آخه این چیه حفظ میکنی ..
    درس فیزیک هم که فقط فرمول ها رو باید حفظ کرد
    درس شیمی میشه واکنش ها و بعضی چیزا رو با جعبه لایتنر بررسی کرد
    ولی در مورد دو درس ریاضی و فیزیک جعبه لایتنر رو توصیه نمیکنم ... مخصوصا اگه سال کنکورتون هست به نظر من بهتره این چیزا رو به جای جعبه لایتنر با تست زدن یاد بگیرید یعنی واسه یک فرمول اونقدر تمرین کنید ملکه ذهنتون بشه

عمومی :
    ببینید جعبه لایتنر نباید دیدتون یک جعبه باشه که 8 تا خونه داره
    مثلا گاج یک سری کتابها داره برای لغات 3 ساله دبیرستان و 504 این همون جعبه لایتنر هست ..
    در مورد درس دین و زندگی ، ادبیات و عربی اونقدر مباحث زیاد هست که به نظر من وقتی که میخوای رو یادداشت این مطالب روی فیش ها بزاری رو خودت بشینی درسا رو بخونی ارزشش بیشتر باشه

به هر حال همه این چیزها به اینکه شما چه شاگردی باشین و در چه سطحی و چه مرحله ای باشید بستگی داره .

4. 2 کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

در مورد جعبه لایتنر

سلام دوست عزیز

ببینید جعبه لایتنر برای 2 سری درس میشه در نظر گرفت

تخصصی : من فرض میکنم رشته شما ریاضی هست
    در درس مثل ریاضی من یک دوستی رو داشتم اینکارو میکرد ... درس ها رو نمیفهمید حفظ میکرد .. گاهی ما دعواش میکردیم آخه این چیه حفظ میکنی ..
    درس فیزیک هم که فقط فرمول ها رو باید حفظ کرد
    درس شیمی میشه واکنش ها و بعضی چیزا رو با جعبه لایتنر بررسی کرد
    ولی در مورد دو درس ریاضی و فیزیک جعبه لایتنر رو توصیه نمیکنم ... مخصوصا اگه سال کنکورتون هست به نظر من بهتره این چیزا رو به جای جعبه لایتنر با تست زدن یاد بگیرید یعنی واسه یک فرمول اونقدر تمرین کنید ملکه ذهنتون بشه

عمومی :
    ببینید جعبه لایتنر نباید دیدتون یک جعبه باشه که 8 تا خونه داره
    مثلا گاج یک سری کتابها داره برای لغات 3 ساله دبیرستان و 504 این همون جعبه لایتنر هست ..
    در مورد درس دین و زندگی ، ادبیات و عربی اونقدر مباحث زیاد هست که به نظر من وقتی که میخوای رو یادداشت این مطالب روی فیش ها بزاری رو خودت بشینی درسا رو بخونی ارزشش بیشتر باشه

به هر حال همه این چیزها به اینکه شما چه شاگردی باشین و در چه سطحی و چه مرحله ای باشید بستگی داره .
    داشتم لغت های ادبیات رو لایتنر میکردم ، به این نتیجه رسیدم که با لاینتر کردن عمومی ها وقت آدم واقعا گرفته میشه !
    به نظرم فقط برای موارد حساس باید از لاینتر استفاده کرد ، مثلا توی ادبیات فقط توضیحات و لغات ستاره دار کافیه

6. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

باز که دیدمت

حیف خودم نیستم واسه سوالای کانون تا ...

بچه ها تو دوفتون نخوره آزمون که سخت باشه خیلی خوبه چون کنکور هم ممکنه یه همچین شرایطی رو داشته باشه پس خودتون رو واسه مواجهه با سوالای سخت آماده کنین

باو هفته ای یه بار آن شدنم زیاده ؟! من بقیه روزا لپتاپم تو کشوئه درشم قفله خوب !
    نیستی ؟ باشه عامو ! سوالا رو بگیر ! وقتش یه ربه تو واسه خودت نیم ساعت بگیر نامردی 100 نزنی مثلثاتشو !
    بابا من سوالای کنکورو حل کردم کدوم سال اینجوری بوده ؟ به خصوص دیفش ! حالا همه فک میکنن چون من بالا زدم خیلی کشک بوده ! نه آقا کلی ژانگولر بازی و شامورتی بازی دراوردم من تا حل شد بعضی سوالاش ! اون فیبوناچی چی بود آخه ؟ اینا اسم خودشونو میزارن مرد ؟ آخه ...

من آزمون گاجم میدم . زوریه مدرسه میگیره ! کی گفته سوالاش مث کنکوره ؟ جمع کنین بابا ! کدوم سال تو کنکور شیمی سوال اینجوری داده که 8 تا جمله بده بگه کدوما درستن !؟ راستی من تو اون آزمون (2 تا آزمون قبل ! یک در میون آزمونا میفته با فلمچی که من قلمچی میدم) به جز عمومی فقط و فقط ریاضی زدم رتبه ام زیر حدود 200 شد (دقیقشو یادم نیس) . یکی از همکلاسیا با میانگین درصد منفی شد 900 ! یعنی جامعه آماری افتضاح همون 2-3 هزار نفرم که دارن فوقش 100 نفرشون قوی باشن .

آره کلا گشتم نبود نگرد نیست . فقط کنکوره که مث کنکوره !

یه چیز دیگه !
    برای دیف این کتابا اومده :
    آموزش : رمزینه و الگو
    تست : اندیشه فائق و گاج و خیلی سبز

همشو دارم همشو هم زدم واسه همین چیزی که میگم رو قبول کنید : خیلی سبز و رمزینه آشغالی بیش نیستند . چرا ؟
    خیلی سبز پر غلطه ! یه برگ آ4 پر کردم دادم عسلی درستشون کنه ولی غلط خیلییی زیاد داره به خصوص تو حدش . در ضمن تستای خارج از محدوده به حدی زیاد داره که کلا محدوده رو گم میکنید ! یادتون میره کنکور چیه ! جدی میگم اشتباه منو نکنید .
    رمزینه رو هم که دیدم حالم به هم خورد ازین مهربان ! فقط برای اینکه کتابش فروش کنه 2 خظشو تغییر داده و فقط همین ! حتی خیلی از مثالای کتابش بر پایه ی کتاب قدیمیه ! من که نخریدمش ولی کوفتت بشه این همه پولی که رفت تو حلقت
    الگو رو دارم . الگو رو میخونم . عالیه (الگو زیر عالی هم داره مگه ؟) فقط بگم که فقط آموزشش دو جلده . تستای چندان جالبی هم نداره متاسفانه . اگه وقت دارید 2 جلد آموزش بخونید خوبه ولی نشینید آموزش بخونید تست یادتون بره بزنید ! اولیت دیف این باشه که دو تا کتاب تست رو کم کم حتما بزنید و یکیشو هم حتما دو بار !

این سوالایی بود که بچه های مدرسه زیاد ازم میپرسیدن (خیلی زیاد ! به خصوص "دیف چی بگیرم ؟") گفتم اینجام بگم که بچه ها گمراه نشن !

من برم بشتابم الی الدرس
    شب خوش

8. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من می خوام عربی رو حدود 25- 20 درصد بزنم توی مدت 10 دقیقه(10دقیقه دیگه رو روی ادبیات و دینی می زارم)

چه پیشنهادی دارین؟

کدوم بحث هارو بخونم کدوم هارو بی خیال بشم؟
    Last edited by ehsan_; 17-11-2011 at 23:20.

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

من می خوام عربی رو حدود 25- 20 درصد بزنم توی مدت 10 دقیقه(10دقیقه دیگه رو روی ادبیات و دینی می زارم)

چه پیشنهادی دارین؟

کدوم بحث هارو بخونم کدوم هارو بی خیال بشم؟
    سلام دوست عزیز به نظر من اگه میتونی بیشتر رو عربی وقت بذار تا درصد بیشتری بزنی درسته که ضریبش دو هست ولی خیلی مهمه چون خیلیا عربی رو پایین میزنن پس اگه بیشتر وقت بذاری اشکال نداره اما اگه میخای در حد همون درصدی که گفتی بزنی بیشتر رو ترجمه کار کن چون واقعا تستای ترجمه خیلی راحته و میشه اونارو زد فک میکنم 8 تا تست از ترجمه میاد پس اگه رو این قسمت کار کنی تا 32 درصد هم میتونی این درس رو بزنی مثلا من که خودم ترجمه کار کرده بودم سوالای کنکورای چهارتا رشته تو سال 89 رو که میشه 32 تا سوال همزمان زدم که 30 تاش درست از آب دراومد(البته یادم نیس چقدر وقت براش گذاشتم) ولی واقعا میشه این تستا رو تو زمان نسبتا خوب زد
    اگه بازم سوالی داشتی درباره ترجمه و .... درخدمتیم

11. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز به نظر من اگه میتونی بیشتر رو عربی وقت بذار تا درصد بیشتری بزنی درسته که ضریبش دو هست ولی خیلی مهمه چون خیلیا عربی رو پایین میزنن پس اگه بیشتر وقت بذاری اشکال نداره اما اگه میخای در حد همون درصدی که گفتی بزنی بیشتر رو ترجمه کار کن چون واقعا تستای ترجمه خیلی راحته و میشه اونارو زد فک میکنم 8 تا تست از ترجمه میاد پس اگه رو این قسمت کار کنی تا 32 درصد هم میتونی این درس رو بزنی مثلا من که خودم ترجمه کار کرده بودم سوالای کنکورای چهارتا رشته تو سال 89 رو که میشه 32 تا سوال همزمان زدم که 30 تاش درست از آب دراومد(البته یادم نیس چقدر وقت براش گذاشتم) ولی واقعا میشه این تستا رو تو زمان نسبتا خوب زد
    اگه بازم سوالی داشتی درباره ترجمه و .... درخدمتیم
    سلام
    ممنون داداش
    خوب ترجمه خودش چند قسمته
    مثلا یکیش معمولا مربوط به اعداد هست که خودش میشه یک درس کامل و به همین خاطر ترجمه خیلی هم راحت نیست ولی من 4 تاشون حذوذا می تونم بزنم

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    ممنون داداش
    خوب ترجمه خودش چند قسمته
    مثلا یکیش معمولا مربوط به اعداد هست که خودش میشه یک درس کامل و به همین خاطر ترجمه خیلی هم راحت نیست ولی من 4 تاشون حذوذا می تونم بزنم

قابلی نداشت دوست گل
    درسته چند قسمته منم میگم رو همه قسمتاش وقت بذار حتی همون اعدادش رو که اینقدر دبیر ما با ما این قسمت رو خوب کار کرده بود که تقریبا یکی از اسونترین سوالای ترجمه شده بود و به راحتی میشد حلش کرد شما اگه همون قواعدی رو که بین اعداد برقراره چند بار بخونی به نظر من میتونی به راحتی سوالش رو بزنی درباره این 8 تا سوال اول درس عربی به نظر من زیاد احتیاجی به لغات انتهای کتاب نیس البته اگه بخونی بدک نیس ولی یه سوال هست که میگه مفهوم جمله چیه شاید تو این قسمت یه کم نیاز به ترجمه لغت داشته باشی و تو سوالای درک مطلب یا همون ریدینگ
    در کل برا حل سوالای ترجمه بیشتر باید به نکره معرفه-مفرد جمع-زمان افعال-باضمیر یا بی ضمیر بودن و... توجه کنی اگه بازم سوالی هس در حد توان در خدمتیم
    امیدوارم که در زندگی و کنکور موفق باشی

14. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javidflasher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بندر عبــــــــــــــاس

پيش فرض

دوست عزیز SuperSt@r
    میشه بگین برای ترجمه از رو چی بخونیم ؟
    چه تستایی رو بزنیم ؟
    و کدوم قواعدا آسونتر که بتونیم اونو بزنیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •