تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 167 از 337 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

در آغاز فعالیت hamed22-24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    لطفا شبکه کردن چند pc (مثلا 4 pc ) بصورت کامل توضیح بدید.
    با تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

2 مشکل

با سلام .من توی شبکه یه گروپ پالیسی سث کردم(remove clock from taskbar...) ساعت سیتم مورد نظر پاک شد اما حالا میخوام که ساعت سر جای خودش برگرده. اما گروپ پایسی رو desable کردم و notconfigure کردم نشد حتی گروپ پالیسی رو delete کردم بازم نشد.حالا اومدم از روی کامپیمتر لوکال پروفایل یوزر مربوطه رو delete کردم و دوباره لاگین کردم درست شد.حالا سوال اینکه آیا همیشه gp ها به همین شکل عمل میکنند؟ یعنی فقط اعمال میشوند ودیگه به حالت اولیه برنمی گردن یا بعضی مثل این یکی اینجوری هستند.
    واینکه آیا راهی هست که بدون پاک کردن پروفایل gp , desable بشه؟

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان. بهترین راهکار به نظر شما برای این مشکل چیه؟
    من می خوام به یه سرور IP Valid بدم. اینترنت از طریق ADSL Modem برای این ساختمان تامین می شود. مودم اینترنت دارای dhcp است و بصورت اتوماتیک آی پی می دهد. (در کلاس 192.168.1,1x) آی پی ولید من در رنج کلاس A است. چطوری می تونم این آی پی رو اختصاص بدم به بهترین شیوه و حالت ممکن.
    1- در صورت امکان DHCP Enable باشد و غیر فعال نشود.
    2- بنا به دلایلی نمی خوام ISA Server نصب کنم.
    3- قابلیت کنترل همه جانبه داشته باشد.
    از همه دوستان تشکر و قدردانی می کنم.

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

باسلام
    دوستان یه سوال دارم که ممنون می شم جواب بدید
    من یه یوزر تو یه شبکه هستم فکرکنم شبکه ورک گروپه وویندوز مورد استفاده ام هم ویندوز 7 هست حالا می خوام کاری کنم که هیچ کدام از یوزر ها دسترسی به سیستم من نداشته باشند چه از طریق ریموت دسکتاپ چه از هر طریق دیگه حتی با نرم افزار های خاص ریموت چه تنظیماتی رو سیستمم باید ست کنم ؟ ضمنا اگه شبکه دامین باشه چطور می تونم مشکل رو حل کرد ؟

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

باسلام
    من یه یوزر تو یه شبکه هستم فکرکنم شبکه ورک گروپه وویندوز مورد استفاده ام هم ویندوز 7 هست حالا می خوام کاری کنم که هیچ کدام از یوزر ها دسترسی به سیستم من نداشته باشند چه از طریق ریموت دسکتاپ چه از هر طریق دیگه حتی با نرم افزار های خاص ریموت چه تنظیماتی رو سیستمم باید ست کنم ؟ ضمنا اگه شبکه دامین باشه چطور می تونم مشکل رو حل کرد ؟
    برای User خودتون رمز بزارید.

داره خودمونی میشه Psychic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Sh!raZ

پيش فرض

باسلام
    سلام
    در حالت default کسی نمی تونه به شما remote بزنه مگر اینکه تنظیمات رو توی properties my computer تغییر بدین

کار خاصی لازم نیست انجام بدین

تحت domain اگر باشید admin می تونه وارد سیستمتون بشه
    اگر بتونید IP رو تغییر بدین (که توی یه domain خوب اجازه همچین کاری رو ندارید) از شبکه می پرید بیرون

داره خودمونی میشه yang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

چه طوری میشه تو شبکه دومین به کاربرا اجازه رایت سیدی/دیویدی داد.البته بدون نصب نرو برن رایت.چون نرو برن رایت فقط تو نسخه کامل نرو پیدا میشه که نصب اون هم خیلی طول میکشه منم معمولاً نرو میکرو نصب میکنم.ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

برای User خودتون رمز بزارید.
    متاسفانه تو شبکه همه الزاما رمز یکسان دارند بنا به درخواست مدیر شبکه !!!
    در حالت default کسی نمی تونه به شما remote بزنه مگر اینکه تنظیمات رو توی properties my computer تغییر بدین

کار خاصی لازم نیست انجام بدین
    چه تنظیماتی رو ؟

داره خودمونی میشه yang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

باسلام
    RUN>SECPOL.MSC>LOCAL POLICY>USER RIGHT ASIGNMENT>Deny access to this computer from the network
    ADD EVERYONE
    WORK ON BOTH WORKGROUP AND DOMAIN

10. این کاربر از yang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان. من 2 تا کامپیوتر دارم که هر دو با مودم adsl ای که روتر ام هست به شبکه وصل اند و هیچ مشکلی نداشتم تا چند وقت پیش.

منتاها چند روزیه گیرای الکی میده بهم ویندوز . مثلا تو کامپیوتر خودم هی گیر میده که "یه آپی دیگه ام تو شبکه هست مثه آی پی کامپیوترت" ( در صورتی که کامپیوتر دیگه آیپیش فرق میکنه)

یا مثلا کامپیوتر داداشم همه چیزش درسته اما هی اینترنتش که از طریق مودم داخل شبکه وصل هستش ، قطع میشه .یا حتی بعضی وقتا پینگ میشه ( یعنی وصله) ولی وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم وارد هیچ سایتی نمیشه.

مشکل از کجاست؟ چی شده که اینا به این حال و روز افتادن؟ یکی لطفا راهنمایی کنه ببینم مشکل از کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •