تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 167 از 269 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب دوستان از صفحه ی 76 به اینور تک تک پستاتونو خوندمبه خدا خوندم . حجت تو که میدونی خوندم بهشون بگو ... الان چشام اینجوریه کیانوش جان پستای شما هم خوندم باور کن با اینکه خیلی زیاد بود . همچنان مدافع حقوق بشر کیروشی

تبریک میگم برد مقابل قطر رو . اون پستی که دادم برای ترکیب قطر رو نگاه بکنید دقیقا همون بازیکنایی توی زمین بودن که من گفتمبعدش بعضی از دوستان پرسپولیسی گفتن مثل اینکه تعصب شما به استقلال باعث شده این ترکیب رو بچینی !!!! حتما کیروش هم استقلالیه دیگه نه؟؟؟؟؟

همه ی حرفا رو همه زدن من بحثی رو وسط نمیکشم . اما خداوکیلی بعضی از پستا خیلی رو مخه . اول اینکه بازیه ملی فارق از رنگ و هر چیزیه . ولی خوب نمیدونم چرا برای بعضیا اینقدرررررر سخته قبول کنن که از 10 تا بازیکن توی زمین جز گلر 7 تاش استقلالی بودن و عالی کار کردن !! آقا هضمش کن کاری نداره که ... اون یه گلیم که زدیم نکونام داد جباری جباریم حالا به هر نحوی شده رسوند به قوچی ... اینم گلمون !!

از بدترین بازیکنامون میتونم به مسعود شجاعی و ذوج خسرو و پژمان اشاره کنم ... ذوج خسرو و پژمان هر 2 با هم . این آقای کیروش اگه خیلی روشنفکرانه میشستن بازیهای استقلال رو میدیدن ( باز نگید تعصبی چون بعضیا عادت دارن !! وقتی خسرو و پژمان جفتشون بازیکن استقلالن باید استراتژی استقلال رو هم نگاه کنه سرمربیه تیم ملی ) متوجه میشدن 2 بار امیر قلعه نوعی از این ترکیب خسرو و پژمان سمت راست استفاده کرد یه بارشو باخت یه بارشم مساوی کرد !!

پژمان منتظری بهترین مدافع حال حاضره ایرانه اما نه برای نفوذ از سمت راست و مچ شدن با خسرو !! برای دفاع وسط و مچ شدن با صادقی ! خسرو اگه روز خوبش باشه مثل بازیهای آسیایی که تو استقلال انجام داد یه تنه سمت راست رو میگردونه . اما اگه روز بدش باشه مثل بازی با قطر باید یه مکمل خوب براش بذارن ... پژمان مکمل خوب برای اون سمت نیست . یکی مثل حمودی اگه دعوت میشد یا همین ماهینی میومدن تو زمین جفت خسرو میشدن میتونستیم یکم امیدوارتر باشیم به سمت راست ...

خط دفاعیمون فوق العاده بود جز یه صحنه که هم منتظری هم حسینی هر جفتشون با هم اشتباه کردن !! صادقی و بیک زاده هم عالی بودن . بیک زاده چرا یهو اینجوری شد؟تا دیروز بهش فحش میدادیم ما استقلالیا اما 1 ماهه خیلی عالی بازی میکنه

گلرمون تنها منطقه ای بود که توپ براش میومد یاد اون آهنگه میفتادم که میگفت ضربان قلب من تند میزنه . میخواد آروم بزنه نه دیگه نمیتونهواقعا دیگه نمیتونه !! چقدر پلی استیشنی میومد بیرون اینگار R1 رو میگرفت همینجوری صاف میومد بیرون!!! توی 2 تا صحنه هم با موهای پاهاش جلوی توپ رو گرفت و الا صدم ثانیه دیر میرسید فاتحه !! خدا بخیر بگذرونه

نکونام عالی بازی کرد . نکونام هم چند تا بازیه هم برای استقلال هم تیم ملی داره خیلی موثر و خوب بازی میکنه . تیموریان و مجتبی جز بازیکنای متوسط ما بودن . یعنی نه آنچنان عالی نه خیلی بد ...

این یه تیکه نظر شخصیه :

ولی درباره ی قوچی بچه ها یکی بیاد برای من توضیح بده شاید من زیاد بازی رو با دقت ندیدم یا هواسم پرت شده یا اشتباه فکر میکنم ... اما به نظر من خوب بازی نکرد توی تمام این صفحه ها همه قربون صدقش میرفتید . به نظر من صرفا اینی که گل زد نباید احساساتی عمل کنیم بگیم عالی بود !! شاید خوب بود اما از نظر من عالی نبود البته شاید اشتباه میکنما نظر شخصیمه فقط ... گلی که زد که خورد به گلر رفت تو گل ... در کل هم دوربین از بالا نشون میداد هر بار من خط حمله رو میدیدم یا تو آفساید بود یا وایساده بود ! معمولا بازیکن مهاجم جلوی مدافع وایمیسه براش سانتر کنن کورس بذاره بیفته جلو و تک به تک شه با گلر ... اما شما اکثر آفسایدهای ما رو ببینیذ قوچی پشت مدافع توی آفساید بود بعد که میخواستن براش سانتر کنن تا میومد بره پشت مدافع و دوباره شروع کنه به کورس و ازش بزنه جلو آفسایدشو میگرفتن !! در کل زیاااااد به من نچسبید سبک بازیش بیشتر دوست داشتم نیمه ی دوم بعد از گلی که زد سریع غلامرضا رضایی یا خلعتبری رو میاورد جاش و روی تازی نفسی و سرعتشون و سانترهای مجتبی حساب میکردیم ...

در کل کار ندارم چطوری اما بردیم دیگههههامروزم بنده خودم جز اولین کسایی هستم که میرم استادیوم من همیشه به زود رفتن عادت دارمحدود ساعت 3 حرکت میکنم شماها هم بیایدا نشینید اینجا هی لحظه به لحظه پست بدیدبازیه قبلی تعداد استقلالیا 7 تا بود یه دونه زدیم . این بازی بشه 8 تا فکر کنم 2 تایی بزنیم( یا علییییییی شوخی بوداااااااا )

محتوای مخفی: حجت 
    حجت دادا یه جا گفتی رنگ قرمز مقدس ... رنگ قرمز مقدسه مگه ؟ اصلا رنگ ها هم مگه جز مقدس ها هستن ؟چرا حرمت میاری پایین؟مقدس فقط یه دونس اونم هفت مقدس
    حرفاتون کاملا درسته .

مخصوصا راجع به زوج منتظری و حیدری . من طرفدار استقلال نیستم ولی واقعا اگه استقلال به جای تیم ملی بیاد بازی کنه برای اولین بار میتونه بره جام جهانی واقعا که استقلال قشنگ تر از تیم ملیمون بازی میکنه .

راجع به قوچی . واقعا از زمانی که من یادم میاد یه مهاجم نوک خوب نداشتیم که ستاره باشه . خوبش شاید وحید هاشمیان بود که اون هم اون اولای دوران بازیکنیش خوب کار میکرد و اواخر که به تیم ملی هم اومد خیلی کاری از دستش بر نمیومد .
    راجع به قوچی این صفحه رو هم ببینید بد نیست . مربوط به بازی فیفاست . اگه به فرض بخوایم به این اطلاعات رو نسبتا درست هم حساب کنیم باز هم اغراق شده .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مهاجم نوک تیم ملی ما باید اینقدر اورالش باشه ؟ درسته این یه عدده و اصلا نمیشه بهش اهمیت داد اما باز هم این اعداد توسط کلی کارشناس حساب میشن .

اینم راجع به مسعود که زیادی قویش کردن . واقعا دریبل مسعود اینقدر خوبه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(گفتم اینا رو هم بزارم که لااقل از لحاظ عددی و روی کاغذ ببینیم بازیکنها مون چقدر ضعیفن)

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کره حمله میکرد ، مزدک گفت ایشالله گله!
    یکی من رو توجیه کنه الان برد کره به سود ماست یا باختش یا مساوی؟
    مگه جفتشون 11 نیستن و ما 10؟ خب سرنوشتمون دست خودمونه!

4. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دست خودمون هست به شرطی که دو بازی مون رو ببریم و خیلی شیک به عنوان تیم اول بریم بالا

ولی با 4 امتیاز صعودمون به اما و اگر میکشه .. بچه ها اینقدر توضیح دادن در صفحات قبل که دیگه بهتره نگم چون تکرار مکرراته !

خلاصه بخوام بگم بهترین حالت برد کره و بدترین حالت تساوی هست !
    Last edited by MORINIO; 11-06-2013 at 15:04.

6. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا میبازیم،ایندفعه دیگه مطمئنم.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دست خودمون هست به شرطی که دو بازی مون رو ببریم و خیلی شیک به عنوان تیم اول بریم بالا

ولی با 4 امتیاز صعودمون به اما و اگر میکشه .. بچه ها اینقدر توضیح دادن در صفحات قبل که دیگه بهتره نگم چون تکرار مکرراته !

خلاصه بخوام بگم بهترین حالت برد کره و بدترین حالت تساوی هست !
    دو بازیمون رو هم ببریم به شرطی سر گروه میشیم که ازبکستان هر 2 رو نبره !!

گروه دیگه خیلی به هم خورده الان استرالیا اردن رو شکست داده ! تیم ته جدول یعنی عراق اگه ژاپن و استرالیا رو شکست بده احتمالا به عنوان تیم دوم صعود کنه ! اونا هم مثه ما صعودشون دست خودشونه ! !

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یکی به این توجه کنه
    Last edited by EngineeR EhsaN; 11-06-2013 at 15:15.

10. 4 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

نمیخوام سرت رو درد بیارم

ولی این بازی کره - ازبک نباید مساوی بشه
    بازیشون مساوی شد شما غزل صعود مستقیم به جام جهانی رو بخون

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خب فعلآ ازبکستان یه گل به خودی تمیز زد تا کره 1-0 جلو بیفته ...

13. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خیلی واترپلو قشنگی بود نیمه اول ولی باز مهم نتیجه هست که با گل زیبای اون مدافع عزیز کره جلو افتاد امیدوارم این نتیجه تا پایان حفظ بشه و شانس صعود مستقیم ما بیشتر!

تو گوی بلورینت دیدی؟

15. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تو گوی بلورینت دیدی؟
    نخیر.با چشم بصیرت دیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •