تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 280 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض رویانیان: برخی بازیکنان تعصب و غیرت پرسپولیسی ندارند

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: متاسفانه بعضی از بازیکنان در اندازه نام تیم غیرت و تعصب ندارند. محمد رویانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: نتیجه بدی مقابل صنعت نفت آبادان به دست آوردیم و بر همین اساس تصمیم گرفتیم 10 درصد از قرارداد بازیکنان کسر شود، البته معمارزاده بیشتر از سایر بازیکنان یعنی 15 درصد جریمه می‌شود. وی افزود: برخی نفرات ما با غیرت و تعصب برای پرسپولیس تلاش می‌کنند و در زمین بازی می‌دوند و عرق می‌ریزند اما متاسفانه برخی دیگر تعصب و غیرتی در حد و اندازه باشگاه بزرگ پرسپولیس ندارند. پرسپولیس تیم بزرگی است اما برخی‌ها هنوز این مسئله را نمی‌دانند و باعث می‌شوند دل هواداران به درد آید. این برای ما قابل قبول نیست. رویانیان ادامه داد: در مدتی که به پرسپولیس آمده‌ام هر چه می‌خواستند و لازم بود انجام دادم. ابتدا دنیزلی مربی محبوب هواداران را به ایران آوردم و خودتان می‌دانید که چه مشکلاتی بود و سپس مهدی مهدوی کیا را به خواسته مردم پس از رایزنی به پرسپولیس آوردم اما متاسفانه نتیجه‌ای به دست آمده که ناراحت کننده است. رویانیان خاطرنشان کرد: امیدوارم در آینده شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم. البته باید از بازیکنانی که بدون هیچ کم کاری برای پرسپولیس می‌جنگند و مردم نیز شاهد تلاش‌شان هستند تشکر کنم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:44.

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

ماجرای علی کریمی و دخترک گل فروش

کاپیتان پرسپولیسی‌ها از ماشین پیاده شد و دخترک گلفروش را محکم بوسید و پسری که آدامس می‌فروخت را بغل کرد.

هیچوقت یادم نمی‌رود بلوار میرداماد را به سمت خیابان شریعتی رانندگی می‌کردم. وقتی به چراغ قرمز ۱۸۰ ثانیه‌ای‌اش برخورد کردم عصبی شدم. تازه از محل کارم تعطیل شده بودم و خیلی خسته بودم.

داشتم دیالوگ‌های معمولم در مورد چراغ قرمزها و ترافیک‌های تهران را زمزمه می‌کردم که کودکی رو به من کرد و گفت: «آقا فال می‌گیری» چند قدم آن طرف‌تر دخترک گلفروش با شاخه‌های لاله صدا زد: «آقا گل بخردیگه… خواهش می‌کنم». جمله‌اش تمام نشده بود که با غرور تمام، شیشه پنجره را بالا دادم تا صدایشان را نشنوم و مزاحم نشوند! وقتی چنین برخوردی را از من دیدند بی‌خیال شدند و رفتند سراغ راننده اتومبیل کناری‌ام.

BMW بود. رنگ قرمز و مدل ماشین سبب شده بود تا از سایر ماشین‌ها متمایز گردد.

پس از چند ثانیه دیدم پسرک فالگیر با صدای بلند گفت: «بچه‌ها … بچه‌ها بیایین علی کریمیه… بازیکن پرسپولیس…» در یک چشم به هم زدن، پنچ شش نفر از کودکان کار، دور ماشینش را گرفتند. من هم بی‌اختیار سرم را چرخاندم تا عکس‌العمل علی کریمی را ببینم. او با لبخندی دنباله‌دار از همه کودکان فال و گل و شکلات گرفت تا آنها را خوشحال کند. چراغ سبز شد و بچه‌ها هنوز بی‌خیال کریمی نشده بودند. علی کریمی که با بوووووق ماشین‌های پشت سرش مواجه شده بود، اتومبیلش را حرکت داد و بعد از چراغ قرمز، ماشینش را نگه داشت. من هم از روی کنجکاوی پشت سر جادوگر ایستادم.

کاپیتان پرسپولیسی‌ها از ماشین پیاده شد و دخترک گلفروش را محکم بوسید و پسری که آدامس می‌فروخت را بغل کرد. امضا داد و تمام گل‌های لاله گلفروش را خرید و چند فال حافظ هم گرفت. برایم عجیب بود. مگر می‌توان باور کرد جادوگر که گاهی حوصله خودش را هم ندارد اینطور برخورد کند؟

دخترک گلفروش از فرط خوشحالی نمی‌دانست چکار کند و بالا و پایین می‌پرید. کریمی که دیگر نمی‌دانست چکار کند، با صدایی خش‌دار گفت: «بچه‌ها باید بروم سر تمرین. دیرم شده.» خداحافظ… خداحافظ» کودکان کار نیز با تشویق چند ثانیه‌ای علی کریمی… کریمی دوستت داریم، او را بدرقه کردند…
    عــلی کـریمـی در جمـع کـودکـان بـی سرپــرسـت

عــلی کـریمـی در جمـع کـودکـان بـی سرپــرسـت

* روایتی از مهدی مرتضویان

3. 19 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مدافع پرسپولیس بازی با ذوب‌آهن را از دست داد

خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت از ناحیه دست بازی مقابل ذوب آهن را از دست داد. به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا محمد در بازی مقابل صنعت نفت آبادان از ناحیه دست دچار مصدومیت و تعویض شد. پس از عکسی که محمد از دستش گرفت مشخص شد که وی دیدار روز یکشنبه مقابل ذوب آهن را از دست داده است. تکلیف محمد برای حضور در دربی 74 تا سه‌شنبه مشخص می‌شود و این احتمال وجود دارد که این بازیکن دیدار روز پنجشنبه 13 بهمن برابر استقلال را هم از دست بدهد.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:44.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

به نظرتون این خبر واقعیت داره؟یا دوباره قراره سرکاری باشه؟

فوري: پولادی پرسپولیسی شد

سايت گل- مهرداد پولادی ملی پوش تیم مس کرمان که بدلیل اختلاف با بلاژویچ تمرینات این تیم را ترک کرده بود با توافق با مدیران مس قراردادش را با مس فسخ کرد و در این هفته قراردادش را با پرسپولیس به امضا می‌رساند. پولادی فردا در کرمان قراردادش را با مس فسخ خواهد کرد و از این هفته پیراهن قرمز پرسپولس را برتن می کند . او در این مدت تمریناتش را زیر نظر میک مربی بدنساز تیم ملی انجام می داد .
    او به عنوان بازیکن آزاد به پرسپولیس می پیوندد.

سایت گل اخبارش هیچ وقت معلوم نیست چی به چیه.اما خدا کنه این یکی واقعیت داشته باشه.

6. 3 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دو سه صفحه پیش خبر تغییر لوگوی باشگاه پرسپولیس اومده بود، دیدم واقعا عکس پایین در حد باشگاه بزرگی مثل پرسپولیس و طرفداراش نیست...

رو این حساب دم غروبی نشستم با پیش فرض همین تصویر بالا، تصویر پایین رو درست کردم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در کل تقدیم به پرسپولیسی های گل پی سی!
    + روی عکس بالا کلیک کنید تا تصویر رو با رزولوشن بالا دریافت کنید./
    یاعلی

8. 14 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاپیتان پرسپولیسی‌ها از ماشین پیاده شد و دخترک گلفروش را محکم بوسید و پسری که آدامس می‌فروخت را بغل کرد.

هیچوقت یادم نمی‌رود بلوار میرداماد را به سمت خیابان شریعتی رانندگی می‌کردم. وقتی به چراغ قرمز ۱۸۰ ثانیه‌ای‌اش برخورد کردم عصبی شدم. تازه از محل کارم تعطیل شده بودم و خیلی خسته بودم.

داشتم دیالوگ‌های معمولم در مورد چراغ قرمزها و ترافیک‌های تهران را زمزمه می‌کردم که کودکی رو به من کرد و گفت: «آقا فال می‌گیری» چند قدم آن طرف‌تر دخترک گلفروش با شاخه‌های لاله صدا زد: «آقا گل بخردیگه… خواهش می‌کنم». جمله‌اش تمام نشده بود که با غرور تمام، شیشه پنجره را بالا دادم تا صدایشان را نشنوم و مزاحم نشوند! وقتی چنین برخوردی را از من دیدند بی‌خیال شدند و رفتند سراغ راننده اتومبیل کناری‌ام.

BMW بود. رنگ قرمز و مدل ماشین سبب شده بود تا از سایر ماشین‌ها متمایز گردد.

پس از چند ثانیه دیدم پسرک فالگیر با صدای بلند گفت: «بچه‌ها … بچه‌ها بیایین علی کریمیه… بازیکن پرسپولیس…» در یک چشم به هم زدن، پنچ شش نفر از کودکان کار، دور ماشینش را گرفتند. من هم بی‌اختیار سرم را چرخاندم تا عکس‌العمل علی کریمی را ببینم. او با لبخندی دنباله‌دار از همه کودکان فال و گل و شکلات گرفت تا آنها را خوشحال کند. چراغ سبز شد و بچه‌ها هنوز بی‌خیال کریمی نشده بودند. علی کریمی که با بوووووق ماشین‌های پشت سرش مواجه شده بود، اتومبیلش را حرکت داد و بعد از چراغ قرمز، ماشینش را نگه داشت. من هم از روی کنجکاوی پشت سر جادوگر ایستادم.

کاپیتان پرسپولیسی‌ها از ماشین پیاده شد و دخترک گلفروش را محکم بوسید و پسری که آدامس می‌فروخت را بغل کرد. امضا داد و تمام گل‌های لاله گلفروش را خرید و چند فال حافظ هم گرفت. برایم عجیب بود. مگر می‌توان باور کرد جادوگر که گاهی حوصله خودش را هم ندارد اینطور برخورد کند؟

دخترک گلفروش از فرط خوشحالی نمی‌دانست چکار کند و بالا و پایین می‌پرید. کریمی که دیگر نمی‌دانست چکار کند، با صدایی خش‌دار گفت: «بچه‌ها باید بروم سر تمرین. دیرم شده.» خداحافظ… خداحافظ» کودکان کار نیز با تشویق چند ثانیه‌ای علی کریمی… کریمی دوستت داریم، او را بدرقه کردند…

چه داستان قشنگی نویسندش خیلی تابلو نوشته...
    خیلی احساسی نوشته....

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خیلی احساسی نوشته....
    حداقل به خاطر بچه اش نرفت دل بچه های طرفدارش رو بشکونه!!

ولی اگه داستان خیالی باشه عکسها ساختگی نیست
    از اینگونه عکسها کریمی توی اینترنت زیاده

11. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اين همه پول دادن ( يا قراره بدن ) به آقاي دنيزلي ! اما غافل از اينكه مشكل پرسپوليس همون نداشتن بازيكن مناسب هستش ... با اين بازيكن هايي كه داره تيم بايد رتبه اي بياره در حد 10 -12 ! ديگه دنيزلي كه هيچي ! الكس فرگوسنم بيارن با اين بازيكن ها معجزه كه نميشه !

اين پول رو ميدادن 3-4 تا بازيكن درست و حسابي ميخريدن ... تو دفاع پرسپوليس هيچ چيزي نداره ! آقاي نور محمدي در حد دفاع هاي ليگ آزادگان هم بازي نميكنه ! چجوري اومده تو پرسپوليس ؟! من بارها ديدم حتي يه توپ ساده رو نميتونه بزنه زيرش و دفعش كنه ...

خلاصه كه بدون بازيكن همچنان همين روند ادامه خواهد داشت و مطمئن باشيد با يه گل بار نميشه ... خط هافبك و حمله نسبتا خوب هستن ... اما دفاع و دروازه ي پرسپوليس خيلي مشكل داره ... خيلي.
    فقط هم با اوردن بازیکن درست نمیشه . دنیزلی مربی خوبیه وقت بدین خوب میشه ...
    خط هافبک و مهاجم هم نسبت به زمان استیلی و دائی بهتر شده با همون بازیکنا . دفاع هم بازیکن نداریم با این حال باز بهتر میشه .

یه آدم خوب هم که پیدا بشه جدا از پرسپولیسی یا استقلالی بودنش سعی می کنیم خرابش کنیم ...

وگرنه جریان اون پسر که برنامه ماه عسل آورده بودنش یا بابک معصومی که قصه نبود ...
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    صفحه قبل میثاق چه تروری شده . داره یه مهرزاد معدنچی دیگه میشه انگار که هر اتفاقی بیافته بندازن گردنش .

13. این کاربر از Ice Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در آستانه دربی،هشت بازيکن پرسپولیس و استقلال دو اخطاره هستند

پرسپولیس باید با تیم های ذوب‌آهن و استقلال با تراکتورسازی بازی کنند و هر کدام از دو تیم هم بازیکنان دو اخطاره دارند که اگر فردا کارت زرد بگیرند دربی را از دست می دهند.

سایت گل- در آستانه دربي 74 پرسپوليس و استقلال 8 بازيکن دو تيم ممکن است در اين ديدار غايب باشند و بازی را به دلیل محرومیت از دست بدهند.
    به گزارش سایت گل،درحالی که پنجشنبه هفته جاری دربی ۷۴ برگزار می شود دو تیم پرسپولیس و استقلال فردا باید هفته بیست و سوم را پشت سر بگذارند.پرسپولیس باید با تیم های ذوب‌آهن و استقلال با تراکتورسازی بازی کنند و هر کدام از دو تیم هم بازیکنان دو اخطاره دارند که اگر فردا کارت زرد بگیرند دربی را از دست می دهند.
    بازیکنان دو اخطاره دو تیم طبق اعلام سازمان لیگ به شرح زیر هستند:
    استقلال: خسرو حیدی، علی حمودی، ساموئل، پژمان منتظری و تیموریان(البته تیموریان به دلیل مصدومیت این دیدار را از دست داده و با این شرایط 4 بازیکن استقلال در خطر محرومیت از دربی هستند.)
    پرسپولیس: ابراهیم شکوری، محمد نوری، مازیار زارع و حسین بادامکی

حسين هوشيار: دلم براي معمارزاده مي‌سوزد/ ذوب آهن كه هيچ، مقابل استقلال هم مي‌توانم بازي كنم

هيچ آماده‌باشي به من نداده‌اند و هيچ يك از اعضاي كادرفني به من نگفتند كه مقابل ذوب آهن حتما بازي خواهم كرد. با اين حال من آماده بازي با ذوب آهن هستم

سايت گل ـ نمايش ضعيف ميثاق معمارزاده در بازي با صنعت نفت آبادان حالا باعث شده كه او وضعيت متزلزلي در چارچوب دروازه پرسپوليس پيدا كند و به نظر مي‌رسد كه مصطفي دنيزلي در بازي با ذوب آهن از حسين هوشيار دروازه‌بان دوم اين تيم استفاده كند.

مي‌گويند دنيزلي به هوشيار آماده باش داده تا خودش را براي بازي با ذوب آهن آمده كند ولي اين دروازه‌بان در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل مي‌گويد:«‌راستش را بخواهيد هيچ آماده‌باشي به من نداده‌اند و هيچ يك از اعضاي كادرفني به من نگفتند كه مقابل ذوب آهن حتما بازي خواهم كرد. با اين حال من آماده بازي با ذوب آهن هستم و اگر كادرفني صلاح بداند مي‌توانم در اين ديدار به ميدان بروم.»

هوشيار در پاسخ به اين سوال كه آيا روحيه لازم را براي بازي كردن در اين ديدار حساس داري خاطرنشان مي‌كند:« من هم از لحاظ روحي و هم از لحاظ بدني شرايط ايده‌آلي دارم. نه تنها مقابل ذوب آهن بلكه مقابل استقلال هم مي‌توانم بازي كنم. برخلاف تصور خيلي‌ها من دروازه‌بان كم تجربه‌اي نيستم و ديديد كه در بازي شهرداري ياسوج و استقلال عملكردم چگونه بود. من به توانايي‌هاي خودم اعتقاد دارم و مي‌توانم براي پرسپوليس بازيكن مفيدي باشم.»

هوشيار در مورد انتقادهاي تندي كه از معمارزاده شد خاطرنشان مي‌كند:« هر دروازه‌باني روزهاي اوج و افت دارد. به نظر من همه بايد به معمارزاده كمك كنند تا از اين وضعيت خارج شود. من خودم دروازه‌بان هستم و مي‌دانم ميثاق چه مي‌كشد. واقعا دلم براي او مي‌سوزد و اميدوارم هر چه زودتر به شرايط خوبي كه دارد نزديك شود.»

کریمی و نوری مقابل ذوب آهن بازی می کنند

با تلاش کادر پزشکی این دو بازیکن به بازی فردا مقابل ذوب آهن می‌رسند اما علیرضا محمد به دلیل اینکه هنوز دستش دچار کبودی و درد است، به بازی مقابل ذوب‌آهن نمی‌رسد

سایت گل- پزشک تيم فوتبال پرسپوليس اعلام کرد که علي کريمي و محمد نوري به بازي مقابل ذوب‌آهن مي‌رسند. به گزارش سایت گل، دکتر وجیه‌الله چشمه‌سری درباره آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس اظهار داشت:« پس از بازی مقابل صنعت نفت، علی کریمی و نوری در صحنه‌ای دچار مصدومیت شدند. پس از اینکه روز گذشته به مداوای آنها پرداختیم، امروز این دو بازیکن تست شدند. کریمی در تمرینات گروهی شرکت کرد اما نوری احساس درد داشت.» او تاکید کرد:« با تلاش کادر پزشکی این دو بازیکن به بازی فردا مقابل ذوب آهن می‌رسند اما علیرضا محمد به دلیل اینکه هنوز دستش دچار کبودی و درد است، به بازی مقابل ذوب‌آهن نمی‌رسد. حضور این بازیکن در دیدار برابر استقلال نیز در پرده‌ای از ابهام است.»

15. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دو سه صفحه پیش خبر تغییر لوگوی باشگاه پرسپولیس اومده بود، دیدم واقعا عکس پایین در حد باشگاه بزرگی مثل پرسپولیس و طرفداراش نیست...

رو این حساب دم غروبی نشستم با پیش فرض همین تصویر بالا، تصویر پایین رو درست کردم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در کل تقدیم به پرسپولیسی های گل پی سی!
    + روی عکس بالا کلیک کنید تا تصویر رو با رزولوشن بالا دریافت کنید./
    یاعلی
    دمت گرم اون قبلی که فاجعست . گرافیستایی هم که میخرن بی غیرتن
    اگه میتونی برای سایت باشگاه ایمیل کن

17. 6 کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •