تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 456 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گزارش ویدئویی: وقتی لیونل مسی از بیماری هورمونی اش صحبت می کند

روزنامه مادریدی آ.اس گزارش ویدئویی کوتاهی را روی سایتش قرار داده است

سایت گل- روزنامه مادریدی آ.اس گزارش ویدئویی کوتاهی را روی سایتش قرار داده که به سالهای دور بازمی گردد. سالهایی که لیونل مسی یک نوجوان بود و در گفت و گو با خبرنگاری، از بیماری هورمونی اش که باعث شد تا به بارسلونا آمده و تحت درمان قرار بگیرد صحبت کرده بود. مسی از روزهای سخت بیماری گفته . از آنجا که این گزارش به زبان اسپانیایی است، متن این گفت و گوی کوتاه را برای شما نوشته و ترجمه کردیم. ولی در صورت تمایل برای تماشای این ویدئو می توانید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید:

خبرنگار:من حرفهای متعددی شنیده ام. چه شد که به بارسلونا آمدی. اول از همه شنیدم که زمانی که بچه بودی مریض بودی
    مسی: همین طور است. من مشکل رشد داشم .یکی مشکلم هورمونی بود که فعالیت نمی کرد
    خبرنگار:یعنی رشد نمی کردی؟
    مسی: رشد می کردم ولی روند رشدم کند و خیلی آرام بود. به همین خاطر باید تحت درمان قرار می گرفتم. هر روز باید آمپولی به پاهایم تزریق می شد
    خبرنگار: هر روز؟
    مسی: بله..بهتر بگویم..هر شب
    خبرنگار: کجا؟ در ماهیچه پایت؟
    مسی: بله.در ماهیچه های پایم. (ماهیچه پایش را نشان می دهد)روزی یک آمپول در هریک از پاهایم
    خبرنگار:برای چه مدت؟
    مسی: دو سال این کار را انجام می دادم
    خبرنگار: چه وحشتناک
    مسی: اوایلش درد می کرد. ولی بعد به آن عادت می کردی و آن را حس می کردی
    خبرنگار: ولی جای آنها روی پاهایت مانده؟
    مسی: نه نه ، هیچی نمانده

2. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پراندلی: ایتالیا،بارسلونا نیست

مربی آتزوری در صحبتهایی درمورد عملکرد ضعیف تیمش در دیدار با جزایر فارو صحبت کرده است

Getty Images

سایت گل- چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش سعی نمی کند که با تقلید از بارسلونا به بازی بپردازد
    ایتالیا جمعه شب با برد خفیف 0-1 از سد جزایر فارو عبور کرد و این مربی 54 ساله که پیش از این در صحبتهایی ابراز تمایل کرده بود که تیمش با پاس های کوتاه سبکی شبیه تیکی تاکای اسپانیا و بارسلونا را پیاده کند، الان ایده تقلید از تیم کاتالان را رد کرده است
    پراندلی در جمع خبرنگاران در کمپ تمرینی آتزوری گفت:« آیا من در فکر تغییرات تاکتیکی در تیم هستم؟ بله. ولی درمورد مدل بازی بارسلونا و مقایسه بین تیم ما و بارسلونا اغراق شده است و من هیچ وقت چنین مقایسه ای نکرده ام. بعضی بازیها به تو کمک می کند تا حد و مرزها را بشناسی و درنهایت این شما خبرنگاران هستید که درک می کنید که ما مثل بارسلونا نیستیم. بارسلونا تیمی است که سالهاست بازیکنانش در کنار هم رشد کرده اند ولی ما تنها در شروع راه هستیم.»
    با وجود کسب 3 امتیاز حساس درمسیر رسیدن به مرحله نهایی رقابتهای یورو2012، مربی ایتالیا نگران عملکرد شاگردانش است: « من جمعه شب خیلی کم خوابیدم و بازی را دوباره تماشا کردم. با وجود شروع خوبمان، کارهای زیادی برای انجام دادن مانده.شاید اشتباه من است. چون ما سعی کردیم که آنچه در جلسات تمرینی انجام داده بودیم را خیلی سریع در زمین پیاده کنیم. ما شش بار وارد محوطه جریمه حریف شدیم و سعی کردیم تا توپ را به گل تبدیل کنیم. با این وجود ما هنوز تیم منجسمی هستیم. روز جمعه برخی از بازیکنان کم انگیزه بودند و بازیهایشان نگران کننده بود.»
    مربی سابق فیورنتینا با اشاره به بازی سه شنبه شب تیمش مقابل اسلوونی که در فلورانس برگزار می شود گفت:« من برای دیدار 3 شنبه شب تغییرات زیادی را در تیمم اعمال نمی کنم. پس تیمی مشابه تیمی که مقابل جزایر فارو قرار گرفت را به میدان می فرستم.»

4. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه صادقي589's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ايران باستان

پيش فرض

هشدارجدي سياسيون كاتالونيا به روسل

جامعه سياسيون کاتالونيا و رهبران معترضان کاتالونيايي در بيانيه‌هاي جداگانه از مديرعامل باشگاه بارسلونا خواستند ارتباط خود را با همتايش در رئال مادريد به حداقل سطح ممکن برساند.

به نقل از آس اسپانيا، الساندرو روسل مديرعامل باشگاه بارسلونا با رفتار خود سياسيون کاتالونيا را به ستوه آورده و مناسبات خوب وي با فلورنتينو پرس خشم معترضان اين ايالت جدايي طلب را برانگيخته است.
    سياسيون کاتالونيا به صورت مشترک به حوادث اخير در سوپرجام اسپانيا اشاره کرده و از مقامات بارسلونا خواسته‌اند تا هر چه سريع‌تر براي پيگيري اين حوادث و توهين مادريدي‌ها به کاتالونيا و بازيکنان بارسلونا اقدام نمايند.
    سکوت روسل در اين مسئله از ديد مقامات پارلمان کاتالونيا بخشودني نيست.
    انتشار خبر همکاري روسل و پرس در زمينه ساخت و ساز چند هتل و مرکز خريد بزرگ در جنوب شرق آسيا نيز بر مشکلات قبلي اضافه شده و در صورت تاييد خبر دردسرهاي زيادي را براي انتخابات آينده رياست باشگاه بارسلونا براي روسل درست خواهد کرد.

6. این کاربر از صادقي589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ايران باستان

پيش فرض

پيغام مهم سرمربي تيم ملي اسپانيابراي گوارديولا

سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا خطاب به سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: با همه وجود مراقب پويول باش.

به نقل از آس اسپانيا، ويسنته دل‌بوسکه سرمربي پيشين رئال مادريد در پيغامي مهم به گوارديولا بر اهميت نظارت بر روند بهبودي کارلس پويول تاکيد کرد و گفت: اين که پويول مقابل آ.ث ميلان باشد براي بارسلونا مهم است و من حق ندارم در امور داخلي يک باشگاه دخالت کنم، اما وظيفه خود مي‌دانم تا از مربي بارسلونا خواهش کنم مراقب پويول باشد.
    وي ادامه داد: براي موفقيت در يک پروژه بزرگ هرگز نبايد متکي به يک اسم باشيم، اما چرا بايد از حقيقت فرار کنم و نگويم که به نام پويول نياز دارم و اگر او نباشد اسپانيا دچار مشکل خواهد شد، در يورو 2012 با اسامي بزرگي مثل کاسياس، پويول، ژاوي و اينيستا است که ادعاي قهرماني به من دست مي‌دهد و از همه اهالي بارسلونا مي‌خواهم به خاطر خود پويول مراقب او باشند و او را فداي يک بازي ساده در حد باشگاهي نکنند.
    پويول به تازگي از کمند مصدوميت رهايي يافته و احتمال دارد برابر ميلان ايتاليا به ميدان برود.

8. 4 کاربر از صادقي589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ايران باستان

پيش فرض

ابعاد تازه‌اي از انتقال فابرگاس فاش شد

مقامات باشگاه بارسلونا در بيانيه‌اي مشترک خبر مربوط به سود 60 ميليون يورويي در 4 سال آينده به خاطر خريد فابرگاس را تاييد کردند.

به نقل از اسپورت کاتالونيا، سسک فابرگاس ستاره‌اي که بارسلونا براي خريدش دو سال رسمي تلاش کرد و بالاخره به نتيجه رسيد نه تنها براي تيمش گران قيمت و هزينه‌بر نبوده بلکه سود سرشاري نيز به همراه خود به اردوي آبي و اناري‌ها آورده است.
    بر اساس بيانيه منتشر شده حامي های مالي غول پيکر بارسلونا متشکل از پرواز ترکيه، نايک، يونيسف و بنياد قطر و ... براي تداوم در حمايت از بارسلونا شرط مشترکي به نام خريد قطعي سسک فابرگاس را مطرح کرده ‌بودند و در همين يک ماه گذشته اين 5 حامي مالي فيلم‌هاي کوتاه تبليغاتي متعددي را با حضور فابرگاس ضبط و پخش کرده‌اند که به خاطر آن حداقل 5 ميليون يورو به خزانه باشگاه بارسا واريز شده است.
    پيش بيني مقامات مالي و اداري باشگاه بارسلونا کسب درآمد و سود خالص از بخش تبليغات تا مرز 60 ميليون يورو تنها با حضور فابرگاس در 4 سال آينده است، اتفاقي که رخ دادنش در بارسلونا هرگز بعيد نيست اما مي‌شد فرض کرد که در قلب تفنگداران جوانگراي لندن هرگز رخ نمي‌داد.

10. 2 کاربر از صادقي589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض چابی: فابرگاس و اینیستا فوق العاده هستند

هافبک 31 ساله بارسا بعد از پیروزی 3 بر دو اسپانیا مقابل شیلی از عملکرد هم تیمی هایش تمجید کرد

سایت گل – چابی هافبک ملی پوش بارسلونا معتقد است سسک فابرگاس و آندرس اینیستا برای اسپانیا یک غنیمت هستند.
    این دو بازیکن در دیدار دوستانه اسپانیا مقابل شیلی همه کار کردند و در حالی که ماتادورها دو بر صفر از حریف آمریکای جنوبی خود عقب بودند به کمک هم بازی را سه بر دو به سود اسپانیا کردند.
    چابی معتقد است این پیروزی حاصل نمایش درخشان این دو ستاره بود
    او در گفتگو با روزنامه مارکا می گوید:" داشتن این دو بازیکن (فابرگاس و اینیستا) در تیم ملی اسپانیا و باشگاه بارسلونا یک غنیمت محسوب می شود."
    " این دو فوق العاده هستند. من در این بازی نقش زیادی نداشتم، همه کار را این دو کردند و بازی باخته را برای ما به پیروزی تبدیل کردند."
    "اینیستا استارت تغییر در بازی را زد. وقتی او بازی را به دست می گیرد تمام جریان بازی تغییر می کند."
    اسپانیا سه شنبه در چارچوب رقابتهای مقدماتی یورو 2012 به مصاف لیختن اشتاین خواهد رفت. شاگردان دل بوسکه هم اکنون با 5 امتیاز اختلاف نسبت به جمهوری چک در صدر جدول گروه خود قرار دارند.

12. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض نایب رئیس بارسا: فابرگاس حداقل 60 میلیون یورو می ارزد

این ستاره 24 ساله چند هفته قبل بعد از 8 فصل حضور در آرسنال با انتقالی 29 میلیون یورویی به باشگاه دوران نوجوانی اش بازگشت.

سایت گل- جوزپ ماریو بارتومئو، نایب رئیس باشگاه بارسلونا، اعلام کرد سسک فابرگاس حداقل 60 میلیون یورو می ارزد و احساس می کند باشگاه کاتالانی با قیمت بسیار پایینی این ملی پوش اسپانیایی را به خدمت گرفت.
    این ستاره 24 ساله چند هفته قبل بعد از 8 فصل حضور در آرسنال با انتقالی 29 میلیون یورویی به باشگاه دوران نوجوانی اش بازگشت.
    بارتومئو در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" انتقال سسک برای ما خیلی خوب بود. به طر طبیعی قیمت او 29 میلیون یورو نیست اما او با گفتن اینکه تنها می خواهد با بارسا بیاید، قیمتش را کاهش داد. قیمت واقعی او آن چیزی بود که آرسنال در ابتدا تقاضا کرد. به نظر من قیمت او حداقل 60 میلیون یورو است.س
    مذاکرات نقل و انتقال مانند قمار است. در حالت ایده آل، هیچ چیز نباید به رسانه ها درز پیدا کند اما به نظر می رسد این مسئله غیرممکن است زیرا چند طرف در این مسئله دخیلند.
    این حقیقت که ما در ابتدای تابستان اعلام کردیم تنها 45 میلیون یورو هزینه خواهیم کرد، به نفع ما تمام شد. باشگاه ها می دانستند که ما چه مبلغی برای هزینه کردن داریم."

14. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سایت گل- جوزپ ماریو بارتومئو، نایب رئیس باشگاه بارسلونا، اعلام کرد سسک فابرگاس حداقل 60 میلیون یورو می ارزد و احساس می کند باشگاه کاتالانی با قیمت بسیار پایینی این ملی پوش اسپانیایی را به خدمت گرفت.
    بارتومئو در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" انتقال سسک برای ما خیلی خوب بود. به طر طبیعی قیمت او 29 میلیون یورو نیست اما او با گفتن اینکه تنها می خواهد با بارسا بیاید، قیمتش را کاهش داد. قیمت واقعی او آن چیزی بود که آرسنال در ابتدا تقاضا کرد. به نظر من قیمت او حداقل 60 میلیون یورو است.س
    مذاکرات نقل و انتقال مانند قمار است. در حالت ایده آل، هیچ چیز نباید به رسانه ها درز پیدا کند اما به نظر می رسد این مسئله غیرممکن است زیرا چند طرف در این مسئله دخیلند.
    این حقیقت که ما در ابتدای تابستان اعلام کردیم تنها 45 میلیون یورو هزینه خواهیم کرد، به نفع ما تمام شد. باشگاه ها می دانستند که ما چه مبلغی برای هزینه کردن داریم."
    این حرفها به نظرم جالب نیست. به نوعی بی احترامی به آرسناله. حالا که اونا به خواسته بازیکنشون احترام گذاشتن و گذاشتن سسک با این مبلغ بیاد (که فکر میکنم برای سسک 2010-2011 خیلی هم کم نبود)، نباید این حرفها رو زد و اینجور وانمود کرد که ما زرنگی کردیم و سر آرسنال بی کلاه موند. تیم مدیریتی بارسا خیلی تو خریدها خوب عمل کرد اما دیگه لازم نیست اینقدر هم با خودشون حال کنن. اصرار سسک خیلی بیشتر از اعلام سقف خرید 45میلیون یورویی موثر بود

16. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ايران باستان

پيش فرض

این حرفها به نظرم جالب نیست. به نوعی بی احترامی به آرسناله. حالا که اونا به خواسته بازیکنشون احترام گذاشتن و گذاشتن سسک با این مبلغ بیاد (که فکر میکنم برای سسک 2010-2011 خیلی هم کم نبود)، نباید این حرفها رو زد و اینجور وانمود کرد که ما زرنگی کردیم و سر آرسنال بی کلاه موند. تیم مدیریتی بارسا خیلی تو خریدها خوب عمل کرد اما دیگه لازم نیست اینقدر هم با خودشون حال کنن. اصرار سسک خیلی بیشتر از اعلام سقف خرید 45میلیون یورویی موثر بود
    چرا نبايد جالب باشه نه اينكه بگيم سر آرسنال كلاه گذاشتيم دليلش سياست باشگاه و ارزش فابرگاسه
    و مطمئنا ارزش اين بازيكن خيلي خيلي بيشتر از اين حرفهاست كه بعدا مشخص ميشه

18. 2 کاربر از صادقي589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض رانوکیا:می توان سبک بازی بارسا را به ایتالیا آورد

ستاره باشگاه اینتر در صحبتهایی به تمجید از سبک بازی بارسلونا پرداخته است

سایت گل- آندره آ رانوکیا، مدافع باشگاه اینتر در صحبتهایی به تمجید از سبک بازی بارسلونا پرداخته و اعلام کرده که می توان سبک فوتبالی بارسلونا را به ایتالیا آورد. البته او می داند که این کار به پروژه ای طولانی مدت نیاز
    دارد و البته باشگاه های ایتالیایی این کار را در تیمهای جوانانشان شروع کرده اند.
    رانوکیا در صحبتهایی به گاتزتا دلوسپورت گفت:« بارسلونا تیمی تماشایی است. سبک بازی آنها را می توان به ایتالیا آورد ولی باید این سبک را از تیمهای جوانان شروع کرد. بارسلونا بازیکانی دارد که قابل تطبیق با شرایط مختلف هستند و فقط مدافع محض نیستند. آنها در جلو آوردن توپ فوق العاده اند .»
    این ستاره ملی پوش ایتالیایی در ادامه از شانس قهرمانی تیمش اینتر در رقابتهای سری آ صحبت کرد و گفت کاندیدهای مختلفی برای فتح اسکودتو وجود دارد:« جام در حال حاضر مال هیچ کسی نیست. هر فصل همه تیمها کار را به صورت برابر شروع می کنند. یوونتوس در بازار نقل و انتقالات خریدهای خیلی خوبی داشته.»
    اینتر فصل جدید ر قابتهای سری آ را با مصاف با پالرمو در هفته آینده شروع می کند

20. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •