تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 339 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مظلومي:باتمام قوا درجام ولايت شرکت مي کنيم

سرمربي تيم فوتبال استقلال جام ولايت را جامي بزرگ و مقدس خواند و گفت: با تمام قوا و با هدف قهرماني در اين مسابقات شرکت خواهيم کرد.

پرویز مظلومی افزود: با توجه به اینکه نام ولایت بسیار مقدس و بزرگ است و جام ولایت برای ما از ارزش بسیاری برخوردار است، بدون حضور بازیکنان ملی پوش که در اردوی تیم ملی هستند در این جام شرکت خواهیم کرد و تمام تلاش و هدف‌مان این است که جام ولایت را به کلکسیون افتخارات باشگاه اضافه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اگرچه بازیکنان ملی پوش استقلال در اردوی تیم ملی حضور دارند و نمی توانند در جام ولایت ما را کمک کنند اما من و سایر بازیکنان به این نام مقدس و بزرگ احترام خواهیم گذاشت و هم قسم خواهیم شد که جام ولایت را بدست آوریم.

سرمربی تیم استقلال با آرزوی موفقیت برای تیم ملی گفت: امیدوارم تیم ملی کشورمان در دیدارهای پیش رو موفق باشد و آرزو دارم ضمن موفقیت در این دو مسابقه تمامی بازیکنان و به ویژه ملی پوشان استقلال با سلامت و بدون آسیب دیدگی به کشور بازگشته و تیم‌های خود را در ادامه مسابقات لیگ برتر همراهی کنند.

مسابقات فوتبال جام ولایت از روز پنجشنبه هفته جاری با حضور تیم‌های پرسپولیس، استقلال و ناسیونال پاراگوئه برگزار می شود.

منبع:ورزش 3

همه فکر و ذکر من دروازست! بدون رحمتی سوراخیم که!

2. 4 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه فکر و ذکر من دروازست! بدون رحمتی سوراخیم که!
    اگه مظلومي عاقل باشه از برومند استفاده ميكنه
    برومند با كوهي از انگيزه جلو پرسپوليس قرار ميگيره چون ميدونه تنها فرصته دوبارشه كه خودشو نشون بده
    زرين به هيچ توپي نه نميگه......از گل گهر 3 تا خورد تو 10 دقيقه يه گل از شيرين فراز خورد تو 90 دقيقه جلو پرسپوليس گلهايه خوردش دو رقمي ميشه

4. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارسال که طالبلو گلر مون بود . ولی امسال رحمتی . و گلر زخیرمون هادی زرین سوتی. حالا یه نگاهی به بازی های پارسال بندازییم
    میبینیم که هادی زرین سوتی از طالبلو بهتره. (حد اقل شوت کنن مثل طالبلو توپ رو نگاه نمیکنه که بره تو گل) یه واکنش نشون میده.. اون تیم خارجی که میخان باهامون بازی کنن . اگه شوت زن داشته باشن اونوقت بیچاره میشیم.
    .................................................. ......................................
    یه پیش بینی از بازی استقلال با ناسیونال پاراگوئه (با گزارش مزدک میرزایی)
    { توپ رو بازکنان ناسیونال میگیرن . فرصت داررن . پاس میدن به بازیکن کناری . میخاد از اون فاصله شوت بزن . همین کا رو هم میکنه . یک شلیک سرکش . هادی زرین ساعد تووووویه درررروازه. ......................... هادی زرین ساعد هر چقدر به خودش کش داد نتونست کاری رو از پیش ببره} البته این پیش بینی من بود . شاید درست شاید غلط.

6. 5 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

متاسفانه مسائل غیر ورزشی توی فوتبال ما دخیل بوده ، هست و خواهد بود ...
    چه می شه کرد ... اصلا نتیجه مهم نیست .... حالا نه اینکه دیگه n تا گل بخوریم! ولی این بازی ها فقط و فقط به ضرر استقلال هست و بس . حتی اگه قهرمانشم بشیم.
    این مسولینی که اینقدر از بزرگی این جام صحبت میکنن نمیدونن برگزاری این گونه و نصف و نیمه جام بدترین نوع برگزاری جام هست؟! و خودش اعتبار این جام رو زیر سوال میبره ؟
    مثلا چه می شد توی زمان بهتری برگزار می کردند با تمام قوا و تیمهای خارجی خوب ؟ ... مثلا نیم فصل.

8. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طالبلو: توقع داشتم حداقل یک بار به تیم ملی دعوت شوم/مستاجرها صاحب‌خانه شوند،برمی‌گردم استقلال!

طالبلو: توقع داشتم حداقل یک بار به تیم ملی دعوت شوم/مستاجرها صاحب‌خانه شوند،برمی‌گردم استقلال!
    لیگ برتر - وحید طالبلو از این‌که به اردوی تیم ملی دعوت نمی‌شود ناراحت است.
    به گزارش خبرآنلاین؛ طالبلو تا همین چند سال قبل یکی از بهترین دروازه‌بان‌های فوتبال ایران بود. او معمولا به اردوهای تیم ملی دعوت می‌شد. اما طالبلو حالا به اردوی تیم ملی دعوت نمی‌شود. او که در شاهین بوشهر بازی می‌کند، توقع دارد کروش حداقل یک بار دعوتش کند تا بتواند خودش را به کادر فنی تیم ملی نشان دهد. طالبلو در گفت‌وگو با خبرآنلاین؛ از دعوت نشدن به اردوی تیم ملی گلایه می‌کند.
    *جایگاه ایده‌آل برای شاهین بوشهر در این فصل کجاست؟
    ما تمام تلاشمان را می‌کنیم. شاهین در سال‌های گذشته به جایگاه واقعی‌اش نرسید. ولی پتانسیل آن را دارد که جایگاه بهتری نسبت به سال‌های گذشته داشته باشد. چون هم هواداران خوبی هم دارد، هم تیم با قدمتی است. من فکر می‌کنم امسال بتوانیم یک جایگاه مناسب برای این تیم به دست بیاوریم.
    *رسیدن به سهمیه آسیایی، هدف بزرگی برای شاهین نیست؟
    به هر حال ما تلاشمان را می‌کنیم که نتایج خوبی با شاهین بگیریم. فکر می‌کنم در نهایت باید عملکردمان را بسنجیم و جمع امتیازاتمان را ببینیم که خوب بوده یا نه.
    *کم مانده بود که فیروز کریمی به خاطر تو محروم شود.
    این اطمینان سرمربی به بازیکنش است که از او حمایت همه‌جانبه می‌کند. آقای کریمی لطف داشتند و از من در بحث ملی حمایت کردند. امیدوارم با بازی‌های خوب، جواب اعتماد ایشان را بدهم.
    *به نظر می‌رسد خیلی از تیم ملی دور نباشی. البته اگر مصاحبه تند انجام ندهی.
    خودتان می‌دانید که من هیچ وقت مصاحبه تند نمی‌کنم و همیشه طوری حرف می‌زنم که منافع کسی به خطر نیفتد. مخصوصا حالا که منافع ملی است. اگر هم دعوت نشوم باز هم دعا می‌کنم که تیم ملی به جام جهانی برود. ما برای پیشرفت فوتبالمان باید به جام جهانی برویم. یکی از نکات خیلی مهم در فوتبال ما همین است که به جام جهانی برویم.
    *فکر می‌کنی می‌توانی به تیم ملی برسی؟
    من توقع داشتم یک مقدار بیشتر توجه شود. با توجه به اینکه از زمان حضور آقای کروش اکثر دروازه‌بان‌ها به اردوی تیم ملی دعوت شده‌اند، من هم توقع داشتم یک بار دعوت بشوم.
    *شاید به خاطر این باشد که هنوز در تهران بازی نکرده‌ای؟
    این که دلیل نمی‌شود. مگر حتما باید در تهران بازی کنم؟ تیم ملی متعلق به همه شهرهاست. متعلق به تهران که نیست.
    *یعنی حرفت این است که دیده نشدی؟
    بله. حالا من نمی‌دانم هدف کادر فنی از دعوت نکردن من چه بود. شاید سلیقه‌شان این بود که من دعوت نشوم.
    *خودت قبول داری که تیم ملی را ساده از دست دادی؟ تو از جوانان آمده بودی، در امیدها هم بازی کردی و تیم بزرگسالان حقت بود.
    چند دلیل باعث شد من به تیم ملی نرسم. یکی از دلایلش این بود که چند رقیب خیلی خوب در استقلال داشتم. شاید بعضی مواقع به خاطر رقابت با آن‌ها شانس حضور در زمین مسابقه را از دست می‌دادم. مربیان تیم ملی هم نظرشان این بود که دروازه‌بان تیم ملی حتما باید در تیم باشگاهی‌اش فیکس بازی کند. ملاک دعوت شدن به تیم ملی فیکس بازی کردن بود. کیفیت را زیاد مد نظر نداشتند. ملاک کمیت بود.
    *یک مقداری هم برایتان حاشیه درست کردند.
    نه. شما ببینید رقیبان من در تیم ملی چه کسانی بودند. آن‌ها در تیم‌هایشان همیشه بازی می‌کردند. ولی من در استقلال رقیبان بزرگی داشتم و بعضی وقت‌ها نمی‌توانستم در ترکیب تیم باشم.
    *وحید طالبلو یک دوره‌ای آن‌قدر گلر خوبی بود که خیال مدافعانش راحت بود.
    به من ضربه زدند. من در ۱۰ مسابقه تنها ۳ گل خوردم. تازه یکی از این سه گل از روی نقطه پنالتی بود. در چنین شرایطی من را گذاشتند روی نیمکت. با این شرایط، نه تنها من، بلکه هر کس دیگری که جای من بود افت می‌کرد و به مشکل می‌خورد.
    *نمود این اتفاقات گلی بود که هفته آخر مقابل پیکان خوردی.
    من آن موقع خیلی مشکل داشتم در تیم. آن زمان تیم می‌باخت، ولی من را بازی نمی‌دادند. گل بد می‌خوردیم ولی من را بازی نمی‌دادند. بازی پیکان هم یک شرایط خاصی داشت. در حین مسابقه محمد محمدی مصدوم شد و من رفتم داخل زمین.
    *به نظر می‌رسید یک مقدار هم‌دلی شما و دروازه‌بان‌های دیگر استقلال کم بود.
    خب در پست من فقط یک نفر بازی می‌کند. این شاید باعث شود کمی حساسیت‌ها بالا رود. ولی من با هیچ دروازه‌بانی مشکل ندارم.
    *با این‌که از استقلال رفته‌ای، علی فتح‌الله‌زاده تو را خیلی دوست دارد و می‌گوید انگار پسرم از استقلال رفته است. خودت هم از این‌که از استقلال جدا شده‌ای ناراحتی؟
    به هر حال آدم وقتی از پایه در یک تیمی کار می‌کند و سال‌ها در تیم بزرگسالانش بازی می‌کند و بعد می‌رود، ناراحت می‌شود. امیدواریم در استقلال، مستاجرها دوباره صاحب خانه شوند تا ما هم به استقلال برگردیم!

خبر انلاین

10. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

پارسال که طالبلو گلر مون بود . ولی امسال رحمتی . و گلر زخیرمون هادی زرین سوتی. حالا یه نگاهی به بازی های پارسال بندازییم
    میبینیم که هادی زرین سوتی از طالبلو بهتره. (حد اقل شوت کنن مثل طالبلو توپ رو نگاه نمیکنه که بره تو گل) یه واکنش نشون میده.. اون تیم خارجی که میخان باهامون بازی کنن . اگه شوت زن داشته باشن اونوقت بیچاره میشیم.
    .................................................. ......................................
    یه پیش بینی از بازی استقلال با ناسیونال پاراگوئه (با گزارش مزدک میرزایی)
    { توپ رو بازکنان ناسیونال میگیرن . فرصت داررن . پاس میدن به بازیکن کناری . میخاد از اون فاصله شوت بزن . همین کا رو هم میکنه . یک شلیک سرکش . هادی زرین ساعد تووووویه درررروازه. ......................... هادی زرین ساعد هر چقدر به خودش کش داد نتونست کاری رو از پیش ببره} البته این پیش بینی من بود . شاید درست شاید غلط.
    آقایون باعرض احترام:لطفا یه ذره انصاف داشته باشید اگه زرین ساعد بخواد تجربه رحمتیو داشته باشه که تیم ملی رحمتیو دیگه نمی خواد یه ذره با احترام تر لطفا....

12. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

معذرت می خوام قصد جسارت نداشتما............

14. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض استقلال ( تاج ) 1972 : چند نفر از افراد حاضر در این عکس را می شناسید ؟

استقلال ( تاج ) 1972 : چند نفر از افراد حاضر در این عکس را می شناسید ؟

نفر چهارم از سمت چپ که نشسته استاد عطاء الله بهمنش است . در کل نفرات ایستاده هم فقط یک نفر با کت مشکی و پیراهن سفید وجود دارد که او رایکوف ، سرمربی بزرگ و کاربلد تیم تاج بود

سایت گل - این عکس مربوط به تیم استقلال ( تاج ) در سال 1972 میلادی است . اولین تیمی که از ایران قهرمان باشگاههای آسیا شد . این عکس در سفر تیم تاج به بحرین ثبت شده است .
    شما کدامیک از نفرات حاضر در این عکس را می شناسید ؟ نفر چهارم از سمت چپ که نشسته استاد عطاء الله بهمنش است . در کل نفرات ایستاده هم فقط یک نفر با کت مشکی و پیراهن سفید وجود دارد که او رایکوف ، سرمربی بزرگ و کاربلد تیم تاج بود . شما اگر می توانید مابقی نفرات حاضر که تقریبا همگی معروف و نامدار هستند را معرفی کنید .

16. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به دلیل تشدید مصدومیت کهنه /وداع با کاپیتان مجیدی

فوتبال ایران /کاپیتان استقلال روز ۱۳ خرداد ۹۱ ،یعنی کمی بیشتر از ۸ ماه دیگر سی و پنج سالگی خود را جشن خواهد گرفت و پرسش مهم و اساسی در آن روز برای طرفدارانش این خواهد بود که او تا چه زمانی می خواهد به فوتبالش ادامه بدهد.
    به گزارش اوج نیوز، قرارداد فرهاد مجیدی با استقلال در پایان فصل تمام می شود و به نظر می رسد او قصد دارد در همان روزها برای همیشه با مسطیل سبز وداع کند.
    مجیدی اخیرا با انتشار نامه ای از تیم ملی خداحافظی کرد و برخی نزدیکان باشگاه استقلال این را مقدمه تصمیم بزرگ او می دانند.
    تصمیمی که او را به فصل تازه ای از زندگی ورزشی اش پرتاب خواهد کرد و آن مربیگری است.
    مجیدی اما در این سالها که گذشت با انگیزه ای وصف ناشدنی تمرین می کرد.
    برای او صبح و شب نداشت و وقت و بیوقت می شد او را در سالن بدنسازی ،چیذری بدنساز مورد علاقه اش یافت که دارد وزنه می زند.
    هر چند که شاید خیلی ها خبر نداشتند فرهاد مجیدی در دو سال گذشته با یک مصدومیت شدید دست و پنجه نرم می کند.
    او که هراز چند گاهی خبری درباره آسیب دیدگی اش منتشر می شود اما خیلی سریع به ترکیب اصلی استقلال برمی گردد ،در این مدت دچار ضایعه ای در زانویش شده که به شدت آزارش می دهد و فشار مسابقات هم این موضوع را تشدید می کند.
    همین مساله شاید مهم ترین دلیل برای وداع کاپیتان فرهاد با چهارگوشه زمین در پایان فصل باشد و او در آغاز ۳۶ سالگی ،توانایهایش را در مربیگری محک بزند.
    لاید شنیده اید که او از مدتها پیش مقدمات حضور در کلاس مربیگری در شهر منچستر را فراهم کرده و تلاش می کند در کمترین زمان ممکن در این عرصه به پختگی برسد.
    بهار خبرساز ۹۱ می تواند گره کور ماجرا را باز کند.

اوج نیوز

18. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بازی استقلال با تیم پاراگوئه ای کی هست؟؟ شما چه ترکیبی برای تیم در نظر گرفتید؟؟

=========

دروازه رو چکار کنیم؟؟

20. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •