تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 320 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

MARCA

پيشخوانِ برجسته:

درخواستِ برنابئو

ديگر پيشخوانها:

رئال مادريد در مقابل برنابئو قسم خورد كه در برابر تمام تيمهاي متوسط و ضعيف نيز با تمام وجود بازي كند و تمام آنها را به اندازه ي بارسا قدرتمند حساب كند

لغزيدن در برنابئو به خاطر عدم تمركز اولين خطر است

روياي درون رختكن:"با كسب پيروزي در 12 بازي در برنابئو قهرمان لاليگا خواهيم شد"

پاسخ كاسياس به مو:"كريسمس براي استارحت كردن،جداشدن از محيط كار...و خوردن پُلوُرون است"

AS

پيشخوانِ برجسته:

ايكر:"تعطيلات براي استراحت كردن هست..."

ديگر پيشخوانها:

كاسياس مقابل اظهاراتِ مو نظرش را گفت:

"...تعطيلات براي قطع رابطه با محيط كار،بودن با خانواده،گذاشتن وقت براي ساير كارها،و چرا كه نه،فكر كردن به فوتبال است"

موستولس يك خيابان را به نام سمبل وطني اش نامگذاري كرد

2. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیروزی تیم بسکتبال رئال مادرید مقابل بارسلونا

تیم بسکتبال رئال مادرید توانست با شکست بارسلونا با نتیجه 74-78 صدر جدول را مال خود کند.

در این بازی Carlos Suarez توانست 11 امتیاز و 5 ریباند بگیرد، Ante Tomic و Jaycee Carroll نیز هر کدام 16 امتیاز.

بازی در 10 دقیقه پایانی با حمله بارسلونا به تساوی کشیده شد، اما در دقیقه پایانی رئال توانست دوبار دیگر توپ را وارد سبد کند تا در نهایت بازی با نتیجه 74 به 78 به نفع سفید پوشان به پایان برسد.

BOX SCORE

78 - REAL MADRID: (18+30+14+16). Sergio Rodriguez (4), Pocius (10), Suarez (11), Tomic (16), Mirotic (6) -starting five-, Llull (7), Begic (2), Singler (0), Reyes (6), Carroll (16).

74 - FC BARCELONA REGAL: (16+20+22+16). Lorbek (4), Huertas (13), Mickeal (14), Eidson (7), Ndong (12) -starting five-, Vazquez (6), Sada (0), Wallace (9), Ingles (7), Rabaseda (2).

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، مربی پرتغالی رئال مادرید ، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با گرانادا ، در مورد مسائل مختلف صحبت کرد .

در فرانسه خبر از تمایل پی اسً جی به کاکا می دهند . او را حفظ می کنید یا می گذارید که برود ؟

تا ژوئن و برای فصل بعد رویش حساب می کنم .

اتفاقات بازی با مالاگا ، روی ترکیب بازی فردا تاثیر می گذارد ؟

فردا تغییر چندانی نخواهیم داشت . روی این ترکیب برای مدتها حساب باز کرده ام و 20 برد و 1 باخت داشته ایم که وقتی برای اولین بار دوست نداشته ام ، باعث نمی شود که به کل آن را عوض کنم . بازیکنان در نیمه دوم خودشان شدند . من هیچ مشکلی با هیچ کدام از بازیکنان ندارم چرا که طبیعتا این فقط یک بازی بود که نپسندیدم .

بعد از نیمه اول خیلی عصبانی بودید ، با بازیکنان در این باره زیاد صحبت کردید ؟

بازیکنان باهوش هستند و می دانند که چه کار کنند . باید بتوانند که خودشان باشند ، بدانند که چه زمانی خوب هستند ، چه زمانی می توانند بهتر باشند و چطور قرعه ای نظیر بازی با مالاگا را حل کنند اما روز سه شنبه باید یک بازی برگشت داشته باشیم که در آن هر اتفاقی محتمل است . بازیکنان می دانند که در نیمه دوم فوق العاده بازی کردند .آنها قوایشان را تست کردند و توانستند که بازی باخته را برگردانند ، به نظرم این یک تجربه مثبت بود .

احتمالش هست که زوج هیگوائین و بنزما را مثل بازی با مالاگا تکرار کنید ؟

بنزما و هیگوائین می توانند کنار هم بازی کنند یا نکنند . همه می دانند که من ترجیح می دهم که با یک مهاجم نوک بازی کنم و افرادی که در جناحین هستند نیز نفود کنند . آنها همیشه خوب بوده اند ، همیشه گل زده اند و پاس گل داده اند . تیم با هر کدام از آنها خیلی راحت است اما می دانیم که می توانند کنار یکدیگر هم بازی کنند .

حرفهایتان در مورد تعطیلات کریسمس ، چه تاثیری داشته است ؟

حرفهایم روی بازیکنان و هواداران تاثیری نمی گذارد ، فقط روی خبرنگاران می گذارد . برای بقیه بیشتر این مهم بود که به مالاگا نباختیم و نتیجه را برگردانیم .

اوزیل را در این فصل چطور می بینید ؟

من بازی آخرش را دوست داشتم . 45 دقیقه بازی کرد و این مهمتر از آنالیز فصل است چرا که چیزی که آینده را می سازد ، گذشته نزدیک است .

بازی بد در نیمه اول بازی با مالاگا ، یک مشکل جزئی بود یا مشکلات دامنه دار و عمقی ؟

ما مشکلات عمقی زیادی داریم : از 20 بازی قبلی ، 19 تا را بردیم و یکی را باختیم . بله ، این یک مشکل عمقی است !

لالیگا ، تورنمنتی است که برایش خیلی هیجان دارید ؟

جامی که برای من هیجان انگیز تر است لالیگاست . چمپیونزلیگ را همه می خواهیم اما گاهی اوقات ، برخی آن را با کمال ناشایستگی می برند و، به خاطر اتفاقاتی که نباید رخ دهد ، چرا که تیمهایی هستند که خود را به مصدومیت می زنند و ... لالیگا جامی است که هر تیمی آن را ببرد ، لایقش است و به همین علت می خواهم برنده آن باشم .

نظرتان چیست که کمیته بین المللی آمار و تاریخ فوتبال ، گواردیولا را به عنوان بهترین مربی عرصه باشگاهی جهان انتخاب کرده است ؟

این جایزه ایست که حق گواردیولا بوده است ، فقط امیدوارم که پپ زیاد منتظر جایزه اش نماند چرا که من در سال 2010 آن را ماندم و هنوز به من چیزی نداده اند .

نقل و انتقالی در فصل نقل و انتقالات زمستانی خواهید داشت ؟

امیدوارم که بازیکنی نرود ، هر چند که احتمالش هست چرا که فصل نقل و انتقالات باز است .

نظرتان در مورد گرانادا چیست ؟

فوق العاده است که هوادارانشان کیلومتر ها سفر کرده اند تا تیمشان را در برنابئو می بینند .در اسپانیا ، تیمهای زیادی این گونه نیستند . اگر من مربی یا بازیکن گرانادا بودم ، به هواداران تیمم افتخار می کردم . گرانادا ، توان تدافعی خیلی خوبی دارد و در میانه زمین هم خوب کار می کند . آنها نتایج خوبی در استادیوم های بزرگ گرفته اند . باید برابر آنها برنده شویم . امیدوارم که بازی زیبایی باشد .

لیست بازی :

کاسیاس ، آدان ، خسوس ، راموس ، مارسلو ، واران ، آلبیول ، لاس ، خدیرا ، گرانرو ، شاهین ، ژابی ، اوزیل ، کایخون ، آلتین توپ ، کاکا ، رونالدو ، هیگوائین و بنزما

6. 6 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پرس: رئال مادرید به اهدافش می‌رسد

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه رئال مادرید با تاکید بر این که رقابتی سخت در پیش است گفت: اطمینان دارم که رئال مادرید به اهدافش می‌رسد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، فلورنتینو پرس، مدیرعامل باشگاه رئال مادرید اسپانیا با اشاره به بزرگی رقبای تیم فوتبالش در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا گفت: تاریخ باشگاه رئال مادرید سرشار از موفقیت و شکوه و قهرمانی است، این بازیکنان توان تکرار این شکوه را دارند و اطمینان دارم که امسال به اهداف خود می‌رسیم. پرس ادامه داد: باشگاهی که پشت سر خود بزرگانی چون سانتیاگوبرنابئو و دی‌استفانو را دارد نباید هراسی از سایر رقبا داشته باشد، تکرار قهرمانی در جام پادشاهی با غلبه بر بارسلونا رخ نمی‌دهد و ما در مراحل بعدی نیز بازی‌های بسیار سختی در پیش داریم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:26.

8. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض شیخ آل ثانی همه بازیکنان رئال را می‌خواهد

خبرگزاری فارس: مالک ثروتمند باشگاه پاری سن‌ژرمن فرانسه قصد دارد همه بازیکنان مطرح رئال مادرید را خریداری کند. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی مالک قطری و ثروتمند باشگاه پاری‌سن‌ژرمن فرانسه که تنها بخش ناچیزی از ثروت اصلی خود را به یک بانک خصوصی در فرانسه منتقل کرده با همین میزان از بودجه قادر به خرید اکثر بازیکنان مطرح باشگاه رئال مادرید است.شیخ تمیم روز گذشته در جلسه‌ای که با مشاورین ورزشی و برخی واسطه‌های شاغل در خاور میانه داشته اعلام کرد که خرید چند ستاره از کشورهای خاور میانه در دستور کار است اما اولویتش خرید بازیکنان خوب رئال مادرید است. وی گفته است: برای من میزان قرارداد یا مبلغ آن مهم نیست و تنها به گرفتن عکس یادگاری این بازیکنان با پیراهن باشگاهم فکر می‌کنم. کاکا نخستین گزینه‌ای بوده که تاکنون خبر انتقالش به پاریس در حد شایعه گسترش یافته و نام کسانی چون بن‌زما، اوزیل، خدیرا و حتی رونالدو نیز در بازار شایعات بر سر زبان‌ها است.

10. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض شانس برد رئال برابر گرانادا ، 1 به 30 !

شانس برد رئال برابر گرانادا ، 1 به 30 !

کاروانی که با انگیزه فراوان از گرانادا راهی مادرید شده ، امیدوار به یک سورپرایز در برنابئوست . اگر گرانادا بتواند در برنابئو دست به شگفتی سازی بزند ، کسانی که روی برد گرانادا شرط بندی کرده اند ، حسابی درآمد پیدا خواهند کرد . در واقع شانس برد گرانادا ، 1 به 30 است که رقم قابل توجهی است . یعنی اگر یک نفر روی برد گرانادا 20 یورو شرط ببندد ، در صورت نتیجه گرفتن ، 600 یورو سود می کند .
    طبیعتا شانس رئال برای برد بیشتر است . شانس برد تیم مورینیو ، 1 بع 1.06 است و شانس تساوی 1 به 13 . رئال مادرید به جز بازی با بارسلونا ، همه بازیهای خانگی خود را در این فصل برده است . شانس برد 3-0 رئال در بازی امشب ، 1 به 6 است ، برد 4-0 ، 1 به 6.5 و برد 2-0 ، 1 به 7 . مرجع خبري...

12. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کاسیاس: تعطیلات برای استراحت کردن است

خبرگزاری فارس: دروازه‌بان اول تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در واکنش به سخنان اخیر مورینیو گفت: بدون شک تعطیلات برای استراحت است. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس پس از آن که متوجه خبر منتشر شده در رسانه‌ها مربوط به موضع‌گیری مورینیو شد به خبرنگاران گفت: متاسفانه مورینیو تصور کرده که بازیکنان یک تیم به خاطر پولی که گرفته‌اند در حکم سربازان یک پادگان هستند که هرگز حق دیدن خانواده خود را ندارند. وی افزود: تا حدی به گفته سرمربی تم احترام می‌گذارم که معنی آن استرس و نگرانی وی از نیم فصل دوم باشد، من هم مثل مورینیو مدام به بازی‌های سختی فکر می‌کنم که پیش روی ما است اما قرار نیست در تعطیلات هم تمرین کنیم، همه تیم‌ها بازیکنان خود را به استراحت فرستادند و برای ما هم تعطیلات برای استراحت کردن، در کنار خانواده بودن و البته به فوتبال فکر کردن است. کاسیاس انتخاب خود را به عنوان بهترین دروازه‌بان سال ۲۰۱۱ نشانه لطف مردم و کارشناسان دانست و گفت: دوست ندارم مقایسه من با والدس به تیم ملی فوتبال اسپانیا لطمه بزند، والدس دوست صمیمی من است و از جداولی که مرا در صدر قرار می‌دهد چندان خوشم نمی‌آید.

14. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    دوستان بازی امشب رو چه کانال هایی رو W3/Hotbird پخش میکنند؟

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاریکاتور:غیبت مورینیو و رونالدو در مراسم توپ طلا

رئال به جای این دو پرتغالی، زیدان و بوتراگنیو را به زوریخ می فرستد

سایت گل- مراسم توپ طلا دوشنبه شب در زوریخ برگزار می شود و در حالی که کریس رونالدو و ژوزه مورینیو از کاندیداهای اصلی عنوان بهترین بازیکن و مربی سال هستند، باشگاه رئال اعلام کرده این دو به خاطر دیدار برگشت کوپا دل ری مقابل مالاگا در این مراسم حضور پیدا نخواهند کرد.
    همین مسئله موجب شده تا بعضی از رسانه های اسپانیایی اعلام کنند دلیل واقعی این مسئله این است که این دو پرتغالی نمی خواهند بار دیگر شاهد برتری آبی و اناری ها باشند.
    رقبای اصلی رونالدو برای کسب توپ طلا مسی و ژاوی، ستاره های بارسا هستند و مورینیو با گواردیولا و فرگوسن رقابت می کند.

17. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب...
    بازی 5-1 به اتمام رسید و چند نکته:

1- رونالدو واقعا افتضاح بازی کرد و میکنه....این مشکل از بازی با بارسلونا به بعد به وجود اودم و تعطیلات کریسمس هم این ضعف رو تشدید کرده...! به نظرم اگه بازی های بعدی بخواد اینطوری بازی کنه با بهبودی Angel Di Maria حتی بهتره جای گزین کرییس رونالدو بشه با همین ترکیب.....!!! (اوزیل و بنزما و هیگوین و دی ماریا !! ) + جدیدا تو بازی ها اخیر ضربات کاشته رو واقعا متفضحانه در حد یک بازی کن معمولی به بیرون میزنه و به باد میده...اوزیل بهتر از این ضربات کاشته رو میزنه...!

2-باز هم نسبت به بازی قبل اوزیل واقعا بهتر شده بود و بیشتر داخل زمین و حرکات تیمی به چشم میومد امیدوارم به همین روند ادامه بده.روی گل اول هم با یک حکت زیبا تاثیر داشت...!

3-سرجیو راموس امروز تو ترکیب اصلی قرار گرفت و به نظر بهتر از قبل و کم اشتباه تر از قبل میومد و یک گل هم زد...هیچگونه افتی نکرده بود و حتی بهتر از قبل از لحاظ بدنی عمل میکرد.

4-رافائل واران ! یک اجوبه...! واقعا عالیه و به نظر من باید در بازی های بیشتر فیکس بشه حتی جای په په و راموس یا کاروالیو...! با سن ککمی که داره توپ گیری های عالی انجام میده....! اگه روش کار بشه میتونه آینده خوبی داشته باشه...!

19. 13 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •