فکر کنم یکی بود بالای 100 زده بود![]()
فکر کنم یکی بود بالای 100 زده بود![]()
BATTLEFIELD3 VS CALL OF DUTY MODERNWARFARE3-IGN RESULTS
(از همین الان میگم بحث را نندازید ،چیزی ک ب عیان هس چه حاجت ب بیان است!)
http://www.4shared.com/video/xBsqISt5/Modern_Warfare_3_vs_Battlefiel.html
اینم نظر سنجیه dbazinews
هدف فقط اطلاع رسانی بود...نگید...!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mjorh; 17-12-2011 at 18:23.
بچه ها کرک قسمت چند نفره بازی اومد ؟!!!!!!!
عزیز من نسخه اصلی رو خریدم نمی تونم آنلاین بازی کنم شما کرک می خوای![]()
نه حالا زوده....یه چن ماهی مکشه بیاد![]()
لطف میکنی دیگه از این اطلاع رسانی ها حداقل تو این تایپک نزاری ؟
الان خوب که چی ؟ اطلاع رسانی از مقایسه میانگین نمرات و فروش بازی و تعداد نفراتی که مولتی پلیر بازی میکنن چی شد پس ؟ چرا اطلاع رسانی شما فقط تو مواردی هست bf3 بهتر عمل کرده ؟!!!!!!
بعد از چند ماه کل کل تازه تایپک ها دارن مثل بازی های دیگه روال عادی رو طی می کنن مثل این که بعضی ها نمیخوان !
الان تو vga بهترین شوتر شده میگن نمایشگاه مضخرف بود
باز خوبه حداقل طرفدارای cod اینجوری نیستن که بیان واسه یه تعصب بی خود روی یه بازی کل مراسم رو زیر سوال ببرن ! چیزی که تو سابقه cod زیاده همین جوایز هست ! خدا شکر مانند بعضی گیم ها از این نظر کمبود نداره !
هدف فقط اطلاع رسانی بیشتر بود![]()
اولا دوست عزیز لینک دوم رو فقط واسه این گزاشتم ک این مدل حرفا ب پستم نخوره! (52 درصد MW3 رای آورده-12درصد BF3)
دوما اگه نگاهی ب صفحه های قبلی بندازید میبینید ک من خبرای مربوط ب موفقیتای MW3 (مثه پرفروشترین و....)تو همین تاپیک قرار دادم ....(هر چن هیچ تشکری ازم نشد فقط بخاطر اینکه فنه BF3 هسم ...البته هیچ وقت اینکارارو واسه تشکر انجام نمیدم )
به امید موفقیتای بیشتر سری COD !
(درضمن اجازه ی من دست مدیران سایت هسش نه کس دیگه)
Last edited by mjorh; 17-12-2011 at 18:01.
من بازی رو دیروز با درجه veteran روی 7/86% تموم کردم و بهترین بازی چند سال اخیرم رو تجربه کردم
بازی واقعا فوقالعاده هست و کاملا مشخصه که چقدر نسبت به bf3 در سطح بالا تری قرار داره به خصوص از نظر تاکتیک های جنگی وداستان وتنها برتری bf3 به mw3 را میشود در گرافیک بالاترش خلاصه کرد
البته بماند که bf3 اسانتر و خیلی کوتاه تر از mw3 به لحاظ زمان بازی و همچنین از نظر جلوه های ویژه در درجه ی پایین تری قراردارد .
این هم امتیاز بنده به بازی
گرافیک 10/5/8
گیم پلی 10/5/9
داسنان 10/5/9
صدا گذاری 10/5/9
امتیاز کل 10/25/9
Last edited by Karistias; 18-12-2011 at 19:04.
بچه ها یه چیز عجیب
من بازی رو یه بار رو معمولی رفتم
اما الان تو مراحل آخر که با کاپتان پرایس هستیم شبه بارون میاد و مخفی کاریه
هر کاری میکنم یه هویی میریزن رو سرمون یا من اول میمیرم یا پرایس
چکار کنم رو معمولی اینجوری نبود دارم رو ورترن میرم
کرک واسه مولتی پلیر بازی نیومده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)