از دوستان کسایی که این مد رو گذاشتن (Realistic_Physics_Mod_v1.0.scs) خواهشا" بگن کاربردش چیه؟؟ من یادم رفته.
حالا که دقت میکنم میبینم یه نکته منفی داره که وقتی ماشین حرکت میکنه کلهء ماشین میره بالا , خیلی ضایع میشه:
![]()
از دوستان کسایی که این مد رو گذاشتن (Realistic_Physics_Mod_v1.0.scs) خواهشا" بگن کاربردش چیه؟؟ من یادم رفته.
حالا که دقت میکنم میبینم یه نکته منفی داره که وقتی ماشین حرکت میکنه کلهء ماشین میره بالا , خیلی ضایع میشه:
![]()
اقا یعنی هیچ راهی نداره برای درست شدن اکتیو کدش 16000 تا بیخودی بازی نکردم که حالا به خاطر این اکتیو کد بمونم توش
یعنی هیچ راهی نیست؟؟؟؟؟!!!!!![]()
این مد برای برداشتن محدودیت سرعت هست که خیلی داغونه باید اسمش رو گذاشت مد چپ کردن!!
محدودست سرعت برداشته میشه ولی فنر بندی ماشین شل و ول میشه سر پیچ ها سریع چپ میکنه!!بعد اتاق هم سر هر چیزی تکون میخوره عین ژله میشه![]()
بالاخره رفتم لول 8 و اینم مشاین من
![]()
save هاتو نگه دار بازی رو دوباره نصب کن و یکی از این سریال ها رو وارد کن شاید درست شد هنوز از کرک بصورت فایل اجرایی خبری نیست .
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
اره برادر منم همینکارو کردم![]()
چند ساعت طول کشید ؟مثل اینکه شما تمام وقت در حال بازی هستی بابا تو دیگه کی هستی .
ندیده بودم خانوما این قدر عشق بازی باشن (خالی بستم خانوم خودم هم مثل شماست)
بعد اونوقت مشاین یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by hamed30; 22-10-2012 at 13:33.
ای آقا کجا بودی که ما جرمن تراک رو روزی 8ساعت بازی میکردیم و وسط راه پشت میز چرتم میگرفت تصادف میکدرم
ماشین منظورمه
بازی منم رفت تو کما میگه اکتیو کن![]()
درست شد
![]()
اینا بازی رو ساختن ؟
الان دانلود بازی رو کنسل میکنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)