اینو تو یوتیوب دیدم.چون ..تره لینک دانلودشو گیر اوردم.من هنوز دانلود نکردم.دوستان ببینند بگن چجوریه تا شب من بیام براتون بگم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو تو یوتیوب دیدم.چون ..تره لینک دانلودشو گیر اوردم.من هنوز دانلود نکردم.دوستان ببینند بگن چجوریه تا شب من بیام براتون بگم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا یه تاپیک براش تو قسمت اخبار بازیا نمیزنن
من خودم از تو تاپیک اخبارها خوندم و تو این تاپیک براتون نوشتم
تاریخ اتشار امسال هست یا ساله دیگه؟؟؟
2011 هتسش.........
آقا چه جوری فتالیتی درست تو umk 3 بزنیم؟؟؟
من رمزی که نایت ولف یک چیز نور مانندی میزنه رو تو جلوی یارو میزنم که فکر کنم مکانش درست باشه ولی کاری نمیشه...
اسون ترین فتالیتی برای اموزش و مبتدی ها چیه و رو چه کسیه؟؟
کومبات قشنگ برا pc چی داریم من تو سگا خدایه این بازی بودم میخوام تو pc هم بازی کنم اگه یه لینک بدین عالی میشه
MK4 خداست!
تنها نسخه ای که برای pc تا حالا امده MK4 هستکومبات قشنگ برا pc چی داریم من تو سگا خدایه این بازی بودم میخوام تو pc هم بازی کنم اگه یه لینک بدین عالی میشه
ولی میتونی همون UMK3 سگا رو تو PC بازی کنی
---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:45 AM ----------
تقریبا میشه گفت همه یه جور های فن هاشون شبیه هم هستن و هیج فرقی با هم ندارن به نظر من سایرکس ((اون ربات زرد رنگ)) خیلی اسون هست نزدیک حریف میشه فکر کنم دویدن رو میزدی با پایین بالا میشه>اسون ترین فتالیتی برای اموزش و مبتدی ها چیه و رو چه کسیه؟؟
RUN+u+d فکر کنم یه همچین چیزی بود
انقدر نگین کومبات دیگه.
تلفظ درستش کامبت هست.
ez fatality in MK4:
اول باید برید اینجا:
Practice -> dificulity
بعد کلیدهای space و j رو ده ثانیه نگه میدارید. یه صفحه باز میشه. هر فیتالیتی رو که خواستید فعال کنید.
بعد توی بازی وقتی finish him/her رو شنیدید یه آپرکات (Down + HP) بزنید تا خود به خود فیتالیتی رو انجام بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)