تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 303 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من داشتم دنبال دیجیتال میگشتم
    یهو روی calibration رفتم و کارشو شروع کرد
    تصویر tv تاریک شد.
    به AV هم که رفتم تاریک شد . داخل کد مخفی قسمت bw اعدادشو دستکاری کردم AV الان میگه no signal .
    HTMI دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

برای calibration کردن tv اون عکس چهار خونه سیاه و سفیدو دانلود کردم ولی چه طور باید در حالی که عکس رو tv در حال نمایش هست به منو مخفی برم و calibration رو انجام بدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اگه تو ارشیوتون عکس دیفالت ua45d5500 را داشته باشید با مقایسه اعداد شاید مشکلم هل بشه.
    ناگفته نماند که cpr روهم reset کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

region رو عوض کردم همچی OK شد.

5. 2 کاربر از bmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

region رو عوض کردم همچی OK شد.
    دوست عزیز

برای کالیبره کردن سه راه حل دیگر هم است .که شاید راه حل شما راه حل چهارم باشد .بشرطی که فقط با تغییر region انجام شده با شد . چون شما کارهای دیگری هم انجام دادید شاید بطور شانسی این عمل انجام شده باشد . ولی ما این راهم به عنوان یک راه حل به دیگران توصییح خواهیم کرد
    موفق باشید

7. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با سلام
    و با سپاس و تشکر فراوان از دوست عزیز جناب متین پور بخاطر همکاری و همیاری و راهنمایی های ارزشمندش.

9. این کاربر از sh_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز

برای کالیبره کردن سه راه حل دیگر هم است .که شاید راه حل شما راه حل چهارم باشد .بشرطی که فقط با تغییر region انجام شده با شد . چون شما کارهای دیگری هم انجام دادید شاید بطور شانسی این عمل انجام شده باشد . ولی ما این راهم به عنوان یک راه حل به دیگران توصییح خواهیم کرد
    موفق باشید
    منظور از کالیبره کردن چیه ؟ و کی کالیبره تلوزیون بهم می ریزه . کالیبره کردن چه سودی داره ؟ اون سه راه رو هم اگه می شه بفرمایید .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

منظور از کالیبره کردن چیه ؟ و کی کالیبره تلوزیون بهم می ریزه . کالیبره کردن چه سودی داره ؟ اون سه راه رو هم اگه می شه بفرمایید .
    دوست عزیز

منظور از کالیبره کردن تنظیم نور - رنگ - کنتراس - فیلتر - نویز تصویر در حال نمایش است که بطور عادی در قسمت منو - تصویر متوان بر اساس نور محیط آن را تنظیم کرد که به سلیقه و دید بیننده متفاوت است که هر چه محیط روسنتر باشد نور تصاویر را روشنتر و هر چه محیط تاریک تر نور تصاویر را کمتر انتخاب می کنند تا چشم دچار خستگی نشود. و در حالت مهندسی دستکارهای که در منوی سرویس یا همان منوی مخفی در رابطه با آیتمهای که برای ورودی ها تصویر هست و آنها را از حالت کالیبره یا همان اندازه های تعریف شده برای تصاویر خارج شده اند را دوباره به حالت نرمال در می آورد. و راه حلها بر اساس خرابیها متفاوت است که باید برای انجام آن اطلاعات فنی این کار را بدانید.

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقایون من کمتر از یکماه پیش یه پلاسمای سامسونگ خریدم مدل 4950 و سایز 43 اینچ.
    با مطالعه انتخاب کردم و بسیار راضیم از این جهت که پول بی زبون رو ندادم برای خرید یه LED و بعد بشینم توش صورت های روتوش شده ببینم با رنگهای عجق وجق!
    تلویزیون گارانتی سام سرویس داره و از یه دوست قدیمی زیر قیمت عمده فروشی خریدم
    گیرنده دیجیتالش که خوب از اول فعال بود (مثل بقیه محصولات سام الکترونیک) و با قدرت بسیار عالی همه 21 کانال دیجیتال رو میگیره
    کلا همه چیز OK هست بجز یک چیز که ظاهرا مشکل عمومی سامسونگهای سام الکترونیک هست و اونهم اینه که ساعتی که از روی آنتن میگیره بجای اینکه GMT+3:30 باشه GMT+3:30+3:30 هست یعنی GMT+7:00
    توی منوهای خود تلویزیون که هیچ گزینه ای برای اصلاح این مشکل نیست و حداکثر کاری که میشه کرد اینه که ساعت رو دستی تنظیم کنم ولی مشکل اینه که در اونصورت هم ساعتهای جدول پخش برنامه ها که از روی آنتن دریافت میشه همون سه ساعت و نیم جلوتر هست و تازه با ساعت فعلی دستگاه که دستی تنظیم شده همخوانی نداره
    آیا کسی راهی برای حل این مشکل سراغ داره؟ آیا میشه از توی منوی سرویس با تغییر منطقه جغذافیایی مشکل رو حل کرد؟ میخوام حتی الامکان سراغ منوی سرویس نرم نه اینکه بترسم از دست زدن بلکه به این دلیل که اگر گره ای رو با دست بشه باز کرد با دندون باز نمیکنن!
    تنظیم ساعت و تاریخ تلویزیون دیجیتال سامسونگ
    دوست عزیز

هیچگاه ساعت تلویزیونتان را روی خودکار نگذارید .بدلیل اینکه دیجیتال تلویزیون شما نسبت به مکانهای جغرافیایی و ایستگاه های پخش دیجیتال ساعتهای متفاوتی دارد و وقتی که روی زمان یا ساعت خودکار باشد بر اساس همان دیجیتال تنظیم می شود . برای جلوگیری از این اشکال این مسیر را دنبال کنید.

منو ← سیستم ← زمان و سپس روی زمان ( ساعت ) را کلیک کرده و آن را از خودکار به دستی تغییر داده تاریخ و زمان را به طور دستی تنظیم کنید. می توانید تاریخ و وقت کنونی را با استفاده از کنترل از راه دور تنظیم کنید. لازم به ذکر است که هر وقت تلویزیونتان را از پریز برق جدا کنید تنظیمات ساعت به حالت اول در می آید و باید دوباره تنظیم کنید. در غیر اینصورت تنظیمات تغییر نمی کند. و همچنین اگر به منوی سرویس یا همان منوی مخفی بروید تنظیمات به حالت اول یعنی خودکار درمی آید که باید مجدد ساعت را تنظیم کنید.

14. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تنظیم ساعت و تاریخ تلویزیون دیجیتال سامسونگ
    دوست عزیز

هیچگاه ساعت تلویزیونتان را روی خودکار نگذارید .بدلیل اینکه دیجیتال تلویزیون شما نسبت به مکانهای جغرافیایی و ایستگاه های پخش دیجیتال ساعتهای متفاوتی دارد و وقتی که روی زمان یا ساعت خودکار باشد بر اساس همان دیجیتال تنظیم می شود . برای جلوگیری از این اشکال این مسیر را دنبال کنید.

منو ← سیستم ← زمان و سپس روی زمان ( ساعت ) را کلیک کرده و آن را از خودکار به دستی تغییر داده تاریخ و زمان را به طور دستی تنظیم کنید. می توانید تاریخ و وقت کنونی را با استفاده از کنترل از راه دور تنظیم کنید. لازم به ذکر است که هر وقت تلویزیونتان را از پریز برق جدا کنید تنظیمات ساعت به حالت اول در می آید و باید دوباره تنظیم کنید. در غیر اینصورت تنظیمات تغییر نمی کند. و همچنین اگر به منوی سرویس یا همان منوی مخفی بروید تنظیمات به حالت اول یعنی خودکار درمی آید که باید مجدد ساعت را تنظیم کنید.
    البته با این کار epg یا همان راهنما بهم میریزه

silverbios from family bios
    Xperia team
    good lucky

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •