تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 973 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

اگه نباشه جاش خالی می مونه [siavah]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مگه اين بازي اومده كه ميگيد 3 Dvd هستش؟؟؟

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درست ندیدید ! چون Vcs و Lcs هم هستند که فقط برای Ps2 و Psp هستند !
    من منظورم کامپیوتری هاش بود.
    من همینا رو بازی کردم فقط تو کامپیوتر. غیر از اینها هیچ...

مگه اين بازي اومده كه ميگيد 3 Dvd هستش؟؟؟
    هنوز که نیومده اما همچنان بعد از کلی بحث تو این همه صفحه در مورد تعداد DVD ها و کیفیت بازی و سیستم مورد نیاز و ... داستان ادامه دارد!
    Last edited by frnsh; 04-11-2008 at 15:45.

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

من منظورم کامپیوتری هاش بود.
    من همینا رو بازی کردم فقط تو کامپیوتر. غیر از اینها هیچ...
    اگه vcs رو بازی نکردی نصف عمرت بر فناست

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

Grand Theft Auto IV: بررسی نسخه ی PC
    --------------------------------------------

اگر تاکنون GTA IV را بازی نکرده اید یکی از بهترین بازی های سال را از دست داده اید.این حرف تمامی منتقدانی است که با نمرات فوق العاده و review های مثبت خود از نسخه های PS3 و Xbox 360 این بازی به گرمی استقبال کردند.IGN از Rob Nelson تهیه کننده ی استودیوی تورنتو راک استار نقل کرده است که ساخت نسخه ی PC بازی از ژانویه 2008 آغاز شده بود یعنی حدوداٌ اندکی پس از اتمام ساخت نسخه های کنسولی آن.نلسون معتقد است که این 10 ماه کار بر روی نسخه ی PC سبب شده که GTA IV به خوبی با خصوصیات ویژه ی این پلتفرم هماهنگی پیدا کند و از ویژگی های آن نهایت استفاده را ببرد.با فرض بر اینکه از آخرین شماره ی GTA اطلاعات کلی دارید مقاله ی سایت gamesradar را درباره ی تغییرات نسخه ی PC با هم می خوانیم.

گرافیک
    بگذارید واضح بگوییم.ما نسخه ی 360 و نسخه ی PS3 را بازی کرده ایم اما GTA IV بر روی PC از نظر ظاهری با فاصله ی زیادی نسبت به نسخه های کنسولی برتری دارد(با توجه به سیستم توصیه شده ی بازی انتظار دیگری هم نمی رود!!)برای شروع draw distance در نسخه ی PC به مراتب طولانی تر است.ساختمان ها و بافت شهری در پس زمینه ی بازی بهتر رویت می شوند که به شما اجازه می دهد که از اتمسفر سنگین Liberty City بیشتر لذت ببرید.تعداد اتوموبیل هایی که در آن واحد در یک خیابان حاضرند نیز افزایش پیدا کرده است که در این حالت استفاده ی شما از خیابان های کوچکتر و کوچه ها افزایش پیدا خواهد کرد.(قابل توجه اینکه میزان ترافیک بازی در نسخه ی PC قابل تعیین کردن است که هر چه بیشتر باشد به سیستم قوی تری نیاز دارد__منبع: IGN)
    اما همین جزئیات کوچک هستند که بیشترین دوام را می آورند.راک استار برای ساخت شهری زنده زحمت زیادی کشیده است و Liberty City بر روی PC بهترین نما را دارد.بیلبورد ها و تابلوهای نئون منظره ی فوق العاده ای به شهر داده اند.تبلیغات مضحک برای محصولات جعلی مانند آبجو Pisswasser با رنگ های جذاب و جزئیات فوق العاده به تصویر کشیده شده اند که به مراتب شفاف تز از نسخه های PS3 و Xbox 360 کار شده است.

انفجارها روشن تر و صورت بی روح Niko خشن تر به نظر می رسد.اما آنچه که در این عکس قابل توجه است تابلوهایی است که در محله ی چینی ها نصب شده است.این تابلوها بسیار واضح و شفاف اند و به خوبی در پس زمینه به نمایش در آمده اند.draw distance بازی در نسخه ی PC فوق العاده است.

اگر یکی از دو نسخه ی کنسولی GTA IV را بازی کرده باشید حتماٌ به این موضوع دقت کرده اید که در نسخه ی PC،صورت کارکترها جزثیات به مراتب بهتری دارند و sharp تر از نسخه های کنسولی هستند.بعد از مشاهده ی دمویی از مأموریت "The three Leaf Clover" که در آن Niko و رفقایش به بانکی در Liberty City دستبرد می زنند متوجه جای زخم بزرگی شدیم که روی گونه ی Packie بود در حالیکه پیش از آن در هیچ کدام از cut scene ها متوجه آن نشده بودیم.تمامی این جزئیات ریز و درشت سبب برتر شدن نسخه ی PC از نظر ظاهری می شوند.
    اما نسخه ی PC بازی برای اجرای تمامی این جزئیات در بالاترین کیفیت،سیستم قدرتمندی را از شما طلب خواهد کرد که این سوال را برای شما مطرح می کند که:

PC شما قادر به اجرای بازی است؟
    خوب است که در نسخه ی PC قادر به تنظیم تمامی جزئیات گرافیکی هستید که به شما امکان می دهد بهترین عملکرد و سرعت فریم را از بازی تحویل بگیرید.راک استار برای درک کیفیت اجرای بازی بر روی یک PC سطح پایین به ما اجازه داد که تمامی جزئیات را در حالت حداقل قرار دهیم.با اینکه تمامی جزئیات،افکت ها و سطح ترافیک در حالت حداقل قرار داشتند باز هم بازی زیبا به نظر می رسید.با در نظر گرفتن این نکته توجه ی شما را به سیستم مورد نیاز بازی جلب می کنیم:

Minimum System Requirements
    -------------------------------------
    OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3*
    CPU: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz*
    RAM: 1.5GB*
    HARD DRIVE: At least 7.5 GB of free space*
    VIDEO: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900*

Recommended System Requirements
    ---------------------------------------------
    CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz*
    (RAM: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista*
    HARD DRIVE: 18 GB Free Hard Drive Space*
    VIDEO: Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870*

اگر PC خوبی داشته باشید GTA IV فوق العاده خواهد بود.اما آیا سیستم شما قادر به اجرای آن خواهد بود؟

وقتی دیدیم که حداقل سیستم مورد نیاز بازی هم خواهان یک CPU دو هسته ای است شگفت زده شدیم.حتی بازی هایی مثل کرایسیس و فال اوت 3 هم برای اجرای بازی به یک چنین CPU ای نیاز ندارند.

کنترل
    عملکرد کیبورد و ماوس در GTA IV مناسب است.در یکی از مأموریت هایی که به تعقیب و گریز با اتوموبیل ختم می شد فرصت خوبی پیش آمد تا عملکرد کیبورد و ماوس را در رانندگی محک بزنیم.رانندگی با کیبورد و ماوس در GTA IV به مراتب بهتر از رانندگی با کیبورد و ماوس در Vice City است اما باز هم به پای رانندگی با گیم پد نمی رسد.راک استار چاره ی خوبی برای این امر اندیدشیده است.در GTA IV می توانید از کیبورد و ماوس و گیم پد به صورت هم زمان استفاده کنید.یعنی در جاهایی که به شلیک کردن و هدف گیری نیاز است از ماوس و کیبورد و در جاهایی که به رانندگی نیاز است از گیم پد استفاده کنید بدون آنکه زمانی صرف تعویض آنها شود.

GTA IV به شما اجازه می دهد که از هر دوی این input device ها به صورت هم زمان استفاده کنید.

Video Editor
    اما هیجان انگیزترین نکته درباره ی نسخه ی PC گرافیک ارتقاء یافته ی آن نیست بلکه Video Editor ای است که به این نسخه اضافه شده.فرض کنید Niko در داخل گویی قرار گرفته است و شما قادرید که در هرجایی از این گوی دوربینی قرار دهید..حال تصور کنید که یک کارگردانید و یک سیستم ادیت ویدئوی قوی در دست شماست که به شما اجازه می دهد که از یک موزیک ویدئوی کوتاه گرفته تا یک فیلم بلند از Niko تهیه کنید.حتی شما قادرید که از فیلم خود در زوایای مختلف عکس های متنوعی بگیرید.ویدئوهای تهیه شده را می توان در وب سایت Social Clubراک استار به اشتراک گذاشت.این ادیتور قدرتمند حتی توانایی این را دارد که آن دسته از هواداران GTA را که GTA IV را روی کنسول تجربه کرده اند و در عین حال PC قدرتمندی نیز دارند را به خرید نسخه ی PC ترغیب کند.

با video editor قدرتمند نسخه ی Niko،PC ابر قهرمان و Liberty City لوکیشن فیلم شما خواهند بود.

---------------
    منبع: gamesradar

Last edited by sasanjfr; 05-11-2008 at 15:53.

5. 9 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ساسان
    -------------------------------------
    CPU: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz*
    RAM: 1.5GB*
    HARD DRIVE: At least 7.5 GB of free space*
    VIDEO: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900*

Recommended System Requirements
    ---------------------------------------------
    CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz*
    (RAM: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista*
    HARD DRIVE: 18 GB Free Hard Drive Space*
    VIDEO: Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870*
    کلا چه سیستم ضعیف باشه چه قوی چه ربطی به ظرفیت ازاد هارد بستگی داره؟؟؟؟؟؟
    یعنی 11 گیگ تفاوت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجیبه

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ساسان

کلا چه سیستم ضعیف باشه چه قوی چه ربطی به ظرفیت ازاد هارد بستگی داره؟؟؟؟؟؟
    یعنی 11 گیگ تفاوت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجیبه
    تنها دلیل منطقی که میشه براش آورد اینه که شما بخوای بازی رو با movie نصب کنی یا اینکه فیلم ها رو از طریق همون دی وی دی بازی ببینی(این نمونه در بعضی از سری های بازی ها قدیمی وجود داشت).

ولی کلا یه جای این سیستم مورد نیاز میلنگه چون اولا اومده hd 3870 رو با سری 8600 در یه رده قرار داده که با عقل جور در نمی یاد چون اگه حتی8600gts رو هم در نظر بگیریم 3870 دو برابر هم از اون قویتره!!
    مثلا اگه می اومد سری ati 1800 رو کنارش معرفی می کرد یه کم معقول تر به نظر می رسید...

ویا مگه این بازی قراره چه فیزیک قدرتمندتری نسبت به ابر گرافیک هایی مانند crysis داشته باشه که به phenome احتیاج داره
    چون در دنیایی که تقریبا هیج بازی هنوز نمی تونه از تمام قدرت یه cpu core due فرکانس بالا استفاده کنه این ادعا عجیب به نظر می یاد....
    Last edited by mehdy.z; 05-11-2008 at 22:02.

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با نظرت موافقم مثل بازیه پرنس که 3سی دی تبدیل به 1 سی دی شد ولی این طوری که ایشون نوشتن مثلا در نظر می گیریم
    3 دی وی دی داریم

خب

حالا این 3 دی وی دی بر روی یه سیستم ضعیف به طور اتومات 7 گیگ و روی سیستم قوی 18 گیگ!!!!
    واقعا غیر قابل معقول هست چون موقع نصب سیستم شناسایی نمیشه
    و همچنین 11 گیگ فضای کمی نیست ودر روند بازی بسیار تاثیر گذار خواهد بود
    در مورد گرافیک هم من زیاد حرفه ای نیستم ولی احساس می کنم که تبلیغات انویدیا از ای تی ای بهتره و مردم بیشتر به سمت انویدیا میرن {یه حالتی که انگار انویدیا اسمش سر زبون همس} و همچنین ساپورت نکردن کامل گرافیک های atiدر یک سری از بازی ها مثل کرایسیس که باعث شده مردم فکر کنن ati واقعا ضعیفه
    Last edited by mohsentanha; 06-11-2008 at 00:22.

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

کی میگه ati توی کریسیس ساپورت نمیشه؟نخیر عزیز من ساپورت میشه خیلی هم خوب میشه.من بازی کریسیس و کریسیس وارد رو با کارت ati 4870 روی تنظیمات high و 4x aa بازی کردم و به طور متوسط 35 تا 45 فریم می گرفتم.و اما تبلیغات بر می گرده به سیاست های ati .
    نمی خوام بحث عوض بشه و خواهشا به پست من هیچ جوابی ندین تا بعدا نیان بگن تو بحث رو عوض کردی.خیلی ممنون.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

خدا كنه اين بازي مثل بازي Bully سنگين نباشه ... وگرنه بيچاره ايم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

من که میخوام سی پی یومو 4 هسته ای کنم و رمم سه گیگ !

در حال حاضر کارتم Geforce 8600 GT 512 MB

فکر کنم بشه روی High و Very High زد ! نظر شما چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •