سلام.
دوستان بلخره قرار هست DLC برای تغییر پایان بازی بیاد یا نه؟؟؟
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
7 یار نورمندی :
1.گروس
2.ژاویک
3.لیارا
4.جیمز
5.گرانت
6.موردین
7.اشلی
سلام.
دوستان بلخره قرار هست DLC برای تغییر پایان بازی بیاد یا نه؟؟؟
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
7 یار نورمندی :
1.گروس
2.ژاویک
3.لیارا
4.جیمز
5.گرانت
6.موردین
7.اشلی
Last edited by NeORiN; 03-04-2012 at 19:10.
دوستان هیچ DLC برای تغییر پایان نمیاد. تنها DLC هایی میاد که پایان رو براتون درکش رو راحت تر میکنه. در ضمن تاکید شده این پایان قصه شپرده ولی مس افکت ادامه داره
البته با نحوه ادامه ای که مس افکت خواهد داشت کلا باید با مس افکت و امتیازات بالا خداحافظی کرد
در مورد پایان سبز راستش خودمم که نتونستم بهش برسم ولی رو یوتیوب که دیدم درست غیر از دو انتخاب (ابی و قرمز) که سمت راست و چپ هست واسه انتخاب یه راه دیگه هم از وسط باز میشه که راه سومه (سبز) هست که ارگانیک ها با سنتتیک ها با هم ادغام میشن و در نهایت EDi (اون ربات زنه) رو نشون میده که سرشو میزاره روی کول joker وقتی از خرابه نرماندی بیرون میاد![]()
انتخاب من از تیم همه جز میراندا و جک (دلیل ویرایش: میراندا رو زده بودم لیارا)
ولی اگه میشد جوکر همراه شپرد عملیات بره خیلی با مزه و جوک میشد!
یه طنز هم برا برو بچ دارم تا از این روحه بد که اخر مس افکت داده بهشون در بیان(البت لطفا کسی نقل قولش نکنه تاپیک منحرف نشه و پست ما هم به سرنوشت شپرد نینجامه!.ممنون)
بنظر من یه دی ال سی واسش میدیم بیرون اسمشو هم میزاریم 13 بدر.
بعد توجیح میکنیم که شپرد اینا میخواسن برن 13 توی سیتادل .شپرد با برو بچ نرماندی قهر میکنه. و چون به شپرد بی محلی کردن شپرد سیتادلو میترکونه و باعث میشه نرماندی نره سیتادل ولی از نیت بد شپرد با اون موج انفجار نرماندی میفته توی یه جای سبز و 13 رو بدر میکنن. شپرد هم 13 رو توی بیمارستان سپری میکنه.تمام
Last edited by 3taxxx; 03-04-2012 at 23:45.
این برای اونهایی که میخوان
Readiness level
اونها بشه 100 و بهترین پایان رو داشته باشن میتونید فایل رو از اینجا دانلود کنید تو فایل نشون داده چطور باید این کار رو انجام بدین به save تون هم هیچ صدمه ای نمیخوره خیالتون راحت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزرگ گذاشتم همه ببینند
یه سئوال هم داشتم اگه میشه یکی توضیح بده " سنتتیک ها و ارگانیک ها یکی بشن" یعنی چی؟ معنی این دو کلمه تو بازی چیه؟
ممنون میشم کسی توضیح بده
Last edited by Emailboxll; 03-04-2012 at 23:45.
یکی از انتخاب ها این هتس. معنیشون هم ارگانیک به موجوداتی میگن که از گوشت و خون هستنسینتتیک موجوداتی هستن که کامپیوتری هستن و به اصطلاح به ماشین ها میگن
آقا مرسی برای راهنمایی فقط یه سئوال دیگه این DLC جدیده که براش اومده بریزیم باید بازی رو از اول بریم؟یکی از انتخاب ها این هتس. معنیشون هم ارگانیک به موجوداتی میگن که از گوشت و خون هستنسینتتیک موجوداتی هستن که کامپیوتری هستن و به اصطلاح به ماشین ها میگن
![]()
کدوم DLC جدید؟![]()
DLC های مس افکت نیازی به آغاز مجدد بازی نداره
من دارم سعی میکنم واراست خودم روببرم بالاتر ...الان از 2000 رسوندمش به 2400 حدودا ...سه تا سوال دارم:
محتوای مخفی: spoiler
محتوای مخفی: جواب سوالها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)