RT30 خیلی خوبه ولی با بوجه کمتر مدل ES-SL41 هم عالیه. در حالی که طراحی جدید و بهتری داره امکاناتش هم در حد RT30 هست...
RT30 خیلی خوبه ولی با بوجه کمتر مدل ES-SL41 هم عالیه. در حالی که طراحی جدید و بهتری داره امکاناتش هم در حد RT30 هست...
15 ساعت باید شارژ بشه ها!!!)
حوصله زیادی دارین ماشالاه
فویل 4033گیر میاد.
من که گفتم حداقل دوسال برای استفاده حداقل یک روزدرمیان عرض کردم.
پس خوبه 4033دیگه مخصوصا اگه فویلش پیدا بشه .
راست دوست عزیز اگه قرارباشه حداقل دوسه سال کارکنه از کجا معلوم فویلی که الان توبازار هست دوسه سال دیگه تو بازار بازم باشه؟
از اونجایی که من همینجا اعلام میکنم اگه پیدا نکردی من از خارج از ایران واست پیدا میکنم.پس خیالت راحت باشه
من اگه جای شما بودم،موقع خرید ریش تراش که نه،اما چند ماه بعدش،خورد خورد پول جمع میکردم و یک فویل یدک میخریدم میذاشتم کنار
آره خوب،ولی برا کسی که میتونه با سیم هم استفاده کنه که عالیه...
با سلام
آیا وجود این فویل روی کیفیت اصلاح تاثیر منفی نداره؟
چون بین مو و تیغ فاصله میندازه، آیا باعث نمیشه مو از ته تراشیده نشه؟
دوستان بالاخره مدل پاناسونیک RT - 30 رو خریدیم ولی آیا فیلم آموزشی برای این برند هست ؟ تو جعبش که نیست ...
فیلم یا تصویری برای آموزش نظافت و نحوه شستشو و همچنین نحوه اصلاح با خمیر ریش؟
مبارک باشه
اینم پاسخ شما:
دوست من
در هر سیستم ریش تراش،این فاصله تیغ تا پوست،هست.چه روتاری یا چرخشی فیلیپس باشه و چه خطی براون و پاناسونیک
این ضخامت فویل به قدری کمه که با توجه به نرم بودن و انعطاف پذیر بودن سطح پوست صورت،یه حالتی پیش میاد که با فشار دادن ریش تراش به پوست،انگار فرو میره توی سطح،و همین باعث میشه،تیغه تا حداکثر امکان،به پوست نزدیک شه و از پایینترین نقطه،ریش رو قطع کنه.
تیغهای اصلاح مثل ژیلت،مستقیم روی پوست میان و واسه همینه که اگه با تیغ شیو کنی،میتونی دو روز نزنی.اما با ریش تراش براون یا پاناسونیک،معمولا هر روز باید شیو کنی تا پوستی نرم و چپه تراش داشته باشی
حکایت مدلهای فیلیپس یکم جداست! فیلیپس در مدلهای 3D و یا senso touch مکانیزمی داره تیغه هاش که اینجوریه: اول یک تیغه شکافی روی ساقه ریش ایجاد میکنه و اونو کمی از روزنه رویشش بیرون میکشه،بعد تیغه دوم میاد و ریش رو از ته میزنه و سپس باقیمانده ریش،سر جاش یعنی داخل روزنه رویشش فرو میره.این میشه که تقریبا میگن فیلیپس باعث کندن مو میشه.و دقیقا همین موضوع هم سبب قرمز شدن پوست افرادی میشه که حساس هستن
در نهایت ببین،این ضخامت فویل خیلی کمه و منکه با براون میزنم،انگار چپه تراش کردم و دستم رو که برعکس روی صورتم میکشم،اصلا مویی حس نمیشه
سوالی بود در خدمتم
Last edited by arash777x; 01-11-2013 at 19:59.
می خواستم بدونم کسی از این مدل استفاده کرده؟
آیا جزء بدن میشه باهاش صورتم اصلاح کرد یا نه؟
بادی گروم TT2040 فیلیپس
![]()
Last edited by VAHID; 03-11-2013 at 23:51. دليل: گذاشتن هر گونه لینک ممنوع//
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)