گارانتی مگه نداره ؟
کاری نمیکنن ؟
گارانتی مگه نداره ؟
کاری نمیکنن ؟
خیر مشکل سخت افزاری نیست؛ ابتدایی ترین دلیلش هم اینه که برای همه اینطوری هست. فقط سرعت پردازش گرافیکی میاد پایین (برای صرفه جویی در مصرف باتری).
احتمالاً کارت گرافیک شما مشکل داره. سریعاً ببریدش خدمات گارانتی تا گارانتی تون تموم نشده.
چرا گارانتی داره
در ضمن اگر منظور دوستمون کارت گرافیک جی فورس باشه فکر نکنم از کارت گرافیک باشه چون در حالت عادی (دسکتاب)اینطوری میشه.یعنی ممکنه از intel باشه؟
اگه ببرم گارانتی فکر نکنم کاری بکنه.میگه سالمه.چون الان که دارم اینو تایپ میکنم اون حالت پیش نیومده
اگر زمان استفاده از گرافیک Intel این مشکل پیش میاد، احتمالاً درایور مشکل داره؛ یه ورژن ی دیگه از درایور رو نصب کنید و یا اینکه به آخرین ورژن آپدیت کنید.
سلام جای دیگه برای اپدیت اینتل سراغ ندارین سایت ایسر اپ جدید نداره
تو خود سایت اینتل
Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Windows 7 64 and Windows Vista 64
سرچ کنید !
عذر میخوام پس این صدای سوت خفیف که که تو این حالت میاد از چیه؟یعنی ممکنه با آپدیت درایور اون صدا هم قطع بشه
چرا <بعضی>مواقع اینطوری میشه؟ممکنه سخت افزاری باشه؟
موقعی که اینطوری میشه این صدای سوت از سمت چپ لپتاب جایی که فن قرار داره میاد
Last edited by LORD-Sh; 27-09-2011 at 18:56.
با دورود خدمت همه بچه های پی سی ورلد سوال دارم اینکه تاچ پد لپتاپم قسمت بالا پایینش (ویل موس خودمون) غیر فعال شده نمیدونم چکار کنم هر کی می تونه یه کمکی کنه کار مارو را بندازه ممنون میشم البت بگم اون قسمت ویلش جزو صفحه ی تاچش شده
ویل تاچ پدم کار نمیکنه البته جزو تاچ هست و کار شو می کنه ولی با لا پایین نمیبره یه کمکی کنی ممنون میشم
بهترین راه اینه ویندوز عوض کن درایورشم دوباره نصب کن حل میشه حتما تاچ خراب بشه کلا کار نمیکنه" 5742 کلا یه معظل هست من از خریدم واقعا پشیمونم خیلی کاش ای..... میخریدم ای کاش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)