دوستان هرکس عکس بسیار بزرگ بذاره پستش حذف میشه. قوانین رو رعایت کنید
دوستان هرکس عکس بسیار بزرگ بذاره پستش حذف میشه. قوانین رو رعایت کنید
نیازی نیست...به جای پمپ 5-10 دقیقه قبل تمرین به فنجون قهوه پر کافئین بخور... تاثیرش خیلی عالیه.
سلام دوستان
تا چند هفته ی اینده میخوام برم باشگاه شروع کنم به پروراندنه اندامم
سوالم اینکه چی بخورم ... همون تخم مرغ و سیب زمینی کافیه؟ اگه بله در روز چه مقدار؟ اگه نه شما بگین چی بخوریم بهتره... یجوری نشه بجایی که عضله بسازیم بدتر همین عضلاتمون هم تحلیل بره
در واقع برنامه غذایی شو میخوام بدونم رو چه روالیه و رو چه حسابی تنظیم میشه.
مرسی.
خیلی ممنون اقا مجید . ففط یه چیز من همین 1 ساعت پیش ایشون بودم گفتن اگه نمیخواین همه اون هارو استفاده کنین به جای کربوپروتین گلوتامبول +bcaa بگیر (چون نسبت به کربو پروتین ارزش بیشتری داره ) و اینکه گفت حتما باید ویتامین هارو مصرف کنید (ویتامین E4 B1 B6 CO جوشان و نوری بلیوم و کلسم و زینک و منیزیم ) . ضمنا من پرسیدم گفت بجا پمپ ارژنین استفاده کن . گفتن پمپ به درد شما نمیخوره و برا اقراد حرفه ای و ... هست و اینکه کراتین هم که باید استفاده کنم گفتن . نظرتون چیه اقا مجید ؟ مرسی خیلی لطف میکنید![]()
شما هدفتون چیه افزایش وزن یا کاهش وزن ؟؟؟ قد ، سن ، جنسیت و وزنتون رو هم بگید .
خواهش میکنم..اگه مکملی که میگیرید اصل باشه کربوپروتئین برای شما کارایی بهتری نسبت به گلوتامین + بی سی اا خواهد داشت.
در مورد ویتامین هم اعتقادی به مصرف مکملهای ویتامین ندارم...سه تا چهار واحد میوه در روز + مصرف سبزیجات به میزان کافی شما رو از هر ویتامینی بی نیاز میکنه...
مصرف مکملهای مولتی ویتامین فقط برای افراد حرفه ای توجیه داره.
ارژنین هم نیازی نیست بگیرید از قهوه استفاده کنید.
+
یه توصیه برادرانه : مکمل رو از هر جایی تهیه نکنید شاید این جمله خیلی تکراری باشه اما 90 درصد مکملهای موجود در بازار تقلبی هستن و در بهترین حالت و تقلبی نبودن درجه 2 و 3 هستن.
مرسی داداشوالا تا اینحایی که میدونم این اقا اصل میاره
اقای پوریوسف هستن خودشون مغازه دارن (نفر اول شدن تو تهران تو سال 90 فک کنم طلا اوردن )اگه بشناسیشون . والا چند نفر گفتن اصل میاره و تعریف کردن ازش
![]()
خوب امتحاناتم تموم شد و وقتم آزاد ...
من قدیم زیاد بدنسازی رفتم و ولش کردم ( به دلایلی ) ...
کلا قدیم خیلی بدنم پُر تر بود و البته پر چربی تر البته چاق نبودم که تو ذوق بزنها ! ( اون موقع وزنم 85 قد 180 )
الان هرکس میبینتم میگه چت شده معتاد شدی( وزنم شده 74 کیلو , 19 سالمه ) , با اینکه بدنم خوابیده و عضلاتم کوچیکتر شده ولی یه خوبی هم داره چربی بدنم خیلی کمتر شده .
الان میخوام باز شروع کنم بدنسازی رو به صورت جدی ...
یهکربوپروتئین +پروتئین + آرژنین و کراتین هم دارم در حال حاضر .من میخوام بدنم باز حجم بگیره , عضله ها بزرگتر بشن ولی بدون اضافه شدن چربی ! ( حجم بگیرم ولی بدنم خشک باشه )
خواستم بدونم مکمل هارو چطور مصرف کنم خوبه ؟ + دوست دارم توصیهاتون رو بشنوم
بعد من خیلی زود بازو و سر و شونهام میاد بالا و بزرگ میشه ولی عضلات سینم خیلی ضعیفه برای سینه اگه بگین چیکار کنم ممنون میشم .
من الان اصلا شکم ندارم ولی شش تیکه هم نیست , برای تیکه شدن شکم فقط حرکاتشکم کافیه یا باید رژیم گرفت ؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد , ولی اگه کمک کنید یه دنیا ممنون میشم
راستی اینجا کسی برنامه نمی نویسه ؟
Last edited by garaa; 27-05-2013 at 12:46.
شما قبل اینکه بری باشگاه یه قاضی نون پنیر یا کیک یا موز یه چیزی تو این مایه ها بخور
بعدشم باید غذاهای پروتیین دار یخوری به علاوه نشاسته دار!
البته وزنتم مهمه که چاق هستی یا میخوای افزایش وزن پیدا کنی!!
حتما نباید تخم مرغ و سیب زمینی بخوری!!میتونی سینه مرغ با یه بشقاب سالاد کاهو بخوری یا گوشت چرخ کرده با سویا بخوری یا...
موفق باشی
ببخشید جواب سوالتون خیلی دیر شد .
در مورد مکملها که همگی از روی خود محصول زمان مصرفشون مشخصه اگه هر کدوشمون معلوم نیست نوع محصول رو بگید تا راهنمایی کنم.
ضعف در عضلات سینه یا هر عضله دیگه میتونه دو تا منشا داشته باشه ..
1. ژنتیک : به این معنی که شما از ژنتیک بازو و سرشونه خوبی برخودار هستید اما ژنتیک شما در عضلات سینه ضعیفه.
2. تمرینات اشتباه : به این معنی که در روش تمرینی شما مشکلی وجود داره که فقط با دیدن شیوه تمرین شما میشه به این قضیه پی برد.
اما در مورد عضله سینه بهتون توصیه میکنم که اگه زمان زیادی از هالتر استفاده کردید .. هالتر رو حذف کنید و به دمبل رو بیارید .
عضلات شکم هم یا به خاطر ضعف و کوچکی این عضلات قابل مشاهده نیستن یا به دلیل چربی بدن _ حرکات شکم رو یک روز در میون با انقباض کامل و در دو سه حرکت 4 ستی انجام بدید اگه چربی بدنتون خیلی بالا نباشه که من اینطور حدس میزنم این عضلات نمایان خواهند شد.
برنامه هم از مربی باشگاه بگیرید اینجا قرار بدید مشکلاتش رو براتون تصحیح میکنم.
سلام
من قدم 183 و سنم 21 هست و وزنم رو از 130 به 87 توی 6 ماه با رژیم و ورزش(بیشتر هوازی) کم کردم. رژیمم هم قند و نشاسته رو کلاً حذف کردم(لب به برنج و نون و سیب زمینی و ماکارانی و ... نزدم) و بیشتر پروتئین میخوردم. غذاهای اصلیم شیر و لبنیات و تخم مرغ و مرغ و ماهی و سبزیجات و کمی میوه بوده.
حالا میخوام یکم عضلاتم رو بزرگ کنم که بدنم قشنگ شه. به شکم 6 تیکه هم علاقه خاصی دارم ! ولی هنوز شکمم چربی داره و پوستش هم یکم آویزون شده . وزرنم رو هم میخوام تا 80-75 پایین بیارم. عضلات پام هم چون خیلی دوییدم و طناب و دوچرخه ثابت زدم نسبتاً خوب هست و فکر نمیکنم خیلی به کار کردن نیاز داشته باشه.
حالا راهنمایی های لازم در مورد ورزش هایی که باید بکنم و تغییراتی که باید توی رژیم غذاییم اعمال کنم رو بفرمایید . (در صورت امکان ورزش ها با دمبل باشه که بتونم تو خونه انجام بدم چون باشگاه نزدیکمون نیست)
با تشکر بسیار
Last edited by mojtaba0007; 03-06-2013 at 04:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)