تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 167 از 221 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

دوستان هرکس عکس بسیار بزرگ بذاره پستش حذف میشه. قوانین رو رعایت کنید

2. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشه پس همون دو تا رو میخورم بعد یه چیز هم هست اینکه من ازمربی پرسیدم برا اینکه وزنه سنگین تر بزتم چیکار کان فک کنم گفتم پمپ بخر یا یه چیزی هست گفت باید بوخوری نمیدونم چی هست اونو چی اونو بخرم اشکال نداره >؟ کربو پروتوین و کراتینو این پمپ (نمیدونم چی هست )
    نیازی نیست...به جای پمپ 5-10 دقیقه قبل تمرین به فنجون قهوه پر کافئین بخور... تاثیرش خیلی عالیه.

4. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    تا چند هفته ی اینده میخوام برم باشگاه شروع کنم به پروراندنه اندامم
    سوالم اینکه چی بخورم ... همون تخم مرغ و سیب زمینی کافیه؟ اگه بله در روز چه مقدار؟ اگه نه شما بگین چی بخوریم بهتره... یجوری نشه بجایی که عضله بسازیم بدتر همین عضلاتمون هم تحلیل بره
    در واقع برنامه غذایی شو میخوام بدونم رو چه روالیه و رو چه حسابی تنظیم میشه.
    مرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

خیلی ممنون اقا مجید . ففط یه چیز من همین 1 ساعت پیش ایشون بودم گفتن اگه نمیخواین همه اون هارو استفاده کنین به جای کربوپروتین گلوتامبول +bcaa بگیر (چون نسبت به کربو پروتین ارزش بیشتری داره ) و اینکه گفت حتما باید ویتامین هارو مصرف کنید (ویتامین E4 B1 B6 CO جوشان و نوری بلیوم و کلسم و زینک و منیزیم ) . ضمنا من پرسیدم گفت بجا پمپ ارژنین استفاده کن . گفتن پمپ به درد شما نمیخوره و برا اقراد حرفه ای و ... هست و اینکه کراتین هم که باید استفاده کنم گفتن . نظرتون چیه اقا مجید ؟ مرسی خیلی لطف میکنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالم اینکه چی بخورم ... همون تخم مرغ و سیب زمینی کافیه؟ اگه بله در روز چه مقدار؟ اگه نه شما بگین چی بخوریم بهتره... یجوری نشه بجایی که عضله بسازیم بدتر همین عضلاتمون هم تحلیل بره
    مرسی.
    شما هدفتون چیه افزایش وزن یا کاهش وزن ؟؟؟ قد ، سن ، جنسیت و وزنتون رو هم بگید .

خیلی ممنون اقا مجید . ففط یه چیز من همین 1 ساعت پیش ایشون بودم گفتن اگه نمیخواین همه اون هارو استفاده کنین به جای کربوپروتین گلوتامبول +bcaa بگیر (چون نسبت به کربو پروتین ارزش بیشتری داره ) و اینکه گفت حتما باید ویتامین هارو مصرف کنید (ویتامین E4 B1 B6 CO جوشان و نوری بلیوم و کلسم و زینک و منیزیم ) . ضمنا من پرسیدم گفت بجا پمپ ارژنین استفاده کن . گفتن پمپ به درد شما نمیخوره و برا اقراد حرفه ای و ... هست و اینکه کراتین هم که باید استفاده کنم گفتن . نظرتون چیه اقا مجید ؟ مرسی خیلی لطف میکنید
    خواهش میکنم..اگه مکملی که میگیرید اصل باشه کربوپروتئین برای شما کارایی بهتری نسبت به گلوتامین + بی سی اا خواهد داشت.
    در مورد ویتامین هم اعتقادی به مصرف مکملهای ویتامین ندارم...سه تا چهار واحد میوه در روز + مصرف سبزیجات به میزان کافی شما رو از هر ویتامینی بی نیاز میکنه...
    مصرف مکملهای مولتی ویتامین فقط برای افراد حرفه ای توجیه داره.
    ارژنین هم نیازی نیست بگیرید از قهوه استفاده کنید.

+

یه توصیه برادرانه : مکمل رو از هر جایی تهیه نکنید شاید این جمله خیلی تکراری باشه اما 90 درصد مکملهای موجود در بازار تقلبی هستن و در بهترین حالت و تقلبی نبودن درجه 2 و 3 هستن.

8. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

خواهش میکنم..اگه مکملی که میگیرید اصل باشه کربوپروتئین برای شما کارایی بهتری نسبت به گلوتامین + بی سی اا خواهد داشت.
    در مورد ویتامین هم اعتقادی به مصرف مکملهای ویتامین ندارم...سه تا چهار واحد میوه در روز + مصرف سبزیجات به میزان کافی شما رو از هر ویتامینی بی نیاز میکنه...
    مصرف مکملهای مولتی ویتامین فقط برای افراد حرفه ای توجیه داره.
    ارژنین هم نیازی نیست بگیرید از قهوه استفاده کنید.

+

یه توصیه برادرانه : مکمل رو از هر جایی تهیه نکنید شاید این جمله خیلی تکراری باشه اما 90 درصد مکملهای موجود در بازار تقلبی هستن و در بهترین حالت و تقلبی نبودن درجه 2 و 3 هستن.

مرسی داداش والا تا اینحایی که میدونم این اقا اصل میاره اقای پوریوسف هستن خودشون مغازه دارن (نفر اول شدن تو تهران تو سال 90 فک کنم طلا اوردن )اگه بشناسیشون . والا چند نفر گفتن اصل میاره و تعریف کردن ازش

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

خوب امتحاناتم تموم شد و وقتم آزاد ...
    من قدیم زیاد بدنسازی رفتم و ولش کردم ( به دلایلی ) ...
    کلا قدیم خیلی بدنم پُر تر بود و البته پر چربی تر البته چاق نبودم که تو ذوق بزنها ! ( اون موقع وزنم 85 قد 180 )
    الان هرکس میبینتم میگه چت شده معتاد شدی ( وزنم شده 74 کیلو , 19 سالمه ) , با اینکه بدنم خوابیده و عضلاتم کوچیکتر شده ولی یه خوبی هم داره چربی بدنم خیلی کمتر شده .
    الان میخوام باز شروع کنم بدنسازی رو به صورت جدی ...
    یه
    کربوپروتئین +
    پروتئین + آرژنین و کراتین هم دارم در حال حاضر .
    من میخوام بدنم باز حجم بگیره , عضله ها بزرگتر بشن ولی بدون اضافه شدن چربی ! ( حجم بگیرم ولی بدنم خشک باشه )
    خواستم بدونم مکمل هارو چطور مصرف کنم خوبه ؟ + دوست دارم توصیهاتون رو بشنوم

بعد من خیلی زود بازو و سر و شونهام میاد بالا و بزرگ میشه ولی عضلات سینم خیلی ضعیفه برای سینه اگه بگین چیکار کنم ممنون میشم .
    من الان اصلا شکم ندارم ولی شش تیکه هم نیست , برای تیکه شدن شکم فقط حرکاتشکم کافیه یا باید رژیم گرفت ؟
    ببخشید سوالاتم زیاد شد , ولی اگه کمک کنید یه دنیا ممنون میشم

راستی اینجا کسی برنامه نمی نویسه ؟

Last edited by garaa; 27-05-2013 at 12:46.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    مرسی.
    شما قبل اینکه بری باشگاه یه قاضی نون پنیر یا کیک یا موز یه چیزی تو این مایه ها بخور
    بعدشم باید غذاهای پروتیین دار یخوری به علاوه نشاسته دار!
    البته وزنتم مهمه که چاق هستی یا میخوای افزایش وزن پیدا کنی!!
    حتما نباید تخم مرغ و سیب زمینی بخوری!!میتونی سینه مرغ با یه بشقاب سالاد کاهو بخوری یا گوشت چرخ کرده با سویا بخوری یا...
    موفق باشی

12. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب امتحاناتم تموم شد و وقتم آزاد ...
    من قدیم زیاد بدنسازی رفتم و ولش کردم ( به دلایلی ) ...
    کلا قدیم خیلی بدنم پُر تر بود و البته پر چربی تر البته چاق نبودم که تو ذوق بزنها ! ( اون موقع وزنم 85 قد 180 )
    الان هرکس میبینتم میگه چت شده معتاد شدی ( وزنم شده 74 کیلو , 19 سالمه ) , با اینکه بدنم خوابیده و عضلاتم کوچیکتر شده ولی یه خوبی هم داره چربی بدنم خیلی کمتر شده .
    الان میخوام باز شروع کنم بدنسازی رو به صورت جدی ...
    یه
    کربوپروتئین +
    پروتئین + آرژنین و کراتین هم دارم در حال حاضر .
    من میخوام بدنم باز حجم بگیره , عضله ها بزرگتر بشن ولی بدون اضافه شدن چربی ! ( حجم بگیرم ولی بدنم خشک باشه )
    خواستم بدونم مکمل هارو چطور مصرف کنم خوبه ؟ + دوست دارم توصیهاتون رو بشنوم

بعد من خیلی زود بازو و سر و شونهام میاد بالا و بزرگ میشه ولی عضلات سینم خیلی ضعیفه برای سینه اگه بگین چیکار کنم ممنون میشم .
    من الان اصلا شکم ندارم ولی شش تیکه هم نیست , برای تیکه شدن شکم فقط حرکاتشکم کافیه یا باید رژیم گرفت ؟
    ببخشید سوالاتم زیاد شد , ولی اگه کمک کنید یه دنیا ممنون میشم

راستی اینجا کسی برنامه نمی نویسه ؟

ببخشید جواب سوالتون خیلی دیر شد .

در مورد مکملها که همگی از روی خود محصول زمان مصرفشون مشخصه اگه هر کدوشمون معلوم نیست نوع محصول رو بگید تا راهنمایی کنم.

ضعف در عضلات سینه یا هر عضله دیگه میتونه دو تا منشا داشته باشه ..

1. ژنتیک : به این معنی که شما از ژنتیک بازو و سرشونه خوبی برخودار هستید اما ژنتیک شما در عضلات سینه ضعیفه.

2. تمرینات اشتباه : به این معنی که در روش تمرینی شما مشکلی وجود داره که فقط با دیدن شیوه تمرین شما میشه به این قضیه پی برد.

اما در مورد عضله سینه بهتون توصیه میکنم که اگه زمان زیادی از هالتر استفاده کردید .. هالتر رو حذف کنید و به دمبل رو بیارید .

عضلات شکم هم یا به خاطر ضعف و کوچکی این عضلات قابل مشاهده نیستن یا به دلیل چربی بدن _ حرکات شکم رو یک روز در میون با انقباض کامل و در دو سه حرکت 4 ستی انجام بدید اگه چربی بدنتون خیلی بالا نباشه که من اینطور حدس میزنم این عضلات نمایان خواهند شد.

برنامه هم از مربی باشگاه بگیرید اینجا قرار بدید مشکلاتش رو براتون تصحیح میکنم.

14. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtaba0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من قدم 183 و سنم 21 هست و وزنم رو از 130 به 87 توی 6 ماه با رژیم و ورزش(بیشتر هوازی) کم کردم. رژیمم هم قند و نشاسته رو کلاً حذف کردم(لب به برنج و نون و سیب زمینی و ماکارانی و ... نزدم) و بیشتر پروتئین میخوردم. غذاهای اصلیم شیر و لبنیات و تخم مرغ و مرغ و ماهی و سبزیجات و کمی میوه بوده.
    حالا میخوام یکم عضلاتم رو بزرگ کنم که بدنم قشنگ شه. به شکم 6 تیکه هم علاقه خاصی دارم ! ولی هنوز شکمم چربی داره و پوستش هم یکم آویزون شده . وزرنم رو هم میخوام تا 80-75 پایین بیارم. عضلات پام هم چون خیلی دوییدم و طناب و دوچرخه ثابت زدم نسبتاً خوب هست و فکر نمیکنم خیلی به کار کردن نیاز داشته باشه.

حالا راهنمایی های لازم در مورد ورزش هایی که باید بکنم و تغییراتی که باید توی رژیم غذاییم اعمال کنم رو بفرمایید . (در صورت امکان ورزش ها با دمبل باشه که بتونم تو خونه انجام بدم چون باشگاه نزدیکمون نیست)

با تشکر بسیار
    Last edited by mojtaba0007; 03-06-2013 at 04:44.

16. این کاربر از mojtaba0007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •