تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 258 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

در آغاز فعالیت ghasedak r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام من2تا سوال میلم یادم رفته از اون راه کارهای سه گانه هم رفتم جواب نداد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک کار واجب دارم
    اقا یکی جواب ماروبده تورو خدا ضروریه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام تو رو خدا یکی به سوال منم جواب بده واقعا به ایمیلم نیاز دارم ضروریه؟

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام ودرود

بلاخره تونستم برم تو میلم

کجای میل میشه جواب هانی مون رو پیدا کرد...

با اونکه من تو خود ایمیل هستم وقتی میخوام برم تو قسمت

Account Info بازم ازم ورود به میل رو میخواد که رمز جدید عوض شده رو که وارد میکنم قبول نمیکنه ......؟ چه کنم
    این طبیعیه برای یاهو. اصولا برای اینکه امنیت رو بالا ببره حتی اگر تو میل باشی برای دسترسی به تنظیمات میل باید رمز ورود رو دوباره وارد کنید. و همون رمزیه که باهاش وارد میلتون می شید. ابتدا اط درست وارد کردن رمز مطمئین شید. می تونید رمز رو مثلا توی ورد پد وارد کنید که بتونید ببینید سپس کپی و پیستش کنید. ممکنه در هنگام رورد رمز مثلا کیبود رو فارسی کردید یا کپس لاک و نام لاک روشن یا خاموشند چون نمی بینید چی می نویسید متوجه نمی شید. موفق باشید.

سلام من2تا سوال میلم یادم رفته از اون راه کارهای سه گانه هم رفتم جواب نداد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک کار واجب دارم
    با این اطلاعات ناقص خود کارمندهای یاهو هم نمی تونند کمکتون کنند. خوب می خواهید چی کار کنید، دقیقا مشکلتون چیه که به جواب سوالات احتیاج دارید؟ همون راهکارهای سه گانه مخصوصا آخرینش چاره کاره. اینکه هر کدوم از راه کارها چه جوابی براتون داشته هم مهمه. مثلا راهکار آخر که میل فرستادن به یاهوبوده چه جوابی گرفته؟! دوستمون attaghi هم همین چند وثت پیش از راه حل سوم به نتیجه رسیدند.

الووووووووووووووووووو........ ....دوستان کسی نیست کمک کنه؟!!!!!!
    هم اکنون نیازمندیاری سبزتان هستیم
    به نظر می رسه میل کلاسیک ساهو غیر فعال شده و دیگه بهش دسترسی ندارید. اگه بتونید کوکی های مرورگر رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید. یا با یه مرورگر دیگه یا از یه کامپیوتر دیگه. چون احتمال می دخ یکی از دلایلش اختلال در دانلود شدن صفحه باشه که می تونه به خاطر سرعت پایین کامپیوتر، اینترنت یا اختلال در مرورگر باشه.
    موفق باشید

4. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ghasedak r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

man hodude 1 sal mailamo baz nakardam .alan k miram j soalaro mikhad .1 alame pm mohem daram .bayad har juri shode bazesh konam .1 nafar behem goft refresh kardane safe khube are??????????

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid_Y2K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

درود
    ظاهراً دیگه باید با یاهو کلاسیک خداحافظی کرد برای بقیه هم برگشت ناپذیر شده مثل اینکه
    فقط الان که لاگین میکنم و میگه باید به نسخه جدید اپگرید کنید بعدش در مورد سرور یاهو جدید و اینا میگه بعدش میگه میخواهید اطلاعتت کپی بشه به سرور جدید یا نه؟
    کدوم گزینه بهتره بزنم؟بعداً هم میشه اینکارو کرد یا فقط همین یبار میپرسه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

man hodude 1 sal mailamo baz nakardam .alan k miram j soalaro mikhad .1 alame pm mohem daram .bayad har juri shode bazesh konam .1 nafar behem goft refresh kardane safe khube are??????????
    لطفا قوانین فروم رو رعایت کرده و فارسی با خط فارسی بنویسید.
    رفرش کردن که کاری نداره دکمه رفرش رو بزنید ببینید حل می شه؟! راه حل همان هایی بود که دادیم فکر نکنم کس دیگه ای راه حل خاصی داشته باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این طبیعیه برای یاهو. اصولا برای اینکه امنیت رو بالا ببره حتی اگر تو میل باشی برای دسترسی به تنظیمات میل باید رمز ورود رو دوباره وارد کنید. و همون رمزیه که باهاش وارد میلتون می شید. ابتدا اط درست وارد کردن رمز مطمئین شید. می تونید رمز رو مثلا توی ورد پد وارد کنید که بتونید ببینید سپس کپی و پیستش کنید. ممکنه در هنگام رورد رمز مثلا کیبود رو فارسی کردید یا کپس لاک و نام لاک روشن یا خاموشند چون نمی بینید چی می نویسید متوجه نمی شید. موفق باشید.

با این اطلاعات ناقص خود کارمندهای یاهو هم نمی تونند کمکتون کنند. خوب می خواهید چی کار کنید، دقیقا مشکلتون چیه که به جواب سوالات احتیاج دارید؟ همون راهکارهای سه گانه مخصوصا آخرینش چاره کاره. اینکه هر کدوم از راه کارها چه جوابی براتون داشته هم مهمه. مثلا راهکار آخر که میل فرستادن به یاهوبوده چه جوابی گرفته؟! دوستمون attaghi هم همین چند وثت پیش از راه حل سوم به نتیجه رسیدند.

به نظر می رسه میل کلاسیک ساهو غیر فعال شده و دیگه بهش دسترسی ندارید. اگه بتونید کوکی های مرورگر رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید. یا با یه مرورگر دیگه یا از یه کامپیوتر دیگه. چون احتمال می دخ یکی از دلایلش اختلال در دانلود شدن صفحه باشه که می تونه به خاطر سرعت پایین کامپیوتر، اینترنت یا اختلال در مرورگر باشه.
    موفق باشید
    دوست عزیز ممنون......با یک مرورگر دیگه رفتم درست شد
    ولی ممنون میشم بگید چه کنم که Firefox هم درست نشون بده.....ظاهرا بعد از اینکه جاوا را غیرفعال کردم خراب شده حالا هم که دوباره فعالش کردم به حالت اولش برنمی گرده چه باید بکنم؟

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان من چند وقتی هست که یه مشکل در ارسال ایمیل دارم

هر وقت میخوام که یه ایمیل به همه اعضای دفترچه ارسال کنم این پیغام رو میده و معمولا وقتی بصورت تکی یا چند نفر میفرستم مشکلی نداره

اینم تصویر پیام

ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

دوستان من چند وقتی هست که یه مشکل در ارسال ایمیل دارم

هر وقت میخوام که یه ایمیل به همه اعضای دفترچه ارسال کنم این پیغام رو میده و معمولا وقتی بصورت تکی یا چند نفر میفرستم مشکلی نداره

اینم تصویر پیام

ممنون میشم راهنمایی کنید
    قبلا هم توضیح داده شده که یاهو به دلیل اینکه می خواد جلو اسپمینگ رو بگیره اگر برای تعداد بالا میل بزنید جلوتونو می گیره. اینجام همینه گفته. گفته که به نظر می رسه داری اسپمینگ می کنی بنابراین نمیزاره بفرستی. راه حلشم اینه که برای تعداد کمتر بفرستی. ویا اینکه رو اون لینکه که توتصویر هست کلیک کنی ببینی چی می گه

11. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

ممنون از پاسختون ، اما این مشکل تازه برای من پیش اومده و تا چند روز پیش نبود اما در هر حال تصویر بعدی رو براتون میزارم

بعد از کلیک روی اون لینک این صفحه میاد

با تشکر ازشما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •