اقا یکی جواب ماروبده تورو خدا ضروریه![]()
اقا یکی جواب ماروبده تورو خدا ضروریه![]()
سلام تو رو خدا یکی به سوال منم جواب بده واقعا به ایمیلم نیاز دارم ضروریه؟![]()
این طبیعیه برای یاهو. اصولا برای اینکه امنیت رو بالا ببره حتی اگر تو میل باشی برای دسترسی به تنظیمات میل باید رمز ورود رو دوباره وارد کنید. و همون رمزیه که باهاش وارد میلتون می شید. ابتدا اط درست وارد کردن رمز مطمئین شید. می تونید رمز رو مثلا توی ورد پد وارد کنید که بتونید ببینید سپس کپی و پیستش کنید. ممکنه در هنگام رورد رمز مثلا کیبود رو فارسی کردید یا کپس لاک و نام لاک روشن یا خاموشند چون نمی بینید چی می نویسید متوجه نمی شید. موفق باشید.
با این اطلاعات ناقص خود کارمندهای یاهو هم نمی تونند کمکتون کنند. خوب می خواهید چی کار کنید، دقیقا مشکلتون چیه که به جواب سوالات احتیاج دارید؟ همون راهکارهای سه گانه مخصوصا آخرینش چاره کاره. اینکه هر کدوم از راه کارها چه جوابی براتون داشته هم مهمه. مثلا راهکار آخر که میل فرستادن به یاهوبوده چه جوابی گرفته؟! دوستمون attaghi هم همین چند وثت پیش از راه حل سوم به نتیجه رسیدند.
به نظر می رسه میل کلاسیک ساهو غیر فعال شده و دیگه بهش دسترسی ندارید. اگه بتونید کوکی های مرورگر رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید. یا با یه مرورگر دیگه یا از یه کامپیوتر دیگه. چون احتمال می دخ یکی از دلایلش اختلال در دانلود شدن صفحه باشه که می تونه به خاطر سرعت پایین کامپیوتر، اینترنت یا اختلال در مرورگر باشه.
موفق باشید
man hodude 1 sal mailamo baz nakardam .alan k miram j soalaro mikhad .1 alame pm mohem daram .bayad har juri shode bazesh konam.1 nafar behem goft refresh kardane safe khube are??????????
درود
ظاهراً دیگه باید با یاهو کلاسیک خداحافظی کرد برای بقیه هم برگشت ناپذیر شده مثل اینکه
فقط الان که لاگین میکنم و میگه باید به نسخه جدید اپگرید کنید بعدش در مورد سرور یاهو جدید و اینا میگه بعدش میگه میخواهید اطلاعتت کپی بشه به سرور جدید یا نه؟
کدوم گزینه بهتره بزنم؟بعداً هم میشه اینکارو کرد یا فقط همین یبار میپرسه؟
لطفا قوانین فروم رو رعایت کرده و فارسی با خط فارسی بنویسید.
رفرش کردن که کاری نداره دکمه رفرش رو بزنید ببینید حل می شه؟! راه حل همان هایی بود که دادیم فکر نکنم کس دیگه ای راه حل خاصی داشته باشه.
دوست عزیز ممنون......با یک مرورگر دیگه رفتم درست شد
ولی ممنون میشم بگید چه کنم که Firefox هم درست نشون بده.....ظاهرا بعد از اینکه جاوا را غیرفعال کردم خراب شده حالا هم که دوباره فعالش کردم به حالت اولش برنمی گرده چه باید بکنم؟
سلام
دوستان من چند وقتی هست که یه مشکل در ارسال ایمیل دارم
هر وقت میخوام که یه ایمیل به همه اعضای دفترچه ارسال کنم این پیغام رو میده و معمولا وقتی بصورت تکی یا چند نفر میفرستم مشکلی نداره
اینم تصویر پیام
ممنون میشم راهنمایی کنید
قبلا هم توضیح داده شده که یاهو به دلیل اینکه می خواد جلو اسپمینگ رو بگیره اگر برای تعداد بالا میل بزنید جلوتونو می گیره. اینجام همینه گفته. گفته که به نظر می رسه داری اسپمینگ می کنی بنابراین نمیزاره بفرستی. راه حلشم اینه که برای تعداد کمتر بفرستی. ویا اینکه رو اون لینکه که توتصویر هست کلیک کنی ببینی چی می گه![]()
سلام
ممنون از پاسختون ، اما این مشکل تازه برای من پیش اومده و تا چند روز پیش نبود اما در هر حال تصویر بعدی رو براتون میزارم
بعد از کلیک روی اون لینک این صفحه میاد
با تشکر ازشما
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)