تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 416 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا 5 – بتیس صفر: با هت‌تریک مسی

بارسا چهار گل در نیم‌ساعت پایانی دیدار زد.

سایت گل – هت‌تریک لیونل مسی بارسلونا را به برد پنج بر صفر مقابل بتیس در نوکمپ در دیدار رفت مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی رساند.

برنده توپ طلای 2010 در این دیدار عالی بود.

او به مرور در دیدار جا افتاد و در دقیقه 44، هنگامی که آندرس اینیستا توپ را به مسیر حرکت او فرستاد و کاستو، دروازه‌بان حریف پیش آمد، توپ را از بالای سر او وارد دروازه بتیس کرد.

حملات بتیس هم خطرناک بود، اما مسی در دقیقه 62 فاصله را دوبرابر کرد. ضربه او روی پاس داوید ویا را کاستو برگشت داد، اما مسی به سرعت برگشت و با ضربه‌ای که تا حدی هم تصادفی به نظر می‌رسید گل دوم را زد.

مسی در سال 2010 شش بار هت‌تریک کرده بود و اولین هت‌تریک سال 2011 خود را در دقیقه 73 این بازی به دست آورد. او با فریب دادن کاستو، توپ را به گوشه مخالف دروازه او لغزاند.

سه دقیقه بعد بارسا به گل چهارم رسید. دانی آلوز به محوطه جریمه نفوذ کرد و ضربه او را کاستو برگشت داد، اما روی پاس آلوز پدرو گل چهارم را وارد دروازه حریف کرد.

در دقیقه 83 نوبت به سیدو کیتا رسید که گل بزند. او با ضربه سری که روی سانتر اینیستا بود توپ را به بالای دروازه بتیس زد.

بتیس درخواست کرده بود که دیدار رفت را در زمین خود برگزار کند، چون در صورت شکست سنگین در نوکمپ تماشاگری برای بازی برگشت به ورزشگاه آنها نمی‌رفت. این دقیقا همان اتفاقی بود که افتاد و بارسلونا را باید تیم صعودکرده به نیمه‌نهایی دانست. آیا آنها فینال رویایی را با رئال مادرید برگزار می‌کنند؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/13

گزارش تصویری: درگیری پیکه و آلوس در جریان دیدار بارسا-بتیس

دو مدافع باتجربه باشگاه بارسلونا در جریان دیدار این تیم مقابل رئال بتیس در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا صدایشان را بالا بردند

سایت گل- جرارد پیکه و دانی آلوس در جریان نیمه اول دیدار بارسلونا مقابل رئال بتیس در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا با هم درگیری لفظی پیدا کردند و صدایشان را روی هم بلند کردند.

این درگیری در دقیقه 25 بازی و زمانی که روبن کاسترو با عبور از سد این دو مدافع خود را به دروازه پینتو رساند و در آستانه گلزنی بود، رخ داد.

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، پیکه، آلوس را به این خاطر که در این شرایط مهاجم بتیس را پوشش نداده است سرزنش می کرد و بر سر او فریاد کشید. این درگیری لفظی که حدود 15 ثانیه به طول انجامید نزدیک بود تا با دست به یقه شدن آن دو همراه شود که در نهایت این اتفاق نیفتاد و با به جریان افتادن بازی پایان یافت.

کد:
    2011/1/13

گواردیولا: هنوز 90 دقیقه دیگر پیش رو داریم

به رغم آنکه بارسلونا تیم برتر میدان بود، پپ گواردیولا شاهداحترام شاگردانش به تیم حریف بود.

سایت گل- بارسلونا موفق شد تا با اقتدار تمام رئال بتیس را در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا شکست دهد و در پایان این دیدار پپ گواردیولا به تمجید از عملکرد شاگردانش پرداخت و ابراز امیدواری کرد که تیمش بتواند این روند را در دیدار برگشت دو تیم که هفته آینده برگزار خواهد شد ادامه دهد.

بارسا سه شنبه شب با نتیجه 0-5 به برتری رسید و در پایان این مسابقه گواردیولا به مارکا گفت: «تیم باعث افتخار باشگاه بود. آنها با شان و شخصیت بازی کردند و برای کسب نتیجه مطلوب تلاش سختی انجام دادند. ما شانس فوق العاده زیادی برای راهیابی به مرحله نیمه نهایی داریم ولی این اخلاق غیرورزشی و بی احترامی به حریف است که در دیدار برگشت بازی خوبی را به نمایش نگذاریم.»

گواردیولا ادامه داد: «شاید بازی را آسان تر بگیریم ولی می دانیم که هنوز 90 دقیقه دیگر مقابل یک حریف قدرتمند پیش رو داریم. این نتیجه خیلی خوبی بود که نمی توانم این را نادیده بگیرم ولی باید به ارزشهای چنین حریف قدرتمندی هم اشاره کرد.»

بخش پایانی صحبتهای گواردیولا بدین ترتیب بود: «اگر ما خط دفاعی منسجم و خوبی نداشتیم، شاید تیم حریف فرصتهای بیشتری را خلق می کرد و شاید حتی به گل می رسید. بازی فوق العاده ای بود و به نتیجه فوق العاده ای دست یافتیم.»

کد:
    2011/1/13

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

بهتره تاسف بخوریم به حال کارشناس ها و مربی های فوتبال ... که به مسی بیشتر از اشنایدر رای دادن!

اشنایدر هم اگه بهترین بازیکن دنیا بود الان وضعش توی اینتر این نبود، شش ماهه که در سری A گل نزده و کلا توی شش ماه فقط 2 گل زده و 5 پاس گل داده و نهایتا تیمش رده ششم/هفتم جدوله.
    این سه هفته هم که اینتر دوباره داره برنده میشه اشنایدر توی هیچ کدوم از بازیها توی زمین نبوده و تاثیری در بردها نداشته.

کسی که شش ماه بعد از جام جهانی نتونسته به اوجش برگرده (با اینکه مصدومیت جدی ای هم نداشته) لایق چه چیزیه؟

انتخاب مسی فقط یک چیز رو نشون میده: شعور فوتبال مربی ها و کارشناس ها بیشتر از اینه که بهترین بازیکن دنیا رو از لیست افتخارات تیمی اون سالشون انتخاب کنن.

سال دیگه رو از اشنایدر نگرفتن، اگه اینقدر بازیکن فوق العاده ایه خب تکرار کنه موفقیت هاشو. کسی جلوشو نگرفته... خودش می تونه تو زمین ثابت کنه چی حقش بود و چی نبود، با این وضع فعلیش فقط ثابت می کنه انتخاب ها کاملا عادلانه بود!
    عزیز من شما چرا گیر دادی به گل زنی و گل نزنی
    اینطوری باشه که اینیستا نباید توی لیست حضور میداشت
    ژاوی نباید توی لیست میبود
    باید فورلان و رونالدو(از نظر گلزنی میگم)رو اضافه میکردن
    چرا نمیخواین قبول کنین که اینیستا فقط به خاطر یک گل توی لیست قرار گرفت؟
    فورلان یک تنه اروگوئه رو تا اونجا آورد.توی اتلتیکو همه کار کرد
    دیگه نمیدونم یه بازیکن چیکار باید بکنه تا توی لیستی که آقای بلاتر مثل زمان رضاخان تهیه میکنه حضور داشته باشه!؟

شما توی پست قبلی هم گفتی مسی 12 ماه آماده و روی فرم درجه یک بوده
    احیانا اون یک ماه جام جهانی رو جزو اون 12 ماه حساب کردین؟

ویرایش:راستی اگه اون حرکت پیکه و آلوز رو یکی از رئالیا انجام میداد . . .
    وای اینجا چه هیاهویی بر پا میکردن . . .
    Last edited by alone_boy; 13-01-2011 at 14:47.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

عزیز من شما چرا گیر دادی به گل زنی و گل نزنی
    اینطوری باشه که اینیستا نباید توی لیست حضور میداشت
    ژاوی نباید توی لیست میبود
    باید فورلان و رونالدو(از نظر گلزنی میگم)رو اضافه میکردن
    چرا نمیخواین قبول کنین که اینیستا فقط به خاطر یک گل توی لیست قرار گرفت؟
    فورلان یک تنه اروگوئه رو تا اونجا آورد.توی اتلتیکو همه کار کرد
    دیگه نمیدونم یه بازیکن چیکار باید بکنه تا توی لیستی که آقای بلاتر مثل زمان رضاخان تهیه میکنه حضور داشته باشه!؟
    فورلان این شش ماه الان کجاست؟ چکار کرده بعد از جام جهانی؟
    من کاری با انیستا ندارم، صحبت درباره مسی و اشنایدر بود. اشنایدر شاید می تونست جای انیستا رو بگیره، جای ژاوی و مسی رو به هیچ وجه.

شما به من بگید توی این شش ماه از اشنایدر (به قول خودتون بهترین بازیکن دنیا!) چی دیدید؟
    این آمار تعداد گل و تعداد پاس گل یک فاکتور از تاثیر گذاری بازیکن توی تیمه ... شما بگو اشنایدر تو این شش ماه چه تاثیری برای اینتر داشت؟ به جز اینکه اینقدر افتضاح بود (خودش و تیمش) تا تیمش رفت رتبه شش/هفت جدول ؟ کدوم بازی امسال رو اینتر به خاطر ستاره بودن اشنایدر برده یا نباخته؟ اشنایدر توی کدوم بازی بازیکن تاثیر گذار اینتر بوده؟
    زلاتان رو انتخاب می کردن به حق تر بود تا اشنایدر! حداقل توی بارسا که بود وقتی تیم خوب بازی نمی کرد گل های سه امتیازی می زد، توی میلان خیلی از بازیها یک نفره تیم رو جلو برده! کریس رونالدو هم همینطور حداقل 12 ماه توی اوج بوده.

بهترین بازیکن دنیا کسی نیست که وقتی شش ماه در اوج فوتبالش بود (و افتخارات زیادی هم بدست آورد) ، بلافاصله تبدیل بشه به یک بازیکن کاملا معمولی . اشنایدر و فورلان این فصل (شش ماه از دوازده ماه سال) رو بازیکن های کاملا معمولی بودن. اگه مصدومیت در کار بود باز تا حدی قابل قبول بود (مثل اوایل سال انیستا یا اواخر ژاوی)

اینقدر تعصب ضد مسی و بارسا ... بی خیال بابا.

فکر نکنم شکی باشه مسی در جام جهانی هم در اوج فرمش بود. جزو 10 بازیکن برتر هم انتخاب شد.

4 پاس گل (بیشترین تعداد پاس گل در جام جهانی) ، نقش مستقیم در 9 گل از 10 گل آرژانتین. 18 شوت در چارچوب (بیشترین تعداد نسبت به تعداد بازی) .. برای بازیکنی که در پست کاملا غیر تخصصی در یک تیم شدیدا آشفته بازی می کرد. شما قبولش ندارید مشکلی نیست!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    مگه میشه یه تنه یه تیم رو توی جام جهانی قهرمان کرد
    کدوم ستاره این کارو کرده که مسی بکنه
    زمان پله رو نگاه کنید ببینید چه فوق ستاه هایی کنار پله بازی میکردن
    زمان مارادونا رو که قهرمان جهان شد رو نگاه کنید ببینید چه کسایی بغل دست مارادونا بازی میکردن ببینید کیا توی فینال گل زدن
    به همبازیهای کرایوف ، بکن بائر ، پلاتینی ، یه نگاه بندازین
    نمیشه یه تنه تیمی رو قهرمان کرد که مربی درست و حسابی نداره
    مسئولین فوتبال آرژانتین باید تا ابد افسوس انتخاب اشتباه مارادونا رو بخورن که نتونست از نبوغ مسی استفاده کنه
    چرا یقه مسی رو گرفتین که توی جام جهانی گاهی اینقدر عقب میومد که از دفاع وسط توپ میگرفت
    هیچ ستاره ای بدون اینکه مکملش در کنارش نباشه نمیتونه کاری بکنه
    و متاسفانه از بخت بد مسی در آرژانتین مکملی برای مسی نیست و این عین حقیقته

یه بار گفتم بازم میگم
    آمار زبان منطقه اما سلیقه زبان جدل
    یه خورده با انصاف باشین و به آمار نگاه کنید اشنایدر رو با مسی مقایسه نمیکنید
    به خدا بدون تعصب کریس رونالدو خیلی محق تره تا اشنایدر

ویرایش:راستی اگه اون حرکت پیکه و آلوز رو یکی از رئالیا انجام میداد . . .
    وای اینجا چه هیاهویی بر پا میکردن . . .
    کار خیلی زشتی بود رئال و بارسا هم نداره
    داد زدن سر هم تا یه مقداریش طبیعیه
    ولی توی اون صحنه هر دو مقصر بودن به ویژه آلوز که کوتاه نمیومد
    حتی میشه جریمه شونم کرد
    ضمن اینکه به نظر من داور میتونست توی اون صحنه به آلوز کارت زرد هم بده
    چون زد روی دست پیکه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تبریک

برای سومین سال متوالی!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    ...
    کار خیلی زشتی بود رئال و بارسا هم نداره
    داد زدن سر هم تا یه مقداریش طبیعیه
    ولی توی اون صحنه هر دو مقصر بودن به ویژه آلوز که کوتاه نمیومد
    حتی میشه جریمه شونم کرد
    ضمن اینکه به نظر من داور میتونست توی اون صحنه به آلوز کارت زرد هم بده
    چون زد روی دست پیکه
    واقعا آلوز باید قبول می کرد.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در آستانه داربی بزرگ شهر مادرید:دوئل آگوئرو – رونالدو

رئال مادرید در رقابتهای جام حذفی اسپانیا به قرعه سختی خورده است.شاگردان مورینیو برای صعود باید تیم قهرمان سوپرکاپ اروپا را از پیش رو بردارند.

سایت گل- دور رفت مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای جام حذفی اسپانیا چهارشنبه شب آغاز شد و پنجشنبه شب در یکی از حساس ترین دیدارهای این دور،شاهد برگزاری داربی شهر مادرید میان دو تیم اتلتیکومادرید و رئال مادرید خواهیم بود

نکته جالب توجه آمادگی و حضور ستاره های هر دو تیم دراین دیدار است.

کاکا ستاره برزیلی باشگاه رئال که به روزهای اوجش بازگشته در کنار رونالدو به میدان خواهد رفت و کیکه سانچس فلورس، مربی اتلتیکومادرید سرخیو آگوئرو را در کنار دیگو فورلان در خط حمله به کار خواهد گرفت.

انتظار می رود که خوانفران، خرید زمستانی اتلتیکومادرید هم که چند روز پیش از اوساسونا به این تیم پیوست دراین دیدار به میدان برود.

این در حالی است که رئال اوضاع بسیار بهتری نسبت به حریفش در جدول لالیگا دارد. مادریدی ها با 20 امتیاز بیشتر از اتلتیکومادرید در رده دوم جدول هستند و در رقابتهای این فصل لالیگا هرگز درخانه مغلوب حریفان نشده اند.

دوازده سال است که رئال مادرید مغلوب همشهری و رقیب دیرینه اش نشده ولی اتلتیکو تیمی است که اصلا نباید دست کم گرفته شود. به ویژه با حضور بازیکنانی چون آگوئرو، خوانفران، فورلان و خوسه آنتونیو ریس!

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

در جواب دوست گلمون جناب Stream
    .
    پاس گل و گل موثره، اما دوست من! همه چیز نیست! پاس گل و گلی که سرانجامش به قهرمانی تیم اون بازیکن معرکه (چه ملی و چه باشگاهی) منجر نشه، به نظر من و خیل عظیمی از فوتبال دوست ها زیاد جالب نیست! اگه صرفا به گل و پاس گل باشه که عماد رضا و ابراهیم توره هم باید می رفتند تو این لیست ها!!
    .
    با این استدلال شما مثال های غیر وطنیش هم موجوده!
    به گل زنی و پاس گل باشه فرانک لمپارد فصل پیش به عنوان یه هافبک 27 تا گل زده، 20 تا پاس گل داده! تو این فصل جاری هم تو 8 تا بازی ای که انجام داده 4 گل زده و 2 تا پاس گل داده! فصل پیش هم چلسی از بارسا بیشتر جام برد و مثل خود بارسا هم جلوی تیم قهرمان حذف شد! انگلیس هم به آلمانی باخت که آرژانتین بهش باخت! اما الان لمپارد کجاست توی این نقل و نبات کردن بهترین بازیکن و بهترین تیم!!!
    میلیتویی که بهترین بازیکن فصل 2009-2010 یوفا شناخته شد اگه اشتباه نکنم حتی تو لیست اولیه فیفا هم نیومده بود! فرق میلتویی که 30 گل تو یه فصل میزنه و تو فینال لیگ قهرمانان هر دو گل پیروزیه تیمش رو میزنه با اینیستایی که تو فصل قبل اگه اشتباه نکنم یه گل میزنه و تو رده ملی تو فینال جام جهانی هم یه گل میزنه چیه؟!
    .
    .
    دوست من! اگه ملاک گلزنی و پاس گل باشه الان اگه مسی هم نفر اول میشد، باید میلیتو و لمپارد هم دوم و سوم میشدن! پس چرا نشدن!.... چرا نشدن؟؟؟.... واضحه! چون استدلال شما صحیح و کامل نیست! ما نمیشه که هر جا به نفعمونه بگیم ملاک گلزنیه و هر جا به نفعمون نیست بگیم ملاک قهرمانیه تیممونه! واسه مسی ملاک گلزنی خوبه، اما واسه لمپارد و میلیتو بده! واسه ژآوی ملاک قهرمانی تیم ملی اسپانیاست و واسه اسنایدر و فورلان ملاک گل زنیه (نه قهرمانی در CL و EL)!! (قضیه شترمرغ که وقتی بهش میگن بپر میگه شترم، وقتی بهش میگن بار ببر میگه من مرغم!!)

به نظر من فیفا کلا در امر انتخاب بازیکن خودش دچار سردگمی شده! از نحوه انتخاب بازیکنا توسط مربی ها و کاپیتان ها بگیر تا قاطی کردن جایزه فرانس فوتبال با بهترین بازیکن سال جهان!!
    شما نیگاه کنید! وقتی رای کاپیتان تیم ملی ما اگه اشتباه نکم همونقدر ارزش داره که رای کاپیتان تیم ملی اسپانیا قهرمان جهان ببین چه وضعیت اسفناکی موجوده! وقتی جواد ما نه به حذف بارسا در CL نگاه میکنه نه به حذف آرژانتین در FWC ببین چه وضعیه!!
    به هر حال ....
    .... دیگه مسی انتخاب شده و اینیستا و ژاوی هم پشت سره اونن! با حرف من و شما هم رای عوض نمیشه! اما چه خوبه احیانا تعصب بیش از حد فکرمون رو مورد نقد قرار بدیم...
    .
    .
    در پایان صحبتام دو نکته رو باید بگم!
    1- من و شاید خیلی از دوستان نه مشکلی با بارسا داریم نه با تیم ملی اسپانیا! نه با مسی مشکل داریم نه با ژاوی و اینیستا! پس اگه خدایی نکرده همچین توهمی تو فکرتون هست، از ذهنتون دورش کنید!
    2- اگه یه گروهی از اعضای انجمن با فکر ها و عقیده های مختلف دارن یه حرف مشترکی رو میزنن، فکر نکنم خیلی سریع رد کردن حرفشون یا شک کردن رو محتوای کلام اون ها کار منطقی ای باشه...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Lionel Messi Is The Deserved Winner Of The Ballon D'Or - Luis Figo

Figo, who himself won the title in 2000, said of the ceremony: “This is an individual trophy and Messi is the best. He won despite the fact that both Xavi and Iniesta had done very well this year.” “I am not surprised that they elected Messi. I think that Xavi and Iniesta have deserved to win, but Messi is a player who is above everyone.”
    کد:
    Jan 12, 2011

Barcelona Defender Dani Alves Brushes Off Spat With Gerard Pique In Win Against Betis

Alves also lavished praise on Ballon d‘Or-winning team-mate Lionel Messi, adding:, “With today’s game, Messi has settled many disputes, he demonstrates every day that he is the best, the others were also deserving, but he has been the best.”
    کد:

Jan 13, 2011
    Last edited by nw_nk; 13-01-2011 at 19:05.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در جواب دوست گلمون جناب Stream
    .
    پاس گل و گل موثره، اما دوست من! همه چیز نیست! پاس گل و گلی که سرانجامش به قهرمانی تیم اون بازیکن معرکه (چه ملی و چه باشگاهی) منجر نشه، به نظر من و خیل عظیمی از فوتبال دوست ها زیاد جالب نیست! اگه صرفا به گل و پاس گل باشه که عماد رضا و ابراهیم توره هم باید می رفتند تو این لیست ها!!
    .
    با این استدلال شما مثال های غیر وطنیش هم موجوده!
    به گل زنی و پاس گل باشه فرانک لمپارد فصل پیش به عنوان یه هافبک 27 تا گل زده، 20 تا پاس گل داده! تو این فصل جاری هم تو 8 تا بازی ای که انجام داده 4 گل زده و 2 تا پاس گل داده! فصل پیش هم چلسی از بارسا بیشتر جام برد و مثل خود بارسا هم جلوی تیم قهرمان حذف شد! انگلیس هم به آلمانی باخت که آرژانتین بهش باخت! اما الان لمپارد کجاست توی این نقل و نبات کردن بهترین بازیکن و بهترین تیم!!!
    میلیتویی که بهترین بازیکن فصل 2009-2010 یوفا شناخته شد اگه اشتباه نکنم حتی تو لیست اولیه فیفا هم نیومده بود! فرق میلتویی که 30 گل تو یه فصل میزنه و تو فینال لیگ قهرمانان هر دو گل پیروزیه تیمش رو میزنه با اینیستایی که تو فصل قبل اگه اشتباه نکنم یه گل میزنه و تو رده ملی تو فینال جام جهانی هم یه گل میزنه چیه؟!
    .
    .
    دوست من! اگه ملاک گلزنی و پاس گل باشه الان اگه مسی هم نفر اول میشد، باید میلیتو و لمپارد هم دوم و سوم میشدن! پس چرا نشدن!.... چرا نشدن؟؟؟.... واضحه! چون استدلال شما صحیح و کامل نیست! ما نمیشه که هر جا به نفعمونه بگیم ملاک گلزنیه و هر جا به نفعمون نیست بگیم ملاک قهرمانیه تیممونه! واسه مسی ملاک گلزنی خوبه، اما واسه لمپارد و میلیتو بده! واسه ژآوی ملاک قهرمانی تیم ملی اسپانیاست و واسه اسنایدر و فورلان ملاک گل زنیه (نه قهرمانی در CL و EL)!! (قضیه شترمرغ که وقتی بهش میگن بپر میگه شترم، وقتی بهش میگن بار ببر میگه من مرغم!!)

به نظر من فیفا کلا در امر انتخاب بازیکن خودش دچار سردگمی شده! از نحوه انتخاب بازیکنا توسط مربی ها و کاپیتان ها بگیر تا قاطی کردن جایزه فرانس فوتبال با بهترین بازیکن سال جهان!!
    شما نیگاه کنید! وقتی رای کاپیتان تیم ملی ما اگه اشتباه نکم همونقدر ارزش داره که رای کاپیتان تیم ملی اسپانیا قهرمان جهان ببین چه وضعیت اسفناکی موجوده! وقتی جواد ما نه به حذف بارسا در CL نگاه میکنه نه به حذف آرژانتین در FWC ببین چه وضعیه!!
    به هر حال ....
    .... دیگه مسی انتخاب شده و اینیستا و ژاوی هم پشت سره اونن! با حرف من و شما هم رای عوض نمیشه! اما چه خوبه احیانا تعصب بیش از حد فکرمون رو مورد نقد قرار بدیم...
    .
    .
    دوست من خیلی جالب صحبت می کنید.
    من یک مثال از وضعیت فعلی (گل و پاس گل) اشنایدر زدم (فقط یک مثال) ، و چندین خط توضیح دادم.

شما این قسمت از پست قبلی من رو بخونید:
    شما به من بگید توی این شش ماه از اشنایدر (به قول خودتون بهترین بازیکن دنیا!) چی دیدید؟
    این آمار تعداد گل و تعداد پاس گل یک فاکتور از تاثیر گذاری بازیکن توی تیمه ... شما بگو اشنایدر تو این شش ماه چه تاثیری برای اینتر داشت؟ به جز اینکه اینقدر افتضاح بود (خودش و تیمش) تا تیمش رفت رتبه شش/هفت جدول ؟ کدوم بازی امسال رو اینتر به خاطر ستاره بودن اشنایدر برده یا نباخته؟ اشنایدر توی کدوم بازی بازیکن تاثیر گذار اینتر بوده؟

بهترین بازیکن دنیا کسی نیست که وقتی شش ماه در اوج فوتبالش بود (و افتخارات زیادی هم بدست آورد) ، بلافاصله تبدیل بشه به یک بازیکن کاملا معمولی . اشنایدر و فورلان این فصل (شش ماه از دوازده ماه سال) رو بازیکن های کاملا معمولی بودن. اگه مصدومیت در کار بود باز تا حدی قابل قبول بود (مثل اوایل سال انیستا یا اواخر ژاوی)
    متوجه می شید من نه به گل زدن و پاس گل استناد کردم، نه وقتی به نفعمه گفتم گل مهمه و وقتی نیست گفتم نیست. شما همون یک جمله از پست من رو خوندید و بر اساسش پاسخ دادید!

بارسا حذف شد در CL ، آرژانتین هم حذف شد. شما ببین همین اشنایدر الان چکار کرده برا اینتر در این شش ماه؟
    مگه نمی گین بهترین بازیکن دنیاست؟ چرا تیمش رده شش/هفت جدول ایتالیاست؟ (همون تیمی که پارسال همه جامها رو برده بود؟) این همون منطقیه که بهترین بودن مسی رو به خاطر حذف از CL و جام جهانی رد می کنه!
    مسی پارسال دو بازی با اینتر رو بد بازی کرد دیگه، اشنایدر الان شش ماهه خوب بازی نمی کنه!

من گفتم این شش ماه اشنایدر آمار گلزنی و پاس گلش خیلی ضعیف بوده و شما اینطوری استدلال من (البته استدلال من چیز دیگه ای بود، در اصل "مثال من") رو زیر سوال بردید. خب شما بگید حالا که گل نزده و پاس گل هم نداده، چکار کرده که لایق عنوان بهترین بازیکن دنیاست؟ تیمش رو صدر جدول نگه داشته؟

بازیکنی که شش ماه فوق ستاره باشه، یکدفعه بعد از شش ماه بشه یک بازیکن کاملا معمولی ، لایق عنوان بهترین بازیکن دنیا در اون ساله؟ اگه از نظر شما آره، من هیچ حرفی ندارم. اگه از نظر شما اشنایدر بعد از جام جهانی تا حالا (این شش ماه) هم فوق ستاره بوده و بهترین بازیکن دنیا بوده، بازم من هیچ حرفی ندارم.

اون قسمتی رو هم که قرمز کردم جالب بود، نمی دونم چطوری فکر کردید من اونطوری استدلال می کنم.

وقتی جواد ما نه به حذف بارسا در CL نگاه میکنه نه به حذف آرژانتین در FWC ببین چه وضعیه!!
    نه اتفاقا.
    می تونیم بگیم وقتی به جای اینکه بره لیست قهرمان ها رو نگاه کنه و بهترین بازیکنشون رو انتخاب کنه، میاد و کل بازیهای یک سال اخیر رو در نظر می گیره و نهایتا رای اش رو میده. چیزی که به نظر خودش صحیحه. بهتره به جای اینکه چون نظرمون با نظر اون یکی نیست اینطوری دربارش صحبت کنیم، یکم به خودش و نظرش احترام بگذاریم. کاپتان تیم ملی ماست و سال هاست در بالاترین سطح فوتبال دنیا بازی می کنه.

در پایان صحبتام دو نکته رو باید بگم!
    1- من و شاید خیلی از دوستان نه مشکلی با بارسا داریم نه با تیم ملی اسپانیا! نه با مسی مشکل داریم نه با ژاوی و اینیستا! پس اگه خدایی نکرده همچین توهمی تو فکرتون هست، از ذهنتون دورش کنید!
    2- اگه یه گروهی از اعضای انجمن با فکر ها و عقیده های مختلف دارن یه حرف مشترکی رو میزنن، فکر نکنم خیلی سریع رد کردن حرفشون یا شک کردن رو محتوای کلام اون ها کار منطقی ای باشه...
    1. شما خیر، ولی بعضی از دوستان کاملا مشخصه. خیالتون هم راحت باشه، من هیچ توهمی در ذهنم نیست. امیدوارم در ذهن هیچ کس دیگه هم نباشه.

2. یک جور دیگه به این قضیه نگاه کنیم، این همه مربی و کاپیتان ها و کارشناس ها نهایتا مسی رو بازیکن برتر انتخاب کردن و اشنایدر حتی جزو سه نفر هم نبود، رد کردن سریع رای و نظر اونها منطقیه؟ خیر . ولی معنیش اینه که کسی نمی تونه نظر مخالفشو بگه؟ بازم خیر.

چیزی رد نشد، دقت کنید من نظر خودمو گفتم که اشنایدر چکار کرده در این شش ماه (که نصف ساله) ، که به نظر من دلیل اصلی رای ندادن مربی ها و کارشناس ها به اشنایدر بود.
    تنها حرفی رو که من رد کردم صحبت هایی بود که فیفا رو متهم کرده بودند به انتخاب نا حق ، که حرف بی اساسیه چون برنده رو فیفا تعیین نمی کنه. رای گیری میشه و نتیجه اعلام میشه و امکان تقلب هم نیست. من نظر و عقیده کسی رو رد نکردم.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش تصویری: مسی با توپ طلای 2010 در چمن نوکمپ

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا و دارنده توپ طلای فیفا در سال 2010، پیش از آغاز دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل رئال بتیس در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا، همراه با توپ طلای سال 2010 وارد زمین چمن نوکمپ شد تا هواداران تیمش را در جشن کسب این توپ شرکت کند.

این ستاره آرژانتینی در کنار اینیستا و چابی، دو نامزد نهایی کسب توپ طلا در سالن زوریخ که در نهایت از دستیابی به این جایزه معتبر بازماندند، وارد زمین نوکمپ شد.

بدین ترتیب مسی دومین توپ طلای متوالی اش را با هواداران بارسلونا به اشتراک گذاشت و هواداران به شدت به تشویق او پرداختند. علاوه بر مسی، اینیستا و چابی هم مورد تشویق فراوان هواداران بارسا قرار گرفتند.

پیش از آغاز این دیدار که با هت تریک مسی نیز همراه بود، مراسم بزرگداشتی برای آنخل پدراسا، بازیکن سابق بارسا و یکی از مربیان تیمهای پایه ای بارسا که شنبه گذشته فوت کرد برگزار شد و به همین مناسبت پیش از آغاز این دیدار، مراسم یک دقیقه سکوت انجام گرفت.

در اینجا می توانید تصاویری مربوط به ورود مسی با توپ طلایش به زمین چمن نوکمپ پیش از آغاز بازی را ملاحظه کنید:

1

2

پویول، کاپیتان باتجربه بارسا با ستاره آرژانتینی خوش و بش می کند

چابی ، مسی و اینیستا، سه نامزد نهایی دریافت توپ طلای فیفا در سال 2010

اینیستا خوشحال تر از چابی به نظر می رسد. این طور فکر نمی کنید؟

کاش می شد توپ طلا را بین این سه نفر تقسیم کرد!

این هم نحوه ابراز احساسات هواداران بارسا نسبت به موفقیت اخیر ستاره هایشان

کد:
    2011/1/13

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •