سلام
من یه گوشی میخام بین 700 تا 800 تومن به غیر اس 2 بهترین گزینه را بهم پیشنهاد کنید با دلایل . بیشتر هم از سامسونگ باشه بهتره
ضمنا گوشی با اندروید 4 مشکلی نداشته باشه و راحت جواب بده
ممنون
سلام
من یه گوشی میخام بین 700 تا 800 تومن به غیر اس 2 بهترین گزینه را بهم پیشنهاد کنید با دلایل . بیشتر هم از سامسونگ باشه بهتره
ضمنا گوشی با اندروید 4 مشکلی نداشته باشه و راحت جواب بده
ممنون
بهترین گزینه . Galaxy Nexus
با آندروید 4.1 هست!
درود دوست عزیز.چرند گفته. دوربین S3 بهتره
دوست عزیز چطور میگید که دوربین S3 به Xperia S نمیرسه؟!
توی کیفیت حتی از گلکسی اس2 هم عقب تره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من از اين هفته ميخوام به جمع اندرويدي ها بپيوندم. ديگه از سيمبين خسته شدم.ديگه وقتشه!. (گوشيم در حال حاضر نوكيا N97 mini هستش) بودجه اي هم كه قرار دادم بيشينه 650 تومن هست. در حقيقت xperia arc s خيلي چشممو گرفته ولي تو هر سايتي كه review اين گوشي رو ميخونم نقطه ضعفش رو باتريش ميدونن و اينكه دوربين دوم نداره ( از قضا من يك سيمكارت رايتل هم دارم ولي ميتونم اين نوكيامو نگه دارم و به اين منظور ازش استفاده كنم در موقع لزوم.) - من زياد اهل بازي در گوشي نيستم. فقط بعضي مواقع چند دقيقه اي از اينترنت استفاده مي كنم و در روز شايد دو سه تايي تماس كوتاه- با اين كاربرد باتريش چقدر دووم مياره؟ اين رو هم بگم كه در خونه ما موبايل آنتن دهي خوبي نداره. با گوشي هاي قبليم كه sony ericsson بودند از لحاظ آنتن دهي مشكلي نداشتم ولي از اين لحاظ نوكيام فاجعه هست. غرض اينكه experia arc s ظاهرا آنتن دهيش خيلي خوبه و اين هم برام مهمه. حالا ميخواستم بپرسم كه برم سراغ همين گوشي يا به فكر HTC هم باشم و در اين صورت چه مدلي ؟
پيشاپيش ازتون سپاسگذارم
سلام .
من میخواهم یک گوشی بگیرم. اما نتوانستم اطلاعات زیادی به دست بیاورم. و در واقع نمیدانم باید چگونه اطلاعات را با نیازهایم تطابق بدهم.میدانم اندروید بهترین گزینه است .من زیاد اهل بازی نیستم . نمیدانمباید چه گزینه هایی را در نظر بگیرم. اصلا اساسا تفاوت قیمتها برای چی است؟
میدانم خیلی پردازنده مهم است . اما مگر پردازنده چقدر مهم است گه این تفاوت قیمت وجود دارد؟
لطفا در ضمینه خرید گوشی و روند آن کمکم کنید متشکرم
به نظرم samsung Galaxy s advance گزینه ی خوبیه
Arc s ارزش این همه پول رو نداره
با بودجه شما galaxy S advance از طبقه 6 علائدین تهیه بشه. اگر هم میتونید بیشترش کنید 750تومن Galaxy Nexus بگیرید
دوست عزیز اولیت هاتون چیه ؟
پردازنده قلب تپنده دستگاهتون هست. خیلی مهمه.بعد اون صفحه نمایش مهمه. چون چیزیه که شما لمسش میکنید
شما یک سقف قیمت هم لطف کنید
مرسي از اينكه جواب داديد. همونطور كه گفتم آنتن دهي قوي هم برام مهمه. سوني اريكسون هاي قديمي من از اين لحاظ فوق العاده بودن و موقع هايي كه بيشتر تو خونه هستم سيمكارتمو ميندازم تو سوني اريكسون 7 سال پيش خودم و مشكلي ندارم. آيا از لحاظ آنتن دهي گلكسي شما اطلاعي داريد؟ يا بهتره يه تاپيك جداگانه بزنم؟ اين موضوع برام خيلي مهمه.
با تشكر
انتن دهی خوبی داره ولی خوب مثل گوشی های 7 سال پیش نیست 200 کیلومتر بری زیر زمین بعد انتن هم بده!
اینطور نیست که قبلا دکل رو گوشی باشه الان نه.
من مشکل انتی تو گوشی ندیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)