تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 646 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

من یه گوشی میخام بین 700 تا 800 تومن به غیر اس 2 بهترین گزینه را بهم پیشنهاد کنید با دلایل . بیشتر هم از سامسونگ باشه بهتره

ضمنا گوشی با اندروید 4 مشکلی نداشته باشه و راحت جواب بده

ممنون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهترین گزینه . Galaxy Nexus
    با آندروید 4.1 هست!

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    من می خواستم گوشی
    Samsung Galaxy S III بخرم ولی فروشنده گفت دوربینش 8 هست و دوربین Sony Xperia S بهتره و12 هست
    لطفا من رو راهنمایی کنید که کدوم گوشی در کل بهتر هست ودوربین هم برام مهمه
    ممنون
    درود دوست عزیز.چرند گفته. دوربین S3 بهتره

دوست عزیز پیکسل فقط ابعاد عکسه و کیفیت رو معلوم نمیکنه، مهم کیفیت لنز هست که در آن S3 با آن که به Xperia S نمیرسه ولی بین 8 مگاپیکسلی ها یک کدوم از کم نظیرهاست... در ضمن S3 از پردازنده چهارهسته‌ای و پردازنده گرافیکی قدرتمند Mali-400MP4 داره، به علاوه اینکه نمایشگر S3 با توجه به اینکه از نوع Super AMOLED هست کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به LED backlit در Xperia S داره و همچنین S3 باتری قوی‌تری داره، ولی Xperia S هم با توجه به اینکه ارزون‌تره گزینه خوبیه ولی در نظر من اگر بودجه S3 رو دارید در خریدش درنگ نکنید!
    دوست عزیز چطور میگید که دوربین S3 به Xperia S نمیرسه؟!
    توی کیفیت حتی از گلکسی اس2 هم عقب تره!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من از اين هفته ميخوام به جمع اندرويدي ها بپيوندم. ديگه از سيمبين خسته شدم.ديگه وقتشه!. (گوشيم در حال حاضر نوكيا N97 mini هستش) بودجه اي هم كه قرار دادم بيشينه 650 تومن هست. در حقيقت xperia arc s خيلي چشممو گرفته ولي تو هر سايتي كه review اين گوشي رو ميخونم نقطه ضعفش رو باتريش ميدونن و اينكه دوربين دوم نداره ( از قضا من يك سيمكارت رايتل هم دارم ولي ميتونم اين نوكيامو نگه دارم و به اين منظور ازش استفاده كنم در موقع لزوم.) - من زياد اهل بازي در گوشي نيستم. فقط بعضي مواقع چند دقيقه اي از اينترنت استفاده مي كنم و در روز شايد دو سه تايي تماس كوتاه- با اين كاربرد باتريش چقدر دووم مياره؟ اين رو هم بگم كه در خونه ما موبايل آنتن دهي خوبي نداره. با گوشي هاي قبليم كه sony ericsson بودند از لحاظ آنتن دهي مشكلي نداشتم ولي از اين لحاظ نوكيام فاجعه هست. غرض اينكه experia arc s ظاهرا آنتن دهيش خيلي خوبه و اين هم برام مهمه. حالا ميخواستم بپرسم كه برم سراغ همين گوشي يا به فكر HTC هم باشم و در اين صورت چه مدلي ؟

پيشاپيش ازتون سپاسگذارم

داره خودمونی میشه JOOYAND's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

8 جه اطلاعاتی باید برای خرید مد نظر قرار بدهم؟

سلام .
    من میخواهم یک گوشی بگیرم. اما نتوانستم اطلاعات زیادی به دست بیاورم. و در واقع نمیدانم باید چگونه اطلاعات را با نیازهایم تطابق بدهم.میدانم اندروید بهترین گزینه است .من زیاد اهل بازی نیستم . نمیدانمباید چه گزینه هایی را در نظر بگیرم. اصلا اساسا تفاوت قیمتها برای چی است؟
    میدانم خیلی پردازنده مهم است . اما مگر پردازنده چقدر مهم است گه این تفاوت قیمت وجود دارد؟

لطفا در ضمینه خرید گوشی و روند آن کمکم کنید متشکرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من از اين هفته ميخوام به جمع اندرويدي ها بپيوندم. ديگه از سيمبين خسته شدم.ديگه وقتشه!. (گوشيم در حال حاضر نوكيا N97 mini هستش) بودجه اي هم كه قرار دادم بيشينه 650 تومن هست. در حقيقت xperia arc s خيلي چشممو گرفته ولي تو هر سايتي كه review اين گوشي رو ميخونم نقطه ضعفش رو باتريش ميدونن و اينكه دوربين دوم نداره ( از قضا من يك سيمكارت رايتل هم دارم ولي ميتونم اين نوكيامو نگه دارم و به اين منظور ازش استفاده كنم در موقع لزوم.) - من زياد اهل بازي در گوشي نيستم. فقط بعضي مواقع چند دقيقه اي از اينترنت استفاده مي كنم و در روز شايد دو سه تايي تماس كوتاه- با اين كاربرد باتريش چقدر دووم مياره؟ اين رو هم بگم كه در خونه ما موبايل آنتن دهي خوبي نداره. با گوشي هاي قبليم كه sony ericsson بودند از لحاظ آنتن دهي مشكلي نداشتم ولي از اين لحاظ نوكيام فاجعه هست. غرض اينكه experia arc s ظاهرا آنتن دهيش خيلي خوبه و اين هم برام مهمه. حالا ميخواستم بپرسم كه برم سراغ همين گوشي يا به فكر HTC هم باشم و در اين صورت چه مدلي ؟

پيشاپيش ازتون سپاسگذارم
    به نظرم samsung Galaxy s advance گزینه ی خوبیه

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

پيشاپيش ازتون سپاسگذارم
    Arc s ارزش این همه پول رو نداره
    با بودجه شما galaxy S advance از طبقه 6 علائدین تهیه بشه. اگر هم میتونید بیشترش کنید 750تومن Galaxy Nexus بگیرید
    سلام .
    من میخواهم یک گوشی بگیرم. اما نتوانستم اطلاعات زیادی به دست بیاورم. و در واقع نمیدانم باید چگونه اطلاعات را با نیازهایم تطابق بدهم.میدانم اندروید بهترین گزینه است .من زیاد اهل بازی نیستم . نمیدانمباید چه گزینه هایی را در نظر بگیرم. اصلا اساسا تفاوت قیمتها برای چی است؟
    میدانم خیلی پردازنده مهم است . اما مگر پردازنده چقدر مهم است گه این تفاوت قیمت وجود دارد؟

لطفا در ضمینه خرید گوشی و روند آن کمکم کنید متشکرم
    دوست عزیز اولیت هاتون چیه ؟
    پردازنده قلب تپنده دستگاهتون هست. خیلی مهمه.بعد اون صفحه نمایش مهمه. چون چیزیه که شما لمسش میکنید
    شما یک سقف قیمت هم لطف کنید

8. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظرم samsung Galaxy s advance گزینه ی خوبیه
    مرسي از اينكه جواب داديد. همونطور كه گفتم آنتن دهي قوي هم برام مهمه. سوني اريكسون هاي قديمي من از اين لحاظ فوق العاده بودن و موقع هايي كه بيشتر تو خونه هستم سيمكارتمو ميندازم تو سوني اريكسون 7 سال پيش خودم و مشكلي ندارم. آيا از لحاظ آنتن دهي گلكسي شما اطلاعي داريد؟ يا بهتره يه تاپيك جداگانه بزنم؟ اين موضوع برام خيلي مهمه.

با تشكر

10. این کاربر از vimana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

انتن دهی خوبی داره ولی خوب مثل گوشی های 7 سال پیش نیست 200 کیلومتر بری زیر زمین بعد انتن هم بده!

12. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

انتن دهی خوبی داره ولی خوب مثل گوشی های 7 سال پیش نیست 200 کیلومتر بری زیر زمین بعد انتن هم بده!
    اینطور نیست که قبلا دکل رو گوشی باشه الان نه.
    مرسي از اينكه جواب داديد. همونطور كه گفتم آنتن دهي قوي هم برام مهمه. سوني اريكسون هاي قديمي من از اين لحاظ فوق العاده بودن و موقع هايي كه بيشتر تو خونه هستم سيمكارتمو ميندازم تو سوني اريكسون 7 سال پيش خودم و مشكلي ندارم. آيا از لحاظ آنتن دهي گلكسي شما اطلاعي داريد؟ يا بهتره يه تاپيك جداگانه بزنم؟ اين موضوع برام خيلي مهمه.

با تشكر
    من مشکل انتی تو گوشی ندیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •