این دیگه خیلی پیر بوده اگه حالا مثلا 17 18 سالش بود شاید میشد واسش کاری کرد ، من فقط واسش طلب مقفرت میکنم خدا بیامرزو![]()
البته الان متوسط سن مردهای ایرانی 55 و زن های ایزانی 50 هستش .جنسیتش چی بود؟![]()
این دیگه خیلی پیر بوده اگه حالا مثلا 17 18 سالش بود شاید میشد واسش کاری کرد ، من فقط واسش طلب مقفرت میکنم خدا بیامرزو![]()
البته الان متوسط سن مردهای ایرانی 55 و زن های ایزانی 50 هستش .جنسیتش چی بود؟![]()
رفیق بازی gta san حجمش 2 گیگو خورده ای هستش و من روی گوشی g610 تستش کردم هیچ مشکلی نداشت فقط موقع رانندگی یکم لگ داشت .در کل اون بازی ک شما داری مشکل داره که 4 گیگه .ولی خوب اگه میخای بازی هاتو توی کارت حافظه بریزی باید گوشیتو روت کنی و بعدش هم با نرم افزار هایی مثل app2sd انتقال بدیشون به مموری ، ولی اصل مطلب اینه که حجمه این بازی 2 گیگه و میتونی بدونه مشکل رو گوشیت نصبش کنی برو دیتاش رو از جای دیگه دانلود کن.
.
.
من خودم به شخصه تا حالا بازی دیتا داری رو ندیدم ک بیشتر از 2.5 گیگ دیتا داشته باشه .از آسفالت 8 وhorn و combat4 و nova که گرافیکی تر نداریم همه همون 2 گیگ حجم دارن .
Last edited by rangoabzar; 20-05-2014 at 00:57.
اگه حاضر به روت کردن گوشی باشید
بهتربن نرکافزار برتب انتقالدیتابه مموری خارجی directory bind یا folder mount که خب نیازمند روت بودن گوشی هست.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk 2
Last edited by Rezback; 20-05-2014 at 01:22.
گوشیم روت شده هست
تک تک این نرم افزارا رو امتحان کردم جواب نداد
حافظه ی داخلی گوشیم کمتر از دو گیگ خالی داره
باید یه راهی واسه ما هم پیدا شه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
اگر دیتا فایلobb هست عین همین پوشه رو در حافظه خارجی درست کنی و دیتا رو بریزی روش برای بعضی بازیها جواب میده
یا اصلا فیلم و موزیک و بقیه چیزا رو از حافظه گوشی بفرست به حافظه خارجی یکم خالی کن فضا رو دیگه
Last edited by malkemid; 20-05-2014 at 07:52.
دیگه براش از اول نصب کردم داره بازی می کنه
داداش اول میگی حافظه 32 گیگی کلاس 10 داری روی گوشیت تازه روت شده هم هست گوشیت ،بعد میگی حافظه داخلیت کمتر از 2 گیگه؟؟؟؟؟؟خوب مومن اطلاعاتتو بریز توحافظه خارجی دیگه پس واسه چی 32 گیگ خریدی؟؟؟ خیلی سادس ک،بعد میای میگی ملت اطلاعات ندارن،اگه احتمالن نمیتونی نرم افزارهای نصب شده رو با برنامه های انتقال ب رم انتقال بدی امکان داره ک روت نشده باشه
سلام.
خوب با این برنامه میشه پسوردهای وایرلس رو روی گوشی هم دید.(از حالت زیپ خارجش کنید و روی گوشی نصبش کنید)![]()
من گوشیم روت نشده ، روش دیگه ای نیست ک نیاز ب روت نداشته باشه ؟
سلام.
من بلد نیستم.البته چون توی این مورد(دیده شدن پسورد) باید توسط نرم افزار فایل سیستمی خونده بشه قاعدتا باید نیاز به روت باشه.
Sent From My SM-G900H
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)