سلام دوستان
این گوشی رو میخوام واسه ی کسی بگیرم قیمت روزش رو میدونید ؟
سلام دوستان
این گوشی رو میخوام واسه ی کسی بگیرم قیمت روزش رو میدونید ؟
شیراز من تا 480 قیمت دارم اما اکثر جاها همون 500 تومن هست![]()
من با هر ۲ Virtual Keyboard گوشی مشکل دارم اولی که ۵ ۶ تا حرف با همه دومی هم برام کوچیکه. کاریش نمیشه کرد؟
بعد من وقتی میخام با Nokia Ovi Map کار کنم و برنامه رو اجرا میکنم اول که روMap کلیک میکنم نقشه رو نمیاره و ۳ تا گزینه میاره بعد یه بار باید رو Use Ovi Maps Online وبعد Back کلیک کنم تا سری بعد نقشه ها رو بیاره و بتونم از GPS استفاده کنم و اگه این کارو نکنم همش همون ۳ تا گزینه میاد. از برنامه هم که خارج میشم دوباره همین داستانه .هرچی هم نقشه تست کردم همینجوریه. هم ورژن 3.06 هم ورژن 3.07 برنامه
Last edited by adameh_bahal; 11-05-2011 at 09:14.
الانم میگم!رامه بیشتر سرعته بیشتر!از بچگی با نوکیا بودم!تازه دستم نگرفتم!بم ثابت شده!
گفتم که بحثی با شما ندارم..نه مغازه دارم اینجا که بخوام سی 7 قالب کنم نه عقده به کرسی نشوندن حرفام.قبلا هم بت گفتم.خودتو قاطی نکن.مردم درکو شعور دارن!بهتره علمتو بیشتر کنی نه زورتو!اگه خیلیم ناراحتی برو فنلاند نظراتتو بگو حتما با آغوشه باز قبولت میکنن...ان8 تجربه اول بود!خامی نوکیا!اگه یه گوشی سیمبین 3 بجز ان8 آوردی که رامش 512 بود و من واسه همیشه حرفمو پس میگیرم.اگه نه دیگه خیلی خیلی شرمنده!گنده بازی در نیار..اگرم دوبرابر شدنه رامو مثه همیشه یه چیز بیخود میدونی که متاسفم واقعا!
علته غشو ضعف رفتنو کما رفتنشم همین رامه پایینشه!فضا کم میاد ان8 ضعف میکنه!دوستان دقت کرده باشن آپدیت که میاد اول واسه سی 7 میاد!بعد میشنن شاخو برگش کوتاه میکنن بعده یه مدت بعد واسه ان8 میدن که سکته نزنه وسطا آپدیت...لگ هم مربوط به سخت افزار تاچ صفحه نیست!نمیدونی بدون لگ زدن و باگ نرم افزاری هستش..ینی سیستم عامل تو این مقدار فضا جاش نمیشه واسه ران شدن!چرا بعد از آپدیت سکته زدنش کمتر شد؟از بین نرفت کمتر شد؟اومدن از شاخو برگا اضافیش کوتاه کردن فقط قسمتایه مهم رو نگه داشتن!من هدفم اطلاع رسانی هست همین.قصده سرکوبی ان8 ندارم.حقیقت تلخه یا نه دسته من نیست!شما منطقی مثه من حرف بزن ببین قبول میکنم یا نه!اگه علمی باشه چرا قبول نکنم؟پس لابد نیست داداشه من!رجز خونیه!!زور خونه که نیست!
Last edited by tarfan1364milad; 10-05-2011 at 23:20.
سلام
دوستان آی سی تغذیه چه جوری میشه که بسوزه؟
من گوشی با یه فاصله ی کم از دستم افتاد و خاموش شد!
قبلا هم سابقه ی هنگ خاموشی داشت...
ایندفعه بردمش تعمیرگاه گفت آی سی تغذیه ــش سوخته... 55 تومن گرفت با هزینه فلش و ...
متاسفانه چون خودم نرفتم بگیرم آی سی قبلیو نگرفتم
گفت شاید از سیستمت با ویروس داری حتما به کامپیوتر وصلش نکن!! عجب؟!
گفتم باشه! گوشی رو دادم خودش گفتم واسم برنامه بریز هر دفعه می گفت اینترنت قطعه یا هنوز سریال از شرکت (همین که باهاش برنامه رو ساین میکنن) نیومده... خلاصه 3-4 روز دیگه رفتم گفت:
باز سوخته همون آی سی ــه!
گفتم که ایندفعه پیش خودتون بوده؟؟؟ گفت آره سفارش دادم اورجینالش رو از دوبی بیارن... هنوز نرسیده این جدیده!
شما میگین چیکار کنم!؟ انگار دیگه این گوشی، گوشی نمیشه! دارم پشیمون میشم چرا همون گالکسی یا آیفون4 رو نگرفتنم!!!
شما فک کنم از بچگی یچی دیگه دستت گرفتی که هنوز نمیدونی فضای درایو C بیشتر تویه گوشی ان8 و سی7 تفاوتی بوجود نمیاره
گفتی فریم ور های سی7 زودتر میاد ها؟ شرمنده ولی از 3تا تو 2تاش برا ان8 زودتر اومد! هرچند که این موضوع ربطی نداره به حرفی که شما میزنی! شاخو برگشو میزنن میارن رو ان8 !!!
گوشیم دله روغن نباتی نیست که امروز فکر کنند چی بزنن فردا بسازن بدن تو بازار! از قبل فکرشو میکنن!
اینم تاریخ ورود به بازار ان8 و سی 7
gsmarena.com/nokia_c7 Available. Released 2010, October سی7
gsmarena.com/nokia_n8 Available. Released 2010, October ان8
این برا چندمین بار تو سرعت لمس و ... ان8 و سی 7 فرقی ندارن!
خودمو قاطی نکنم؟ شما کی هستین مگه؟در ضمن شما هدفت اطلاع رسانی نیست!شما اینجور که بروز میدی اصلا اطلاعی نداری که اطلاع رسانی بکنی! ما که به دوتاش دسترسی کامل داریم فرقی هم ندارن! از هیچکدوم هم طرفداری نمیکنم چون برام فرقی ندارن هرچند ارزش در مقابل هزینه پرداختی در سی 7 هم بیشتر هست تا ان8!
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
والا بنظر من کمی کارش مشکوکه!آخه ویروس چه ربطی داره به آی سی تغذیه!!!
من حدسم اینه که یه خرابکاری رو گوشی انجام داده حالا میخواد شمارو سرکیسه کنه و همچنین احتمالا بگه گوشی فابل تعمیر نیست!
Last edited by total_overdose; 11-05-2011 at 12:04.
سلام آقای میلاد اگه درست گفته باشم
من گوشی سی 7 دارم عاشقش هم هستم وقتی هم خریدمش میتونستم ان8 بخرم اما قیافه سی7 و همچنین باریکیش یچیز دیگست.
اتفاقا برای خواهرم هم چون عکاسی دوست داره ان8 خریدم بنابراین به هردو دسترسی دارم.
ولی واقعا این دوتا گوشی مثل دوتا برادرن .سرعت ان8 تو بعضی موارد بیشتر نباشه اصلا از سی7 کمتر نیست و واقعا مثله هم هستن.
راستی تو انجمن بهتر با هم دوست باشیم
راستی دوستان من گوشی خودم و ان8 رو -- کردم اما یه دوتا بازی هست رو ان8 اجرا میشه اما رو سی7 تا بازش میکنم میپره بیرون کسی از دوستان علتشو میدونه؟ راه حلش چیه؟
ممنون![]()
ابن بحث مثل بحث هایی هست که بین X6 دار ها و N97 دار ها بود! با اینکه سحت افزار و کلی و سیستم عاملشون برابر بود، X6 دار ها ادعا میکردن که کمتر از N97 هنگ میکنه و سرعتش بیشتره!!!
در مورد رام هم باید بگم که تا جایی که من میدونم تاثیر رام زمانی هست که فضای خالی درایو C مثلا 20 مگ باشه و اگه این فضا به 40 مگ افزایش پیدا کنه گوشی پایدار تر میشه! ولی در میزان فضای بالا چندان تاثیری نداره! و باز میگم در پایداری تاثیر داره نه در سرعت!!!
سلام ممنون از نظرتون امیرجونان97 رو داری؟
والا ببین ایکس 6 و ان97 من باهاشون کار کردم ! حقیقت هم داره ام97 تا این فریم ور آخری هم باز هنگای بیمورد میکرد ولی تویه ایکس 6 کمتر بود!
اما تویه سی7 و ان8 وکلا سیمبین 3 ها فرقی نمیکنه! یعنی الان سی 6 که حدود 300 تومنه با ای 7 که 600 تومنه از نظر سرعتی هیچ فرقی ندارن!
اما در مورد حافظه رام!
حاظه رام در صورتی کمک سازه که حافظه گوشی مورد مقایسه خیلی کم باشه مثلا همون 20 مگ یا 10 مگ یچیزایی تو مایه 6600 و 6630 که البته همون هم چیزی نصب نکنی فرق چندانی نداره!
اما در مورد سی 7 و ان8 قضیه فرق میکنه ان8 چیزی نصب نکنی حدود 170 تا 180 مگ آزاد داره اما سی 7 360 70 مگ آزاد داره! شما اگه بخوای درایو c رو تا خر خره پر کنی فقط از نظر جا برتره ولی از نظر سرعت و ... نه!اتفاقا فضایه بیشتر پردازش بیشتری رو هم میخواد یعنی کارکرد بیشتر سی پی یو اما تو اینا اینفدر تفاوت کمه که تغییری بوجود نمیاد!
اما قضیه رم که من فکر میکنم دوستمون رم رو بجایه رام اشتباه گرفته کاملا دخیله!
رم رویه سرعت دستگاه میتونه تاثیر بزاره برنامه های در حال اجرایه بیشتری میشه باز بمونه! که تو این مورد هم هردو گوشی از 256 مگ استفاده میکنن
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
شما احتمالا از رام کوک شده استفاده میکنین که -- شده!راستی دوستان من گوشی خودم و ان8 رو -- کردم اما یه دوتا بازی هست رو ان8 اجرا میشه اما رو سی7 تا بازش میکنم میپره بیرون کسی از دوستان علتشو میدونه؟ راه حلش چیه؟
ممنون![]()
ببین کسی که ان8 رو با سی7 رو هم میکنه فرق داره و احتمالا از پچ متفاوتی برای -- هر گوشی استفاده میشه ودلیل تفائت همینه!
شما بازی رو ساین کن احتمالا کار کنه!![]()
سلام
یک عکس از هوم اسکرین سیمبین belle یا همون دختر خوشکلمنتشر شده تویه gsmarena البته فرق خاص و مهمش تا الان میشه گفت اینه که ویدجت هارو میشه به هم جا برد همون اوضاع فریلند
و همچنین سایزشون متغیر هست !
البته این آپدیت بعدی نیست ! آپدیت بعدی anna هست واحتمالا این بعدیش هست!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)