این مورد در رابطه با pes11 هم صادقه؛
این مورد در رابطه با pes11 هم صادقه؛
تو فیفا 10 پی سی اینجوری نبود هر چند فیفا 11 پی سی چیزی از فیفا 10 پی سی به ارث نبرده و دو نسخه جداست
بگذریم
برای شما هم تو جام باشگاهها یا جام یوفا قسمت table وقتی گروههارو چنج میکنید فقط یک گروه و نشون میده؟
برای من که فقط یه گروه و نشون میده مگر اینکه sort کنم تا بالاخره گروههارو ببینم
یکی کرک پچ 1.1 رو بزاره.
باسلام
یک سال بعد
آقا بالاخره کسی تونست بفهمه این مشکله نداشتنه صدای گزارشگر رودر ایکس پی چه جوری میشه حل کرد.مخلصیم
نمیدونم این ویندوزم چه مرضی گرفته دیگه fifaconfig اجرا نمیشه تو ویندوز 7 اجرا میشه ولی تو xp sp3 ارو میده dont sent error!!! این مشکل میشه حل کرد یا باید حتما ویندوز عوض شه اصلا حس تعویض ویندوز نیست!!! راستی بازی دوباره نصب کردم ولی همچنان fifaconfig ارور میده![]()
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم از وقتی ویندوزمو عوض کردم وقتی دارم بازی میکنم کم کم نوشت ها کمرنگ میشن بعد رنگها میریزه به هم و سیاه میشه و یهو میپره بیرون از بازی کسی میتونه بگه جریان چیه؟ویندوزم xp هستش و کارت گرافیکمم سالمه چون غیر بازی مشکای ندارم و NET Frame و++ Visual C هم نصب کردم!!
والا این مشکل خیلی نادره.چیزی نمیشه گفت. شما آخرین درایور کارت گرافیکت رو دانلد کن و نصب کن ایشالا درست شه اگر نه 7 بریز![]()
تا الان چه پچهایی برای فیفا11 اومده؟لطفا با لینکهاش بذارین.
ممنون میشم اگه آخرین پچ فیفا 11 رو بذارید + آموزش روش نصب
در ضمن بعد از نصب پچ تنظیمات گیم پد که به هم نمی خوره ؟
تا الان چه پچهایی برای فیفا11 اومده؟لطفا با لینکهاش بذارین.لینک پچ رسمیممنون میشم اگه آخرین پچ فیفا 11 رو بذارید + آموزش روش نصب
در ضمن بعد از نصب پچ تنظیمات گیم پد که به هم نمی خوره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)