داری سوال میکنی یا جملت خبریه ؟ چون من خودم مشهدم و سرعت شبانه حداکثر 30 هست![]()
داری سوال میکنی یا جملت خبریه ؟ چون من خودم مشهدم و سرعت شبانه حداکثر 30 هست![]()
چرا کرج سرعتش بالاست ؟ یکی از دوستامم از کرج میگفت که شبانه داره با 200 دانلود میکنه ؟![]()
داداش حالا چرای میری پارس؟؟
وضع اونجا هم وضع خوبی نیستا....
تو شهرمون 5 تا adsl بیشتر نیست.الکا ،پیشگامان،صبا،شاتل و پارس آنلاین که جدیدتره از همه اس...پس احتمالا یوزاش هم کمترن و سرعت هم بیشتره(ایشالا که اینجوریه).و شنیدم که 128 بالای 100 کیلو سرعت روزانه اش هست.شبانه اش رو نمیدونم..شاتل هم که شبا افتضاحه مثله صبا...
بیا شاتل ضرر نمیکنی
من شبا با اکانت 128 800 مگابایت تا 1500 مگابایت دانلود کردم.
همین شاتل شهر شما![]()
سرعت شبانه صبانت (در مشهد) هیچ تغییری نکرده و همون حدود 20 کیلوبایت در ثانیه در نوسانه . دوستان با خیال راحت به روند جدایی از این شرکت آشغال ادامه بدین.
سوالی بود دیشب صبانت حسابی خجالتم داد و فقط 15 مگ گرفت
عجب شرکت خوبیه![]()
مال من هم که تهران هستم از 20 بالاتر نمی یاد شبها. روزانه ام هم پایدار نیست یک لحظه رو 90 هست بعد یک دفعه افت می کنه به 30 بعد میاد 60 بعد به مدت 30 ثانیه هیچی نمی زنه سرعت صفر می شه . چون من اکانت رپید هم ندارم .اکثر دانلودهام هم از رپید هست می ترسم وسطش دیسکانکت بشه و همش بپره . چند بار هم تا حالا البته این طوری شده.
در ضمن دوستان کسی هست از شرکت اوراکل خبری داشته باشه . اینترنت نامحدود میده . تعرفه هاش هم نسبت به بقیه مناسب به نظر می رسه . البته تو این مملکت به هیشکی نمی شه اطمینان کرد . اینه که از دوستان پرسیدم ببینم کسی با این شرکت آشنایی داره و کیفیتش رو تائید می کنه ؟
دیگه شبانه اونقدرا وضعش خراب نیست.من دو شب از ساعت 5:30 تا 7:45 گذاشتم 160 مگ گرفت.
پس حق داری بری پارس....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)