سلام
دوستان یه انتقادی راجع به مدیریت مسابقه قبلی (بهمن 89) بهم بکنین ببینم کارم چطور بوده؟!
هر نظری دارین بگین...موافقتتونم با حرفای بقیه رو با تشکر نشون بدین...
حواسم بود اینو بعد از مسابقه بگما!یادم رفت!
سلام
دوستان یه انتقادی راجع به مدیریت مسابقه قبلی (بهمن 89) بهم بکنین ببینم کارم چطور بوده؟!
هر نظری دارین بگین...موافقتتونم با حرفای بقیه رو با تشکر نشون بدین...
حواسم بود اینو بعد از مسابقه بگما!یادم رفت!
توی chess.com چه جوری میشه واسه دوستمون درخواست بازی بفرستیم؟
چه بازی میخواین بفرسیتین؟ آنلاین یا لایو؟
اگه میخواین آنلاین بفرستین که برین توی پروفایلش و Challenge رو بزنین، شرایطو تعیین کنین.
اگه لایو میخواین، باید توی یه زمان آنلاین بشید و توی قسمت لایو، قسمت Friends پیداش کنین. کلیک کنید روی آیدیش و Challenge رو بزنین و شرایط رو هم تعیین کنین.
کاش میشد علاوه بر مسابقات انتخابی لیگ
مسابقات دوره ای 3 روز یه بار هم ادامه میدادیم.تازه داشتیم گرم میشدیم!![]()
تو chess.com اکانت ساختم بازی هم کردم اما اصلا جذابیت نداشت. هرچی هم گشتم حداقل نتونستم صفحه بازی رو بزرگتر کنم که بشه بهتر دید.
chesscube قشنگ تره. فقط بدیش همین قروفر بیش از حدشه! الان برای من نمیدونم چرا خراب شده نمیتونم برم. فلش پلیرم ظاهرا مشکل داره.
معلومه که اینترنت اکسپلور نداری
و قسمت های چت روم و فروم و گروه ها و.... نرفتی امکانات این سایت خیلی زیاده و بیشتر ایرانی ها ازین سایت استفاده میکنن
چی؟
آره. من یه قسمتی را پیدا کردم opening های محتلف را لیست کرده و نشون داده. بنظر میاد مطالب مفیدی داشته باشه.امکانات این سایت خیلی زیاده و بیشتر ایرانی ها ازین سایت استفاده میکنن
اینکه بیشتر ایرانیها از این سایت استفاده میکنن رو نمیدونم اما تو chess cube ایرانیها هستند. (اگه عضو شدید روم (room) مخصوص ایران رو میتونید برید و با ایرانیها بازی کنید.)
هم در live chess و هم در online chess قسمتی به نام settings وجود داره که از اونجا میتونید تنظیمات دلخواه رو وارد کنید
الان چند دسته دارم بازی میکنم تو چس.کام
واسه بزرگ شدن صفحه هم همون ctrl و + جواب میده
ctrl+ کلید zoom هست شما می تونید در قسمت settings ابعاد صفحه شطرنج ، رنگ صفحه و نوع مهره ها رو تغییر بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)