ممنونم.مال من 2 گیگ باس 1333 و 2 گیگش 1066
فردا دوباره زنگ میزنم ببینم چی میشه.هرچی از دهنم بیاد میگم بهشون.![]()
ممنونم.مال من 2 گیگ باس 1333 و 2 گیگش 1066
فردا دوباره زنگ میزنم ببینم چی میشه.هرچی از دهنم بیاد میگم بهشون.![]()
سلام دوستان این اولین تایپیک منه و دلیل اینکه اصلا من عضو این سایت شدم شما عزیزانی هستید که اینجایین من هم فردا قراره لب تاپ 5010 dell به دستم برسه فقط موندم که مگه win7 خودش درایورارو شناسایی و نصب نمیکنه چرا دیگه باید درایورارو از سایت دل دانلود کرد
سلام
دوستان بازم میپرسم تغییرات a09 چیه نسبت نسخه پائینتر جائی هست که گفته باشه اینو؟؟؟
سلام دوستان این لپ تاپ scroll تاچ پد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
با سلام دوباره دوستان من درايو وايرلس كه دوستمون sayanerima أماده كرده بود دانلود كردم ولي وايرلسي رو Find نمي كنهز
برای منم هر جفتش 1333 هست
حالا اگه فرق داشته باشه با هم چه مشکلی پیدا میکنه ؟
فقط صدارو شناسایی میکنه!! ولی بقیه درایورها مثل بلوتوث ، وایرلس و بقیه رو باید نصب کنید!!
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
اینم تغییرات در این ورژن از بایوس :
1. Added new CPUs support: P6200, P6300, i3-390 and i5-480.
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
نمی دونم چرا اینطوریه!! منم باید یکی دو بار درایور و پاک و دوباره نصب کنم تا بشناسه!! شما هم همینکارو کن تا ببینیم کسی هست بدونه دلیلش چیه!!
ممنون خودم حلش کردم
خوب بالاخره اون App وب کم هم که می گفتم پیدا کردم ، پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید خیلی جالبه :
اینم لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با support center دیدم
برنامه cpu z که دوستمون گذاشت من نتونستم دانلود کنم اما این برنامه که لینکش رو میذارم رو امتحان کردم اونم هردو رم رو 1333 نشون داد با مارک Hyundai Electronics
این لینک معرفی برنامه speccy
این لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی دمای cpu رو در حالت کار معمولی 37 درجه نشون میده به نظرتون زیادی پایین نیست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها اگه نرم افزار خوب برای نشون دادن دمای cpu و گرافیک سراغ دارید بزارید که ببینیم دمای این لپ تاپ در موقعیت های مختلف (مثلا بازی ) چند میشه
اینم لینک cpu z
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sheytoon001; 16-11-2010 at 16:52.
شیطون جان ، آقا یک سئوال من ویندوز عوض کردم حالا فن cpu ، همینجوری روشنه ، قبلا وقتی گرم می شد روشن می شد ، الان چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)