من شنیدم امتحانای نهایی یش امسال تو کنکور تاثیر نداره
من شنیدم امتحانای نهایی یش امسال تو کنکور تاثیر نداره
ببین اساسی ترین روش برای پیشرفت توی درسایی مثل فیزیک و ریاضی و عربیه تست و تمرینه زیاده. بخصوص برای کنکور. باید قبل از همه به این نکته توجه کنید که پاسخنامه خوب بهترین کمک رو به شما میکنه. شما وقتی تستای زیادی میزنی و پاسخنامه خوبی در اختیارت هست همزمان هم تستای مختلف رو میبینی و هم فعالیت ذهنیت برای کلنجار رفتن با سوالای مختلف بیشتر میشه و همینطور سرعت حل سوالات بالا میره. و از همه مهمتر مطلب رو یاد میگیری
باید یه نکته رو در نظر بگیریم و اونم اینکه اغلب بچه هایی که صرفا از کتابای محمود زاده استفاده میکنن سرعت تست زنیشون بسیار پایینه چون اون کتاب برای امتحانات نهایی طرح شده و شیوه آموزش و تمریناش طوری طرح شده که شما رو برای اوردن نمره عالی توی امتحان نهایی آماده میکنه .
از این هم غافل نشیم که کتابایی مثل اندیشه سازان درسنامش چندان هم کم نیست برای مثلا بعضی از فصول 10-15صفحه درسنامه داره (البته همراه با تمرینات داخل درسنامه) حالا کتاب اندیشه سازان کمیابه ولی کتاب با پاسخنامه کامل هم کم نیست. نظرسنجی نشون داد اغلب بچه ها گاج سفید رو پیشنهاد میکنن
اره همون ادبیات و زبان فارسی پیش دانشگاهی
احتمالا پيش رو هيچوقت نتونن تاثير بدن چون حدود 20-30 درصد از بچه ها تيرماه يا شهريور ماه فارغ التحصيل ميشن . امسال هم كه همه درس هاش نهايي نيست .
به یه نکته ی خیلی کنکوری اشاره کردی![]()
دوستان یه سوال دارم مربوط به تحصیل میشه ... میشه اینجا پرسید؟
میپرسم
من کنکور 89 رو دادم و چیز خوبی نیاوردم .... الان دارم برای کنکور 90 میخونم . و برای مشکل سربازی مجبور شدم پیش دانشگاهی یه درسو خودمو بندازم و الان در حال حاضر دانش آموز پیش محسوب میشم ... میخواستم ببینم میشه یه ترم دیگه خودمو بندازم ؟
واسه ثبت نام کنکور . بعد از اون ثبت نام دانشگاه مشکلی پیش نمیاد؟
یعنی میشم فارغ التحصیل اردیبهشت 90
سلام !
5 روز به دلیل سرما خوردگی یه کلمه درس هم نتونستم بخونمبه نظرتون تو ازمونای بعدی میشه جبراان کرد ؟ چون فک نکنم تو ازمون فردا بالای 6000 بیارم
َ
بچه ها ناامید شدم :(
یکم از تست زدنتون میشه بگین؟
آخه الان همین فصل 1 فیزیک پیش گاج 500 تا تست داره حدودا این همرو. چطور بزنم...تازه تابستونمم زیاد خوب استفاده نکردم و الان خیلی فشار میاد...باید یش و پایه بخونم...و با این حجم فکر نکنم به پیش برسم و خیلی زور بزنم پیش تموم شه فقط 40 درصد کنکور جور میشهتا عید پیش تموم شه بعدش هم باید صرف مرور همینا کنم دیگه...خرداد هم که آزمونای مرور آخر گزینه دو...
آخه حسرت هم میخورم مثلا من که این همه وقت گذاشتم 160 تا تست زدم بقیشو نزنم از نکات همونا سوال ممکنه بیاد و همه مطالعه هدر بره.
یکم اگه میشه بگین شما مثلا واسه هر فصل هر کتاب چقدر تست میزنین؟!
چطور پیش و پایه با هم میخونین؟!(این خیلی مهمه :( )
چطور با این استرس تست بیشتر زدن کنار میاین؟
این درسای مدرسه هم که هستش هی فرت و فرت امتحان میگیرن نمیرسیم به تست و کنکور...
ممنون.![]()
Last edited by eshghe abi; 11-11-2010 at 20:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)