مثل اینکه سرعت خوب شد
مثل اینکه سرعت خوب شد
آره ردیف شده ولی پینگ رو هنوز نگاه نکردم![]()
دوستان سرعت 1 مگ مخابرات رو نگاه کنین که چه نوسانی داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
من قبلا از صبانت اینترنت میگرفتم راضی بودم ولی چون محدودیت حجم داشت ,از مخابرات گرفتم.الان یه مشکلی که دارم اینه که سرعتم دانلود مدام متغیر میکنه.سرویس من 512 است ولی از 10 متغیر تا 40 همش تغییر میکنه.
1.سرویس از صبانت که سرعت دانلود زیر 100 نباشه و با محدویت گیگ زیاد حدود 70 هزار تومان چیه؟
2.پارس انلاین چطوره؟
3.پشتیبانی مخابرات چرا اصلا مشکل رفع نمیکنند و هی میگن درست میشه؟
دوستان لطف کنن با کمک یکدیگر نام تایپک رو به چت روم تغییر بدن.
سلام به همه همشریهای گلم در شهر کرمانشاه.
ببخشید خیلی کم پست میدم و فقط نظاره گر مباحث شما عزیزانم... الانم قصد نداشتم پست بدم ولی این پستی که نقل قول کردم بیش از حد بی ادبانه و توهین آمیز بود!
عنوان این تاپیک اسم شهر عزیزمون رو همراه داره و بکار بردن چنان جمله زشتی درباره شهر کرمانشاه واقعاً کار ناپسندی بود.
از مدیران محترم می خوام ویرایش کنند اون پست رو.
به قول سجاد جان .... موفق و پیروز باشید![]()
سلام دوستان.
الان 15/16 روز هست که دیگه تمدید نکردم و تا چند روز پیش با Acc که رامین جان بهم داد آن بودم!(دستت درد نکنه رامین بامرام
).
الان هم فقط شب ها با سرویس 512 یه بنده خدا میام وب گردی (بازم ممنون رامین با مرام)!.
تست سرعت :
خب همشهریان عزیزم چرا به گژ [جمله کردی] هم پریدید
؟؟! جریان چیه ؟؟!
رامین اگه کمک میخوای یه اس بده تا 2/3تا وانت افراد کاملا حرفیه ای رو واسه پشتیبانی بیارم!.
موفق باشید.
نامِِی گِر تِیَسان![]()
برای ماه چهارم امروز از مخابرات 256 گرفتم 16 تومن .
دوستان شاید درست نباشه من اینو بگم اینجا ... ولی به نظر من کار درستی نیست که با اکانت دیگران بدون اجازه آن بشیم و با خوشحالی ازش استفاده کنیم ، کمی برای خودمون احترام قائل بشیم . وقتی ما با خودمون این کارو میکنیم انتظار داریم وضع درست بشه ؟
وقتی شما با اکانت یه بنده خدا آن میشید اون طرف دیگه نمیوته آن بشه . خودتون رو جای ملت بزارین .
در آخر منظورم اصلا به شخص خاصی نیست کلی به دوستانی که سرویس مخابرات دارن و اینکارو میکنن منظورم بود
Last edited by mehr film; 20-11-2011 at 00:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)