چه جور ماشینایی برای off road رفتن مناسب نیستن؟
چه جور ماشینایی برای off road رفتن مناسب نیستن؟
سلام
منم این بازیو خریدمش
و بعد از مدتها دوباره به نید فور اسپید امیدوار شدم
روند بازی خوبه
برو توی فایروال ویندوز
Advance Setting را بزن
و توی پنل Inbound Rules و Outbound Rules
2فایل Nfs11.exe را از منو سمت راست (New Rules) اضافه کن
مشکل به راحتی حل میشه
موفق باشی
به نظرتون بازیش کمبود هیجان نداره ؟![]()
من که هنوزم با گرید بیشتر از اینا حال میکنم ...
تو این بازی اصلا نگران این نیستی که بخوری به در و دیوار چون ماشینت هیچ چیش نمیشه، فوقش داغون میشه و دوباره خودش از همونجا بازی رو میاره !! یه مرحله یه مرحله م که یه ماشین جدید آزاد میکنه !
هیچ انگیزه ای واسه بازی کردنش نیست![]()
اگه اسپورت کردنم میزاشتن واسش خیلی خوب میشد ...
راستی چرا تو قسمت تنظیمات بازی هیچ گزینه ای واسه تنظیمات گرافیک نداره ؟! یعنی آخر گرافیکش همینه ؟
موافقم . اسپورت کردن خیلی حال میداد و اینکه خودت ماشینت رو با پولی که واسش عرق ریختی بخری یه چیز دیگه بود .
اینم یکی دیگه از مشکلات بازی .که یه سری از امکانات وجود نداره!راستی چرا تو قسمت تنظیمات بازی هیچ گزینه ای واسه تنظیمات گرافیک نداره ؟! یعنی آخر گرافیکش همینه ؟
چرا باید نگران باشی .اونم بیشتر در مرحله های سری مسابقه های hot pursuit که داری مسابقه می دی.و پلیس میوفته دنبالت.تو این بازی اصلا نگران این نیستی که بخوری به در و دیوار چون ماشینت هیچ چیش نمیشه، فوقش داغون میشه و دوباره خودش از همونجا بازی رو میاره !! یه مرحله یه مرحله م که یه ماشین جدید آزاد میکنه !
آنقدر میزننت که داغون داغون میشی.و اگه چند بار crash بشی یا با سلاح بزننت کلا wrecked میشی میری .دوباره از اول باید بری.
بله واقعا اگه این امکان بود خیلی بهتر میشد.اگه اسپورت کردنم میزاشتن واسش خیلی خوب میشد ...
.خودت ماشینت رو با پولی که واسش عرق ریختی بخری یه چیز دیگه بود
خب تو این بازی هم به همین شکل است اگه مدال بیاری و وانتد لول بره بالا می تونی ماشین بگیری دیگه.
سر پیچ ها چجوری باید پیچید؟
من که همش به در و دیوار میخورم
یه ترمز بکن بعد بپیچ این جوری Drift می کشه مثله هلو پیچ ها رو با 200 کیلومتر Drift می کشی
ترمز بزنیم یا دستی بکشیم؟
فرقش اینه که قبلا توی بازی هایی مثل Most Wanted یا هر چی دیگه با بالارفتن درجه Wanted ماشین ها تو فروشگاه باز میشد و همینجوری بهت نمیداد . بعد میرفتی یه ماشین که خیلی دوست داری میخریدی و تا جایی که میشد روش خرج میکردی و تا اخر هم با ماشین های خودت میرفتی .
اینکه ماشین خودش میده و نمیتونی اسپرت کنی و .... واقعا از هیجان زده . یعنی یه جورایی یه سری ماشین بهت میده میگه یکی رو بردار و این کار رو باهاش بکن و مدال بگیر . واقعا هیجان کم شده نسبت به سری های دیگه NFS .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)