تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 311 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان گویا ساندترک بازی فقط شامل 2 آهنگ میشه
    1- Gorillaz - Rhinestone
    2- Ram di Dam - Flashbacks
    کسی لیست کامل نداره تو ویکیپدیا همین دو آهنگ رو نوشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

این روزا Ian Jarvis کارگردان بازی داره مشکلات گیمرها رو بررسی میکنه تا برای نسخه نهایی این مشکلات رفع بشه .
    حسین جان این کارگردان PES هیچ کاری رو انجام نمی ده ؟؟؟
    نمیاد ببینه مشکلات و سوالات PES باز ها چیه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كسي جواب منو نميده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا کسی نمیدونه چه جور میشه وقت بازی رو توی دموی فیفا 11 ماله xbox 360 بیشتر کرد، خودش رو سه دقیقس تو setting هم نمیشه زیادش کرد، برنامه ای فایلی چیزی واسش نیومده(مثل کامپیوتر) مرسییییییی!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    منم دمو رو گرفتم .بالاخره نمردیمو نکست فیفا رو روی pc دیدیم. البته بازم از کنسول کمتره. بازیه خوبی شده حداقال قابل تحمل تره از نسخه های قبل و میشه بازیش کرد و مودهای مختلفشو جلو رفت. راستی بازیش یکم راحت نیست؟ من الان تو یه دست بازی کردن 6 تا گل زدم. اون برنامه سخت تر کردنشو میشه قرار بدید. ولی در کل خوبه. میگم این افت فریم تو replay برای همه هست. ؟؟؟ حسین عزیز که از زبان کارگردان این موضوع رو تایید کرده.

سلام
    یادمه پارسال همین موقعها که دموی pes2010 اومده بود شما توی بالاترین درجه میتونستی به هر تیم کلی گل بزنی به نظر میرسه شما مهارت بالایی توی بازی فوتبال کامپیوتری داری .
    منتظرم ببینم امسال میتونی توی فیفا 11 و درجه سختی legendary و در حالت Full Manual یا کاملا دستی از تیمهای مقابل فقط یک مساوی بگیری .
    این الان دمو هستش و درجه سختی بازیو پایینه توی نسخه اصلی مهارت بچه ها به چالش کشیده میشه .
    replay ها کلا روی سیستم فشار بیشتری میاره حتی توی کنسول فریم ریت به 30 کاهش پیدا میکنه اما کارگردان نسخه pc دیروز میگفت اگه سیستم نسبتا خوبی داشته باشید راحت میتونید 60 فریمو بگیرید . کما اینکه کسانیکه سیستم متوسط به بالا دارن خودشون توی تالار گفتگوی EA اعلام میکنن که میتونن 60 فریمو بگیرن پس این مساله افت فریم برای همه صادق نیست .

حسین جان این کارگردان PES هیچ کاری رو انجام نمی ده ؟؟؟
    نمیاد ببینه مشکلات و سوالات PES باز ها چیه ؟؟؟
    متاسفانه سازندگان و دست اندرکاران PES زیاد با گیمرها در ارتباط نیستن من تا الان یکبار هم ندیدم که مثلا سیباس یا یکی دیگ بیاد توی تالار گفتگو با بچه ها صحبت کنه در صورتیکه من میبینم سازندگان و کارگردانهای بازی فیفا راحت میان توی تالار گفتگو و با بچه ها بحث میکنن . بعضی وقتا اونا گیمرها رو قانع میکنن بعضی وقتا هم سازندگان بازی قانع میشن که به حرف گیمرها گوش کنن و من بارها دیدم که بعد از بحثهای مفصل به خواسته گیمرها توجه میکنن و موارد درخواستی رو توی بازی قرار میدن . واقعا من از این حرکت مسئولین EA لذت میبرم که این قدر با حوصله با صمیمیت زیاد با گیمرها قاطی میشن و به حرفهاشون گوش میدن .
    مثلا همین JARVIS کارگردان نسخه PC این روزا دونه دونه داره پستهای گیمرها رو میخونه و تا جایی که میتونه به گیمرها جواب میده تا مشکلشون حل بشه . به نظر شما واقعا این نوع کارهای اینا شایسته تقدیر و تشکر نیست ؟
    همین دیوید راتر سرپرست اصلی بازی فیفا هیچ میدونید چند صد پست توی تالار گفتگوی EA داره ؟ یا مثلا گری پترسن , JARVIS و بقیه کارگردانها . جالبه بچه ها اینقدر با همین پترسن رفیق و صمیمی هستن که با اسم کوچیک صداش میکنن و همش بهش میگن گری نه مثلا آقای پترسن .

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

توی فیفا مثل PES نمیشه اقدامات داور رو با دکمه ی Start رد کرد کاشکی وقتی توپ اوت میشه هم اون لوگوی EA نیاد و بره
    مثلا یه توپ جمع کن باشه که توپ رو بده به بازیکن ها یا دروازبان ؛ اونجوری بهتر میشه به نظر من.

7. 2 کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیفا که داره انقدر به بازیش وسعت میده، کاش حواشی رو هم اضافه کنه. خیلی جالب میشه اگه نفرات روی نیمکت واقعی باشن. برای تعویض، جای رفتن به منو، داخل نیمکت رو نشون بده، و بازیکنی که انتخاب می کنی، پا شه و خودشو گرم کنه و وسط بازی دیده بشه که کنار زمینه. البته باید انیمیشن های تعویض هم خیلی قویتر از این بشه (نمی دونم تو کنسول تغییر کرده یا نه.) یا از همه واجب تر، مربی ها رو کنار زمین نشون بده. (کاری که PES تو 2010 کرد و موقع تعویض مربیا رو نشون می داد. البته چهره ها درست نبود، ولی می شد درستش کرد و این حس خیلی خوبی می داد. مثلا من چهره ریکارد رو گذاشته بودم جای مربی بارسا )

این نکات ظاهرا بی ارزش، می تونه خیلی به جذابیت بازی کمک کنه. شاید اینها موکول بشه به نسل بعد، ولی خیلی به واقعی تر شدن بازی کمک می کنه.

البته قبل اینها امیدوارم EA یه فکری به حال گرافیک چهره ها بکنه. من تعجب می کنم چرا بازیکنی مثل کانالس چهره ش درست نیست، یا حتی چهره بویان بیشتر شبیه کاریکاتور چهره شه. حتی بعد از 4 سال که بویان در بارساس، هنوز هم اسمشو نمیگه! امیدوارم این نواقص گاها جزئی ولی با اهمیت بر طرف بشه.

9. 3 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فیفا که داره انقدر به بازیش وسعت میده، کاش حواشی رو هم اضافه کنه. خیلی جالب میشه اگه نفرات روی نیمکت واقعی باشن. برای تعویض، جای رفتن به منو، داخل نیمکت رو نشون بده، و بازیکنی که انتخاب می کنی، پا شه و خودشو گرم کنه و وسط بازی دیده بشه که کنار زمینه. البته باید انیمیشن های تعویض هم خیلی قویتر از این بشه (نمی دونم تو کنسول تغییر کرده یا نه.) یا از همه واجب تر، مربی ها رو کنار زمین نشون بده. (کاری که PES تو 2010 کرد و موقع تعویض مربیا رو نشون می داد. البته چهره ها درست نبود، ولی می شد درستش کرد و این حس خیلی خوبی می داد. مثلا من چهره ریکارد رو گذاشته بودم جای مربی بارسا )

این نکات ظاهرا بی ارزش، می تونه خیلی به جذابیت بازی کمک کنه. شاید اینها موکول بشه به نسل بعد، ولی خیلی به واقعی تر شدن بازی کمک می کنه.

البته قبل اینها امیدوارم EA یه فکری به حال گرافیک چهره ها بکنه. من تعجب می کنم چرا بازیکنی مثل کانالس چهره ش درست نیست، یا حتی چهره بویان بیشتر شبیه کاریکاتور چهره شه. حتی بعد از 4 سال که بویان در بارساس، هنوز هم اسمشو نمیگه! امیدوارم این نواقص گاها جزئی ولی با اهمیت بر طرف بشه.
    آقا کسی نمیدونه چه جور میشه وقت بازی رو توی دموی فیفا 11 ماله xbox 360 بیشتر کرد، خودش رو سه دقیقس تو setting هم نمیشه زیادش کرد، برنامه ای فایلی چیزی واسش نیومده(مثل کامپیوتر) مرسییییییی!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آره سعید جان توی نسخه کنسولی تعویضها بهتر شده و دیگه سقف ورزشگاه نشون داده نمیشه .
    مربی ها رو هم توی نسخه جام جهانی خیلی شبیه خودشون طراحی کرده بودن و دائم انیمیشنهای حرص خوردن , عصابیت , صحبت با بازیکنان با حرکات دست و چهره و مواردی از این دست حین بازی به نمایش در میومد که به نظر میرسه برای فروش نسخه های غیر اصلی مثل همین جام جهانی این سیاست رو بکار بستن و دوباره توی نسخه 11 این موارد رو حذف کردن من فکر میکنم عمدا این کار رو کردن تا این مساله عادی نشه و بتونن با این دست جزئیات نسخه های غیر اصلی مثلا همین جام جهانی یا جام ملتهای اروپا فروش بیشتری داشته باشه .
    خیلیا میگن اگه اول بازی وقتی که بازی تازه داره اجرا میشه بعد از لوگوهای ابتدایی توی اون بخش اول گزینه BEGINNER رو انتخاب کنید زمان بازی 4 دقیقه میشه . من امتحان کردم نشد شاید نسخه های US فقط اینطوریه .
    Last edited by 4039; 23-09-2010 at 13:05.

12. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    یادمه پارسال همین موقعها که دموی pes2010 اومده بود شما توی بالاترین درجه میتونستی به هر تیم کلی گل بزنی به نظر میرسه شما مهارت بالایی توی بازی فوتبال کامپیوتری داری .
    منتظرم ببینم امسال میتونی توی فیفا 11 و درجه سختی legendary و در حالت Full Manual یا کاملا دستی از تیمهای مقابل فقط یک مساوی بگیری .
    این الان دمو هستش و درجه سختی بازیو پایینه توی نسخه اصلی مهارت بچه ها به چالش کشیده میشه .
    replay ها کلا روی سیستم فشار بیشتری میاره حتی توی کنسول فریم ریت به 30 کاهش پیدا میکنه اما کارگردان نسخه pc دیروز میگفت اگه سیستم نسبتا خوبی داشته باشید راحت میتونید 60 فریمو بگیرید . کما اینکه کسانیکه سیستم متوسط به بالا دارن خودشون توی تالار گفتگوی EA اعلام میکنن که میتونن 60 فریمو بگیرن پس این مساله افت فریم برای همه صادق نیست .
    .
    سلام
    اره حق با شماست همه دوستامم میگن که اگه میتونی تو legendary فیفا بازی کن و حداقل 2 گل بزن. تو تاپ پلیر ساکر راحت تو 30 دقیقه 10 تا به بالا میزنم البته این یکی یخورده داره بد قلق بازی در میاره . ( منظور 2011 ). ولی حالا باید بیام مهارت رو legendary امتحان کنم مخصوصا امسال که نکست هم شده و بازیش لذت بخش تره. مثل اینکه من با گرید و دیرت مهارت رانندگیمو بالا بردم طوریه که الا ن بازی های ریس دیگه مثل نید فور اسپید بچه بازیه . در مورد افت فریم هم احتمالا سیستم من کم میاره یه کارت 4670 دارم که بدک نیست 3 گیگم رم هم چیزی کم نمیزاره اما ظاهرا این فیفا نکست قوی تر می طلبه. در مورد دسته هم حتما یه 360 میگیرم اصل مایکروسافت. ( البته رفته تو مخم که یه کنسول بگیرم چون تو فکر یه کارت گرافیگه خفنه 200 به بالا و دسته هستم گفتم 360 ارکید بگیرم بهتره.)

14. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •