تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 451 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مرسی عزیز.اما پایین اوردن ورژن بایوس تا جایی که من میدونم خیلی متفاوته.البته من تا حالا این کار رو انجام ندادم.ولی دوستان میگفتن که دستگاه قبول نمیکنه.
    بله درسته Vaio جان اگر از داخل محیط ویندوز اقدام بشه ارور میده. باید از طریق بوت و USB اینکار انجام بشه. یعنی اول باید در تنظیمات بایوس USB رو قابل بوت شدن کرد. اگر نیست. بعد فایل فلش رو توسط یک Extractor داخل USB ریخت و مراحل کار رو از طریق بوت پیش رفت. منم خودم این کار رو بر روی ایسوس نکردم اما در انجمن ایسوس کسانی که این کار رو کردند موفق شدند ولی باز هم گفته شده ریسکش پای خودتون
    منابع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

2. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله درسته Vaio جان اگر از داخل محیط ویندوز اقدام بشه ارور میده. باید از طریق بوت و USB اینکار انجام بشه. یعنی اول باید در تنظیمات بایوس USB رو قابل بوت شدن کرد. اگر نیست. بعد فایل فلش رو توسط یک Extractor داخل USB ریخت و مراحل کار رو از طریق بوت پیش رفت. منم خودم این کار رو بر روی ایسوس نکردم اما در انجمن ایسوس کسانی که این کار رو کردند موفق شدند ولی باز هم گفته شده ریسکش پای خودتون
    منابع:

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    من که شخصآ همچین ریسکی رو قبول نمیکنم.پس گارانتی این وسط چکارس؟

4. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

منابع:

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

دارم مطلب تامز هارد ور رو میخونم. خیلی خوبه. من امشب همین کارو میکنم. ریسکش هم به نظرم زیاد نیست. فکر کنم مراحلش خیلی راحت و سریع باشه. من ریسکش رو به این این دلیل قبول میکنم که خودم بنچمارکای مختلف رو با نتایج آنلاین مقایسه کردم و رو لپ تاپ خودم هم با دو ورژن تست کردم و واقعا اثرش در حدی هست که لازم باشه بایوسم رو دانگرید کنم.

ممنون از مطلالبی که لینک دادین. فکر نمیکردم بشه خارج از ویندوز کاری کرد و اصلا سرچ هم نکرده بودم. فردا خبرش رو میدم.

6. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان بالاخره بعد از مدت ها من هم تونستم این لپ تاپ رو بخرم اما مال من مدلش رو زده N64JQ-JX076V در حالی که کانفینگ و ظاهرش هیچ فرقی با N61 نداره.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

خوشبختانه درست انجام شد. ویندوز هم درست بالا اومد. دارم بنچ مارک میگیرم و نتایج رو برای هر 5 ورژنی که تو سایت ایسوس هست آمده میکنم و میدم خدمتتون.

الان همه پی رو میتونم تست کنم الا یه مورد. اون هم مربوط به صداست. یه باگ تو بعضی ورژناش هست که خدا کنه تو اون ورژنی که همه چی بهتره نباشه.

یکی بود سوال کرده بود امتیاز رم بالای هفت و اینا صحبتا. مال من تو 32 بیتی 7.5 همین الان. بنچمارک هم گرفتم با 64 بیتیم یکیه تقریبا. نگران امتیاز ویندوز نباش اصلا. تو بنچ مارکهای درست و حسابی امتیاز این لپ تاپ و سونی زیاد فرق نمیکنه. عکس میذارم به زودی. الان هی ریاستارت و اینا دارم و فرصت نمیشه.

9. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تشکر میکنم مهران عزیز از این توضیحات جامع
    راستش میخوام مدل n82jq رو بگیرم. تا اونجایی که میدونم تا 8g بیشتر ساپورت نمیکنه
    فقط نمیدونم 4 تا slot داره یا دوتا!
    شما نمیدونید؟
    نظرتون درباره این مدل چیه؟ مثل n61jq قدرت داره؟
    کیفیت lcdش با f115 سونی یا n61jq قابل مقایسه است؟
    اصلا میشه یه توضیحات کامل درباره این مدل(n82jq) بذارید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما نمیدونید؟

12. این کاربر از masael_bg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان بالاخره بعد از مدت ها من هم تونستم این لپ تاپ رو بخرم اما مال من مدلش رو زده N64JQ-JX076V در حالی که کانفینگ و ظاهرش هیچ فرقی با N61 نداره.
    ببخشید ، مدل رو اشتباه نوشتم ، درستش اینه : X64JQ-JX076V

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

خوشبختانه درست انجام شد. ویندوز هم درست بالا اومد. دارم بنچ مارک میگیرم و نتایج رو برای هر 5 ورژنی که تو سایت ایسوس هست آمده میکنم و میدم خدمتتون.

الان همه پی رو میتونم تست کنم الا یه مورد. اون هم مربوط به صداست. یه باگ تو بعضی ورژناش هست که خدا کنه تو اون ورژنی که همه چی بهتره نباشه.

یکی بود سوال کرده بود امتیاز رم بالای هفت و اینا صحبتا. مال من تو 32 بیتی 7.5 همین الان. بنچمارک هم گرفتم با 64 بیتیم یکیه تقریبا. نگران امتیاز ویندوز نباش اصلا. تو بنچ مارکهای درست و حسابی امتیاز این لپ تاپ و سونی زیاد فرق نمیکنه. عکس میذارم به زودی. الان هی ریاستارت و اینا دارم و فرصت نمیشه.
    مرسی علی رضا جان.
    از کدوم روش اقدام کردید USB یا CD ؟
    منتظر بنچ مارکها هم هستیم. من خودم از بایوس 210 استفاده میکنم. خواستم به 212 آپدیت کنم اما بعد از کمی تحقیق متوجه شدم که مشکلاتی داره و قیدشو زدم.

شما نمیدونید؟
    خواهش میکنم عزیز. امیدوارم شما هم زودتر به جمع ایسوس دارها بپیوندی. یک حالی داره که نگو

در مورد کیفیت ال سی دی ها کسی نمیتونه نظر قاطعی در موردش بده. تنها کسی میتونه این کار رو بکنه که چند لپ تاپ رو با تنظیمات برایتنس یکسان و استفاده از 1 عکس در همه شون جلوی چشمش آزمایش کنه تا بتونه تفاوت رو احساس کنه.

اما چیزی که در مورد ال سی دی مشخصه اینه که ال سی دیه N82jq تا جایی که من خبر دارم LED Backlit هست نه LED کامل.

بقیه مشخصات رو هم بستگی داره شما با چه کانفیگی بگیری. اول شما کانفیگ مورد نظرت رو بگو تا بشه نسبت به قیمتی که داره با بقیه ایسوس ها مقایسه کرد. اما تا جایی که خبر دارم N82JQ هر کانفیگی داشته باشه از گرافیک Nvidia Geforce GT 335M استفاده میکنه. این گرافیگ جزو گرافیگ های متوسط هستش و تقریبا برابره با گرافیگ ATI Radeon HD 5650. گرافیک GT335M میتونه اکثر بازیهای 2010 رو بخوبی اجرا کنه و اونهایی هم که گرافیگ قویتری لازم دارند میشه با کیفیت Low یا Medium بازی کرد.

در مورد CPU هم باید صبر کرد دید که شما چه کانفیگی مد نظرتون هست.

راستش بعضی ها قدرت رو در قویتر بودن کارت گرافیک میدونند. خب این افراد اگر لپ تاپ رو برای بازی کردن خریدند حق دارند همچین نظری داشته باشند و اگر من هم خودم رو بزارم جای اونها N61JQ رو فقط به خاطر گرافیکش پر قدرت تر از N82JQ میدونم. اما اگر کانفیگ N61jq و N82jq در بقیه موارد به غیر از گرافیک یکی باشه به نظر من فرقی مابین این 2 به غیر از شکل ظاهریشون وجود نداره.

کلا قدرت یک سیستم رو باید از مجموع همه کانفیگی که داره حساب کرد نه اینکه بگیم چون این لپ تاپ یخورده رمش بالاتره پس قدرت بیشتری داره. در بعضی جاها هست که اصلا رم بکار نمیاد اما در عوض سی پی یو نهایت تلاشش رو میکنه که جوابگو باشه و یا بر عکسش هم ممکنه اتفاق بیوفته.

اگر توی خونه کنسول داری به نظرم تمرکزت رو بیشتر روی سی پی یو, هارد و رم لپ تاپ بزار نه گرافیک. من از وقتی که این لپ تاپ رو گرفتم 1 دفعه هم باهاش بازی نکردم. حتی بازیهای مایکروسافت رو که با ویندوز 7 نصب میشند رو هم اجرا نکردم چون هر وقت بخوام بازی کنم کنسول رو روشن میکنم, پامو میندازم رو پام, سینمای خانگی رو هم روشن میکنم که صدا 5.1 بشه بعد توی 47 اینچ بازی میکنم. این نظر من بود و ذوق من. شایدم یکی باشه با بازی در پی سی یا لپ تاپ بیشتر حال کنه.

شما هم تصمیمت رو بگیر, ببین نیازت چیه. ببین اگر 1.100 بدی به لپ تاپ برات بهتره و 300 تا هم خرج یک کنسول کنی. سر هم میشه 1.400 و یا اینکه کلا 1.400 رو خرج لپ تاپ کنی و قید کنسول رو بزنی. اگر هم هر دوش باشه که چه بهتر از هر دو طرف خیالت راحته

در ضمن به پورتهای ورودی و خروجی هر لپ تاپی که میخوای بگیری دقت کن. امروز بدردت نخورن فردا به کارت میاد. اینجا دیگه قویتر بودن سی پی یو در کار نیست. مثلا پورت USB 3.0 رو لپ تاپ من نداشت و مجبور شدم حدود 70 هزار تومن از جیب خودم بزارم تا بتونم توسط ExpressCard بهش اضافه کنم.
    Last edited by M E H R A N; 27-08-2010 at 02:02.

15. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    اصلا توی سایت اسوس همچین اسمی وجود نداره! هاردش چند گیگ بود؟ و با چه گارانتی؟ چه قیمت؟

راستی اقا مهران یه سوال تخصصی داشتم . من دارم برا اولین بار لپتاپ میخرم . عمر لپتاپ چجوریاست؟ باطریش که ضاهرا زود میپکه.! منظورم اینه که در بهترین حالت میشه نهایت 5 سال نگهش داشت؟ من یه pc دارم حدود 8 سال هست باهاش کار میکنم !!!!!!1 خب جوابمو عالی میده !

و حالا بعد از 8 سال تصمیم گرفتم که یه چیزی بردارم که تا 5 سال دیگه نیازمو برطرف کنه کارم همه چیز هم هست
    کلام اخر : میشه به عنوان pc ازش کار کشید؟ لپتاپ هم 7 تا 8 تا انتخاب داشتم که n61 رو به خاطر گرافیک . cpu رم انتخاب کردم ممنون میشم که جوابمو بدید/
    Last edited by hasanoooooooo; 27-08-2010 at 02:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •