تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 228 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

اينقدر زود قضاوت نکنيد.

اون چيزي که تو ويدئوهاي گوشي ديده ميشه - که قطعا نتيجه‌ايه از همه اين حرفها - براي يه گوشي با اون قيمت مناسب نيست. پروسسور گرافيکم قرار نيست خوندن اس ام اسها يا مرور وب رو تندتر کنه.
    دوست عزیز ببین تاحالا 100 تا فیلم ازین گوشی اومده و سرعتش تا حدودی میشه گفت چیه.از سر تا پیازشم بگین بررسی شده.ممکنه در این فیلم ورژن بتا بوده یا ...
    در کل کسیم انتظار آیفون با سی پیو 1 گیگ بر پایه هامینگبرد سامسونگو ازش نداره.این گوشیم اصلا در رده مقایسه آیفون نیست که بخواد بخاطر قیمتش با آیفون بررسی بشه.این گوشی کمرا فون مالتی مدیا موزیک و... هست .

2. 8 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

اي کاش نوکيا بجاي اينکه اونهمه صرف چيزاي جانبي مثل خروجي HDMI و فلش‌خور و صداي دالبي بکنه که شايد نهايتا چند بار در ماه بکار آدم بياد، يه سي پي يوي قويتري ميذاشت که اينقدر گوشيش کند نباشه. حداقل هميشه شما با سرعت گوشي سر و کار دارين.

بعد يه چيز ديگه: من شنيده‌ام نوکيا قراره يه سيمبين 4 بيرون بده که از لحاظ رابط کاربري هم فرقهايي کرده. اونو ديگه نميشه رو اين گوشيها (N8 و...) ريخت، درسته؟
    دوست عزیز.این ویدیو پایینی را یه نگاه بکن مربوط میشه به آخرین گوشی های ارایه شده ان 8 در nokiaworld2010 اگه سرعت را در این ویدیو بررسی کنی میبینی از زمین تاآسمون با اون ویدیو فرق میکنه.از این ویدیو ها که مربوط به آخرین گوشی های ان 8 ارایه شده در این همایش هست زیاد تو ی نت هست.گفتم که اون ویدیو یه نمه مشکوک میزنه:

لینک دانلود ویدیو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 8 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ويديويي که من ديدم هم دقيقا مال کنفرانس Nokia World 2010 بود.

6. این کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آخيش بلاخره تونستم تمام پست ها بخونم ! چقدر اسپم داشت اين N8 نيومده به بازار !

كل پست هاي مفيد جمع كني 20 صفحه نميشيد بقيش دعواي طرفدار هاي نوكيا ، سامسونگ ، ايفون و .... كه ربطي به N8 نداره ميشد

چند تا سوال داشتم درباره اين گوشي

اون هندزفريه (يا چيزي شبيه به اون) كه باهاش تلويزيون ميشد ديد،يعني واقعا امكانش هست ؟ (چون اين گوشي گيرنده تلويزيون نداشت كه اونم بطور غير مستقيم براش اومد !!)

درباره برنامه جدیدی که گفته شده برای اولین بار نوکیا روی ان8 عرضه کرده که هر تلویزیونی رو بوسیله این برنامه تبدیل به تلویزیون تاچ میکنه اومده بود ميشه يه توضيحي بدين اين چطوري كار ميكنه ؟ اگرچه 1 توضيحي داده شد اما چون اين قابليت هيجان انگيزه اگه كسي اطلاعات بيشتري داره،دريغ نكنه !

در كل چقدر ميشه به صحت اين امكان و قابليت اطمينان داشت ؟ (چون اشاره كوتاهي به هر 2مورد شد)

باتوجه به عكسي كه از gsm.ir ،پس فارسي هم ساپورت ميكنه!

اين N8 با اين امكانات بنظرم نوت بوك اي كه سيم كارت ميخوره تا گوشي ! (بقول يكي كم بود فقط DVD نخونه كه بزودي اونم... )

8. 3 کاربر از deleteman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سلام.
    این n8 می تونه avi پخش کنه.چرا تو gsmarena چیزی نزده در رابطه با پخش این پسوند.

10. 3 کاربر از daryosh999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

سلام.

منبع:

کد:

12. 3 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    آخيش بلاخره تونستم تمام پست ها بخونم ! چقدر اسپم داشت اين N8 نيومده به بازار !

كل پست هاي مفيد جمع كني 20 صفحه نميشيد بقيش دعواي طرفدار هاي نوكيا ، سامسونگ ، ايفون و .... كه ربطي به N8 نداره ميشد

چند تا سوال داشتم درباره اين گوشي

اون هندزفريه (يا چيزي شبيه به اون) كه باهاش تلويزيون ميشد ديد،يعني واقعا امكانش هست ؟ (چون اين گوشي گيرنده تلويزيون نداشت كه اونم بطور غير مستقيم براش اومد !!)

درباره برنامه جدیدی که گفته شده برای اولین بار نوکیا روی ان8 عرضه کرده که هر تلویزیونی رو بوسیله این برنامه تبدیل به تلویزیون تاچ میکنه اومده بود ميشه يه توضيحي بدين اين چطوري كار ميكنه ؟ اگرچه 1 توضيحي داده شد اما چون اين قابليت هيجان انگيزه اگه كسي اطلاعات بيشتري داره،دريغ نكنه !

در كل چقدر ميشه به صحت اين امكان و قابليت اطمينان داشت ؟ (چون اشاره كوتاهي به هر 2مورد شد)

باتوجه به عكسي كه از gsm.ir ،پس فارسي هم ساپورت ميكنه!

اين N8 با اين امكانات بنظرم نوت بوك اي كه سيم كارت ميخوره تا گوشي ! (بقول يكي كم بود فقط DVD نخونه كه بزودي اونم... )
    1. مبارکه! موندم چطور با خوندن این همه پست هنوز زنده ای؟! من که داشتم دنبال یه چیز می گشتم ده صفحه رو خوندم، چشمام داشت در میومد و سرم داشت می ترکید!!!
    2. خب... یه سری متعصب اومدن این جا رو بهم بزنن، ما هم کاملا منتطقی و به دور از تعصب راضی شون کردیم!
    3. موافقم... این جا یه پاکسازی اساسی نیاز داره. باید شرمنده مدیران و همکاران گرامی بشیم
    4. والا ظاهرا که امکان تبدیل شدن این گوشی به یه تلویزیون با استفاده از هندزفری ویژه هست. تایید هم شده
    5. ببین... گوشی رو روی یه پایه ثابت می گذاری در برابر تلویزیون. سپس برنامه رو اجرا می کنی و گوشی رو هم وصل می کنی به تلویزیون. کار این برنامه اینه که با بکارگیری تکنولوژی حساسیت حرکتی Motion Sencivity ( در برندهای گوناگون نام های گوناگونی داره؛ مانند Motion Eye در برند سونی ) و همچنین تکنولوژی فاصله سنج تقریبی، می تونه فرمان هایی که با اشاره دست صادر می شه رو اجر کنه. بر طبق اون فیلم ها نیازی نیست که حتما صفحه نمایش تلویزیون رو لمس کنی؛ کافیه اداش رو دربیاری. گوشی واست اجراش می کنه. البته اونطور که توی فیلم دیدم، برنامه مشکل داره و سوتی هایی می ده! از اون بدتر هم اینه که کند عمل می کنه. جوری که شاید راضی بشی گوشی رو مستقیما بگیری دستت و باهاش کار کنی تا این که این جور کلاس بگذاری
    6. به صحتش که اطمینان داشته باش. ولی خب... هیچ چیز بی عیب و نقص نیست...
    7. فارسی که 100%... خود نوکیا همون اوایل اعلام کرد که قراره پک ویژه ایران عرضه کنه ( شامل یه هندزفری توپ و یه قلم نوری )
    8. اون یه نفر هم خودم بودم که یک یا دو صفحه پیش گفتم مطمئنا DVD Writer هم می خوره!

سلام.
    ببین عزیز دلم داریوش جان... این تجربه شخصی خودمه:
    به حرف هیچ کدوم از این سایت ها نمی شه اعتماد 100% کرد. اگه بخوام کامل تر بگم، چیزایی که توی سایت GSM.ir هست بالای 50% Fake یا همون چپکی و جعلی خودمونه! حتی همه مطالب این سایت ترجمه شده سایت GSMArena.com هست. البته این مقدار چپکی و جعلی بودن مطالب در سایت GSMArena.com زیر 25% هست.

خلاصه این که نباید اعتماد 100% کرد.

شاد باشین

14. 5 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام

1. اون یه نفر هم خودم بودم که یک یا دو صفحه پیش گفتم مطمئنا DVD Writer هم می خوره!

به حرف هیچ کدوم از این سایت ها نمی شه اعتماد 100% کرد. اگه بخوام کامل تر بگم، چیزایی که توی سایت GSM.ir هست بالای 50% Fake یا همون چپکی و جعلی خودمونه! حتی همه مطالب این سایت ترجمه شده سایت GSMArena.com هست. البته این مقدار چپکی و جعلی بودن مطالب در سایت GSMArena.com زیر 25% هست.

شاد باشین
    مگه usb host نداره. نمیشه دی وی دی زایتر اکسترنال بهش وصل کرد؟

16. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاد باشین
    سلام به همگی.

به نظرم معتبرترین و بهترین سایت های اطلاع رسانی موبایل در ایران سایتهای GSMAria و Mobile هستند به خصوص سایت Mobile.

آدرس سایت GSMAria

کد:
    آدرس سایت Mobile

کد:
    با سپاس.

18. 4 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کسی قیمت دقیقش تو اروپا رو میدونه
    خرید تو ایران به صرفه تره یا اینکه از کشور دیگه بیارن؟؟؟
    اگه کسی بیاره گمرک هم میخوره؟؟؟

20. این کاربر از BBNHFAK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •