دادا
من توی عمرم 3 تا بازی بیشتر نکردم
1-ولفنشتاین 2- کمی Gta
3- 99% فوتبال (شاید هم بیشتر...)
خدا رو شکر دوستم از خواب بیدار شد.. در کمال ناباری
لینک دادم دانلود کنه نصفشو...
یا علی تا فردا
دادا
من توی عمرم 3 تا بازی بیشتر نکردم
1-ولفنشتاین 2- کمی Gta
3- 99% فوتبال (شاید هم بیشتر...)
خدا رو شکر دوستم از خواب بیدار شد.. در کمال ناباری
لینک دادم دانلود کنه نصفشو...
یا علی تا فردا
Last edited by Google Spider; 15-09-2010 at 05:46.
مگه این بازی میزاره خواب بشی هر کی خوابیده الان 100 درصد خواب بازی رو میبینه من هر سال روزی که بازی میاد همینجوری میشم توهم میزنم تو خوابمنتظرم ببینم کی زودتر از بازی خبر میاره
![]()
خب منم از لینک کونامی دانلود کردم دارم میریزم ببینم چه جوریاست
البته موقع دانلود شانس آوردم
اولش زدم برای دان حدود 20 مگی با سرعت 60 کیلوبایت برثانیه دان میکرد بعد خواستم ببینم ریزوم داره دیدم نداره و قطع شد.دوباره از سر دانلود کردم و این بار با سرعت 107کیلوبایت برثانیه توی 4 ساعت دان شد(اگه میخواست با همون سرعت بره ساعت 11 صبح تموم میشد!)
کل دیشب رو نخوابیدم
از هیجان و شوق بسیار!
واییییییییییییییییییییییی ییییی.عجب چیزی بود................
الان یه دست بارسا بایرن زدم!خیلی حال داد.بازی نبود که ................ انرژِی هسته ایی بود
از چیش بگم؟!
بازی رو روی درجه ریگولار(درست نوشتم؟!)بازی کردم 1-هیچ بردم.با گل مسی.البته بابام در اومد تا گل رو زذما.چه دفاعی............اصلا نمیزاشت توپ رد بشه.
والدز چه دروازه بانی کرد....................من که طرفدار بارسا هستم ازش تعجب کردم!
گلمم خیلی قشتگ بود.........اینیستا از جناح چپ پاس داد به ویا؛ ویا جا خالی داد سرانجام مسی بود و دروازه اش!
یه چیز خیلی قشنگ تو صدای بازی بود که کفم برید:
از کنار زمین صدای فریاد مربی ها میومد که اسم بازیکنان رو میگفتند..............خیلی هم صداهاشون شبیه به صدا های اصلی بود..............مثلا یه صدایی به زبان اسپانیایی اومد که یه چیزی گفت و آخرش ویا یا مسی داشت.یا مثلا یه صدایی داد زد گفت روبن!(لویس فان گال بود)
خلاصه کفم برید....خداکنه همین کد نهایی بازی باشه...............خیلی عالی بود...............
الان هم میرم یه دست کاپ سانتادر بزنم
راستی پچی چیزی واسش نیومده؟
Last edited by ع.ص; 15-09-2010 at 06:55.
دمت گرم بیین داوری چه طوره ؟؟؟
دربازبان ها چه طور...
گرافیک
زود جواب بده که هم خواب فشار اورده هم این که مور مور میشه بدنم....![]()
آقای ع.ص میتونی عکس از بازی بگیری یابا برنامه ای یه فیلم از بازی بگیری؟
اینم اولین Mod واسه DEMO
برای تنظیم زمان - رزولوشن و Cameraکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن تو Settings بازی Movie Playback رو OFF کنید تا اون دموی بعد بازی رو هر بار نبینید
تو فرومای خارجی خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــلی از بازی تعریف میکردن مخصوصا از Simulation بازی که از فیفا 10 خیلی سرتره و از اینجور حرفا
تا 3-4 ساعت دیگه دانلود میشه . فعلا باید ببرم سیستممو گارانتی و رو لپتاپ بازی کنم. به نظرتون میکشه رو لپتاپ با این مشخصات ؟
CPU = Core2Dou 2.53 GHz
Ram = 4GB
VGA = 4650
راستی دوستان هر چه سریعتر تیمای دموی بیشتری اومدن (مخصوصا رئال عشق من) سریع لینک بدید.
خوب یه لحظه دلم حری ریخت توی درایو C جا نداشتم فکر کردم فایل بد دانلود شده الان دارم می ریزم به زودی نقد می ذارم براش... فعلا برم یه دست بزنم توی رگ
داوری تا اینجا به نظرم خوب بوده
دروازه بان ها هم یه چندتا سوتی داشتند که خوشبختانه منجر به گل نشد(نسبت به 10 خیلی بهتر شدن)
چشم. به روی چشم!آقای ع.ص میتونی عکس از بازی بگیری یابا برنامه ای یه فیلم از بازی بگیری؟
----------------------------------
الان یه دست جام لایبر زدم(با یکی از تیمهاش-اسمش یادم نیست!) رو حالت پروفیشینال 2-1 باختم
بعدش یه دست بایرن-بارسا زدم (من بایرن بودم-آخه نمیتونم باخت بارسا رو ببینم!)رو حالت تاپ پلیر 1-0 باختم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)