تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 674 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

شماها تا الان بیدار موندیم بابا ماشالا من با خودم میگفتم کسی نیست که از من بیشتر بازی فوتبالو دوست داشته باشه اما الان که برای نماز بیدار شدم اومدم اینجا میبینم ماشالا تا این وقت شب که نزدیک صبحه هنوز بچه ها بیدار بودن .

بابت لینکها هم مصطفی جان دستت درد نکنه .
    مصطفی الان لینکهایی که برای دانلود گذاشته بودی امتحان کردم سرعتش از 20-25 بالاتر نمیره سرور شما محدودیت سرعت داره ؟
    لینکهای اصلی هم که چند صفحه قبل وحید زحمت کشیده گذاشته نهایتا از 35-40 بالاتر نمیره . اینجوری که باید تا فردا صبر کنیم اینا دانلود بشه !
    یک کلک جالب به ذهنم رسید تمام بخشها رو با هم بزارید برای دانلود اینجوری 5 -6برابر سریع تر میشه دانلود کرد من الان هر 6 بخشو گذاشتم هر کدوم سرعت دانلودش حدود 20 تا میشه که ضرب در 6 میشه 120 . اینجوری سه ساعته تمامشو میشه گرفت .
    دادا
    من توی عمرم 3 تا بازی بیشتر نکردم
    1-ولفنشتاین 2- کمی Gta
    3- 99% فوتبال (شاید هم بیشتر...)

خدا رو شکر دوستم از خواب بیدار شد.. در کمال ناباری
    لینک دادم دانلود کنه نصفشو...
    یا علی تا فردا
    Last edited by Google Spider; 15-09-2010 at 05:46.

2. این کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

مگه این بازی میزاره خواب بشی هر کی خوابیده الان 100 درصد خواب بازی رو میبینه من هر سال روزی که بازی میاد همینجوری میشم توهم میزنم تو خواب منتظرم ببینم کی زودتر از بازی خبر میاره

4. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ع.ص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران!

پيش فرض

خب منم از لینک کونامی دانلود کردم دارم میریزم ببینم چه جوریاست

البته موقع دانلود شانس آوردم
    اولش زدم برای دان حدود 20 مگی با سرعت 60 کیلوبایت برثانیه دان میکرد بعد خواستم ببینم ریزوم داره دیدم نداره و قطع شد.دوباره از سر دانلود کردم و این بار با سرعت 107کیلوبایت برثانیه توی 4 ساعت دان شد(اگه میخواست با همون سرعت بره ساعت 11 صبح تموم میشد!)

کل دیشب رو نخوابیدم
    از هیجان و شوق بسیار!

6. این کاربر از ع.ص بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان تهرانی کی دانلود کرده ما ازش بخریم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران!

پيش فرض

واییییییییییییییییییییییی ییییی.عجب چیزی بود................

الان یه دست بارسا بایرن زدم!خیلی حال داد.بازی نبود که ................ انرژِی هسته ایی بود

از چیش بگم؟!

بازی رو روی درجه ریگولار(درست نوشتم؟!)بازی کردم 1-هیچ بردم.با گل مسی.البته بابام در اومد تا گل رو زذما.چه دفاعی............اصلا نمیزاشت توپ رد بشه.

والدز چه دروازه بانی کرد....................من که طرفدار بارسا هستم ازش تعجب کردم!

گلمم خیلی قشتگ بود.........اینیستا از جناح چپ پاس داد به ویا؛ ویا جا خالی داد سرانجام مسی بود و دروازه اش!

یه چیز خیلی قشنگ تو صدای بازی بود که کفم برید:

از کنار زمین صدای فریاد مربی ها میومد که اسم بازیکنان رو میگفتند..............خیلی هم صداهاشون شبیه به صدا های اصلی بود..............مثلا یه صدایی به زبان اسپانیایی اومد که یه چیزی گفت و آخرش ویا یا مسی داشت.یا مثلا یه صدایی داد زد گفت روبن!(لویس فان گال بود )

خلاصه کفم برید....خداکنه همین کد نهایی بازی باشه...............خیلی عالی بود...............

الان هم میرم یه دست کاپ سانتادر بزنم

راستی پچی چیزی واسش نیومده؟
    Last edited by ع.ص; 15-09-2010 at 06:55.

9. 6 کاربر از ع.ص بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

الان یه دست بارسا بایرن زدم!خیلی حال داد.بازی نبود که ................ انرژِی هسته ایی بود

از چیش بگم؟!

بازی رو روی درجه ریگولار(درست نوشتم؟!)بازی کردم 1-هیچ بردم.با گل مسی.البته بابام در اومد تا گل رو زذما.چه دفاعی............اصلا نمیزاشت توپ رد بشه.

والدز چه دروازه بانی کرد....................من که طرفدار بارسا هستم ازش تعجب کردم!

گلمم خیلی قشتگ بود.........اینیستا از جناح چپ پاس داد به ویا؛ ویا جا خالی داد سرانجام مسی بود و دروازه اش!

از کنار زمین صدای فریاد مربی ها میومد که اسم بازیکنان رو میگفتند..............خیلی هم صداهاشون شبیه به صدا های اصلی بود..............مثلا یه صدایی به زبان اسپانیایی اومد که یه چیزی گفت و آخرش ویا یا مسی داشت.یا مثلا یه صدایی داد زد گفت روبن!(لویس فان گال بود )

خلاصه کفم برید....خداکنه همین کد نهایی بازی باشه...............خیلی عالی بود...............

دمت گرم بیین داوری چه طوره ؟؟؟
    دربازبان ها چه طور...
    گرافیک
    زود جواب بده که هم خواب فشار اورده هم این که مور مور میشه بدنم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقای ع.ص میتونی عکس از بازی بگیری یابا برنامه ای یه فیلم از بازی بگیری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

از چیش بگم؟!

اینم اولین Mod واسه DEMO

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای تنظیم زمان - رزولوشن و Camera

در ضمن تو Settings بازی Movie Playback رو OFF کنید تا اون دموی بعد بازی رو هر بار نبینید

تو فرومای خارجی خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــلی از بازی تعریف میکردن مخصوصا از Simulation بازی که از فیفا 10 خیلی سرتره و از اینجور حرفا

تا 3-4 ساعت دیگه دانلود میشه . فعلا باید ببرم سیستممو گارانتی و رو لپتاپ بازی کنم. به نظرتون میکشه رو لپتاپ با این مشخصات ؟

CPU = Core2Dou 2.53 GHz
    Ram = 4GB
    VGA = 4650

راستی دوستان هر چه سریعتر تیمای دموی بیشتری اومدن (مخصوصا رئال عشق من) سریع لینک بدید.

13. 2 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب یه لحظه دلم حری ریخت توی درایو C جا نداشتم فکر کردم فایل بد دانلود شده الان دارم می ریزم به زودی نقد می ذارم براش... فعلا برم یه دست بزنم توی رگ

15. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران!

پيش فرض

دمت گرم بیین داوری چه طوره ؟؟؟
    دربازبان ها چه طور...
    گرافیک
    زود جواب بده که هم خواب فشار اورده هم این که مور مور میشه بدنم....
    داوری تا اینجا به نظرم خوب بوده

دروازه بان ها هم یه چندتا سوتی داشتند که خوشبختانه منجر به گل نشد(نسبت به 10 خیلی بهتر شدن)

آقای ع.ص میتونی عکس از بازی بگیری یابا برنامه ای یه فیلم از بازی بگیری؟
    چشم. به روی چشم!

----------------------------------

الان یه دست جام لایبر زدم(با یکی از تیمهاش-اسمش یادم نیست!) رو حالت پروفیشینال 2-1 باختم

بعدش یه دست بایرن-بارسا زدم (من بایرن بودم-آخه نمیتونم باخت بارسا رو ببینم!)رو حالت تاپ پلیر 1-0 باختم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •