داداش چرا اينجا به همه جواب ميديد و كسي به سوال من جواب نميده؟
اين مشكل لاينحله ؟
من همه اعمال رو انجام دادم و الان هم لانچر فقط با بودن در اينترنت باز ميشه و خودش رو آپ ميكنه و يوزر و پس ميخواد و هر يوزر و پسي ميدي ميگه درست نيست![]()
داداش چرا اينجا به همه جواب ميديد و كسي به سوال من جواب نميده؟
اين مشكل لاينحله ؟
من همه اعمال رو انجام دادم و الان هم لانچر فقط با بودن در اينترنت باز ميشه و خودش رو آپ ميكنه و يوزر و پس ميخواد و هر يوزر و پسي ميدي ميگه درست نيست![]()
من هم مشکل شما رو دارم میشه بگید چه کار کردید که بازی سیو شد؟
اقا مشکل از MRT هستش باید عوضش کنی من این کارو کردم درست شد
اون رو هم به گفته شما دانلود کردم ولی باز هم نشد.
چطور میتونم انلاین سیو رو که تو پست اول گفته رو غیر فعال کنم؟
سلام
اگه بخوایم بخریم کدوم ورژن کاملترینه تو بازار که اونو بگیریم
فرقی نداره
بگیر بعد میتونی اپدیت کنی
دوست عزیز این عکس نشون میده سرورتون درست کار میکنه..اگه صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کردین و انجام دادین و درست نمیشه به احتمال زیاد ایراد از DVD هست که بهتره برید تست شده بگیرید
سلام من توی مقبره سانتا ماریا توی حافظه چهارم داستان هستم. وقتی که در مخفی رو باز می کنم همه چیز سفید میشه و دیگه اتفاقی نمیافته. البته Hang نمیکنه چون وارد منو ها و Option میتونم بشم.
من فکر کردم شاید باید از سرور جدید استفده کنم ولی به جای صفحه Login صفحه Update میاد که وینوزم اونو میبنده.
فایل value جدید هم استفاده کردم فایده نداشت.
اگه کسی کمک کنه واقعا ممنون میشم. حسابی عصبیم کرده!!!
با سلام و خسته نباشید
توی گوگل اینو پیدا کردم : Assassins Creed II (2) Offline Patch 1.01 که متاسفانه لینکهای دانلودش expire شده .. فکر کنم این بصورت آفلاین ورژن رو به 1.01
آپدیت میکنه
از دوستان اگه کسی این برنامه رو داره لطف کنه بذاره دانلود
چون من از هرجا که assassins_creed_2_1.01_us.exe دانلود کردم(ubisoft.com bigdownload.com...) برای ویندوز 7 کارنکرد
لطف کنید توضیح بدید که چطور به 1.01 آپدیت کنیم
Last edited by Loaded_nigga; 13-04-2010 at 20:50.
بیا:http://www.bigdownload.com/games/assassins-creed-2/pc/assassins-creed-2-v101-patch/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)