دوست عزیز من روmc374 دوستم undercoverوquake4 وnexuiz رو نصب کردم به راحتی اجرا میشن!
دوست عزیز من روmc374 دوستم undercoverوquake4 وnexuiz رو نصب کردم به راحتی اجرا میشن!
سلام اقا جون اخه undercoverوquake4 وnexuiz گرافیک ندارن که یه خورده سی پی یو و رم و کارت گرافیکی رو همچین عرقش رو در بیاره من می خوام قدرت geforc 320m 26 بدونم چند مرده حلاجه
یه سوال دیگه
mc374 هاردش 160 گیگ هست میخواستم بدون چند گیگ اله macin HD هستش چقدرش فری واسه نصب wino بقیه فایل ها میمونه؟؟؟
اولاquake یکی از بازی هایی که به دلیل موتور قوی بازی قدرت پردازشی زیادی میخواد
دومmc374 هاردش ۲۵۰ ه!!!
تقریبا ۱۴ یا ۱۵ گیگ اولش پر هست.
قصد بی ادبی نداشتم فقط میخواهم یکی یه توضیح در مورد این پردازنده گرافیکی که رو این سرس لب تاپ های مک بوک پرو های جدیده geforc 320m 256 یه توضیح بده همین![]()
آقا میشه لطف کنید قیمت mc374al واسه من بگین قیمت روز رو میخوام
من ارویه زندگی یکنم میوا بهبینم قیت تهران تو چ ایع های هستش
ممنون میشوم![]()
یک خواهش دارم لطفا به سوال های که از طرف بنده و سایر عزیزان میشود بدونه تعصب به برند ورد علاقه و با در نظر گرفتن تمام ضعف ها و نکات قوت پاسخ داده شود.
در مورد لب تاب های اپل به خصوص تا با دیده واقع بینانه خرید انجام دهیم و توضیحات عزیزان در مورد برند حالت تبلیغ تلوزیونی پیدا نکنه(( با در نظر گرفتن محبت های عزیزان در پاسخ گویی به سوالات و تشکر از اساتیت))
و اخرین ارز بنده از مدریت خواهش دارم تالار ی با عنوان شاکیان سخت افزاری بوک مک ایجاد کنند تا با مشکلات احتمالی بده خرید که بعضی از عزیزان دارن اشنا بشویم (( فرم مشکلات نرم افزاری با سخت افزار جدا شود بهتر است یک پیش نهاد))![]()
1440 تومن تهرون
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
سوالات و اشکال های سخت افزاری ، نرم افزاری لپ تاپ های اپل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rgrgred; 03-07-2010 at 14:21.
این رو تونستم برات پیدا کنم!
کاملترین بود!
نسبت به قبلی یعنی ۹۴۰۰ ۵۰% قویتر و تقریبا در ردهٔ ۹۶۰۰ ه با کمی سرعت پایین ترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از توجه تون کامل متوجه شدم واسه من جواب میده خیلی هم واسم جالب هستش که اپل چقدر با دقت کانفگ لب تا هاشو مچ میکنه
یک سوال دیگه مک بوک های m374 lla از کدوم برند HDD
و کدوم برند super driver ((دی وی دی رایتر )) استفاده کرده
اخه برند MATASHITA DVD-RUJ-868 ** FIRMWARE REVERSION KB19 که تو مک بوک های اپل اصلا کار نمی کنن و زود خراب میشن که این مشکل تازگی ها اپی دمی شده
نو هارد درایور های مارک سوزوکی و فوتیشی....اسم این سری دقیقا یادم نیست هارد بیخودو بی جهت صدا میده البته ضعیف ولی من خیلی حساسم و اگه ماله من این جوری بشه نمیتون باش کنار بیام ((مثل این میمونه که سوار لیکسوس باشیو فنر زیره پداله گاز گیز گیز کنه صدایی که خبیلی ریزه ولی ابوهت برندو واسه صاحب وسیله مییاره پایین .....))
پس اگه از عزیزان پشت این سریی رو باز کردن((MC374ALL )) برنداشو بگن چیه
مهم نیست قطاره زندگیت چیه، مهم اینه که، کجا پیاده میشی![]()
دوستان ، اگر مشکلی ، در این تاپیک هست ، بگید شاید بتونم کمکتون کنم!
موفق باشید ،
امید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)