امین جان پس یعنی کسی که مثلاً از آپلودباز یا سایر آپلودرها دان داشته با تغییر آی پی باید دیگه دان نکنه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امین جان پس یعنی کسی که مثلاً از آپلودباز یا سایر آپلودرها دان داشته با تغییر آی پی باید دیگه دان نکنه ؟
توجه توجهکاربران ADSL مخابرات که با افت شدید سرعت اینترنت و قعطی مداوم همراه هستند ، برای احقاق حق خود لطفا همراه ما اعتراض هایشان را به آدرس های زیر ارسال کنند.
مطمئننا با افزایش در خواست و اعتراض ما شانس پیگیری و رفع این مشکل بیشتر خواهد شد.
پس بیاییم تماشاچی نمانیم و حداقل کاری که از دستمون بر می اد رو انجام دهیم.
اول ) راحترین و بهترین کار ارسال SMS به :
پیام کوتاه شبکه خبر: 1000601
پیام کوتاه افکار نیوز: 09384094006
دوم ) قطعی ترین روش گذاشتن پیام تلفن گویا شبکه خبر:
تلفن گویا: 22013911 و 22013912
سوم (مهم) ) گزارش خبری به سایت های پربازدید و معتبر زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام
پی نوشت :
- دوستان دقت کنند اگه حتی یکی از سایت های بالا خبری رو ارسال کنه میشه در کامنت های اون سایت کلی مانور داد و اعتراضمون رو گسترش بدیم.
- از متن های ارسالی به سایت های بالا کپی بگیرید و به بقیه سایت ها هم ارسال کنید. اما اگر خواستید به سایتی 2 بار گزارش بدین حتما متن ارسالی رو عوض کنید.
- از همکاری شما برای احقاق حق خودتون و دوستاتون متشکریم.
- در صورت ارسال پیام لطفا توی این تاپیک هم اعلام کنید تا انگیزه دوستان دیگه بشتر بشه.
در ضمن من به نوبه خود اولین گزارش هارو ارسال کردم. منتظر شما دوستان هستم
اینه دیگه ، درسته:
محتوای مخفی: عکس
چند دفعه دیسکانکت و کانکت کردم اینا بود ای پیم:
2.179.109.81
2.179.100.102
2.179.69.53
ویرایش:
46.100.168.83
سرعتم خیلی بهتر شد ...
Last edited by masoud93; 04-01-2013 at 19:44.
اونایی که ویندوز 7 دارن و با Watchyourip مشکل دارن از این برنامه استفاده کنند :
WAN IP Logger 1.1
رایگانه و نیاز به کرک نداره ، فقط یه شورتکات ازش بندازین تو startup تا با بالا اومدن ویندوز خودش اجرا بشه چون خودش همچین گزینه ای رو نداره. رفرش تایم هم از 30 به 300 تغییر بدید و باقی تنظیمات رو دستکاری نکنید.
قبلآ شرکت هایی مثل شاتل یا پارس انلاین یوزرهای پرمصرف رو شناسایی می کردند و سرعت دانلودهای شبانه شون رو کاهش میدادن! بعد یه ایمیل میزدن و توش می نوشتن با اصلاح الگوی مصرف و رعایت عدالت سرویش شما به حالت عادی بازخواهد گشت!بهاره عزیز مگه مخابرات هم در صورت مصرف زیاد، اخطار الگوی مصرف اینترنت میده؟ میشه بگید شما چند گیگ مصرف داشتید؟ و این اخطار به صورت
کتبی است؟ یا تلفنی؟
من خودم قبل این خرابی ها ماهی 60-80 گیگ دان داشتم.
جواب :
سیاست استفاده منصفانه (به انگلیسی: Fair Use Policy) یا کلاهک پهنای باند (به انگلیسی: Bandwidth cap) به عنوان یک مکانیزم مدیریت پهنای باند، انتقال میزان مشخصی از داده را در بازه ای از زمان محدود می کند. شرکتهای خدمات اینترنتی معمولاً زمانی که یک کانال به اشتراکگذاشتهشده توسط تعداد زیادی کاربر توسط تعداد اندکی کاربر سربار میشود یا ممکن است سربار شود یک کلاهک اعمال می کنند. اعمال یک کلاهک پهنای باند گاه سیاست دسترسی منصفانه یا صورتحساب مبتنی بر مصرف گفته می شود.
برخی شرکت های خدمات اینترنتی در صورت استفاده کاربران از خدمات اشتراک فایل در ساعات اوج مصرف سرعت دسترسی ایشان به این خدمات را کاهش می دهند.
با تشکر از javan01
چند بار دیسکانکت کردم وصل شدم سرعت خوب شد. الان ای پی من اینه: 46.100.169.72
برمیم که کلی کار دارم انجام بدم
سلام.
دوستان به نظرتون ترافیک منو دو برابر مصرفم کم نکرده :
محتوای مخفی: عکس
چی بگم ، من که خودم دانلودر نیستم ، ولی دوستان دیگه بهتره این روزا فعلن مصرفشون رو پایین بیارن هرچیزی ممکنه اتفاق بیفته.
خیلی عجیبه.. من فکر کردم برای همه درست شده
اگر نظرش نکنم از اون موقع تا الان سرعتش برای من واقعا" عالیه
بزنم به تخته
البته می دونم این موقتیه
چند ساعت دیگه همین آش و همین کاسه است
الان رفتم حسابمو چک کردم
به نظرم خیلی کمتر از مصرف روزانه ام برام حساب کرده بود
من خودم فکر می کردم بالای شش گیگ مصرف روزانه داشته باشم ولی الان که چک کردم دیدم چهار گیگ و خرده ای مصرف زده برام
در صورتی که مصرف شبانه ام را 25 گیگ زده بود
مطمئنم از این نظر قاطی نکرده
چون تو این مدت که اینترنت خراب بود من حداقل در طول شب پنج شش گیگ دانلود کردم .. اگر قاطی کرده بود حتما" باید اونها را حساب می کرد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)