کسی نتونست کمک کنه ؟
کسی نتونست کمک کنه ؟
آقا اصلا مشکل از کرک نیست.اونجا(به قول یکی از بچه ها)یه فیلمیه واسه خودش
پس میگید چه کار کنم ؟
چاره چیه ؟
دیگه یه جوری باید بپر بپر کنی ردش کنی دیگه.
ثابت کن یه پرنس بازی
این تیکه هیچ ربطی به کرک نداره باید زمان دقیق انتخاب کنی بپری از روی سکوها رووی اون یکی سکو
دوستان تو داستان بازی گروهی به نام حسنین داریم؟
این گروه در واقعیت به کی اشاره داره؟ حسن صباح؟
من نمیدونم چرا همه به این حسن صباح گیر میدن(شوخی کردم)
مثل همون بازی اسسین کرید
که تو داستانش میگن این یارو حسن صباحه و.....
این حسن صباح برای ایران بوده اولا و اون بازی اسسین ایران نیست(نمیدونم کجاس ولی مطمئنا ایران نیست)
در مورد اون پرنس پشیا
من یه کتاب در مورد این حسن صباح دارم البته برا بابامه و خودم نخوندمش چون زیاده
ولی مطمئنم همچین چیزایی که میگن ربطی به تاریخ اون نداره
تو سایت فرهنگسرا یه مقاله درباره این حسن صباح هست برید و بخونید
اگه هم خواستید بگید مقالشو اینجا بزارم خیلی وقت پیش تو هاردم داشتم
عزیزم اینجایی که عکس گذاشتین مشکل از کرک نیست اون قسمت باید خودتو با حرکت چرخ ها هماهنگ کنی و کمی زودتر بپری منم خودم هم اولین بارهمین فکرو کردم ولی بعد چندده بارامتحان ردش کردم...
سلام دوستان من یک کرک از بازی pop 5 میخوام
البته کرکی که تو چندتا پست قبلی بود دانلود کردم ولی بازم مشکل حل نشد(شاید راهه کرکشو بلد نیستم اگر میتونین محل کرکشم بگین اونم امتحان کنم )
(اونجایی هستم که شمشیری که دختره داخلش میره رو میگیرم بعدجلوتر یک دگمه هست که جلوش هم دره بازنمیشد گفتم بسوزم و دوباره بیام شاید بازبشه ولی منو از عقبترآورد و اون در قبلی هم که اونجا آدمارو میکشتم اونم بازنمیشه حالا ...
(قبلا یکبارمشکل داشت تو بازی من لیولشو آوردم پایین و حل شد حالا هم تا اینجا سالم بود کسی اگر میتونه و داره کرک سالم این بازی با لینک مستقیم بزاره برام تا دانلود کنم)
(من با گوشی هستم)
پیشاپیش ممنونم ازهمگی دوستان...![]()
رضا جون به این پست مراجعه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نوعی باگ در بازی هست شما آخرین کرک و نحوه نصبش رو پست بالا دانلود کنید...
سپس سیو مرحله به مرحله بازی رو از اینجا بگیرید:
سیو مرحله سوم(شایدم چهارم)در در محل سیوهای باز کپی کنید(البته اگه میخواین آپگریدهاتون تغییر نکنه فقط فایل شماره 4 رو کپی کنید)سپس بازی رو از اون سیو که یه کم عقبتره برید...درست وقتی رسیدید به اول این منطقه برای اطمینان یک کپی از سیوتون بگیرید و بازی رو ادامه بدبد احتمالا ایندفعه باید درست در جاهی که هستید یک دستگیره ظاهر بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من یه یاگ تو بازی پیدا کردم.
من اون قوله رو کشتم از اون دیواره که پاتو میزنی بهش میاد جلو هم ردشدم رفتم بالا میله رو گرفتم دره باز شد.
رفتم تو اشتباها خوردم به اون چرخهای تیغ دار و مردم . یادم رفت بگردم به عقب.
فکر میکنی از کجا لود بازی شروع شد؟
از پشت اون دری که باید دستگرهه رو بگیری که باز بشه.
الان دره بسته هست منم هیچ جوری نمیتونم برم عقب که دستگیرهه رو بگیرم. می افتم پایین میمیرم!!!
![]()
اینم یه جور باگه!!
تنها راه حل شما اینه که به این سایت مراجه کنی طرف تقریبا تموم سیوهای بازی رو گذاشته دانلود کن ببین کدوم به محلی که گیر کردی نزدیکه از همونجا برو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته احتمالا ترینرش هم باید کارت رو راه بندازه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)