تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 1049 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب رایان عزیز با توجه به اینکه شما آپدیت تر هستید می خواستم یه کمکی از شما بگیرم راستش من می خواستم یه سیستم صوتی مینی HIFI یا میکرو HIFI برای اتاق خواب بگیرم که بیشتر هم برای موسیقی می خوام در ضمن در نظر دارم حدود 500 تا 600 تومن هم براش هزینه کنم خودم تو اینترنت گشتم چند مدل پیدا کردم که به نظرم جالب تر بود اگه شما این مدل ها رو تست کردین یا پیشنهاد دیگه ای دارین ممنون می شم راهنمایی کنید
    1- JVC NX-D7

2- Sony GTR88

3- Sony EX9T

4- Pioneer EV9DVD

و ....

2. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

:43:
    شما با یه تومن پول و به قول خودتون 100 تومن بالا پایین تر می تونید همون بلندگوهایی که پژمان عزیز استفاده می کنند خریداری کنید بعلاوه یک آمپ مناسب.من هم اگه جای شما بودم همین کار را می کردم.آخرین قیمتی که من از بلندگوهای 606 جامو دارم همچنان همون 780 تومن هستش که البته میشه تخفیف هم گرفت.
    و یا اگه به فکر قیمت پایین تر هستید بلندگوهای 430 جامو هستش که حدودا 450 تومن بدون ساب ووفر در میاد که برای یه ساب ،مناسب خودش هم باید 250 تومنی هزینه کنید که کلا میشه 600 تومن و اینطوری تقریبا 150 تا 200 تومنی هزینتون میاد پایین تر و زیر یه میلیون براتون در میاد.

از جناب رایان و پژمان عزیز بابت راهنمایی ممنونم.
    به قول شما مشکل باند حل شدست.
    مشکل بزرگ برای من انتخاب امپ مناسبه.
    اگر زحمت این یکی رو هم بکشید فکر میکنم از دست من راحت بشید.
    خواهش میکنم یک امپ مناسب رو هم معرفی بفرمایید.
    من اهل اتصال انواع و اقسام مختلف به امپ نیستم.
    دقیقا همون کارایی یک هوم تیوتر رو میخوام.
    یعنی فقط به تی وی وصل بشه و شاید در نهایت هم به ر ی س ی و ر و به ندرت به فلش مموری.
    در مورد موسیقی هم زیاد اهل ترانس و ..... موسیقی های خیلی تند و شلوغ نسیتم و حقیقتش یکم از من گذشته.(40 سالمه)

البته نه اینکه به این سبک موسیقی ها گوش ندم . اما بیشتر با موسیقی های کلاسیک و پاپ و یکم قدیمی تر ها و در کل موسیقی های اروم وقت میگذرونم.
    برای همین دنبال کیفیتم تا قدرت.
    یکم اطلاعات از قدیم دارم و به سیستمهای صوتی هم اشنا هستم اما بتدریج با بالا رفتن سن و مشغله بیشتر حوصله برای چک کردن مغازه ها و تست سیستمهای مختلف کم میشه.
    برای همین مزاحم شما عزیزان میشم.
    برای هزینه کردن بیشتر مشکلی ندارم اما هر یکی دوسال و در نهایت 3 سال من تی وی و سیستم صوتی اون رو عوض میکنم دیگه تجربه شده که خیلی سنگین بر ندارم.
    اخرین سیستم هم مال 4 سال پیشه که ویدِو پروژکتور و باند بوس و امپ وینسنت و پرده و.... برام 9 میلیون اب خورد.
    اما به خاطر تعویض خونه و شرایط فعلی و راضی نبودن از صدا و تصویر(بغیر از باندهای بوس) همه رو به قیمت 3 میلیون به یکی از دوستان فروختم.
    من همیشه سیستمهای این رده خودم رو از یک فروشگاه تو سهروردی تهیه میکردم.
    اما سطح همه محصولات اونا بالای 3-4 میلون میشه و یک دوست اونجا داشتم که دیگه اونجا نیست و سعی میکنم اونطرفی پیدام نشه چون میدونم وسوسه میشم و دوباره کلی باید هزینه کنم.
    الانم چون تو این منزل موقت هستم و نهایت برای دو سال این سیستم یرام میمونه و بعد که منزل جدید اماده بشه کلا یک سیستم توپ با حساب سیم کشیهای زیر کار و کانال گذاری شده در داخل دیوار و کلا یک کار تاپ مد نظرمه (از سیستم قبلی بخاطر سیم کشی های رو دیوار و سقف و کانال کشی خاطره خوبی ندارم) به همه این دلایل تصمیم گرفتم یک هوم تیوتر ساده بردارم اما با صدای قابل قبول.چون تی وی هم سفارش دادم بیارن و میزم باید بگیرم تا همینجا تی وی و هوم تیوتر بالای 5 میلیون شده و هنوز میز مناسب هم پیدا نکردم و ممکنه اون رو هم سفارش بدم بسازن برای همین یکم دارم سبک تر هوم تیوتر تهیه میکنم.

شرمنده که سرتون رو درد اوردم
    اینا رو گفتم که شما دقیق به من بفرمایید چه مدل و مارکی باند و امپ و ساب و پلیر بگیرم که هم هزینه زیاد نشه و هم صدای مناسبی داشته باشه .
    من میرم تو مغازه اینا هم قاطی میکنم و هم جو گیر میشم و اخرش میام بیرون میبینم 4-5 برابر اونی که مد نظرم بوده پول دادم و بدتر از اون نصفشم به من انداختن(مثل اون امپی که در بالا قید کردم)
    اما اگر مدل و مارکها رو بدونم اصلا نمیرم و میگم برن برام بگیرن.
    بازم معذرت میخوام و بابت زحمات از شما دوستان بینهایت سپاسگذارم.
    Last edited by farzad4; 13-08-2010 at 14:49.

4. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    نروژ

پيش فرض

با سلام به همه دوستان عزیز
    من تازه وارد هستم و هیچی در مورد اسپیکر و ----- و غیره نمیدونم . مشکل من از اونجایی شروع شد که توی یک حراجی یک جفت بلند گو برنده شدم . خوب حالا نمدونم چجوری میتونم ازشون استفاده کنم از مشخصاتشم زیاد سر در نمیارم. دیدم توی این تاپیک همه دوستان استاد هستند مشکلم رو اینجا مطرح کردم. اول مدل اسپیکر و عکساش رو میزارم.
    Fence Audio Boost-2010
    Model: FA Boost 2010
    Type: Floor Standing speakers
    . Color. Black Oak Black Oak
    Checkout Design: Bass Reflex
    Tweeter: 1 "horn
    Midrange: 5 ¼ "
    Bass: 2 x 10 "
    Max power: 350 W
    RMS effekt: 180W RMS power: 180W
    Nominal Impedance: 4-6 ohms
    Sensitivity (1W/1M): 92dB
    Frequency response (-3 dB): 38-25000 Hz
    Frequency response (-6 dB): 33-29000 Hz
    Magnetically shielded: No
    Size, cm: H103 x B30 x D30
    Weight: 24kg/stk

این هم عکسهای این بلند گو ها

من یک تلویزیون lcd فول HD 42 اینچ دارم و نمیدونم که به چه چیزی نیاز دارم تا بتونم از این اسپیکر ها استفاده کنم.
    ----- بگیرم؟ چه مدلی؟ با چه مشخصاتی؟ سابوفر یا چیز دیگری لازم دارم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
    اگه اسپیکرها خوب نیستند بفروشمشون. اسپیکرها ساخت نروژ هست و توی تست خوب بودند.
    خیلی ممنون از راهنمایی شما عزیزان.[COLOR="Silver"]
    Last edited by reza424; 13-08-2010 at 06:15. دليل: اشتباه در قرار دادن عکسها

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به همه دوستان عزیز
    من تازه وارد هستم و هیچی در مورد اسپیکر و ----- و غیره نمیدونم . مشکل من از اونجایی شروع شد که توی یک حراجی یک جفت بلند گو برنده شدم . خوب حالا نمدونم چجوری میتونم ازشون استفاده کنم از مشخصاتشم زیاد سر در نمیارم. دیدم توی این تاپیک همه دوستان استاد هستند مشکلم رو اینجا مطرح کردم. اول مدل اسپیکر و عکساش رو میزارم.
    Fence Audio Boost-2010
    Model: FA Boost 2010
    Type: Floor Standing speakers
    . Color. Black Oak Black Oak
    Checkout Design: Bass Reflex
    Tweeter: 1 "horn
    Midrange: 5 ¼ "
    Bass: 2 x 10 "
    Max power: 350 W
    RMS effekt: 180W RMS power: 180W
    Nominal Impedance: 4-6 ohms
    Sensitivity (1W/1M): 92dB
    Frequency response (-3 dB): 38-25000 Hz
    Frequency response (-6 dB): 33-29000 Hz
    Magnetically shielded: No
    Size, cm: H103 x B30 x D30
    Weight: 24kg/stk

من یک تلویزیون lcd فول HD 42 اینچ دارم و نمیدونم که به چه چیزی نیاز دارم تا بتونم از این اسپیکر ها استفاده کنم.
    ----- بگیرم؟ چه مدلی؟ با چه مشخصاتی؟ سابوفر یا چیز دیگری لازم دارم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
    اگه اسپیکرها خوب نیستند بفروشمشون. اسپیکرها ساخت نروژ هست و توی تست خوب بودند.
    خیلی ممنون از راهنمایی شما عزیزان.[COLOR="Silver"]
    سلام
    شما برای اینکه بتونید از این اسپیکر ها برای سینما خانگی کامل استفاده کنید باید یه آمپلی یا همون A-V Reciever دو تا بلندگو Bookshelf برای صدای پشت و یه بلندگو Center برای دیالوگ ها و صدای کانال وسط و اگه بخواید باس قوی تر و خالص تری داشته یاشید یه ساب ووفر هم می خواید البته من تا الان این مارک رو تو ایران ندیدم و شاید مجبور بشین با اسپیکرهای مارک های دیگه سیستم رو جمع کنید.
    البته یه پلیر هم که مسلماً می خواین.
    در ضمن می تونید بقیه اسپیکرها و ساب رو هم نگیرین و از اون به عنوان یه سیستم استریو استفاده کنید برای گوش دادن به موسیقی مثل همون چیزی که من دنبالش میگردم.
    "یه چیز دیگه اگه بخواین بفروشینش شاید من برش دارم چون الان دقیقاً دنبال یه همچین چیزی هستم. چون پلیر و یه آمپ دو کاناله پایونیر هم دارم و چیز دیگه ای تقریباً نمیخوام"
    Last edited by Pejman3; 13-08-2010 at 12:19.

7. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من میخام برم بانه یه سینما خانگی با یه پلاسمای جی 10 بگیرم
    میخام راهنمایی کنید
    اصلا اطلاعات کافی در مرد خرید سینما خانگی ندارم
    میخام یه مدل خوب رو پیشنهاد بدین که کیفیت خوبی داشته باشه
    البته قیمت هم تو رنج 500 به بالا باشه چون در بانه از نمایندگی پایین تر میدن که میرسه به همون 500
    من میخام خروجی hdmi داشته باشه
    آخه من بیشتر فیلم های اچ دی میبینم
    و میخام با کارت دی و یبی که به پی سی وصل کردم به تی وی وصل کنم با کابل اچ دی ام ای و حال کنم از فیلم و کانال اچ دی
    در یک کلام چیز خوبی باشه هم در مدل هم در امکانت
    با تشکر از همه دوستانی که کمک میکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخام برم بانه و از اونجا یه پلاسما جی 10 و یه سینما خانگی خوب بگیرم
    من در مورد سینما خانگی اصلا اطلاعات ندارم
    و قیمتش هم 500 به بالا باشه که در بانه به خاطر گارنتی دار نبودن میاد به 500 میرسه
    من بیشتر فیلم های اچ دی میبینم و یه کارت دی و یبی هم به پی سی بستم که با کابل اچ دی ام ای به تی وی وصل میکنم
    حالا میخام در حقم برادری کرده و یه دستگاه خوب و خوشگل برام معرفی کنید که تمام نیاز منو برطرف کنه
    و ممنون از همه دوستانی که زحمت میکشن و جوابگر هستن به سوالات دوستان

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

:43:

از جناب رایان و پژمان عزیز بابت راهنمایی ممنونم.
    به قول شما مشکل باند حل شدست.
    مشکل بزرگ برای من انتخاب امپ مناسبه.
    اگر زحمت این یکی رو هم بکشید فکر میکنم از دست من راحت بشید.
    خواهش میکنم یک امپ مناسب رو هم معرفی بفرمایید.
    من اهل اتصال انواع و اقسام مختلف به امپ نیستم.
    دقیقا همون کارایی یک هوم تیوتر رو میخوام.
    یعنی فقط به تی وی وصل بشه و شاید در نهایت هم به ر ی س ی و ر و به ندرت به فلش مموری.
    در مورد موسیقی هم زیاد اهل ترانس و ..... موسیقی های خیلی تند و شلوغ نسیتم و حقیقتش یکم از من گذشته.(40 سالمه)

البته نه اینکه به این سبک موسیقی ها گوش ندم . اما بیشتر با موسیقی های کلاسیک و پاپ و یکم قدیمی تر ها و در کل موسیقی های اروم وقت میگذرونم.
    برای همین دنبال کیفیتم تا قدرت.
    یکم اطلاعات از قدیم دارم و به سیستمهای صوتی هم اشنا هستم اما بتدریج با بالا رفتن سن و مشغله بیشتر حوصله برای چک کردن مغازه ها و تست سیستمهای مختلف کم میشه.
    برای همین مزاحم شما عزیزان میشم.
    برای هزینه کردن بیشتر مشکلی ندارم اما هر یکی دوسال و در نهایت 3 سال من تی وی و سیستم صوتی اون رو عوض میکنم دیگه تجربه شده که خیلی سنگین بر ندارم.
    اخرین سیستم هم مال 4 سال پیشه که ویدِو پروژکتور و باند بوس و امپ وینسنت و پرده و.... برام 9 میلیون اب خورد.
    اما به خاطر تعویض خونه و شرایط فعلی و راضی نبودن از صدا و تصویر(بغیر از باندهای بوس) همه رو به قیمت 3 میلیون به یکی از دوستان فروختم.
    من همیشه سیستمهای این رده خودم رو از یک فروشگاه تو سهروردی تهیه میکردم.
    اما سطح همه محصولات اونا بالای 3-4 میلون میشه و یک دوست اونجا داشتم که دیگه اونجا نیست و سعی میکنم اونطرفی پیدام نشه چون میدونم وسوسه میشم و دوباره کلی باید هزینه کنم.
    الانم چون تو این منزل موقت هستم و نهایت برای دو سال این سیستم یرام میمونه و بعد که منزل جدید اماده بشه کلا یک سیستم توپ با حساب سیم کشیهای زیر کار و کانال گذاری شده در داخل دیوار و کلا یک کار تاپ مد نظرمه (از سیستم قبلی بخاطر سیم کشی های رو دیوار و سقف و کانال کشی خاطره خوبی ندارم) به همه این دلایل تصمیم گرفتم یک هوم تیوتر ساده بردارم اما با صدای قابل قبول.چون تی وی هم سفارش دادم بیارن و میزم باید بگیرم تا همینجا تی وی و هوم تیوتر بالای 5 میلیون شده و هنوز میز مناسب هم پیدا نکردم و ممکنه اون رو هم سفارش بدم بسازن برای همین یکم دارم سبک تر هوم تیوتر تهیه میکنم.

شرمنده که سرتون رو درد اوردم
    اینا رو گفتم که شما دقیق به من بفرمایید چه مدل و مارکی باند و امپ و ساب و پلیر بگیرم که هم هزینه زیاد نشه و هم صدای مناسبی داشته باشه .
    من میرم تو مغازه اینا هم قاطی میکنم و هم جو گیر میشم و اخرش میام بیرون میبینم 4-5 برابر اونی که مد نظرم بوده پول دادم و بدتر از اون نصفشم به من انداختن(مثل اون امپی که در بالا قید کردم)
    اما اگر مدل و مارکها رو بدونم اصلا نمیرم و میگم برن برام بگیرن.
    بازم معذرت میخوام و بابت زحمات از شما دوستان یس نهایت سپاسگذارم.
    خوب با این حسابی که شما فرمودین فکر می کنم 200 تا 300 تومن بیشتر هزینه کردن نباید خیلی براتون سنگین بشه مطمئن باشید تا چند سالی هم کارتون رو راه می اندازه.
    فکر کنم اونکیو مدل NR-708 یا Marantz SR-5004 براتون مناسب باشه.
    ولی اگه خیلی به کم هزینه کردن اصرار دارید همین پایونیر 819 باقیمت زیر 400 تومن کارتون رو راه می اندازه.

11. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    نروژ

پيش فرض

سلام
    شما برای اینکه بتونید از این اسپیکر ها برای سینما خانگی کامل استفاده کنید باید یه آمپلی یا همون A-V Reciever دو تا بلندگو Bookshelf برای صدای پشت و یه بلندگو Center برای دیالوگ ها و صدای کانال وسط و اگه بخواید باس قوی تر و خالص تری داشته یاشید یه ساب ووفر هم می خواید البته من تا الان این مارک رو تو ایران ندیدم و شاید مجبور بشین با اسپیکرهای مارک های دیگه سیستم رو جمع کنید.
    البته یه پلیر هم که مسلماً می خواین.
    در ضمن می تونید بقیه اسپیکرها و ساب رو هم نگیرین و از اون به عنوان یه سیستم استریو استفاده کنید برای گوش دادن به موسیقی مثل همون چیزی که من دنبالش میگردم.
    "یه چیز دیگه اگه بخواین بفروشینش شاید من برش دارم چون الان دقیقاً دنبال یه همچین چیزی هستم. چون پلیر و یه آمپ دو کاناله پایونیر هم دارم و چیز دیگه ای تقریباً نمیخوام"
    خیلی متشکرم بابت راهنمایی شما.
    خیلی مفید بود. متاسفانه از اینجا نمیشود اسپیکر ها را بفرستم ایران. هزینه زیاد میشه.
    پس من به یک ----- نیاز دارم و شاید چند تا اسپیکر دیگه . خوب فکر میکنم که ----- مهمتر باشه . شما چه رسیوری را پیشنهاد میکنید؟ که اگر بعداً بخوام چند تا اسپیکر و ساب اضافه کنم جواب بده ؟ دی وی دی پلیر دارم ولی میشه بجای پلیر -کامپیوتر را به ----- وصل کرد و فیلم دید ( فیلمهای بلوری)
    اصلا آمپلی فایر چند قیمتی هست. باید چه مشخصاتی داشته باشه تا با این اسپیکر ها جواب بده؟
    از لطف شما بی نهایت سپاسگزارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    نروژ

پيش فرض

یک ----- دیدم با مشخصات زیر

اگر من این a/v reciver را بخرم خوبه؟ یعنی کاملا جواب میده با این اسپیکر ها؟
    کم نمیاره ؟ بعضی ها میگند اگه آمپی ضعیف باشه صدا خراب میشه یا میسوزه؟
    توی مشخصات ----- نوشته که تا 160 وات را جواب میده ولی اسپیکر هایی که من دارم 350 وات هستند ؟ مشکلی پیش نمیاد؟
    Last edited by reza424; 13-08-2010 at 18:09.

14. این کاربر از reza424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یک ----- دیدم با مشخصات زیر

اگر من این a/v reciver را بخرم خوبه؟ یعنی کاملا جواب میده با این اسپیکر ها؟
    کم نمیاره ؟ بعضی ها میگند اگه آمپی ضعیف باشه صدا خراب میشه یا میسوزه؟
    توی مشخصات ----- نوشته که تا 160 وات را جواب میده ولی اسپیکر هایی که من دارم 350 وات هستند ؟ مشکلی پیش نمیاد؟
    منکه موفق به دیدن عکس های شما نمیشم.اگه امکان داره یه لینک بدید که راحت تر بشه هم مشخصات رو دید و هم عکس رو.

16. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •