:43:
از جناب رایان و پژمان عزیز بابت راهنمایی ممنونم.
به قول شما مشکل باند حل شدست.
مشکل بزرگ برای من انتخاب امپ مناسبه.
اگر زحمت این یکی رو هم بکشید فکر میکنم از دست من راحت بشید.
خواهش میکنم یک امپ مناسب رو هم معرفی بفرمایید.
من اهل اتصال انواع و اقسام مختلف به امپ نیستم.
دقیقا همون کارایی یک هوم تیوتر رو میخوام.
یعنی فقط به تی وی وصل بشه و شاید در نهایت هم به ر ی س ی و ر و به ندرت به فلش مموری.
در مورد موسیقی هم زیاد اهل ترانس و ..... موسیقی های خیلی تند و شلوغ نسیتم و حقیقتش یکم از من گذشته.(40 سالمه)
البته نه اینکه به این سبک موسیقی ها گوش ندم . اما بیشتر با موسیقی های کلاسیک و پاپ و یکم قدیمی تر ها و در کل موسیقی های اروم وقت میگذرونم.
برای همین دنبال کیفیتم تا قدرت.
یکم اطلاعات از قدیم دارم و به سیستمهای صوتی هم اشنا هستم اما بتدریج با بالا رفتن سن و مشغله بیشتر حوصله برای چک کردن مغازه ها و تست سیستمهای مختلف کم میشه.
برای همین مزاحم شما عزیزان میشم.
برای هزینه کردن بیشتر مشکلی ندارم اما هر یکی دوسال و در نهایت 3 سال من تی وی و سیستم صوتی اون رو عوض میکنم دیگه تجربه شده که خیلی سنگین بر ندارم.
اخرین سیستم هم مال 4 سال پیشه که ویدِو پروژکتور و باند بوس و امپ وینسنت و پرده و.... برام 9 میلیون اب خورد.
اما به خاطر تعویض خونه و شرایط فعلی و راضی نبودن از صدا و تصویر(بغیر از باندهای بوس) همه رو به قیمت 3 میلیون به یکی از دوستان فروختم.
من همیشه سیستمهای این رده خودم رو از یک فروشگاه تو سهروردی تهیه میکردم.
اما سطح همه محصولات اونا بالای 3-4 میلون میشه و یک دوست اونجا داشتم که دیگه اونجا نیست و سعی میکنم اونطرفی پیدام نشه چون میدونم وسوسه میشم و دوباره کلی باید هزینه کنم.
الانم چون تو این منزل موقت هستم و نهایت برای دو سال این سیستم یرام میمونه و بعد که منزل جدید اماده بشه کلا یک سیستم توپ با حساب سیم کشیهای زیر کار و کانال گذاری شده در داخل دیوار و کلا یک کار تاپ مد نظرمه (از سیستم قبلی بخاطر سیم کشی های رو دیوار و سقف و کانال کشی خاطره خوبی ندارم) به همه این دلایل تصمیم گرفتم یک هوم تیوتر ساده بردارم اما با صدای قابل قبول.چون تی وی هم سفارش دادم بیارن و میزم باید بگیرم تا همینجا تی وی و هوم تیوتر بالای 5 میلیون شده و هنوز میز مناسب هم پیدا نکردم و ممکنه اون رو هم سفارش بدم بسازن برای همین یکم دارم سبک تر هوم تیوتر تهیه میکنم.
شرمنده که سرتون رو درد اوردم
اینا رو گفتم که شما دقیق به من بفرمایید چه مدل و مارکی باند و امپ و ساب و پلیر بگیرم که هم هزینه زیاد نشه و هم صدای مناسبی داشته باشه .
من میرم تو مغازه اینا هم قاطی میکنم و هم جو گیر میشم و اخرش میام بیرون میبینم 4-5 برابر اونی که مد نظرم بوده پول دادم و بدتر از اون نصفشم به من انداختن(مثل اون امپی که در بالا قید کردم)
اما اگر مدل و مارکها رو بدونم اصلا نمیرم و میگم برن برام بگیرن.
بازم معذرت میخوام و بابت زحمات از شما دوستان یس نهایت سپاسگذارم.
.gif)