تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 472 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان.من بین خرید ef7 بنزینی و پایه گاز سوز شک دارم. تمام مطالبی که درباره طراحی این موتور بر اساس کار با گاز هستش رو میدونم اما امروز از تعمیر کار خود ایران خودرو پرسیدم میگفت فقط بنزینی بگیر چون گاز سوز ها موتور رو خراب میکنه و تا حالا چند تا مشتری واشر سر سیلندر سوزوندن و از این حرفا.....قیمت ef7 بنزینی مالتی پلکس 21370000 و پایه گاز سوز 22900000 هستش که اختلاف قیمتش مهم نیست اگه واقعا گاز سوز بیارزه...
    ممنون میشم راهنمایی کنید..
    سلام دوست عزیز
    من خودم پایه گازسوز چند ماهی داشتم ,دوستان و آشنایان هم مدل های مختلف اونو داشتند
    زیاد در باره اش تحقیق کردم با توجه به تجربیاتی که پیدا کردم و سر زدن هایی که به نمایندگی ها داشتم
    به این نتیجه رسیدم که مشکلات بنزینی های ef7 خیلی کمتر از پایه گازسوز هست
    تنها مشکلی که پیدا میکنند در یکسری موارد روغن ریزی از اویل ماژول داشته که با عوض کردن پک و واشر هاش مشکلش کاملا حل میشه
    اگر میخواید پایه گازسوز بگیرید فقط سری های قبل از نیمه دوم 90 رو بگیرید
    و دقت کنید که شماره شاسیش با bf شروع شده باشه نه cf

2. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من خودم پایه گازسوز چند ماهی داشتم ,دوستان و آشنایان هم مدل های مختلف اونو داشتند
    زیاد در باره اش تحقیق کردم با توجه به تجربیاتی که پیدا کردم و سر زدن هایی که به نمایندگی ها داشتم
    تنها مشکلی که پیدا میکنند در یکسری موارد روغن ریزی از اویل ماژول داشته که با عوض کردن پک و واشر هاش مشکلش کاملا حل میشه
    من از نمایندگی مرکزی شنیدم می گفت از نیمه دوم 90 تا اواخر فروردین 91 واشر سرسیلندرهایی که میانداختن مشکل داشته و از نوع هندی یا ایرانی بوده برای همین می سوزونده. فت بعد اون آلمانی میاندازن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من از نمایندگی مرکزی شنیدم می گفت از نیمه دوم 90 تا اواخر فروردین 91 واشر سرسیلندرهایی که میانداختن مشکل داشته و از نوع هندی یا ایرانی بوده برای همین می سوزونده. فت بعد اون آلمانی میاندازن
    یعنی ماشین های پایه گازسوز تحویل اردیبهشت به بعد دیگه مشکل ندارن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

نه هنوز هم مشکل دار بینشون پیدا میشه
    خیلی شانسیه
    بعد از من یکی از اقوام رفت پاه گازسوز تحویل 30 روزه نوشت که جزء تولیدات تیر ماه بود
    در کیلومتر220 کل موتور مشکل پیدا کرد ,تمام پیستون ها شاتون و واشر سرسیلندر و کاسه پیاله ای ها مشکل پیدا کرده بودند
    بعد از 1 هفته موتور جدید براش اومد و موتورو کامل تعویض کردند

به نظرم ماشین خوبیه ولی شانسی در میاد

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    پیرو فرمایشات دوست عزیز و خوبم حسین جون باید بگم که من ماشینم مال آذر ۹۰ِ با cfشروع می‌شه شماره شاسی ماشین و اصلا هم تا الان ک ۱۶۰۰۰ باش رفتم هیچ مشکلی‌ نداشته و رو همه خاک پاشیده و ماشینو ۱۵روز به من تحویل دادن.اینرو گفتم که ماشین از فرقن خریدن کاملا شانسی و ربطی‌ بهbf و cf۹۱ ۹۰ اینا نداره !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من از سال 89 یه بنزینی داشتم امسال هم یه دوگانه گرفتم خداییش به قیمتش تو این بازار ماشین خوبیه پارس 35 تومن و 206 30 تومن پراید 14 و تیبا 17 تومن با 23 تومن توقع مازاروتی نداشته باشید گارانتی و کارت طلایی هم داره جای نگرانی نیست

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من موتور نباید تو اون زمان مونتاژ شده باشه. اگه تو اون زمان مونتاژ نشده مشکل نداره

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

پیرو فرمایشات دوست عزیز و خوبم حسین جون باید بگم که من ماشینم مال آذر ۹۰ِ با cfشروع می‌شه شماره شاسی ماشین و اصلا هم تا الان ک ۱۶۰۰۰ باش رفتم هیچ مشکلی‌ نداشته و رو همه خاک پاشیده و ماشینو ۱۵روز به من تحویل دادن.اینرو گفتم که ماشین از فرقن خریدن کاملا شانسی و ربطی‌ بهbf و cf۹۱ ۹۰ اینا نداره !
    بله دوست من
    کاملا شانسی در میاد
    ولی یکی از همین ef7 ها مدل بهمن 90 بود که حتی تا کیلومتر 73000 هیچ مشکلی پیدا نکرده بود
    توی این کیلومتر واشر زده بود ,با صاحبش که صحبت میکردم میگفت تا به امروز هیچ مشکلی نداشتم باش و فقط با گازم رفتم
    کلی خرج گذاشت وی دستش گارانتیش هم تموم شده بود
    مشخص نمیکنه که مشکل داره یا نه ,کلا شانسیه
    من خودم هم میگفتم دیگه مشکل ندارند بعد از فروردین 91 اما مال خودم روغن ریزی اویل مازول داشت ,اون یکی تیر 91 اقوام هم کلا موتورش تعویض شد
    خیلی به شماره شاسی بستگی داره چون اون سری bf ها تمام اجناسشون اصلی هست و وارداتی ,اما cf ها ممکنه یکی از قطعات اصلی و یکسری بیکیفیت ایرانی و هندی باشه
    موتور ef7 خیلی طراحی ظریفی داره و البته تکنولوژی های به روزی نسبت به هم رده های خودش داره ,که همین امر باعث میشه که قطعات بیکیفیت خوب روش جواب نده و مشکل ساز بشه
    والا xu7 قطعه های شاید آشغال تر از این هم روش بذارن ولی میبینید خیلی کمتر مشکل براش پیش میاد

من ماشین رو برای یک سری از اتفاق هایی که برام پیش اورود و خوش رکاب نبود فروختم , ولی به جان خودم اگه اینطوری نمیشد اصلا به خاطر مشکلهایی که شاید برای یکسریشون پیش بیاد نمیفروختم
    چون واقعا از سواریش به نسبت هم رده ها و هم قیمتاش بهتر بود
    با این ماشین و ef7 دوستان زیاد با ماشینهای دیگه تست گرفتیم ولی انصافا ef7 توی دور موتور 3000 به بعد واقعا برتری خودش رو نسبت به tu5 و xu7 نشون میده

ببخشید سرتون رو درد اووردم
    پایدار باشید و انشالله که هیچ وقت هیچ کدام از ef7 های دوستان مشکلی براش پیش نیاد و همیشه روی شانس باشید

داره خودمونی میشه milad00790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان می خاستم بگم این که می گن سری BF یا سری CF که رو شماره شاسی خورده چه فرقی باهم دارند.

داره خودمونی میشه milad00790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان این سمند ما کاپوتش بد جوری لقه و درست بسته نمیشه و وقتی هم موتور داره کار میکنه کاپوت خیلی صدا میده لازم به ذکره که کاپوت اصلا جایی نخورده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •