تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 370 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چیزی که از این سیستم میدونم اینه که این کامپیوتر و یا نوت بوکها از LCD های 120HZ استفاده میکنن.

آیا سری F سونی امکان استفاده از این سیستم رو داره؟
    آیا LCD هاش روی 120HZ کار میکنن؟(refresh)
    خیر ، 60 هرتز

چنتا (چند تا) سوال دیگه که شاید چون دیگر اعضا زیادی زوق (ذوق)زده شدن بهش فکر نکردن!
    با این غلط املایی که شما داری معلومه کی بیشتر ذوق زده شده، پیش داوری نکنید، عضویت در سایت رو هم بهتون تبریک میگم.

لپ تاپ های سری F سونی :

آیا این لپتاپ ها از رابط SATA1 استفاده میکنن یا از SATA2 ?
    اگر از SATA1 استفاده میکنن عاقلانس که حاردشو با SSD عوض کنیم؟
    ساتا 2
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آیا این سری از لپتاپ های سونی از رم های dual channel استفاده میکنن یا نه؟
    اگر استفاده میکنن وقتی از 6GB رم استفاده بشه باز هم dual channel کارمیکنه یا میشه single channel ?
    بله مشکلی وجود نداره، برای اطمینان بیشتر با Cpu-z هم بررسی شد.

در مدل های زیر transferJet تعبیه شده؟همچنین KEYBOARD BACKLIGHT و multitouch?
    F11EGX
    F11JFX
    F11NFX

این مدل ها آمریکاییه و بکلایت داره برای اطمینان بشتر خودتن بررسی کنید:
    کد:
    خیلی از شما صحبت از عدم کارایی یا کاربورد رم اضافی مانند 6gb در بعضی از مدل ها میکنید.
    به این فکر کردید که اگر این لپ تاپ ها 64 بیتیه پس برای اجرای اکثر برنامه ها مانند photoshop cs5 نیاز به 2 برابر رم نسبت به حالت 32 بیتی داره.

من از این لپ تاپ ها خیلی خوشم امده اما دلیل نمیشه روش مخصوصا برندش تعصب داشته باشم میدونید چرا:
    یکی از مئلفه (مولفه)های مهم در هر لپ تاپی سرعت هاردش هست به طوری که:
    برند های دیگه که پر صابقه تر (سابقه) از sony در زمینه ی لپ تاپ هستند در مدل های پر کیفیتشون نتنها از SSD استفاده میکنن بلکه دوتاشو باهم RAID میکنن! حالا شما بشینید سر این بحث کنید که مدل 5400 دور بخریم یا 7200 دور.
    این همه حرف از دمای دستگاه میزنید چرا نمیگید SSD ها دمای خیلی کمی ایجاد می کنن.

مدل های سفارشی سریF، اگه سفارش هارد SSD بدید 620$ به قیمت لبتاب اضافه میشه، یعنی هارد 256G ssd بالای 700$ قیمت داره ، حالا چی می خواهید 7200 دور بخرید یا SSD ؟!

شرکتی هست که سری F رو ازش بخریم بعد هاردشو برامون با SSD عوض کنه گارانتی هم بعدش بده؟

با شرکت ها پخش کننده سونی تماس بگیرید و شرایط خودتون را بگید، به بازار هم مراجعه کنید تا اطلاعات بیشتری بدست بیارید.

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببين دوست عزيز :

كانفيگ سوني خصوصا سري f از اپل قدرتمند تره . ولي از نظر من نميشه امكانات رو فداي كانفيگ نميشه . باطري اپل 10 ساعت شار‍‌ژ نگه ميداره . بدنش از جنس unibodi هست و هيچ برآمدگي تا تو رفتگي كه باعث زشت شدن ميشه نداره . ترگ پدش مالتي تاچه . يعني با يك انگشت يك كار و با دو انگشت يك كار ديگه و... تا 4 انگشت جواب ميده . شما اگر در حال تماشاي عكس باشيد انگشتت رو بر روي ترك پد بچرخونيد عكس ميچرخه از 2 كارت گرافيكي استفاده مي كنه كه به طور اتوماتيك و برحسب نياز سوئيچ مي كنه ميشه گفت خرابي نداره. در مورد وب كمش هم بگم كه ميتوني از فاصله چند متري و با حركت دست به لپ تاپ فرمان بدي . مثلا آهنگ رو عوض كني يا استپ كني و يا ....

از همه مهمتر وجود سيستم عامل مك هست كه خيلي حسن حساب ميشه .

اگر شما فقط به دنبال كانفيگ بالا هستي دور اپل رو خط بكش و به سري f سوني فكر كن
    چقدر قدرتمندتره؟
    گفتم که یه مدل در حد 2میلیون با مشخصاتش لطف کنید به من معرفی کنید

داره خودمونی میشه hamidzaeim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

لینکی که مربوط به SATA2 بودن رابط لپ تاپ دادید هیچ ربطی به موضوع نداره .من حرف از رابط دستگاه میزنم نه رابط هارد .
    شما میتونید یک هارد SATA2 را به یک کامپیوتر که فقط SATA1 داره وصل کنید بدون هیچ مشکلی اما سرعت رو از دست میدید!
    توی خیلی از سایتها لپ تاپ های سری F سونی را با رابط SATA1 معرفی کردن.
    اگر SATA1 باشه استفاده از SSD درسته یا باز هم سرعت SATA1 بیشتر از SSD هستش یعنی فرقی نمی کنه؟

قبلا از هارد های 80GB استفاده می شد چون قیمتش معقول بود . امروز از هارد های 500GB & 320GB استفاده میشه چون اینها نسبت به حجمشون خیلی بصرفه تر هستن .
    نتیجه : وقتی بخوای از SSD استفاده کنی اونی رو میخری که قیمت معقول تری داره مثل 128GB & 64GB .
    قرار نیست هارد 500GB برداری SSD ی 500GB بزاری.

داشتم به این فکر میکردم که یک لپ تاپ سری F بخرم بعد برم یک SSD هم بخرم و با هاردش عوض کنم .
    یک قاب هارد اکسترنال میخرم هارد خود دستگاه رو که در آوردم میزارم توش. اینجوری هم کارایی دستگاه به خاطر استفاده از SSD خیلی بالا رفته هم اطلاعاتی که میخوام بایگانی کنم میزارم توی هارد اکسترنالی که ساختم (تازه 200 گرم هم وزن نداره) و هم میتونم جای دیگه ای از این هارد استفاده کنم.
    یک مزیت دیگه اینکه هم لپ تاپ خنکتر میشه هم هارد. چون کلا هارد اکسترنال بهتر خونک میشه.

در مورد dual channel بودن RAM باید بگم که در کامپیوتر های دسکتاپ اگر شما از دوتا ماژول استفاده کنید که یکی از دیگری حجمش بیشتر باشه فقط تا کم حجمه dual channel خواهد بود و مابقی میشه Single channel !تازه بعضی از مادربوردها این قابلیت را دارا می باشند.
    مثلا اگر یکیش 2GB و دیگری 4GB باشه شما تا 2GB از هر ماژول که بین هردو مشترکه یعنی 4GB ،از سرعت dual channel استفاده می کنید و 2GB مابقی Single Channel کار میکنه.تازه معلوم نیست بعد از پر شدن رم کلش میشه Single channel یا 2GB آخرش!(امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)
    آیا این امکان توی لپ تاپ ها وجود داره؟لطفا Reference معرفی کنید.
    من جایی ندیدم نوشته باشه سری F بصورت Dual Channel کار میکنه چه 4GB هاش چه 6GB هاش!!!

در ضمن نگفتم توضیح واضحات بدین که می فرمایید زنگ بزن به نمایندگی شرایطت رو بگو و بپرس. من خواستم اگر شرکتی میشناسید که Customize بکنه به من معرفی کنید.
    تمام شرکت هایی که گارانتی میدن به هیچ عنوان قطعات داخلی دستگاه رو عوض نمی کنن یعنی بازش نمی کنن . میگن سونی به ما اجازه ی تغییر در کانفیگ دستگاه رو نمیده!
    البته یک فروشنده ای میگفت می تونی این کار رو بکنی اما هرکی این کار رو برات انجام بده گارانتی نمیکنه!

در مورد ذوق زدگی باید بگم درسته که چایی نخورده رفتم سر یخچال اما اگر شما یک بار دیگه این تاپیک رو از اول مطالعه کنی به همین نتیجه میرسی!به هر حال منظوری نداشتم.
    بابت غلط های املایی هم معذرت میخوام. فرصتی برای خواندن مجدد متن ندارم.مهم منظور رسوندنه.

اما یک توصیه:
    خیلی ها توی هاردشون فیلم میریزن بعد سر فرصت میشینن نگاه میکنن.
    اما من این کار رو نمیکنم چون خیلی به هارد فشار میاره و بعد از چند وقت بدسکتور میندازه.
    هر فیلمی رو خواستم ببینم اول از هارد کپیش میکنم توی یک فلش مموری بعد بدون نگرانی نگاه میکنم.

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چقدر قدرتمندتره؟
    گفتم که یه مدل در حد 2میلیون با مشخصاتش لطف کنید به من معرفی کنید
    نظر دوستمون در مورد اپل محترم.اما شما اگر برای تفریح یا پز دادن میخوای لپ تاپ بخری و پول اضافی هم داری خب اپل گزینه خوبیه،اما اگر میخوای با لپ تاپ کار کنی و سرعت و امکانات سخت افزاری برات مهمه و به قیمت خرید هم توجه داری کلآ اپل رو بیخیال.من دو مدل زیر رو به شما معرفی میکنم :

Sony VAIO F115 (کانفیگش هم تو اکثر پستهای این تاپیک هست)

Asus N61jq (کانفیگش هم تو امضام هست)

اولی قیمتش حدود 1600 و دومی حدود 1400.

5. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شاباد

پيش فرض

قیمت msi gx740 و gx 640 i7 ati hd 5850

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت msi gx740 و gx 640 i7 ati hd 5850
    دوست عزیز فکر کنم مدلها رو اشتباه نوشتی،اگه اشتباه نکنم شما منظورت باید دو مدل زیر باشه:

GX 640
    CPU Core i5 430 2.26 Turbo 3m Cache
    Ram 4G DDR3
    HDD 500G
    VGA ATI Radeon 5850 With 1G DDR5 Vram
    Display LCD 15.4
    Blu-Ray with DVD RW
    Win 7
    9Cell Battery
    گارانتی ماتریکس به قیمت 1.950.000 تومان

GT 740
    CPU Core i7 720QM 1.6---2.8 Turbo 6m Cache
    Ram 4G DDR3
    HDD 500Gb
    VGA Geforce 250GT With 1G GDDR3 Vram
    Display LCD 15.4
    Blu-Ray with DVD RW
    Win 7
    9Cell Battery
    گارانتی ماتریکس به قیمت 1.950.000 تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شاباد

پيش فرض

gx740 گرافیک 5870 داره تو خود سایت گفته
    کد:
    قیمتش را 1850 زده تو ایران ولی من فکر نمیکنم با این قیمت باشه gt740 قیمتش 1900 است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان .
    توی شیراز مثل این که امرتات نماینده داشته .
    اما حالا هر چی من زنگ میزنم میگه نداریم نماینده .
    اینجا که مثلا شیرازه اوضاش اینه خدا به داد بقیه شهر ها برسه . .
    می خواستم بدونم اگر که گارانتی ها ماس مالی هست از یه گارانتی دیگه بگیرم .
    مثلا یه شرکت تو شیراز هست به اسم فرزانگان که مشالا یه ساختمون دارن از ایران رهجو تهران هم بزرگ تره .
    من 7 سال پیش کامپیوترم رو از اون جا خریدم .
    متاسفانه تو همون سال اول به علت افزایش فشار برق پاور و مادربورد با هم سوخت ولی خداییش دو تاش رو بدون هیچ دردسری واسم عوض کردند .
    حالا می خواستم بدونم به نظرتون نوت بوک از این جا بگیرم با توجه به این که میگن گارانتی ماس مالیه و به امرتات هم دسترسی ندارم ؟
    موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

راستی کسی تلفن الماس رو داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

راستی کسی تلفن الماس رو داره ؟
    انگار چاره ای نیست .
    من می خواستم واسه خودم یه سر ی اف 115بگیرم ولی امروز رفتیم واسه خواهرم یه cw21fxگرفتیم.970+50تومان گارانتی.
    اینجا تو مشهدم همین وضعیت رو داریم .تمام فروشگاه ها گارانتی می کردند ولی گارانتی خودشون بود و می گفتن تو همین مشهد تعمیر میشه و لپ تاپتون از اینجا خارج نمیشه.منم اگه بخوام بگیرم باید تن به همین گارانتی ها بدم
    راستی یکی از فروشگاه ها مگفت 1تومان و ما لپ تاپتون و بیمه می کنیم بیمه ایران.40تومان پول بیمه (البته پول بیمه رو گرون میگفت)
    نظرتون در مورد بیمه چیه؟
    میگم اگه لپ تاپ و هم بیمه کنیم هم گارانتی اونوقت دیگه خیالمون راحته.اگه یکیش جواب نده لا اقل یکی دیگه هست؟مگه نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •