عجیبههه بهتون واحد نمیدادن
من از 6 تا درس پودمان 1 ، 3 تاشو اوفتادم این ترم بهم دادن و پودمان 2 رو هم کامل بهم دادن .
در مجموع 18 واحد الان دارم![]()
عجیبههه بهتون واحد نمیدادن
من از 6 تا درس پودمان 1 ، 3 تاشو اوفتادم این ترم بهم دادن و پودمان 2 رو هم کامل بهم دادن .
در مجموع 18 واحد الان دارم![]()
سلام دوستان
من لیسانس غیر مهندسی دارم
دارم برنامه نویسی یاد میگیرم
بنظرتون برای اینکه موفق تر باشم لازمه که بر مدرک کامپیوتر بگیرم؟
خودم به این فکر بودم که برم علمی کاربردی بخونم
سنم 26 ساله. دیر نشده؟![]()
اگه 3 تا درسو بیفتی مگه نباید کل پودمان رو دوباره بگذرونی؟
نه اگه معدل پایین تر از 12 بود مشروط میشدم و باید دوباره همون پودمان رو برمیداشتم .
با استاداش صبحت کردم که 10 بدن حداقل مشروط نشم و معدلم بیاد بالای 12
خیر سرشون این همه پول گرفتن که چیزی یاد ما بدن.
درسته ولی خوب برادر من هزینه ترمش کلی در میاد اون طرف هم که کلاس خصوصی بخواهم برم میشه وا ویلا![]()
تا جایی که به ما گفتن طبق قانون پودمانی اگه 6 واحد بیوفتی باید فقط درسای افتاده رو بگیری ، نمیتونی از پودمان بعدی چیزی برداری
والا یکی دیگه از بچه های کلاس فقط یه زبان رو قبول شد و بقیه درسها رو اوفتاد و موقع ثبت نام و انتخاب واحد با هم بودیم و بهش گفتن عیب نداره و ترم 2 رو میتونی بیای و اون درس های پودمان 1 رو هم باید برداری .
یا یکی دیگه از بچه ها 4 تا از درس هاش رو اوفتاد و به اونم همینو گفتن .
از نظر قانونی حرف شما درسته ولی خب اجرای قانون شاید تو هر دانشگاهی فرق داشته باشه و برای ما که کلا خیلی خر تو خره
دوست عزیز منم 25 سالم شده و تازه رفتم دانشگاه و از من بزرگتر خیلی هست تو کلاس .
کوچیکترین پسر کلاسمون متولد 68 و اکثرا همسن و سالای خودمون هستن ، پس زیاد از این لحاظ مشکلی نیست
Last edited by soheil_66; 16-03-2012 at 14:00.
همین حرفو یکی از استادامون بهمون زد گفت که ما میتونیم چنین کاری کنیم اما آخر سر که میخواین مدرکو بگیرین مشکل پیدا میکنین
به شدت تایید میشه
برنامه نویسی احتیاج به مدرک دانشگاهی نداره
اصلا تو دانشگاهها اونجور برنامه نویسی یاد نمیدن که چندسال عمرت بزاری فقط مدرک بگیری تا برنامه نویسی یاد بگیری.
دانشگاه برنامه نویسیش در حد نمره یاد گرفتن برای قبولیه نه اینکه بتونی باهاش کاری بکنی.
خودت وقتت بزاری براش بهتره وقتتم تو دانشگاهها تلف نمیشه.
بجای این همه شهریه بدی برو شهریه برنامه نویسی تو آموزشگاهها بده بهتره حداقل یاد میگیری.
تو دوسال که بخوای کاردانی بگیری بری اموزشگاه خودتم فقط تمرین کنی استاد میشی ، میتونی پول در بیاری باهاش
مرسی رفیق
اینو میگن یه مشاوره خوب
من خیلی وقته تو این سایتم ( یه بار اخارج شدم دوباره اومدم ) تو این مدتم خیلی مشاوره گرفتم ولی هیچکدوم به ملموسی و واقع گرایانه گیه این نبود. البته باید بگم من بخاطر یاد گرفتن نمیخاستم برم دانشگاه بلکه میخاستم مدرکم هم مطابق باشه چون برای کار بعدا وقتی بگم مدرکم غیر مهندسیه شاید طرف نتونه بهم اون اعتماد لازم رو بکنه ورگنه من معتقدم تو هیچ رشته ای تو دانشگاه چیزی به آدم یاد نمیدم و آدم باید خودش بره دنبالش
مرسی مرسی مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)